Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Valami kis tippecske full kezdőknek? Nem vagyok egy méla gamer arc, de ez a játék normál szinten kifogott rajtam. Eddig nem ismertem, egyből a kettővel kezdtem. Imádom a beszólásokat, a grafikát, a játékmenetet, mindent, de ez az állandó halál...
Pedig normál szinten tolom. Van valami trükk, vagy csak szimplán béna vagyok? Az a sima szépfiú karakterrel indítottam, most járok ott, hogy le kellene vernem egy tankot, meg egy repkedő kis testvérpár egyik tagját. Míg ide elértem, vagy 5 halás volt... Ammo kevés, aminek nincs holtjátéka kicsit sebez ami jól sebez olyat rúg jó hogy nem magamat lövöldözöm. Nem jó ez így. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig normál szinten tolom. Van valami trükk, vagy csak szimplán béna vagyok? Az a sima szépfiú karakterrel indítottam, most járok ott, hogy le kellene vernem egy tankot, meg egy repkedő kis testvérpár egyik tagját. Míg ide elértem, vagy 5 halás volt... Ammo kevés, aminek nincs holtjátéka kicsit sebez ami jól sebez olyat rúg jó hogy nem magamat lövöldözöm. Nem jó ez így.