Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
a pápaszemes e merga bennem nem hagyott mély nyomot a rengeteg hibáján kívül..
de ez az új e, ez nagyon rendben van. csak nem nekem való.
3 literes dízel kell bele, de ha nem hajletépős tempóra vágysz és az alapjárati kerregős történet nem zavar, akkor 2 literes 4 hengeres dízel is tökéletesen elég hozzá. -
MPowerPH
félisten
[ Módosította: bolondember ]
-
Integra
titán
pont tegnap utaztam új e-ben.
lehet hogy az ülése nem volt jól beállítva, de majd lecsúsztam róla.
ettől függetlenül patent verda, jó anyagok, alapjáraton kereplő dízel, de a váltó.. anyám, az nagyon rendben van, nagyon gyorsan pakolgatta a fokozatokat. nekem külsőre nem tetszik úgy mint az új 5-ös. belsőre sem.
ettől függetlenül bitang jó autó. gondban lennék, ha ezen kéne vacilálnom.. de nem kell, mert csóró vagyok
-
Integra
titán
válasz
tibi666
üzenetére
nekem tetszik.
és milyen szép ezzel a fekete lakk belsővel.
már az x5-ben is bejött, abban is ilyen fekete bőr/lakk belső volt, nagyon felnőtt, nagyon férfias. ez az ezüst szín hulladék, de fehérben ide vele
meg végre valahára elől is kettős keresztlengőkaros futóműve van, ideje volt már. -
dragonfx
veterán
Látjátok meg se néztem a hírt és..eltaláltam V6 biturbó ez lesz az m3 és igenis jó ötlet attól még maradhat a sor6 csomó bmw.be de az m.nek egyedi motor kell és egy V6 tuti egyedi lesz.
Ez az 5ös klassz, de az e60 szerintme szebb.ez olyna 3as és 6os kópé keverék.és akkor már inkább 3as kópé olcsóbban...
az e39 meg az E merci sehova nem jön akár az e60 akár ez az uj 5öshöz képest.
-
MPowerPH
félisten
"Hátulról szerintem valamivel jobb volt az előző, de szemből"
Most a csajra gondolsz?
Nah, igen. Hát kinek a pap, kinek a papné.
BMW mindig feltűnően fura autókat kíszített, talán ezért is különleges. Azt meg, hogy melyik a legszebb autó a piacon számomra, már leírtam többször is.tibi666:Hát igen, E39 máig a legkarakteresebb BMW.

-
tibi666
senior tag
szerintem szép lett, bár kevésbé jellegzetes, mint az előző generáció.
az e39-hez képest továbbra is elbújhat.bár, ha egy jó touringot összedobnak...

-
Voyage
aktív tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Én nem tudom mibe ültem, akié az autó, annyit tud róla, hogy a kúton benzint tankoljon bele, 98-ast(27 éves csaj, valamilyen manager...
). Hátulról szerintem valamivel jobb volt az előző, de szemből, és belülről álomszép.
És jól is ment, motorháztető alatt sokat nem láttam a burkolattól, de 4 hengeres volt. 
Új 5-öst képen láttam, elég is volt belőle, E mercit mikor képen láttam csak, már akkor szerelmes lettem bele.

-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Jaja, szerintem is. Audiban a belső az, ami vezetőbarát. De itt már nincs ilyen probléma, nagyon barátságos. És ez már jobb, mint az Audi, talán már a Mercedes E Klasse -val vetekszik.
Ránézésre piszok nagy luxus lehet ott bent. És Aeros -s szellőztetett első ülések, bőrösnél alap követelménynek kellene lennie.
Kényelem, jaj. 
-
MPowerPH
félisten
válasz
tibi666
üzenetére
Pfú, ez gyönyörű.
Nagyon el lett találva a forma. E60 se volt csúnya, csak fura. De ez most kirobbanóan ellett találva, nagyon bejön. És ami fontos, E60 gusztustalan belsője már a múlté, újra otthonos érzés BMW -ben ülni. Nagyon nem jött be az a belső, E60 -al az volt az egyetlen problémám. Ez itt tökéletes lett. -
MPowerPH
félisten
Viszont ez elkeserítő.
M3 -al kapcsolatos, lehet szakítanak a hagyománnyal és áttérnek a V elrendezésű 6 hengeres mocikra.
Szerintem ez több mint rossz ötlet. BMW sor 6 -osai a világ legjobb motorjai. 
Az előbb is elírtam...nem sor 6, hanem V6.
Hát, az érdekes lesz...Csak szét kell nézni, és megvan minden info, amiről beszéltünk.

-
MPowerPH
félisten
válasz
dragonfx
üzenetére
Bezony.
Új 3 -as 2012 -re debütálhat, M3 -as még lehet lesz egy év is. És belegondolva, hogy az E46 M3 -as motorja a valaha legyártott egyik legjobb BMW erőforrás, akkor ésszerű döntés lenne. 
Amcsik V8 -ra esküsznek pl. Azért V8 két turbóval csodákra képes.
És nézzétek: köv m3, sor 6 biturbo.
Cikket keresem erről.M5 -ös. Kézzel foghatóan.
Szóval ez inkább már nyílt titok.
És idézem is:
"Egy külföldi lapnak állítólag megerősítette a BMW, hogy a következő M5-ösben a V10-es helyett turbós V8-as motor dübörög majd.
Minderre elsősorban a fogyasztás és a CO2 kibocsájtás csökkentése miatt volt szükség. A
BMW ezzel követte az Audi RS6 és a Cadillac CTS-V példáját, ha nekik megfelel ugyanis a V8, akkor az M5-nek is meg fog felelni."
De ez se rossz, végül is a technológia ki van fejlesztve. Ez felér egy nitroval.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dragonfx
veterán
-
MPowerPH
félisten
Igen, mert volt egy váltás. Ugye E46 M3 sor 6, E39 M5 V8. A plusz teljesítmény érdekében növelték a hengerszámot. De ha M divízió is turbósítva lesz, akkor a jobb fogyasztás miatt is csökkentenek a hengerszámból. Csak gondolj bele, a mostani E90 M3 V8 -as 420 lovas erőforrása rugalmasságban el van maradva a sima 335i -től, amiben kettő apró turbó dolgozik. Most ez a sor 6 két nagyobb turbóval 400 ló környékén sokkal praktikusabb mint a nagy V8 -as erőforrás. Takarékosabb, kisebb, és sokkal jobban használhatóbb. V8 turbó fölösleges lenne M3 -ba. V10 -es motor amúgy egyértelműen a legjobb kialakítás az összes közül, V12 felejtős, F1 -ben is gyorsan belátták, mikor a V10 -es motorok pörgősebbek, könnyebbek, és ennek lévén gyorsabbak is voltak. V16 meg már nevetséges...
Szóval megeshet, hogy a V10 -et nem kótyavetyélik el, de meg van rá az esély. Mert a BMW -nél is eljön a turbós korszak, és pl. a 3 -as széria sor 6 -os motorjait úgy néz ki kis 3-4 hengeres 1.4-1.6 turbók fogják felváltani. Kisebb fogyi, jobb használhatóság, kevesebb káros anyagkibocsájtás. -
Voyage
aktív tag
válasz
dragonfx
üzenetére
V8 biturbo lejárt lemez, ha jól sejtem 750i-ben ez van.
Csak 150 lóval kevesebb.
740lóval előző x5-ös még jó, hogy nem jött ki, az a motor versenyautó motor, kb 10.000km-et se bírna.
Valsz vagy ez a v8-as lesz új m5-ben, bár ha egy csepp eszük van, v10+biturbo, vagy a 760i-ből ismerős v12+biturbo...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dragonfx
veterán
válasz
Vandit.
üzenetére
oda...
pláne ha az aze löző x5 m kijött volna 740 lóval...V12vel
Megint erősne év motorja címes ez a motor...V8 biturbo.
nem csodálkoznék ha a modellfrissis M5 ezt kapná meg.mekkora tuningalap lenne.netán feljebbrakva 580-600 lóra ujra visszaszerezhetné bmw az első helyet a kategóriában.
-
Vandit.
addikt
-
dragonfx
veterán
itt a keréktárcsám lehet fikázni.így jobban bejön mint a króm.
-
dragonfx
veterán
válasz
Vandit.
üzenetére
ennyi!!!

már megint kezdődik, kezdtem reménykledni visszatér a topika ormális kerékvágásba de mindig valami gyökér teleszemeteli más kocsi dícsőitésével...
bmw.t nem ez alapján fogják megítélni, a bmw már letett az asztalra eleget a fennállása óta!!! nem kell bizonyítaniuk semmit hogy sportos autokat gyártanak.és benzin dízel téren is toppon vannak.

lehet fogyasztás fenntartásban nem minden másban ők a legjobbak.de akinek meg nem fut benyára meg fenntartásra annak arra se fog hogy egy uj bmw.t vegyne szóval...ez egy szorosan összefüggő elmélet.aki régebbit vesz az meg vállalja hogy minden 1 x tönkremegy semmi sme örökéletű de a bömik még mindig messze tovább tartanmak mint ms egyébb kommerszebb azonos korú autok.
pont .ámen.ennyi.
-
Voyage
aktív tag
válasz
rootkiller
üzenetére
Körülbelül ez is történt.
De én, mint aki nem vagyok bmw-s, csak olvasom a topikot, én se bírom már itt a búrádat, úgyhogy sürgősen húzz el szerintem a seat topikodba, és ott fényesítsed a "spanyol", volkswagen autódat....

-
rootkiller
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Szerintem azt a motort nem csak simán átépítették, hogy vettek hozzá egy nagyobb turbot, meg 1-2 apróságot, mérnökök hanem gondosan áttervezték az alkatrészeket, amit legyártottak, és beleépítették a gyári 81×95.5 blokkba.
Nekem úgy jön le, hogy te úgy akarod a dolgokat beállítani, mintha az egyszeri tuner felment volna az eBay-re, vett ezt-azt, majd összerakatta az autószerelő haverjával, és hozzáiratta az ECU-t 280/450re. Ennyi... -
MPowerPH
félisten
válasz
VR6-Fan
üzenetére
Igen, saját márkán belül lehet meghúzták ezt, Passatban a W8 -al, Phaetonban a W12 -vel. De azt be lehet ismerni, hogy egyik se alakított maradandót.
Jó, ez nem biztos magának a motornak a bűne, hanem magának a modell piacon elvárt szerepének.
De ezt a példát nem én hoztam.
Azért bonyolultabb ez a módszer, mint egy sima átépítés, és akkor vonatkoztassunk el a diesel autóktól.
Én csak arra akartam kilyukadni, és csak is rootkiller miatt, hogy a BMW 100% -osan saját autóval megy, míg a Seatnál csak a burkolat a saját, többit innen-onnan "összeszedték".
De ezen kár vitázni.Amúgy a BMW WTCC futóműve is teljesen saját, sportrészleg érdeme.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
nem dizelezünk, de tegyük fel hogy jah

valószínűleg KW fejlesztés a futomű.
no de azért ha azt nézed a VW-nek már a veyron előtt is volt W12-es motorja, gyak. hozzá toldottak még 4-et +meg csigázták.
a W8-12 meg egyértelműen a VR6-al meg teremtett motor elrendezésre épít.
tehát hogy is van az a teljesen új motor építés?
de mindegy ti vitátok én csak erre a falsch példára akartam felhívni a figyelmed.
-
MPowerPH
félisten
válasz
VR6-Fan
üzenetére
Igen, de most őszintén? Melyik a nagyobb munka? Nullából kifejleszteni és megépíteni valamit, vagy átalakítani? Ezt Te tudod a legjobban, hogy csak pénz kérdése egy gyári motor versenymotorrá alakítása. Ha azt mondom Neked, hogy csináljatok nekem a 2.0 CR TDi -ból egy 300 lovas gépet, pénz nem akadály, akkor Ti is megcsináljátok, nem? Fejedben vannak azok a dolgok, amiket ki kell cserélni, meg kell erősíteni a motoron és annak kiegészítőin. Nem tudom a Seat a WTCC -s futóművét azt mástól kölcsönzi vagy az saját fejlesztés, de az is mérvadó.
-
MPowerPH
félisten
válasz
VR6-Fan
üzenetére
Nem, nem Neked szántam. Nekem a Veyron -al az alapjaitól van bajom.
Soha nem voltam oda érte/tőle.rootkiller: Erre csak annyit, hogy én is mindig azt mondom, hogy a diesel BMW nem BMW. De ezt nem szó szerint kell venni. Mert eddig a versenysport egyenlő volt a benzin üzemű autókkal, és mivel a BMW is sportosságot sugározza, nem illik a képbe a diesel. De ez rég elavult dolog, mert már a versenysportokban is jelen vannak a diesel autók, nem kis eredményekkel.
-
Integra
titán
válasz
rootkiller
üzenetére
te se ismered a szomszédom fiát.
ő meg történetesen a bmw egyik vezető mérnöke..
szóval lépjünk. -
Integra
titán
válasz
rootkiller
üzenetére
aztán melyik agytröszt haverod mondta ezt az ökörséget?
hihetetlen, minden topicban akad pár tizenéves bohóc....
-
Vandit.
addikt
válasz
rootkiller
üzenetére
Amúgy a fasznak jössz ide és isteníted itt a szaros szeátodat egy bmw topikban...

Én például qrvára nem vagyok kíváncsi a szeátra, úh mehetsz is tovább, trollkodjál máshol... -
VR6-Fan
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
nono... nekem az ő hülyeségeihez semmi közöm nem értem minek hoztad fel ezt, nekem.
szimplán csak hülye példát hoztál.
gondolom négyzetes motor/széria gyártás/ gyári, nem tuning autó, ez így nem mond túl sokat arról a 16 hengeről meg a sok literől, megbízhatóság..?
de kár elmenni ebbe az irányba szerintem, nem tudom minek erőlteted, az eredeti felvetésem se ehhez kapcsolodott.
-
MPowerPH
félisten
válasz
VR6-Fan
üzenetére
Rootkiller jött itt a Seattal, én válaszoltam neki.
Nem, nem abból vontam le, természetesen. Csak utaltam rá, hogy 5500ccm -ből, 2 turboval is kihoznak az autókból ilyen 800 lovakat. Összeraktak egy kamion méretű motort, csak a maximális teljesítmény volt szem előtt tartva, a többire szartak nagy ívben.Rootkiller:És ha már Seat... egyenlőre a saját kategóriájában kéne helyt állnia. Mert ha azt nézem, hogy egy Ford Focus RS vagy egy Renault Megane RS, vagy még talán egy Opel Astra OPC(azért az Opel még rosszabb) is agyonvágja az összes széria Seatot, akkor az már több mint égő.Szvsz, egy Focus RS 1 körön 2 -őt verne rá.
És ehhez nem csak a motoron is a futóművön kell fejleszteni, hanem ideje lenne már a belső teret is 21. századivá varázsolni, nem leragadni a 10 éves alsó-közép katos autókban alkalmazott minőségnél.
Jah, igen... Ültem 2 éves Leon Cupra -ban...(itt parkol egy gyöngyház fehér 4 házzal odébb) Hallod, valami borzalom. -
MPowerPH
félisten
válasz
rootkiller
üzenetére
Nem tud dieselt gyártani?
Te most viccelsz? LOL, ez még poénnak is rossz volt. Nürburg 24h -on mivel indul a BMW? Meg ha megnézed, a BMW -k több mint fele diesel. És asszem mindegyik díjnyertes motor. Nem tom honnan szeded ezeket a hülyeségeket.Az idióta meg Te vagy, az a nagy helyzet...Idiótázd a haverjaidat, meg az anyádat... Az isten már verjen meg, a szar Seat -oddal együtt. Egy régi E36 M3 3.2 is körbehugyozza az összes Seatot, nem beszélve az újakról. És akkor már meg se említem azt a primitívséget, és anyagfelhasználást amit a beltérben csinálnak. Csörög, zörög, kopog, zajos, kényelmetlen. Egy 10 éves BMW milliószor különb, de talán még egy E36 is jól felszerelve kényelmesebb mint egy 2 éves Seat.
Az E39 -et meg se említem. Seatból E39 -be-E60 -ba az olyan, mintha Ford -ból S Mercibe ülnél.VR6-Fan: A Veyron motorja egy hulladék... Az arra van, hogy néha menj vele egy kört. Szerintem versenypályán gyorsan elvérezne. Akkora ccm, meg 4db turbo...és csak annyi ló. Nah, erről ennyit.
tibi666: Ahogy mondod... De nem minden esetben.
-
tibi666
senior tag
válasz
rootkiller
üzenetére
mennyiség =/= minőség

-
VR6-Fan
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
áhh mindegy, hagyjuk....
-
rootkiller
őstag
válasz
VR6-Fan
üzenetére
Úgy úgy. Jöttek azok a bűbájos wolfsburgi mérnökök, megfogták a VR6-ot, picit megtoldották, majd 2-t egymás mellé raktak, befokolták a főtengelyt, meg ráraktak egy hangerfejet, meg 4db Golf 5 GTi turbot, és beindították.
Azért ez nem így működik, csak jó érzés ezzel a konszern dologgal viccelődni. Amúgy mondtam már, hogy a VW konszern a világ legnagyobb autógyártója??
-
MPowerPH
félisten
-
tibi666
senior tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
na igen, és be kell látni, hogy a seat csak azért van a wtcc-ben, mert a vw-nek ez a sportosként beállított márkája. az senkit nem zavar, hogy gyakorlatilag minden motor megvehető minden márka minden hasonló modelljébe. meg az sem, hogy már a skoda is minőségibb autókat gyárt.

-
MPowerPH
félisten
válasz
rootkiller
üzenetére
Nem, de az alapmotor nem saját.
Nincs miről beszélni.
Nem biztos, hogy lesz BMW a DTM -ben... A vásárlók nem is így ítélik meg... Addig az F1 volt a húzóág. Németeknél pont az Audi nincs még sehol, hiába a legnépszerűbb. Merci a numero 1 mindenképpen, a presztízs kényelem terén. A BMW meg a sportos irányba ment el...de erről volt cikk.
Egyenlőre a BMW csinálja magasan a legjobb motorokat az egész autópiacon. Főleg a sor6 ágon.Én reménykedek benne, hogy jövőre a BMW TDi -vel indul a WTCC -ben. Elég nagy böszmeség lenne nem így tenni.
-
rootkiller
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Azért a 170le alap erőforrást nem a VW Motorsport, meg nem is a Quattro Gmbh. fejlesztette 280le/450nm-re (idén lett a szabály miatt 262le), hanem a SEAT Sport. Amúgy nem értem miért kell mindig belekötni a konszernbe.
Szvsz illene kiállnia a DTM-ben a BMW-nek, ha úgy gondolja, hogy egy kategóriába tartozik az Audival és a Mercivel, megmutatni a vásárlóknak, hogy igen ott vagyunk, és helyt állunk.
-
MPowerPH
félisten
válasz
rootkiller
üzenetére
Eddig a DTM -ben azért nem volt ott, mert az F1 -re koncentrált. WTCC -ben is ez miatt volt a lemaradás, szerintem jövőre ennek is elejét veszik.
Amúgy erről annyit, hogy amíg a BMW saját fejlesztésű motorral megy mindenhol, addig a Seat...öhöm... Mi is az a Seat TDi? Én más autóban is látom ugyan ezt a motort, ugye tudod mire értem?! És hogy honnan van a motor alapja...
Olyan mintha a BMW az F1 -ben Ferrari motorral ment volna. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
F1 -es költségvetés sokszorosa a WTCC -s nek, nézd csak meg. És ezt a tőkét/erőforrást átmentik valahova. És szerintem nem a DTM -be...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kíváncsi leszek, hogy jövőre lesz e diesel BMW a WTCC -ben. Ugye a 2.0 -ás BMW TDi erősebb és jobb motor mint a vetélytársaké a széria kivitelben. Most azt ha berakják ide...Azt tudni kell, hogy itt most a motoron ment el az szezon, egyszerűen a nyomatékos dieselekhez nem volt elég az Si, hiába a kisebb súly és a piszok jó futómű.
-
rootkiller
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Ha közbe nem szól majd Michelisz a Leon TDi-vel.

Egyébként valahogy úgy vagyok vele, hogy ugye a BMW kiszáll az F1-ból, szégyenszemre a hazai DTM-ben sincs ott, és még a WTCC-ben is odaver nekik a BMW-sek nagy része által lenézett SEAT. Egyik ismerős kirőhögte a SEAT Sport-os zsekimet, most asszem én is pofánröhöghetem, hogy hol a BMW. -
MPowerPH
félisten
válasz
rootkiller
üzenetére
Szerintem ne kezd el, mert nincs jó kedvem, és csúnya vége lenne...
BMW kiszállt az F1 -ből, és van egy olyan érzésem, hogy a WTCC -re több erőforrás jut.
Majd Farfus jövőre megmutatja. -
rootkiller
őstag
Ti is néztétek a WTCC-t?
-
tibi666
senior tag
no, pár infó a barátom 530d-jéről...
65k volt a szerelés a 5ernél.üzemanyag átemelő szivattyú. csökkent a fogyasztás, most nem gondolkodik, torpan meg, hanem megy mint a veszedelem.
tolatóradar egyik fejét cserélték.
szőnyeg rögzítő kis pöckök pótolva.
a vezető oldali ülés állítás közben néha kiakadt. megcsinálták az ülés alatt a kárpitot, ki volt bonta, és szépen lassan az baszta szét állítás közben a mechanikát. hogy miért volt kibontva az rejtély, lehet, hogy csempésztek vele valamit.kiderült a kattogás oka. ezek a bmw felnik amik rajta vannak, valami gagyi olasz gyártmányúak, és ha meg van pakolva az autó, akkor üt rendesen. görgőztetni kell őket.
kiderült, hogy miért szívja le random az aksit, holott mikor kimértük, teljesen átlagos fogyasztása volt. a fűtés keringető szivattyújának egy reléje szar, és változó időközönként bekapcsol, majd megy, amíg le nem merül tökig az aksi. a 5er-nél értenek a kocsihoz.

relécsere is lesz nemsokára, csak most épp nem volt nekik.
egyébként kiolvasták a hibákat, nincs eltárolt hiba, a 270 ezres futás reális, az autó rendben van a szerelő szerint. -
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Szerintetek ezzel mi a probléma? Isten bizony, elgondolkoztam.
-
MPowerPH
félisten
válasz
barnam_
üzenetére
Nem azzal volt a gond, hogy gyorsan akart menni...hanem ahogy csinálta. 150 -nél tempomattal előzök 3 kamiont belsőben, amik követési távolságot betartva mennek. A hülye meg elkezd villogni a seggemben, pedig láthatta, hogy még 2 kamion van előttem, amiket szeretnék én is megelőzni. Ahhoz hogy eltudjam engedni, be kellett volna sorolnom a két kamion közé...ehhez persze fékre kellett volna taposnom, mert annyi hely nem volt. És ha az ember fenekében hosszú időn keresztül villogtat egy ilyen kis bolhával, elszáll az agya. Ezek az eszetlen barmok... Utána lehúzódtam, megvártam míg majdnem beér mellém, aztán tapostam le. Meg persze az ilyenkor szokásos dolog, az elmaradhatatlan ködlámpa, had vakítsa. 1 perc múlva utolért a pálya végén, 100 -as táblánál úgy ment el mellettem, mintha állnék. Jó lenne kis kultúrát tanulni végre...
-
tibi666
senior tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
csak városban 9-10 körül.
megpakolva sok emberrel autópályán+hegyekben 7.5 körül.normál körülmények között 7 alatt.
most volt a 5er-nél a kocsi (kiderült, hogy ez a híres szerelő, akire mindig hivatkoztam
), 65 ezerért megcsináltak benne pár dolgot: üzemanyag átemelő szivattyú, tolatóradar egyik fejének cseréje, szőnyegrögzítő patentok cseréje, elvileg a jobb hátsó kattogást is megoldották. reméljük más gond nem nagyon lesz vele egy ideig. még lakatoshoz kell elvinni, meg venni megint egy aksit, mert ez szar. -
MPowerPH
félisten
Eltűnt a sok BMW -s.
Jöttem haza most 'este', M6 -on levillogott egy Octavia RS, tádé.
Szerintem még most se tért magához a kis naív.
Még jó hogy nem a benyás volt... 
Mostanában kicsit erősebb tempóval járok, főút 110-120, és nem állok be a kocsisorba. Pálya 150-160, meg ugye vannak esetek amikor több.
Meg van benne Bp. is sajnos. A héten így majdnem 1000km -re 9,6l/100 -ra jött ki a fogyi. Asszem ez a max. amit még normális használat mellett ki tudok préselni. 10l+ -os sok várossal lenne, vagy tényleg veszettül elmebeteg módra kéne menni hozzá...Tibi, haverod 530D -je mit eszeget nagy átlagban, és szélsőséges esetekben?
-
MPowerPH
félisten
válasz
dragonfx
üzenetére
Döntsd el magad.
Mondom, piszkosul bejön, de az életben nem kéne 6 -os.
Egy szép 3 -as jó lenne, coupe -ban. 
-
MPowerPH
félisten
Alapból nem tetszenek a 6 -os BMW -k, de ez gyönyörű.

-
Gézengúz
addikt
Na itt is van.........
-
keIdor
titán
válasz
MPowerPH
üzenetére
A gazdaság lehet előrébb van Szlovákia, Lengyelországban, de az átlag életszínvonal Magyarország alatt van még mindig... ha nem is alatta, de nem jobb. Sok baromságot össze tudnak hordani egyesek, akik azt mondják Magyarország az EU legalja, pedig (még) messze nem... az ilyenek még nem jártak Romániába, Bulgáriában, Litvániában, Lettországban, vagy Észtországban stb... azok sokkal rosszabbak.

Szerintem azt hallották, hogy gyorsabban fejlődnek, ami az igazság, és összekeverik az életszínvonallal...
Csehország az, ami előttünk van majdnem minden téren, bár a Brno-Prága autópálya szakaszuk egy vicc.
-
neduddki
nagyúr
HI!
csak szerentm kozolni hogy en akkor is imadom a bejgli 5ost formajat
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Konteó topic
- BestBuy topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És jól is ment, motorháztető alatt sokat nem láttam a burkolattól, de 4 hengeres volt. 

Nincs miről beszélni.

Egy szép 3 -as jó lenne, coupe -ban.