- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
Elkezdtem a játékot, de arra lettem figyelmes hogy nem úgy megy ahogy kellene. (Gép az adatlapon)
Indítottam is gyorsan egy MSI AB-t, mikor arra lettem figyelmes hogy a GPU órajel az istennek sem akar 705Mhz fölé menni, High fizikszel is szépen megy de néha meg dirr 35-40FPS

Értem én energiatakarékosság, meg ne egyen sokat, de nekem annyi menjen amennyin kell, nem ő fizeti a villanyszámlát
Valaki tapasztalt ilyet, vagy akinek hasonló karija van majd rá tudna nézni?U.i.: nem az OC miatt van, levettem és úgy sem megy 705 fölé...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valaki tapasztalt ilyet, vagy akinek hasonló karija van majd rá tudna nézni?