- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
samsung88521 #9779 üzenetére
Melyiken voltál? Sajna nekem eddig mindegyik nagyobb koncertje kimaradt. Egyszer volt egy ilyen "esten" az Erkel Színházban, de az a hangosítás miatt csalódás volt. Aztán a napokban volt szerencsém megnézni / meghallgatni a 2017 prágai koncertjét. Na, az odab@**. Egy jó koncert (élmény) azért nagyon nehezen visszaadható a nappaliban. Ami azzal versenyre tud kelni, az nem a bluetooth hangszórós, ill. pár százezres vonal.
Vifa Helsinki: azért járd körbe a témát, hogy mennyire "élnek" még. Volt egy kis "hírecske", hogy az egész fejlesztés leállt, és a dániai stúdiót be is zárták.
Szinte ezzel párhuzamosan eltűnt a Vifa app (ami almás készülékeken eleve nem v. nem nagyon működött), ami, ha nincs, akkor pár dolgot nem fogsz tudni állítgatni a hangszórón ...
Én a helyedben ráírnék egy két Vifa ill. Helsinki tulajra.Egyébként most nézem csak, hogy mi mindenre szeretnéd "a hangszórót" használni. Ez szerintem nem fog összejönni. Egyszerűen képtelenség.
Eleve azzal kezdeném, hogy autóba nagyon nem szerencsés egy le nem rögzített akármilyen hangszórót használni. Aztán abba is gondolj bele, hogy ha mégis magaddal viszed, akkor mikor kiszállsz, ott fogod hagyni az autóban (melegben, hóban, fagyban). A harmadik dolog, hogy egy Vifa, egyszerűen semmilyen lesz autóban. Amitől jobb egy csendes szobában, egy akármilyen hangszórónál, na azt pont nem fogod az autóban hallani. Sőt, lehet gyengének fogod érzeni. TV-hez - és úgy látom nem csak szerintem - megint csak nem a legjobb választás. Oda venni kell egy soundbar-t, vagy vm. "bookself speaker"-t.
Ha pedig zenét (!) akarsz hallgatni, és erre pénzed és igényed van, akkor kezd el nézegetni mondjuk ennek a Gedeon csávónak (nekem hitelesnek tűnik) a videóit (ő is tesztelte a Helsinki-t). Mindenféle kategóriában ajánlgat cuccokat. Most épp 200 "kilóig". Minden másra pedig venni kell - egy az igényeknek megfelelő - bt.-s hangszórót
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Airsoft
- Megújult a PROHARDVER!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged