Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nem védem a Marshallt, de másképp szerintem nincs értelme. Hallgattam én is, úgy lehet találkozni sztereó érzéssel (tehát kihallod pl egy szimfonikus koncert egyes hangszereit irány szerint) zárt térben. Amúgy sehogy.
Igen, szerintem a mezei felhasználók számára nem ad semmi extrát, azon kívül hogy jól néz ki (ez szubjektív). A zenészek és hangszerekkel foglalkozók pedig ismerik a márkát.
Nem javaslok semmit nincs semmi ebben a sávban szerintem semmi:"BT 5.0-át tud, USB-C töltője van és 10+ órát bír az akksija" 70k
Én pedig 200k-ért 65"-os oled tévét szeretnék, gigabites lannal és friss webossal...
A BT5.0 minek pl? Full hangerőn a kerti party, vagy csak szól. 50 fős vagy 5 stb. A 70k egy jó partyboxhoz nekem kevés, egy kisebb cucchoz sok de az nem lesz kerti hangszóró.
XB60 közel de nem usb c, partybox 100 nem usb c és még drágább. Etc. Nincs más, marad a Somogyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Kutya topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Apple Watch 7 Red 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 81%/p4550
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest