- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Én meg már azt hittem, hogy eltűntél, miközben mi meg itt marjuk egymást a kérdésed miatt
(#9455) Cyborg
Most már meg fogom nézni végig a review-t. Abból, ami nekem jött át (bele-bele tekerve, itt-ott belehallgatva) pont az jött át, hogy - ahogy Williamgrant is írja - talán oldalról szól normálisan. Szemből viszont sokkal magasabban ("csilingelősebben"?) szól, mint hátulról. A mélyei viszont szerintem egész jók. Kinn is a tornácon, mikor azt hiszem a Charge4-el kóstolja össze.(#9456) Williamgrant
" ... nincs semmi ebben a sávban szerintem semmi:"
"BT 5.0-át tud, USB-C töltője van és 10+ órát bír az akksija 70k"
Ennyivel nem úszod meg!Akkor nézzük csak az utolsó két paraméter (üzemidő és ár) alapján. Ja, meg, hogy azért kültérben se valljon szégyent.
A Harman/Kardon Go + Play szerintem akár még jó is lehetne, csak az üzemidőben marad 10h alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GTA VI
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest