- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
pont hogy tudom miről beszélek, csak nekem csípi a szemem ez az örökös extraprofit hajhászás - lehet hogy te gondolkodás nélkül kifizeted az ilyen olyan előrendelői DLC kiegészítő, szirszar "exlcusive content" felárakat, de nekem kifejezetten zavaró hogy amint mondtad a már "ténylegesen a kész játékból vágták ki" ezt a tartalmat. én megértem hogy az előrendelőknek is akarnak adni valamit (arra szvsz pont jó ez a Mechromanger karakter, vagy 1-2 legendary cucc/fegyó), de ne a meglévőből nyirbáljanak ki, úgy hogy csak exclusive-ként elérhető, mert az szerintem szánalmas (MW3 nyomvonal 1-es lépcső).
megvettem az alapjáték + SP-t akkor hadd legyen már benne az a nyomorult aréna is!
az előző részben szerintem korrektül benne volt Goty-ban minden ami kellett (vagy alapgém + DLC-pakk), megvetted és jónapot játszhattál egy teljes értékű játékkal mindenféle sunyi kihagyás nélkül.
a CoD/MW3 tényleg gamer-fogyasztó-zombiknak való úgyhogy azt nagy ívben elkerülöm és a BF3-at is pont ezért hagytam abba, mert azt is ilyen "gyönyörűen" kezdték kiaknázni! a noob nerfelésekről már nem is beszélve...
(#2882) ollie
ez eddig oké is - az előző részt is rogyásig játszottam mind a 4 karakterrel - imádom is mint ahogy a mostani rész is "szünetmentesen" fut
és szinte még sehol nem tartok (ahhoz képest mint leírtad recept
), de az ilyenek azért fel tudnak bosszantani bármennyire jó is egy játék...(#2883) Djuree
világos is
, de azért ne én legyek már a nyomi hogy ezt szóvá teszem, mert más fogyaztónak ez evidens hisz más játékok ezt már mester szinten űzik... 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és szinte még sehol nem tartok (ahhoz képest mint leírtad recept
), de az ilyenek azért fel tudnak bosszantani bármennyire jó is egy játék...