Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin
üzenetére
Ez az grafikon szvsz. pont nem mutat valós képet. A Denon-ban ugye nincs semmilyen EQ, csak a gyári beállítás. Ennék a konkrét mérésnél pedig valamiért Alan a BassUp módban (ami csak a mélyeket emeli) lévő Anker kóstolta össze a minden bizonnyal aktívan működő DSP-jű Denon-al (nézd meg a grafikon alját!). Ez talán jobban mutatja a dolgokat, bár érdemes az EQ-val együtt nézni (vagyis az Anker-nél akár még húzható lenne a 12 kHz-es sáv)
"Ezek amúgy sztereóban szólnak?"
Igen. Ilyen szempontból is jobb szerintem az Anker. Szélesebb, és a "csipogók" is kicsit kifelé fordulnak.(#9948) Lami66
"Nagyon jó az Anker, de csak eq-val megtuningolva tudja azt amit a Denon alapból hoz."
Ez tök igaz, de én olyan, mintha egy "point and shoot" kamerát hasonlítanál egy full manuálissal. Mindkettőnek meg van az előnye és a hátránya.(#9949) carl18
"Hát én azt ankert venném ... " - én is. Illetve már meg is vettem
Új hozzászólás Aktív témák
- HyperX Pulsefire Dart (Dongle nincs csak kábel) Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Cooler Master MM720 RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Glorious Gaming Model O Wired Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest