- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Williamgrant #9459 üzenetére
A Sony SRS XB43 megfelel a kritériumonak.
Bár nem tudom a USB Type-C és a 5.0 miért kötelező? A vevői igény részéről. Sokkal több hangszóró játszana ha nem kéne minden "hülyeségnek megfelelni. Xtreme 2 is elég jól szól, hallottam élőben, és környeze hatásokat is birja.
Nekem a D Fine csak 4.0 rendelkezik, a Earfun Go 5.0 de én hangminőségbe nem vettem észre különbséget. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Williamgrant #9459 üzenetére
"Nekem túl "vigyázós" lenne."
Szvsz. nem kell ezeket a party közepébe tenni. Pl. az egyik kollégának volt úgy megoldva a kerti sütögetős rész, hogy volt ott egy polc, - kellően magasan, távol a kajától, medencétől, stb. - amin ott muzsikált H/K Go + Play. Mivel "akarat" volt benne, így azzal sem volt gond, hogy nem vittük magunkkal a medencébe (ahogy minden hülye reklám videón / képen teszi a díszes társaság)
A party-box-okkal nekem spec. az a bajom, hogy az meg benn néz ki hülyén és szól sz@rul, főleg kis hangerőn.
Sony-k ... háát ... tudom ki lehet kapcsolni vakulj paraszt disco-light-ot, de akkor is ...
... meg nem szólnak - annyira jól (jaj, mit kapok majd én ezért?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged