- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Valami kis tippecske full kezdőknek? Nem vagyok egy méla gamer arc, de ez a játék normál szinten kifogott rajtam. Eddig nem ismertem, egyből a kettővel kezdtem. Imádom a beszólásokat, a grafikát, a játékmenetet, mindent, de ez az állandó halál...
Pedig normál szinten tolom. Van valami trükk, vagy csak szimplán béna vagyok? Az a sima szépfiú karakterrel indítottam, most járok ott, hogy le kellene vernem egy tankot, meg egy repkedő kis testvérpár egyik tagját. Míg ide elértem, vagy 5 halás volt... Ammo kevés, aminek nincs holtjátéka kicsit sebez ami jól sebez olyat rúg jó hogy nem magamat lövöldözöm. Nem jó ez így. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig normál szinten tolom. Van valami trükk, vagy csak szimplán béna vagyok? Az a sima szépfiú karakterrel indítottam, most járok ott, hogy le kellene vernem egy tankot, meg egy repkedő kis testvérpár egyik tagját. Míg ide elértem, vagy 5 halás volt... Ammo kevés, aminek nincs holtjátéka kicsit sebez ami jól sebez olyat rúg jó hogy nem magamat lövöldözöm. Nem jó ez így.