Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- 1 VII Japán
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
wolfman
üzenetére
Tény, hogy nem kattintgattam végig a rendelést (mert egyfelől nekem ez még ráér, ill. picit még jobban utána akarok nézni) de pl. a BOOMSTER Boombox 2.0-nál van "free shipping"-es coupon.
Ja, nem olcsó, ill. nem egy Tribit / Earfün kategória. Viszont ahol én most nézelődök - HK Go+Play "környéke" - ott azért hasonló árakkal találkozni."A Go + Play nem tud punchy mélyet ... "
Nyilván nehéz definiálni, hogy mit jelent a "punchy", de én azt a "sub" hangot / mélyet értem alatta (inkább döng, még ha nem is "vesét leverően", mint kopog), aminek hallatán az ember hajlamos mélyládát keresni. Ilyet jellemzően a JBL és a HK hangszóróitól lehet hallani. Ebben a videóban (8:38-nál, odatekertem) Oluv pl. a Go+Play-t kóstolja össze a Boomster-rel (és mutat rá utóbbi hibájára). Na, ezek a "punchy" mélyek (főleg a HK-tól), amikre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest