Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Megint előkerült az autóskártya?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MPowerPH
félisten
válasz
dragonfx
üzenetére
Marad az A4 3.0TDi. Az erősebb is mint a mostani, és nem is eszik annyit. Beletolok egy chippet, azzal ha nem tolom még csökken a fogyi. De ha kell, akkor felszaggatja az aszfaltot. A4 -ből még nem találtam olyat, amit érdemes lenne megnézni...tehát most várok.
Benzines már biztos nem lesz, a mai fejszámolásom végleg meggyőzött.Voyage: Annál lehet erősebb, csak nekem a mostani után még egy 170 lovas Passat is szenvedés volt, mer nem megy....
-
dragonfx
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
jöhetne de tul van árazva, és automatával soha.
már 2 éve el akarják adni.,vadkertin ahol taliztunk a bejárattal szembe állt. a zöld lambo ajtó si 1 éve fenn van.tul vannak árazva.ennyi.10 liter az totál jó én inkább le se írom mennyit eszik enyém..kb mint egy 335i
..igaz én keveset megyek lexarom akkro viszont kell sajnos.erre a célra nem tom miylne autó lenne jó.ami ha akarom megy ha akarom keveset eszik min. 140ló.7-8as fogyi de ha hajtáskor 12 az sme gond.....

nem olyan vészes az Áki belefér.mér mit mész annyit cég nem számolja el benyát??
dízel meg a4 mi??.hehe 3.0tdi.t mondtad elvered akkor miylne a4et tudnál vennél ami előrelépés??..max s4et de az benyáés és eszik is.dízelből 4.0 nincs az a4be ha jól tom.beállsz te is chippes sötétíett 2.0 tádéíí.s díszmajmok közé egy 5ös bmw.ből??juj ne még kimondani si rossz.egy luxusból egy népautóba....
2.0tfsi audi nem lenne jó inkább??..vagy 1.8t 20vt chippel leon vagy octavia de a4be is benne van talán??
..igaz 10-12öt az is elkajál.nekem 18is kéne...max. 20as....amugy.
-
MPowerPH
félisten
válasz
tibi666
üzenetére
Most pl. a saját autómat használom munkára is. Novemberben 3700km ment bele...

Ez csak egy gyors számolás volt. A 4 teli tank meg egy viszonyítási alap, számomra elrettentés. Szóval igen, 7végi autó is lesz, de ha nincs itthon a céges akkor hét közben is azt fogom használni. Mikor hogy esik.
-
MPowerPH
félisten
Szép nagyon
, Dragon vedd meg. 
Én egyenlőre úgy állok, hogy nem találtam olyan autót ami érzésben a BMW -hez közel lenne. Amit eddig konkrétan próbáltam, az nem jött be. Az A4 -es van még függőben, talán arra is sort kerítek.
De annyi biztos, hogy a köv. autóm diesel lesz. Mostanában sokat járok autópályán, 150 -el vagy a fölött. És bizony már 9.8l/100 a fogyim, igaz a Bp. -i dugó is rátett egy lapáttal. Ma mikor beálltam tankolni, csak elmélkedtem... 298Ft most a benzin, 270Ft a diesel.
70 liter esetén ez 2000Ft plusz, és diesel autónál -2l/100km a fogyi ugye. Tehát én most 70l -el 714km -et tudok elmenni, míg egy diesel -el 897 km -et. Ez 183km plusz, ami 18l -t jelent, és ez benzinben 5400Ft.
Így ha számításaim nem csalnak egy diesel autóval nagyvonalúan kerekítve 7000Ft -ot spórolok meg 1 teli tankon a mostani autómhoz képest...és ez engem elszomorít.
Havi 4 teli tankos menettel 28.000Ft -ot spórolnék. Ez brutális.
-
Gyok2
senior tag
Hátha egy automata E36 328 Coupe-t keres valaki: [link]
-
SpeedR
őstag
válasz
DeadMeat
üzenetére
Jézusom, ezzel hogy lehet közlekedni? Az ötlet nem rossz, de sztem az X széria értelmetlenné teszi egy egyterű kiadását. Nem is tudom hová tudnák árban pozícionálni.
És egyébként sem jó, mert nincs rajta hofmeisterknick.
dragon:
Ez egy felújított példány, és 45k $-ért kellette magát. -
DeadMeat
nagyúr
-
Vandit.
addikt
-
Integra
titán
válasz
barnam_
üzenetére
azért is gyűlölnek, pedig nem nagy értékű autó, az eszemei értéke jóval nagyobb.
az integrát ráadásul minden fasszopó le akarja tolni meg versenyezni, amit rühelltem.
jobb sávban kocogok 70-nel szabályosan a hungárián és besüvít mellém a valami idióta, hogy raccsingoljunk.. hát ettől nagyon menekülnék. meg a bp-i utakon..
itt más a helyzet. még a porschés se néz le, inkább a technika iránt érdeklődik.
(persze itt is vannak suttyók, de azok is különbül viselkednek, mint mo-n)
esküszöm kezdem megérteni a nagy terepjárósokat...
kell egy x5 3.0d és senki sem baszogat, senki sem gecizik, gyűlöljenek érte, tényleg lekell szarni és saját nyugalmad is megvan. -
dragonfx
veterán
válasz
Integra
üzenetére
hát max a hondás cimbijeid gyülőlnének mások nem.
....azért egy x3asra nm fognak általánosítani... az x5-x6 a szemtelen sutyokké.... 
8670>>gyönyürű ez a hartge 5ös....mennyit érhet ég

Elszomorító ez a lopkodás de nem tudsz mit tenni..nem raksz fel jó felnit, nem mosatod mindig, nem keltesz feltünést, sportkifuffal stb...vagy meghuzod magad vagy utána lehet semmid nem lesz csak anyagi kárrd...ilyen az ország én is el szeretnék menni a gondolat ötlet megvan...csak a terv nem túl könnyü meg a kivitelezés...
-
-
aphra2
senior tag
válasz
tibi666
üzenetére
Azért még nincs itt a világvége, lakásokba is betörnek, nagyobb értékeket visznek el mint 2 tükörlap, vagy ködlámpa, mégse csomagol a fél ország, picit túl van lihegve a dolog.
Persze megértem ,hogy bosszantó, és irritáló, de azért nem ma jött senki erre a bolygóra,
(az újdonság ereje csak a mosópor reklámban szokott lenni
)
máshol és mást is lopnak...
-
válasz
Integra
üzenetére
Sajnos a hozzászólások a magyar mentalitást tükrözik

Nekem még szerencsére nem lopták el semmimet, igaz az astrákat nem nagyon fosztogatják. De azt hallottam, hogy pl a citroen bx-nek a fényszórójához még csavarozni se kell. Kijön egybe az egész. De azt meg nem lopja senki, minek....
Akinek meg bmwje van az meg így járt. -
Integra
titán
[link]
érdemes a posztokba is beleolvasni, nem semmi.. -
SpeedR
őstag
Rosszul emlékszel. Ha igaz lenne amit írsz, akkor tavaly az összes új autó amit eladtak (kb 140e db) Suzuki kellett volna hogy legyen. (kb. 280e autót gyártottak 2008-ban)
Figyelmedbe ajánlom ezt a cikket is, ami igaz, hogy a 2007-es eladásokra vonatkozik, annak is csak a felére, de az arányokat jól mutatja. (90,49% export, 9,51% hazai értékesítés) Sőt idén talán még jobban eltolódik az export felé a mérleg, mert idén itthon jelentősen visszaesett az újautó értékesítés az EU többi részéhez képest. (vastagon 100e eladott új autó alatt leszünk) -
aphra2
senior tag
Én más statisztikát olvastam régebben, mégpedig ,hogy a hazai gyár termelésének
kb 50%-a hazai piacon talál gazdát, és a másik 50% pedig Európa összes országában oszlik el.
Talán ezért nem látni kint annyi suzukit,...
Remélem dragon nem feszít keresztre ezért a nem bmw-s hírért..
-
keIdor
titán
Nem látott valaki hátteret eddig az új 5-ösről? 1680x1050, 1920x1080 vagy 1920x1200-as jó lenne.
Én nem találok sehol... -
dragonfx
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
azért mert olcsó fapados nem formabontó design, szürke népautó.az uj swift nem rossz ingyen adnák lehet nem adnám el
..1.6 sportotot persze.amerikába esélytelenek amíg 1.2-1.6os motorokról beszélünk az autoikban...ott egy 2.5 bmw olyan mint nálunk egy matíz....
sajnos mindenhol csökkentenek, sok az autó egyre több még több a kibocsátás valamivel mérsékelni kell.
-
MPowerPH
félisten
-
keIdor
titán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Kimegyek Ausztriába, vagy Németországba, és egy 1db Suzuki-t nem látok. De nem csak náluk, ez egész nyugatra érvényes... ez szerintem mindent elmond a Suzukiról, de hát, ahogy Tomics is írja, ez kell a magyarnak...

Észak-Amerikához sok sikert kívánok nekik, szerintem nem fogják ott megvetni a lábukat. Ott a franciákat is utálják, hát mi lesz a Suzukival?

-
MPowerPH
félisten
Tényleg nem azért.... De jót mosolyogtam ezen.
Übertitkos technika. 
-
Vandit.
addikt
válasz
rootkiller
üzenetére
Bármelyik seat ehhez az 5-ös képest igencsak matchbox kategória.
értsd: játékautó. 
-
MPowerPH
félisten
válasz
rootkiller
üzenetére
Igen, 8 -as... Mi ebben a fura? Az meg, hogy neked nem tetszik egy dolog. A többségnek bejön, és ez a lényeg. Direkt ilyenre lett megformálva, kicsit bedől az orra. Cápa feeling.
BMW soha nem csinált olyan kocsit, ami beleszürkült a környezetbe.Ajj ma Bp. -n megláttam egy fekete E90 M3 -at. Istenem, gyönyörű az az autó.
Nem tudtam megállni, bent ült a tulaj, beköszöntem és megkértem kicsit túráztassa már meg.
Nagyon rendes volt, még azt is megengedte, hogy beleüljek.
Istenem, az a zeneszó... Már lassan úgy vagyok vele, jobb mint egy nő. Egész életemben hallgatnám azt a gyönyörű brummogást. 
dragonfx: És megveszed az X6 35d -t, ahogy kihozod a szalonból már -5milla.

-
dragonfx
veterán
kaptam hírlevelet bmw.től:
Tisztelt Ügyfelünk!
A Wallis Duna BMW Márkakereskedésben 2009. november 28-án különleges ajánlatokkal várjuk Önt:
egyes, raktári BMW modellek jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg. A BMW 116i-től a BMW Z4 Roadsteren keresztül a BMW 730d-ig terjedő kedvezményes kínálatunkban bizonyára Ön is megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő modellt.Típus Listaár Kedvezményes ár
116I Advantage 7 377 000 Ft 6 250 000 Ft
320d xDrive 12 061 000 Ft 9 490 000 Ft
520d 14 420 000 Ft 11 490 000 Ft
730d 28 872 000 Ft 24 900 000 Ft
X3 xDrive20d 14 256 000 Ft 10 900 000 Ft
X6 xDrive35d 23 089 000 Ft 19 900 000 Ft
Z4 sDrive23i 15 773 000 Ft 13 900 000 Ftazért aki épp ilyet akar az elég rendes kedvezményekkel vehet most.

-
Vandit.
addikt
válasz
rootkiller
üzenetére
Ja a bmw az már csak ilyen szarokat tud csinálni...
Bezzeg a matchbox seat az nagyon tuti. 
-
rootkiller
őstag
Már megint ez a csúnya kitúrt röfi orr feeling vesék, egyre csak nőnek és nőnek. Az új 7esen is marha csúnya volt, ez se tetszik. Jah amúgy 8 sebességes autómata váltó??
Érdekes, hogy egyre csak gyarapodnak a sebességek. -
Integra
titán
válasz
MPowerPH
üzenetére
bitang jó a 3.0d a 6os automatával..
nagyon szépen megy. de megkell emészteni a fogyasztási és fenntartási költségeit.
ergo többet kell keresni..
mondjuk biztosítási szempontból lassan elvészik, hogy mekkora a motor, mivel a teljesítmény fog számítani.és az új 2 literesek már 200le gyárilag, alig gyengébbek a 3 literesnél. na de a motor járáskultúrája ég és föld.
-
MPowerPH
félisten
válasz
dragonfx
üzenetére
530i -vel semmiképpen se, esetleg 330i.

Igen, az az E46 -os diesel motor, ami az E39 -ben is van. Én attól félek csak, mert annak a motornak vannak rossz hírei. Az E60 30D -je sokkal megbízhatóbb már, új fejlesztés.
"és bmw.esetleg opel,seat játszik még."
Na és te beszélsz nekem.
Én legalább hasonló kategóriájú és minőségű autót néztem. 
-
dragonfx
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
nekem se kéne m3 de következő autó 135-140 lo minimum. és bmw.esetleg opel,seat játszik még.
nekem e36 m3 jobban akkor már.előny persze..az hogy ottmaradj vele mint a haverod pályán multkor mesélted..erre hajlamos vagy nem emlékezni igaz?

előny max.a kis fogyi, de ez is csak ha nyugiba közlekedsz, innentől cska hátránya van, büdős, zajos, nem lehet pörgetni, szervízigényes. de nem félek sokáig meglesz alattad szóval ugyis tom visszatérsz majd 1x egy 530i.vel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dragonfx
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
na ja.
megkattantál a dízeltől.
335ci
vagy 135i
e46 m3 vagy e36 m3 között kéne döntenem nagyon nehéz lenne....feltételezve hogy apénz nem akadály..de inkább e36 m3.1 gurigából olyna pöpecre lehetne rakni hogy csuda...és akkor még mindig bővena fiatalabb teso alatt vagyok árban...
-
MPowerPH
félisten
válasz
dragonfx
üzenetére
Ha lenne pénzem, szívem szerint ilyet vennék.
Egyszer majd...Dragon, RS6 V10 biturbo.
Azért egy ugyan akkora szívóval ne akard már megversenyeztetni... A BMW féle V10 -es egy bitubóval 600 ló fölött lenne nem is kicsit.Van súly csökkentett M3, M3 CSL néven.

Igen, kanyarokban drifftel kicsit, nem tökéletes a tapadás, de még mindig jobb mint az első kerék meghajtás. Az Audi a quattro miatt van előnyben. De ez egy szűk kis tesztpálya, biztos ismeritek a TC tesztpályáját. Ott a Quattro hajtás előnye duplán kijön, főleg a kalapácsban. Szerintem Nordschleifén az M3 már odaverne neki. Az az igazi versenypálya.
Amúgy az S4 egy sportlimuzin, az E46 M3 meg egy...
És az összehasonlítás azért volt, hogy milyen autót vegyen az akinek van x pénze, és száguldani akar, de szereti a prémiumot és a kényelmet. Így jött ki az S4 és az M3. Az lett a vége, hogy az M3 az őrülteknek való, az S4 meg nagypapáknak.
Jah, és ők M3 -at vennének. 
Hogy miért annyi ló azt nem tudom. Ennyi sikerült. Ugyan ez a 4.2 -es más Audiban se volt erősebb, inkább gyengébb...
Lehet tudtak volna többet, csak a fogyi és a káros anyag kibocsájtás bánta volna.Még mondok valamit. E39 M5 a sima szívó motorral ami 400 lovat produkált, odaverte a régebbi 420 lovas RS6 -ot.
Szóval tudtak erőforrást gyártani, az biztos. -
dragonfx
veterán
válasz
VR6-Fan
üzenetére
hát nem tom az audi mit tud de az e46 m3 1.5 tonnához ad 343 lovat...tudom tudom le lehetne még könnyíteni 300kilót rajta
.....kanyarokban valszeg driftel kifelé....és amikor csúszik a gumi lassul...ergo pályán is egyenesbe visszahozza amit ellassul kanyarokban drifteléssel....
de más de egy korból vannak.egy országból.és nem feltöltösek.
igen sor6.épp erről mega diskurálás e36 m3 3.2 és e46 m3 3.2 között mi a különnbség motorban.(s52 vs s54)
ha jól tom 3201 és 3243 cm3 a két motor és -4 kiló az ujabb javára.ezen kívül semmit nem angyon lehet felvonultatni.optimalizátak pár dolgot meg rányomtka angyobb benyanyomást.jobb kipufogórendszer.ennyi.aza 4 kiló bárhol benyerhető....bmw001>>hehe azért érdekes ám 4.2 V8ból miért pont ők is 343 lovat hoztak ki
...de ő bajuk azért aza motor gondolom egy +50 lovat elbírna...és akkor azért elkalapálná...dehát így jártak.
A mostani rs6ot meg nem igazán tudja megfogni a bmw semmivel(max ha valami tuningcég átépíti még).talán majd a V8 biturbó m5....azért a 4karikás 580 loval +70 lovla gazdálkodhat na meg ugye a nyomatéka jobb. -
dragonfx
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
szép de az e60 szebb

218 vagy 272 lovas benyás mocival tökéletes.és mivel ez bejön ugy fog zuhanni az ára mint a veszedelem.csak szólók elgondolkoztató neked.
amugy elég fura hogy az e46 m3 elveri az 4.2 V8 audit.nem véletlen e92 m3 volt az. az e46 m3 mocija 7x lett a legobb motor több kategóriábvan.gyakorlatilag amíg gyártották mindne évben hazavitt valami djíat.az e36 m3 3.2es motor alapjaira épült technika.
...meg a 35i is ynert díjat az m3 V8a is ha jól tudom.integra>>azért a skyline más világ ám....turbó meg V6. amugy ez az uj 5ös hátsó dettó e92 coupé hátsó szerintem.vagy amodellfrissis 3as fullteli piros lámpája is ilyen szinte.nem lenne az jobb mint az x3? ..és azokban már benne vana 177 lovas 2.0d is.

bubu>>igazad van ennyi.de nekik uj bmw kell nekünk meg igazi bmw

-
Tomics
addikt
Gyönyörű az új 5er

Remélem 10 év múlva megkaparinthatok egy használtat
-
-
SpeedR
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
A 4kerék kormányzás és az aktív futómű az mélyen zsebbe nyúlós történet. Egyébként szvsz nincs semmi, ha elromlik, megy tovább egy állásban. Persze meg lehet csináltatni fix-re is mindkettőt jóval olcsóbban (a 8-asoknál volt sok ilyen, hogy a 4kerék kormányzásúakat inkább így javítottak, töredék áron) , de ezek valószínű nem az első tulajdonosnál jönnek majd elő.
-
MPowerPH
félisten
-
Integra
titán
válasz
MPowerPH
üzenetére
másik kedvenc bmw design elemem: hátsó lámpa
egyszerűen gyönyörűek a vörösen izzó parázs fényével világító hátsó fénycsíkok élőben, ezt már sokat figyeltem a 7es bmw-ken. ennél szebbet senki sem tud.
persze itt is aztán vége a mesének, mikor rálépnek a fékre és már ég is az ember szeme a led-től...
-
MPowerPH
félisten
-
Integra
titán
viszont úgy tűnik, hogy a gyártónak már nem az.
nézd meg a hondát. ugyanez van. amitől híres lett, azt most megölik.
meg majd jönnek a honda turbo motorok. a vtec-nek meg annyi.
látod, a bmw-nek is a talpon maradás az első, a hagyomány meg a második.
mindenkinél ez van. nem lehet mit tenni, elkell fogadni. -
MPowerPH
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Még mindig nem tudom mi a gond a sor 6 -al.
Eddig csak az volt, költségesebb lenne V -re váltani. Mivel a V -s erőforrás csak az M divíziót érinti. Eddig a sor 6 bevált, legjobb motorok. És az a technológia már kézben is van, nem kell arra külön erőforrást pazarolni. Nem beszélve, hogy a BMW -nél fontos a súly középre helyezése. 
És nem véletlen a sor 6 mizéria, jobb motor egy sor 6 mint egy V6.
R35 alatt a Nissan GT-R -re vagy a Skyline-ra gondolsz?

-
SpeedR
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Igazad van, de azért egy prémium gyártónál ilyen szempontból sokkal tágabb a mozgástér. Fontos szempont a hagyományok továbbvitele. Nem egy embert ismerek, akik csak sor6-tal hajlandók BMW-t venni. (és turbó nélkül, de ebből szerintem engednének előbb-utóbb)
Az r35-re én is kíváncsi lettem volna. -
Integra
titán
válasz
MPowerPH
üzenetére
azért én odatettem volna az r35-öt a szaros v6-tal, meg az 1800kg-os súlyával, lehet, hogy meglepetés lett volna. meg aztán egy gt3 is illett volna a tesztbe.
sor6 sor6, jó ezeket mondani, nem lesz neked sor6, hogy elmondhasd, hogy sor6. a gyártóknak megkell élnie és mikor minden az egységes platform és uniformizálódás felé megy, akkor nincsen helye már sor6-nak.
hidd el, a legvégén teljesen lego lesz minden gyártónál. -
MPowerPH
félisten
Tegnap volt TopGear-on egy szép kis összehasonlítás, egy sima E46 M3 és egy Audi S4 4.2 V8. Egyenes úton az S4 be lett gyalázva, M3 brutálisan elverte pedig Stig még az indulást is elrontotta vele. Pedig mindkettő szívó, és az S4 -ben nagyobb a moci.
Aztán pályán 1s -el kikapott az M3 -as szárazon, Quattro hajtás miatt természetesen...
Egy nagyszerű motor ez a sor 6, innen is látszik. És mégis hanyagolni akarják. Pedig ott is megmondták, elpusztíthatatlan. A BMW az sor 6.
-
MPowerPH
félisten
válasz
dragonfx
üzenetére
Nincs az kispiccezve, 2 turbo van benne, csak ennyi a történet. Pedig jó motor, és a konkurens E-Klasse -ban is van, ugye 250CDi néven fut.
Az a 528i maradt ugyan csak 3000ccm -es, csak a név változott meg. Szerintem jön egy 30i is, olyan 275 ló környékén, vagy még nagyobb teljesítménnyel. Nem értem ezt a jelölési rendszert. Valaminek kihagytak helyeket.
E60 elbújhat minden téren...ezek után már rá ehet mondani, hogy hányadék belsővel lett megáldva.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dragonfx
veterán
klassz ez az uj 5ös.de nekem az e60 jobban bejön.etalon szerintme még mindig kategóriájában.hátúlja 3as coupé.eleje 6-7es keverék inkább.
dízelből a 23d.t elég ekvés modellbe rakják.nagyon ki van az spicezzve.2.0 204 lóval.
érdekes az 550i 4.4 V8 407 ló...ezt az M.es okosítással 555öt tud.hát igen ezért rendesne el is kérnek pénzt.
Az a 528i.nek nevezett 258 lovas szerkezet elég bitang lehet.
-
MPowerPH
félisten
Jah, de sejtem miért... Gondolom a megjelenéskori kinézetet szerették volna visszaadni.
Mer anno a reklámfotókon így szerepelt.Érdekes dolog, hogy a diesel kínálat ilyen szegényes. 2500 ccm -es mocit kihúzták a kínálatból, helyette butított 3000ccm -es moci van. És én hiányolom a 2.0 dupla turbos -t, amit az 1 -es BMW raktak be, 123D néven. Ugye Mercedesnek van ilyen erőforrása az új E -ben. Kíváncsi vagyok, az erősebbik 3.0D -hez hozzányúltak e. Benzines frontos volt egy kis fejlődés, de ott se módosítottak a 35i -s motoron.
Integra: Nekem is a sebváltó kar a kedvencem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az A6 -os elment 7l -el alattam. Nem véletlen van ez a mániám hidd el.
).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

..igaz én keveset megyek lexarom akkro viszont kell sajnos.erre a célra nem tom miylne autó lenne jó.ami ha akarom megy ha akarom keveset eszik min. 140ló.7-8as fogyi de ha hajtáskor 12 az sme gond.....

Szentségtörés...