- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez az DSP EQ-zása és annak az EQ-zása - ahogy írod - nem vezet semmi jóra.
Nem tudom, hogy milyen telefonod van, de ez a nagy Dolby Atmos dolog - az esetek nagy százalékában - nem más, mint egy szoftver (nekem is van a Lenovo tablet-emben, ill. ha van root jogod, az adott eszközön, akkor kb. bármire rátehető)."Sőt, ha Poweramp- al hallgatok zenét ... "
Ja, az egy f@**a kis lejátszó (az első app. volt, amit anno megvettem). Egy "baj" van vele, hogy az abban beállított hangzás - nem meglepő módon - csak ott érvényes. Erre a problémára a legjobb általam ismert megoldás a ViPER4Android. Csak hát ehhez (is) root kell." ... adnak hozzá állítgatható eq-t. Ez akkor előny, ha csak ez van."
Ez az EQ azért nem az az EQ. Ebben - szerintem - a nagy durranás, hogy ez elmentődik a hangszóróba. Gyakorlatilag valamilyen szinten rád bízzák a hangszóró hangolását. Ha pedig egyszer a saját ízlésedhez hangoltad (nem feltétlen a legegyenletesebb hangképre), akkor bárhová viszed, ugyanúgy fog szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged