Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Van persze... a trükk az,hogy nem a föszálat csinálod meg ami level5 a te esetedben(erre pont emlékszem), hanem a melléküldiket,mig legalább te magad is eléred ezt a szintet.A játék hibája ez egyébként,mert ha végeztél egy küldivel akkor alapból a föszálat adja be következönek.Csinálj melléküldit erösödj meg rajta,aztán mehetsz tovább.Ebben a játékban ha két szinttel erösebb az ellenfél az már jelentös fejtörést okozhat.Én eddig a legerösebb ellen amit legyürtem 10szinttel volt magasabb,de gyakorlatilag csak skillel tudtam megölni,mert többet töltött vissza mint amit sebeztem....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest