- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
samsung88521 #9779 üzenetére
Melyiken voltál? Sajna nekem eddig mindegyik nagyobb koncertje kimaradt. Egyszer volt egy ilyen "esten" az Erkel Színházban, de az a hangosítás miatt csalódás volt. Aztán a napokban volt szerencsém megnézni / meghallgatni a 2017 prágai koncertjét. Na, az odab@**. Egy jó koncert (élmény) azért nagyon nehezen visszaadható a nappaliban. Ami azzal versenyre tud kelni, az nem a bluetooth hangszórós, ill. pár százezres vonal.
Vifa Helsinki: azért járd körbe a témát, hogy mennyire "élnek" még. Volt egy kis "hírecske", hogy az egész fejlesztés leállt, és a dániai stúdiót be is zárták.
Szinte ezzel párhuzamosan eltűnt a Vifa app (ami almás készülékeken eleve nem v. nem nagyon működött), ami, ha nincs, akkor pár dolgot nem fogsz tudni állítgatni a hangszórón ...
Én a helyedben ráírnék egy két Vifa ill. Helsinki tulajra.Egyébként most nézem csak, hogy mi mindenre szeretnéd "a hangszórót" használni. Ez szerintem nem fog összejönni. Egyszerűen képtelenség.
Eleve azzal kezdeném, hogy autóba nagyon nem szerencsés egy le nem rögzített akármilyen hangszórót használni. Aztán abba is gondolj bele, hogy ha mégis magaddal viszed, akkor mikor kiszállsz, ott fogod hagyni az autóban (melegben, hóban, fagyban). A harmadik dolog, hogy egy Vifa, egyszerűen semmilyen lesz autóban. Amitől jobb egy csendes szobában, egy akármilyen hangszórónál, na azt pont nem fogod az autóban hallani. Sőt, lehet gyengének fogod érzeni. TV-hez - és úgy látom nem csak szerintem - megint csak nem a legjobb választás. Oda venni kell egy soundbar-t, vagy vm. "bookself speaker"-t.
Ha pedig zenét (!) akarsz hallgatni, és erre pénzed és igényed van, akkor kezd el nézegetni mondjuk ennek a Gedeon csávónak (nekem hitelesnek tűnik) a videóit (ő is tesztelte a Helsinki-t). Mindenféle kategóriában ajánlgat cuccokat. Most épp 200 "kilóig". Minden másra pedig venni kell - egy az igényeknek megfelelő - bt.-s hangszórót
Új hozzászólás Aktív témák
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest