Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
metaa
tag
nekem is megjött tegnap a Soundcore Motion+, 24ezer Ft-ot simán megért, korrektül szól
-
metaa
tag
sziasztok!
Elsősorban beltérre keresek bluetooth hangszórót, nagyritkán (szülinap, kertiparty stb.) kint is lenne használva.
2 kiszemeltem van a német amazonról:
Anker Soundcore Motion+ - kb. 35k HUF
Marshall Stockwell II - kb. 55k HUFGondolom nagyon nem lövök mellé ezekkel, de van esetleg bármi ajánlható ami BT 5.0-át tud, USB-C töltője van és 10+ órát bír az akksija?
Felső keret kb. 70k HUF... tudom a fenti 35k pont a fele, de megtetszett a leírások alapján.
Köszi!
-
metaa
tag
Xiaomi speaker újra kapható EUStocknál
-
metaa
tag
sajnos azt a választ adta az auchan, hogy ez a hangerő szabályozás ilyen gyárilag
ami szerintem egy 30ezres árkategóriában hihetetlen nagy hiba... ettől függetlenül nem viszem vissza, mert jól szól, csak kikapcsolás előtt módot kell váltani, hogy ne ordítsa le a fejem a rádió
-
metaa
tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam az Auchanba egy sajátmárkás Qilive Q.1047-es bluetooth tornyot.
A konyhába vettük, mert a pulton nem fért el semmi, így a sarokba berakva tökéletesen megfelel. Nem egy TOP minőség azt érezni, de nagyon szépen szól. Tud FM-et, bluetooth-t, usb-t és sd kártyát is.
Egyetlen hatalmas hibája van, amit még nem tudok, hogy gyári hiba vagy ennyire gagyi lenne, hogy kikapcsolás után elfelejti milyen hangerőn szólt előtte. Had ne mondjam, hogy amikor 1-es hangerőn hallgatom a rádiót és visszakapcsoláskor mindig 18-as hangerővel kapcsol be, az elég kellemetlen.
Esetleg volt valakinek hasonló tapasztalata?
-
metaa
tag
Üdv!
Ices IBT-5-tel találkozott már valaki? megér ennyi pénzt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Banggood
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SSD kibeszélő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Sony HT-DDW750 5.1 házimozi rendszer megbizható, hibáktól mentes állapotban + Pio S-11A-P
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest