- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Milyen telefonnal próbálkozol?
... csak mert abban a videóban, amit B1T3 link-elt, oluv többször is említi, hogy a szifonos szoftverjük egy kalap kaki. Most pedig, hogy ez történt, ami nagy kérdés, hogy meg lesz-e valaha javítva (látom, mit írtak a facsén, de azért - sajnos - láttunk már karón varjút is, ugye). -
B1T3
Topikgazda
Az sem jó hír, hogy a Vifának jelenlegi formájában annyi. (A németek azért jól járnak vele, a Helsinki most 65 ezer forintnyi euróért beszerezhető náluk.)
-
B1T3
Topikgazda
Egy gyors kereséssel a hivatalos fórumon az app újratelepítését javasolják, ha minden más stimmel.
-
<Adamsky>
nagyúr
Azt hiszem ide nagyon illik A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső c. alapműből egy párbeszéd (Eddy, és Nikk a görög között):
- Mikor épp nem Hifi-t vásárolsz, forradalmakat finanszírozol?
- 100 font akkor is 100 font
- Látom, csakhogy az ára akkor is 200. Főleg, hogy Libéria egész éves költségvetése lapul a zsebedben. -
Hangerőben alatta, strapabíróságban szintén. Mély basszust sem tud akkorát tolni. Nem azért mert szarabb, hanem mert nem arra van kitalálva.
Az hogy hangminőségben felette van nem kérdés, hiszen nem egy ligában vannak, de hogy nem Boombox alternatíva, az biztos. Kb mintha az Iveco Dilyt hasonlítanánk az S mercihez. Utóbbi sosem fog annyi zsákot elvinni. -
-
-
-
carl18
addikt
Megállt minden a korona virus miatt, kertes házban lakom!
De jól esett a zene hallgatás
Végre ki lehet használni a bluetooth hangszórókat.
Persze most gondolom nem fog rohanni senki se hangszórót vennit, gyenge a forint meg most a pánik miatt inkább ételre tartalékol mindenki. -
-
verybigboy
senior tag
Lehet unalmas, de az annyival übereli az átlag Bluetooth hangfalakat hogy az meg is érdemli ezt a többszöri emlegetést. Azt meg pláne amikor átlag hangfal áron "szórják" ki őket, na olyankor kicsit sír az ember lelke, mert ezek többszörösét érik a 80-100 USD-s áraiknak.
Én GGMM M3 vonalon vagyok, de az döbbenet jó. Mikor párba tettem őket, mégjobb ... mikor akció volt, vettem még kettőt, s utánna még még kettőt (biztosítva legyek). ... csak ennyire jók (főleg azokon az árakon!!!).
Ami fejlődés jól esne Tőlük, az egy kb. 2x akkora hangfal mint M3, ugyanazzal a karakterrel, ill. kicsit több méllyel (nem brummogással, hanem valós méllyel!). Na az lenne az igazán jó ... persze akkor szarba is lennék a "készleten lévő" 6 db. GGMM M3-al
... de tuti bevállalnám azokat is akkor.
A jelenlegi "új" vonaluk, engem sem érdekel, az nem az a vonal amilyen irányba én várnám az elmozdulásukat, hangzásukat tekintve tuti nem ütik meg az M3 vonalát (ebben 100% biztos vagyok).
-
Breki
veterán
Ez így nagyon reklámszagú.
Hogy hallgattál kettőt? Milyen módban beállításokkal mi szolgáltatta a zenét, hogy volt összekötve. Ilyen részletek nélkül elég hiteltelen és nem sokat érő ez a gagyizás.
Én fél -egy éve használom szinte napi szinten egyrészt spotify-val bárhol, másrészt rendezvényeken harmadrészt egy ilyen analóg digitális távirányítós konverterrel összekötve a tv-t is szinte házimozivá lehet alakítani hogy egyik bal másik jobb csatorna csak párban.
konkrétan megfogalmazott részletek indok nélkül legagyizni valamit azért elég félrevezető!
Más a Muzix.hu-n most akciós a TDK LoR A34 TREK Max Időjárásálló Bluetooth hangszóró
Ha esetleg valaki még itthonról akar karácsonyi ajándékot venni.Ez az Emagon 43 ezer saját tapasztalatom nincs róla csak szembejött viszont itt van tesztje
-
Ati1979
veterán
Az arahoz kepest lehet hogy jo. Nekem kicsit nagynak tunik. Szoval korlatozottan hordozhato. A vifa az teljesen mas kategoria arban is es hangminosegben is. A vifa Copenhagen megkapa az best sounding portable speaker all around plecsnit oluvtol
Fenn van a YouTube on az uj videoja. Ja azt mondja mind megvan neki ki is rakta az asztalra viszont a Reykjavikot szandekosan kifelejtette.
Trop
Szerintem is az unnepek miatt. Nem is erolkodom rajta. Majd hozzak ha hozzak. -
-
-
Ati1979
veterán
-
Ati1979
veterán
Szerintem igen. De vedd a legnagyobbat, ha teheted. Az két szinttel a copenhagen fölött van.
Arra vigyázz hogy magas sugárzó a copenhagenen felfelé van irányítva.
A copenhagen nem csak hangban jobb. Többet is tud. Wifi képes többet össze lehet kötni stb.
Feketében kva jól néz ki mind. Az egy új szín.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest