- iPhone topik
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biztos én vagyok béna, de előlem állandóan elszaladnak
hátrafelé gyorsabban fut a paraszt, mint én előre...(#8536) Habugi és (#8538) pohár: lehet, hogy tényleg az a baj, hogy ritkán fordítok arra külön energiát, hogy felhúzzam a gearemet. az alapjátékban és TVHM-ben ez még elment, mert a szar loot mellett is mindig akard valami használható, ill. nem volt annyira kiélezett a harc. UVHM-ben viszont nagyon rá vagyok szorulva a speciális cuccokra, az SMG-k és Assault Rifle-ök Bee nélkül szart nem érnek, a rakétavetőkre meg sem az első részben, sem a másodikban nem bírtam ráérezni.
még küzdök az editor csábítása ellen - ha eljutok a 72-es szintre, akkor rendezek valami nagyobb arányú farmolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
hátrafelé gyorsabban fut a paraszt, mint én előre...