Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz samsung88521 #9779 üzenetére

Melyiken voltál? Sajna nekem eddig mindegyik nagyobb koncertje kimaradt. Egyszer volt egy ilyen "esten" az Erkel Színházban, de az a hangosítás miatt csalódás volt. Aztán a napokban volt szerencsém megnézni / meghallgatni a 2017 prágai koncertjét. Na, az odab@**. Egy jó koncert (élmény) azért nagyon nehezen visszaadható a nappaliban. Ami azzal versenyre tud kelni, az nem a bluetooth hangszórós, ill. pár százezres vonal.

Vifa Helsinki: azért járd körbe a témát, hogy mennyire "élnek" még. Volt egy kis "hírecske", hogy az egész fejlesztés leállt, és a dániai stúdiót be is zárták.
    Szinte ezzel párhuzamosan eltűnt a Vifa app (ami almás készülékeken eleve nem v. nem nagyon működött), ami, ha nincs, akkor pár dolgot nem fogsz tudni állítgatni a hangszórón ...
    Én a helyedben ráírnék egy két Vifa ill. Helsinki tulajra.

Egyébként most nézem csak, hogy mi mindenre szeretnéd "a hangszórót" használni. Ez szerintem nem fog összejönni. Egyszerűen képtelenség.
    Eleve azzal kezdeném, hogy autóba nagyon nem szerencsés egy le nem rögzített akármilyen hangszórót használni. Aztán abba is gondolj bele, hogy ha mégis magaddal viszed, akkor mikor kiszállsz, ott fogod hagyni az autóban (melegben, hóban, fagyban). A harmadik dolog, hogy egy Vifa, egyszerűen semmilyen lesz autóban. Amitől jobb egy csendes szobában, egy akármilyen hangszórónál, na azt pont nem fogod az autóban hallani. Sőt, lehet gyengének fogod érzeni. TV-hez - és úgy látom nem csak szerintem - megint csak nem a legjobb választás. Oda venni kell egy soundbar-t, vagy vm. "bookself speaker"-t.
    Ha pedig zenét (!) akarsz hallgatni, és erre pénzed és igényed van, akkor kezd el nézegetni mondjuk ennek a Gedeon csávónak (nekem hitelesnek tűnik) a videóit (ő is tesztelte a Helsinki-t). Mindenféle kategóriában ajánlgat cuccokat. Most épp 200 "kilóig". Minden másra pedig venni kell - egy az igényeknek megfelelő - bt.-s hangszórót ;)

Új hozzászólás Aktív témák