- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
samsung88521 #9779 üzenetére
Melyiken voltál? Sajna nekem eddig mindegyik nagyobb koncertje kimaradt. Egyszer volt egy ilyen "esten" az Erkel Színházban, de az a hangosítás miatt csalódás volt. Aztán a napokban volt szerencsém megnézni / meghallgatni a 2017 prágai koncertjét. Na, az odab@**. Egy jó koncert (élmény) azért nagyon nehezen visszaadható a nappaliban. Ami azzal versenyre tud kelni, az nem a bluetooth hangszórós, ill. pár százezres vonal.
Vifa Helsinki: azért járd körbe a témát, hogy mennyire "élnek" még. Volt egy kis "hírecske", hogy az egész fejlesztés leállt, és a dániai stúdiót be is zárták.
Szinte ezzel párhuzamosan eltűnt a Vifa app (ami almás készülékeken eleve nem v. nem nagyon működött), ami, ha nincs, akkor pár dolgot nem fogsz tudni állítgatni a hangszórón ...
Én a helyedben ráírnék egy két Vifa ill. Helsinki tulajra.Egyébként most nézem csak, hogy mi mindenre szeretnéd "a hangszórót" használni. Ez szerintem nem fog összejönni. Egyszerűen képtelenség.
Eleve azzal kezdeném, hogy autóba nagyon nem szerencsés egy le nem rögzített akármilyen hangszórót használni. Aztán abba is gondolj bele, hogy ha mégis magaddal viszed, akkor mikor kiszállsz, ott fogod hagyni az autóban (melegben, hóban, fagyban). A harmadik dolog, hogy egy Vifa, egyszerűen semmilyen lesz autóban. Amitől jobb egy csendes szobában, egy akármilyen hangszórónál, na azt pont nem fogod az autóban hallani. Sőt, lehet gyengének fogod érzeni. TV-hez - és úgy látom nem csak szerintem - megint csak nem a legjobb választás. Oda venni kell egy soundbar-t, vagy vm. "bookself speaker"-t.
Ha pedig zenét (!) akarsz hallgatni, és erre pénzed és igényed van, akkor kezd el nézegetni mondjuk ennek a Gedeon csávónak (nekem hitelesnek tűnik) a videóit (ő is tesztelte a Helsinki-t). Mindenféle kategóriában ajánlgat cuccokat. Most épp 200 "kilóig". Minden másra pedig venni kell - egy az igényeknek megfelelő - bt.-s hangszórót
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest