Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab13
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Működik
"Developer Options alatt érdemes keresgélni vagy olyan után, hogy "disable absolute volume"
Kikapcsoltam és láss csodát... mint borsó meg a héja
köszönöm
-
szab13
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Bakker, igazad van, meglepődtem...
Samsung A71-el a Sony és a JBL is "együttműködik" , tehát ha a hangfalon emelem a hangerőt az látszik a telefonon is és fordítva.
Xiaomi esetén, mindkettőnél külön életet él a hangerőszabályzó (telefonon és a hangfalon is). külön-külön lehet őket szabályozni.
Erre van megoldás?
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
a leirásban nincs semmi ilyesmi, most direkt előszedtem. de ilyen alapon a 220ba is be lehetne direkt drótozni
egyébként csak az alján a készüléknek áll odaírva, hogy:
input 5V / 2A
nyilván nem fog mindig 2 amperral tölteni, mert valszeg szabályozza a hőmérséklet függvényében, de ha én max az 1A-t adom neki akkor ertelemszerűen annyi lesz a max töltőáram és nem lesz annyira felmelegedve az akksi, mint a dupla akkora árammal. -
válasz
<Adamsky>
üzenetére
jah, csak a legtöbb használtai utasitásban le van irva, hogy ilyen "okos töltőt" szabad/nem szabad, mert nem garantált, hogy a töltő a megfelelő feszültséget adja ki. biztos van olyan ahol az 5 volt a standard, ha nincs kommunikáció, de végülis mindenki azt csinál amit akar
-
Zοltta
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Tudom én is ,hogy nem egy vájt fülű a srác, de nem is az ő véleménye alapján fogok vásárolni.
Most nagyon megfogott ez. Soundcore Motion+
Egy hasznos linknek nagyon örülnék ahol könnyen beszerezhető, megfizethető áron
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Köszi szépen!
Azt nem is figyeltem, hogy nem forgatható a feje
Arra megkérhetlek, hogy mérd le kérlek a fej nagyságát?
Kellene a belső átmérő szivacstól-szivacsig, meg a külső is, hogy legyen összehasonlítási alapom a mostanival, ami rohadtul nyomja a fülemet már fél óra után.Köszönöm szépen előre is!
-
kmarci25
veterán
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
én sem voltam prime tag. kellett venni egy hónapot, de én ezt le fogom mondani. 7.99 euro.
meg vettem mellé mág mást is. és igy nekem megérte. a másik cucc önmagában és az egy hónappal is olcsóbb volt mint normál áron. meg németországba rendeltem és igy posta sincs. nem tudom magyarországra felszámolnak-e szállitást. -
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
ahogy hallgatom, egyre jobban megbarátkozom vele. csak elsőre volt fura a sok puha huppogás. de végül is hosszan hallgatható, kellemes, és egész jól elkülöníti a hangszereket, szóval még oda is lehet figyelni a zenére. inkább azt mondom, elsőre fura volt, a sok jó vélemény felverte az elvárásokat.
szóval elégedett vagyok vele, ennyit megért. most is vidéki szállodában vagyok és ez szól és még bírja az aksi is.(de azért tettem be egy 16.000 mAh-s külső akksit is, biztos ami biztos
)köszi mindenkinek a segítséget, véleményt, hozzászólást

igazad van a legújabb rendszerem amit építgetek valóban ilyen, abban külön végfokról van hajtva a mély és igen, van 3 potméter (magas, mély közös) és szoktam játszani vele. (van egy aktív szűrő az előfok után 250Hz.nél 24dB/oktávval kétfelé dobja a jelet). sót a két mély dobozt is átszámoltam és lezártam a reflex csöveket, sokall jobban tetszik, vagy csak a szoba akusztikájához jobb, nem tudom. végül is 35 nm lehet kicsi a 27Hz-e rezonancifrelvenciához, rengeteg állóhullám alakult ki amikor reflex működött. most ha jól emlékszem, 30 helyett 56Hz az allja -3dB-vel, de ez csak számítás, még mérni kéne.
de érdekesség, néha visszakapcsolok a régire, ami egy focal álló doboz, és azt veszem észre, hogy azon hangsúlyosabb és több a basszus
nekem jobban tetszik az a mély, amikor csak a hangszert hallom, de annyi energiával, hogy érzem a mellkasomban. -
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Az Ankernek annyi előnye van, hogy adnak hozzá állítgatható eq-t. Ez akkor előny, ha csak ez van.
Nálam viszont a telefonban ott a Dolby Atmos, ami biztos nem rosszabb, mint az Anker eq. Tehát a Denont is tudom használni full manuális módban, ha akarom. Sőt, ha Poweramp- al hallgatok zenét akkor még annak az eq- ját is használhatnám az Atmos mellett, ami már kb "eq a négyzeten" hangtuning lenne. Kipróbáltam. Szerintem borzalmas. De biztos vannak akik elélveznének a duplaeq hangzástól 🎃 -
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Fú, ez nagyon jó teszt, köszi!
Nagyon meglepődtem a Denon frekvenciamenetén, -3dB-vel legye 70-75Hz-ig, nem semi. Gondolom az a trükkjük, hogy a doboz méret (hiány) okozta anomáliákat a beépíttet proci EQ-val próbálja kompenzálni és lehetőleg lineárisan tartani a frekimenetet. És itt a különbség az egyes gyártók között, milyen igényesen, mennyi belefektetett munkával, mennyire pontosan tudja ezt megoldani.
És nagyjából igazolja is amit hallottam, a Motion+ 10kHz fölött meredeken esik, a mély és közép pedig kiemelt, ettől valószínűbb testesebbnek, kiegyenlítettebbnek tűnik a hangképe és sokáig hallgatható marad.
Egyébként elvi szinten szimpatikusabbak a többutas megoldások, de ha a Denon egy szeléssavú hangszóróval jobb hangminőséget produkál... Mit érdemes még meghallgatni ebben a 30-40 ezres kategóriában (akár használtan is, amik kb ennyire esnek és meg szoktak jelenni a használt piacon).
Ezek amúgy sztereóban szólnak? a két hangszórón jobb és bal csatorna jön? És egy légtérbe dolgoznak, közös passzív membránara? -
mjani1172
addikt
-
Prien
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Automatikusan keresi (egyik gomb hosszú nyomásra) és eltárolja az állomásokat, utána már csak +/- gombokkal kell váltani az adók között.
Mindenkinél más a prioritás, ezt megértem, én nem akartam kábelezni. Amúgy meg egy minőségibb sima hangszóró is karcolja a 20 ezret, ez meg volt 30.
JBL Tunert , Tuner 2-t, XL-t néztem persze, de mivel viszonylag zajos helyre kell a cucc, így még a 10W-os XL is karcsú lenne teljesítményben, nem beszélve arról, hogy az már 45k.

carl18: 2 db 57 mm hangszórót írnak, nem dőlök a kardomba, ha a valóságban nincs 50W, ez csak egy szám, az a lényeg,hogy jól halljam a zajban is.
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Én nem értem ezt se, de itt a tribit számlája 2019ből, 55,99€ volt akkor.

Ezt meg tavaly írtam, mikor megrendeltem:
"Végülis adtak vmi 2,8Euro kedvezményt nem tudom, mire, meg volt 15%-os kuponkódom, így 53Euro lett a vége. Euroban fizetve(mert az amazon 10Ft-tal drágábban váltotta volna forintra) 17.000 lett a vége" -
szetcsuszott
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Látom a régebbi Hsz-ekben, hogy euróban szokott annyi lenni akciósan az Amazonon, mint most itt dollárban, ráadásul plusz szállítási költséggel. Egy pillanatig belém is csapott a pánik, hogy vagy mellényúltam, és véletlenül kínai raktárból rendeltem meg lengyel helyett, azért ilyen olcsó, és majd jól beszopom a tréfával meg a vámmal, vagy véletlenül nem a motiont rendeltem meg (több ablak volt megnyitva, aszittem félrerendeltem) de nem. Ez most tényleg jól jött össze ennyiért.
#Skillet telefonon én sem szúrtam ki, pedig ott van
De nekem is csak desktopon tűnt fel... -
samsung88521
csendes tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Köszi az infókat Adamsky!

2-3 éve voltam Pesten, azt hiszem a Puskás Arénában. (nem volt rossz a koncert, de 30 ezret egy jegyért... azért annyit nem ért , egynek jó volt.)
Megfogadtam a tanácsaidat és inkább nézek majd soundbar-t, igazad lehet. Ennyi pénzért túlságosan sok kompromisszumot kellene így kötni egy olyan termékért, melynek a jövője is kétes. További jó fórumozást mindenkinek!
-
samsung88521
csendes tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Hát én is ebben bízom.
. Igen, jó filmzenéket készít. Múltkor voltam a koncertjén. Jó volt, mert egy élmény, de így összeségében a 2 jegy árán inkább vettem volna egy Onyx Studió 6-ot.
Mert kb. annyiba került a jegy. Akkor megtanultam, hogy legyen inkább otthon komolyabb hangcuccom, mint koncertekre járni. (van is jelenleg egy komolyabb, de nagyok a hangfalak és a barátnőmnek nem tetszenek, így lecsó). Ezért is boldogítanám magam inkább a másik szobában a kicsi Vifával. 
-
Greg204538
tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Igen, a Sima T6 lenne a befutó (most csak ~12e itthon), amiről a teszt áradozik és nem kell megfizetnem mindenfélét, amire nincs is szükség.
Fő gondom, hogy valós eshetőség, hogy nem tetszik nekik a BT dolog és akkor 2 héten belül visszavihetem indoklás nélkül nélkül, ha itthon veszem. A Tribitnél esetleg előfordulhat, hogy ez macerás lesz, vagy lehetetlen. Sosem intéztem külföldre visszaküldést, tartok tőle.
Ha a BT bukta lenne, akkor pedig lesz egy internet rádió 3x áron oszt csókolom, befejeztem a rádió kiváltását
-
B1T3
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Mert még nem is ajánlottam semmit neki.

Annyi a probléma a Doss Soundbox XL-lel, hogy nem USB-csatlakozón keresztül tölthető, így az autós töltése nem igazán oldható meg.
Ami hirtelen eszembe jutott, hogy megfontolandó lehet, az a Sony SRS-XB43, a JBL Xtreme 2, vagy esetleg a Marshall Stockwell II. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nekem is azért van most kettő, az Earfun go a játszós. Amit nem féltek ha esetleg használni kell, meg vizálló is igy esőbe esetén se kell félni tönkre megy.
A Dockint meg inkább csak akkor használom ha valóban kell a teljesitmény, vagy ha itthon edzek néha néha.Na igen, könnyü túlzásba vinni ezt !

Nekem is most van itthon egy Dockin D Fine, Earfun Go, és 2 darab JBL Charge 2+. + Amit épitettem itthon T6 hangszóróval.
Igy most én se érzem szükségem volna több/ hangszóróra.
Talán még lehet épitek valamit házilag, de akkor meg lassan odajutok hogy a Dockin is fölösleges
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Én még nem igazán láttam senkit se utcán zenét hallgatni harman kardonnal. Inkább a fiatalok csinálják azt JBL hangszórókkal, vagy olcsó kinai.

Igen azon én is csodálkoztam a GO+Play már jó pár éve piacon de nem kapott frissitést. Onyx Studio 6 viszont már van piacon, csak hát annak nagyon kicsi az akksija. + Ez a Retikül Dizájn se tetszik nekem sajnos.(#9714) B1T3
Azért még is csak jobb lesz mint a Xtreme 2, hát főként a fiatalokat akarják bevonzani. Főként a mélyhangokra szokták helyezni a hangsúlyt, ami nem mindenkinek elég. Nagyon kiváncsi leszek az Xtreme 3 hangjára, reméljük nem csak az lesz a változás hogy 5 hz-el mélyebbre tud menni.Majd lehet csinálok egy táblázatot ahol értékelem az eddig használt hangszórókat, amiből lehet egy jó ki indulási alap.
Meg akartunk mi ide pár hónapja/ Éve?
Topik nyitott. Azt is meg lehetne irni és aki ide látogato kérdés nélkül is tudna egy jó alapot lefektetni. Magyar Hardcore bluetooth hangszóró csoport.
Bár A teszteket elnézve a maga árába még most is remekel a Dockin D Fine 100 euros kategóriába, A W-king D8 talán hangosabb, de teszt alapján nem éreztem olyan jónak a hangját.+ A Dockinnak jobbak a mélyei is. -
Wendelke
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Mint írtam, csak láttam
Nincs róla saját saját tapasztalat.Igazándiból, egyik cimbora vett használtan egy ilyen márkájú hangfalat, és ekkor hallottam életemben először a márkáról. Majd később amikor egyszer a Sóginál voltunk, akkor láttam, hogy a házi mozi cucca ilyen márkájú, és ekkor került szóba, hogy ez egy olyan német márka, ami leginkább helyben ismert, de egyébként jó minőséget képvisel, és ott szeretik is. Azt azért nem zárom ki, hogy Európa más részén nem annyira ismeretlen mint nálunk.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Hát nyilván más kategória, de nyilván nem mindenkinek számit egy hatalmas hangszórónál a hordozhatóság. Talán egy erdőbe, nyitott téren bulihoz jól jöhet egy komolyabb hangszóró.
Nekem az átlag felhasználásra még teljesen megállja a Helyét a Dockin. Ez még jó áron is van, jól is szól és hordozható ha vinni kell valahova.
Az Earfun Go is remekül megállja a helyét, könnyü igy mindig magammal tudom vinni.
Viz és por álló igy nem is muszáj mindentől időjárási tényezőtől félteni.
Majd most csinálok egy tesztet, Earfun go 60% hangerő mellet meddig birja egy töltéssel
-
wolfman
veterán
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Ez a Teufel 2 okból nincs senkinek "idehaza" (nyílván lehet azért valaki akiről nem tudunk).
1.: Külföldi rendelés, lehet nem is szállítanak ide, vagy mocsok drágán.
2.: Iszonyat drágák a termékeik. Nem kétlem, hogy mindennél magasabb minőséget kapsz, de a fájdalomküszöb nálunk magyaroknál valahol 50eFt körül van egy hangszóróra. Talán az újgazdagok kölkei költenek a BOOMBOX-ra sokkal többet, de azt idehaza is megkapja 3 napon belül.
Na jó annyira vészesen nem drága, de magasabb ára van mint az itt tárgyaltaknak.A Go + Play nem tud punchy mélyet (mármint ha ez az ütőst jelenti), hanem inkább kimért, szép, egyenletes mélyeket tud. Vesédet nem veri le.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Hát mondjuk úgy az átlagos emberek nem szeretnek külföldröl rendelni.
Még a Dockin D Fine is kizárólag nekem van a környezetembe, inkább meg veszik itthon a Sony vagy JBL hangszórókat ha bluetooth hangszórókat akarnak.
Talán az kéne hogy rendes webshopból meg lehessen vásárolni ezeket a hangszórókat, és akkor idehaza is sokkal jobban terjednének. -
wolfman
veterán
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Hát ezen videó alapján szarráveri a Sony az Anker dobozos hangzását!
DE!
Alapvetően lófaszt nem érnek ezek a kamera/telefon mikrofonnal felvett majd a saját hangfalamon hallgatott tesztek. Inkább beszéljen a saját tapasztalatáról, mert ez minden csak nem teszt, hogy én mondjam meg a gépem előtt ülve ezekről, hogy milyen, mert élőben pont teljesen más lesz.
Amúgy a Dockin Dfine-m is olyan, hogy bizonyos helyekre letéve eltűnnek a mélyek, inkább kiegyenlített lesz a cucc. Aztán ha beteszem valami elé vagy sarokba, akkor meg olyan szép ütős (de nem durrogó) mélyeket ad, hogy már majdnem sok is. Munkám során járok ki vidékre (hogy mit csinálok most mellékes). Most konténerekben alszunk esténként, de van ahol faház van pihenőnek. Na ott TV-re kötöttem, néztünk akciófilmeket, hát az hanghatás amit ott adott, nem volt semmi. persze össze nem szabad hasonlítani normális erősítős, meghajtott minőségi hangfalakhoz, de faszán megmosolyogtatóan kellemes moziélményt adott.
Ezt várom a Sony XB43-ától is, csak párban, pluszban a saját extráival. Az a zavaró, hogy sehol, de sehol nem írják a teljesítményét. Vajon miért?
(#9631) gtamate2:
'stúdiózásra például nem is lehet mást használni)'Ki akar egy bluetooth hangfalat stúdiózásra használni? Inkább legyen enyhe V, vagy kicsit basszusban erős.
-
gtamate2
veterán
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Igen utána én is rátaláltam a komment szekcióban. Az Ankerben épp ez a jó egyébként, hogy ha nagy basszust akar valaki, akkor felhúzza az EQ-t és teljesen megváltozik a karakterisztika, viszont a gyári szerintem nagyon kiegyenlített. Elhiszem, hogy valakinek az jön be ( stúdiózásra például nem is lehet mást használni) viszont a manapság népszerű "V" alakzat teljesen más, sokan pedig ezt a hangzást keresik. Akik meghallgatják így natúrban az Ankert, valószínűleg csalódni fognak, pedig állítgatással azért elő lehet csalni a basszust a tengerfenékről.
-
Zyrius
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Van egy jbl sb 350 hangprojektorom melyladaval, de az lakóparkban túlzás és nem lehet mozgatni sem. Jó lenne kivinni a teraszra kicsit vagy átvinni másik szobába, de nem lenne rossz ha rá lehetne kapcsolni a TV-t is. Alapból jó hangja van a tv-nek csak a mély hiányzik.
Szóval ehhez a felhasználásához gondoltam ki az onyxot, ami jó lehet a fentiekhez.
Jó ötlet a teszt, van Bluetooth fülhallgató itthon ki is próbálom!
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Még jó pár éve majd nem elütettem magam mikor füllhallgató volt a fülembe, azóta megfogadtam kerékpározás közbe nem fogom használni.
Hát beszélgetéshez háttérzajnak jó tud lenni a bluetooth hangszóró, még fél éve mikor össze áll a társaságom billiárdozni akkor jó lett volna egy kompakt hangszóró.
Earfun go ezért jó, kicsi kompakt jól és nem extra a hordohatósága is. -
mcs
veterán
válasz
<Adamsky>
üzenetére
,,Érdekes ez a "COVID-19 hatás". Sose gondoltam volna, hogy a kézfertőtlenítők után a JBL Partybox-ok fognak eltűnni a polcokról (főleg úgy, hogy előbbieket azért most már kapni)."
Tudomásom szerint a 100 gyártását már be is fejezték, és utódjaként egy fogantyús Partybox On The Go érkezik.
A 100 drasztikus fogyásában itthon az Euronics is jó nagy lapáttal tett rá, amikor 68ért vesztegették. -
válasz
<Adamsky>
üzenetére
"Lehet a telefontartó részt és a lámpát külön állítani?"
Nem lehet, éjszaka ne a telefont nézegesd, hanem az utat figyeld magad előtt.
"Kicsit más, de az előbbihez kapcsolódóan: ti nem féltitek a telefonotokat így kitenni a kormányra? "
Nem, nem járnak felénk telefonevő repülő pomogácsok.
Tokban van amúgyis."Egy szó, mint száz, én biztos nem "rotyogtatnám" a kormányon a telefont."
Akkor te akár ott is tarthatnád a telódat, ahol enélkül a cucc nélkül tárolnád. Így csak 6 funkciót tudnál kihasználni a 7-ből.
-
mcs
veterán
válasz
<Adamsky>
üzenetére
A Sony valamiért csak kisebb hangszórókban tud értékelhetőt produkálni. Eddig akárhány nagyobb party hangszórójukat hallottam az XB5től kezdve a legdrágábbig, mindnek rettenetesen szétmosott, természetellenes hangzásképe volt, a basszusukban pedig az a hatásvadász löket se volt meg, mint ami a JBL Partyboxokra jellemző.
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
SAL PAR 220BT.
Ott 24 órás üzemidő is van.Amúgy BT 5.0, akciós, hosszú üzemidő, usb c, még viselhető méret: [link]
HK go playt nem vinném kültérre, talán nem is való oda. A szövet porral, kosszal 10 perc alatt telemegy. Nekem túl "vigyázós" lenne. Pár órát nyüstöltem, beltéri.
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nem védem a Marshallt, de másképp szerintem nincs értelme. Hallgattam én is, úgy lehet találkozni sztereó érzéssel (tehát kihallod pl egy szimfonikus koncert egyes hangszereit irány szerint) zárt térben. Amúgy sehogy.
Igen, szerintem a mezei felhasználók számára nem ad semmi extrát, azon kívül hogy jól néz ki (ez szubjektív). A zenészek és hangszerekkel foglalkozók pedig ismerik a márkát.
Nem javaslok semmit nincs semmi ebben a sávban szerintem semmi:"BT 5.0-át tud, USB-C töltője van és 10+ órát bír az akksija" 70k
Én pedig 200k-ért 65"-os oled tévét szeretnék, gigabites lannal és friss webossal...
A BT5.0 minek pl? Full hangerőn a kerti party, vagy csak szól. 50 fős vagy 5 stb. A 70k egy jó partyboxhoz nekem kevés, egy kisebb cucchoz sok de az nem lesz kerti hangszóró.
XB60 közel de nem usb c, partybox 100 nem usb c és még drágább. Etc. Nincs más, marad a Somogyi... -
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Azért jövök ezzel mert így van. És nem úgy hallgatod hogy az egyik előre a másik hátra szól, hanem oldalról. Irány egy bolt és próbáld ki, meg fogsz lepődni. Értelemszerűen ez zárt térben jön csak elő.
Keverjük ide, mert rajtuk kívül szinte senki nem vesz Marshall BT hangszórót, mert ár / érték arányban gyenge. Ennyi pénzért jobb cuccok vannak konzumer listán. -
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nem jól szakértetted meg. Ekkora méretben ez az egyetlen módszer, hogy valós sztereóhoz közeli hatást érhessen el. Az a cucc, ahol előre néző hangszórók közel vannak egymáshoz, kvázi vicc. Jól szólhat, de nem sztereó.
Analóg hangerő?
Pont ez az előnye egy csomó mindenkinek. Te tekered a potit, sok zenész aki Marshall cucokon nőtt fel, pl gitár erősítővel, ezt értékeli. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Kicsit jobban "megszakértve", nekem két dolog miatt annyira mégsem tetszik a Marshall.
• sztereónak sztereó, de az egyik csatorna előre, másik hátra sugároz (WTF
)
• az analóg hangerőállításnak "hála" nem lehet egyidejűleg a készülékről is és a telefonról is szabályozni a hangerőt. Vajon az összes Marshall cucc ilyen? -
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Oké, de egy dán nem tud a magyar piacra tervezni, mert nem hiszi el hogy valaki nem akar áldozni a dizájnra, anyagokra, északi szemmel ízléses borításra és rengeteg színválasztékra.
Sajnálom én is hogy kampec lett nekik (ha tényleg így van), de azt sokkal jobban sajnálom hogy nem gyártanak 5" alatti lcd mérettel flagship kamerás és processzoros mobiltelefont. Tehát nálam nincs akkora prioritása egy nyamvadt hordozható hangszórónak, még akkor sem ha többet költök rá. Abban biztos vagyok hogy az én Vifám még jó ideig ki fog szolgálni, utána pedig majd lesz valami más jó minőségű hangzást biztosító cucc helyette. Ha más nem, szét fogok nézni a Sal hangfalak között alaposabban.
-
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Hát sajnos sok minden lehetne, de ez feltételes mód.
Sajnos a piac azt adja amire kereslet van, csak valahogy úgy érzem hogy mindig jön egy jobb a piacra aztán soha se vagy kész.
Minden esetre lekopogom a Dockin D Fine még mindig tökéletes, remélem egy pár év múlva ha véletlen az akku elörgekszik a 18650-es celák cseréje után ismét hosszú évekig birni fogja.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Hát kárhogy egy normális márka megszünt, ami végre nem csak a profital volt elfoglalva hanem a minőséget is produkált.
Sajnos a fogyasztói társadalomban az a cél minél olcsobban összedobjanak valamit ami müködik, aztán amint lejárt a garancia romoljon el hogy ismét megvedd a legújabb terméket. -
India
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Iphone , na szoval , ketto alkalmazas volt eddig , sima Vifa es a vifa home , sima vifa bluetooth a vifa home wifi , a sima vifa home alkalmazast toroltek mert egyesiteni akarjak az alkalmazast beleakarjak integralni az osszeset a Wifa home alkalmazasba , most ezt csinaljak ennyit tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux Mint
- Opel topik
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, utánanézek!