- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Ali-n megvásárolnám az most akciós anker motion boom-ot.
Van esetleg rá kupon, hogy tovább faraghassak az árból? -
carl18
addikt
válasz
Szabmester03 #10895 üzenetére
Hát mondjuk úgy én hallottam több Tronsmartot, de egyik se igazán nyerte el az izlésemet. Egy olcsó noname kínai hangszórót lelép,de ha van tőle azonos árban jobb csak arra törekszik az ember.
Persze ez az adott izlés határozza meg, esetleg ha bot fülled van és nem tünik fel a torzítás brummogás akkor nyugodtan veheted a Tronsmartot!Hát minimális változások biztos vannak körülőte.
A D8 mini Bluetooth modulja 5.0 és ez mellé 5000 mah-es akkumulátor társul.
Az Evolveo adalapja alapján csak 4.2-es a Bluetooth és 2000 mah-es az akku, a termék leírás alapján ez szerepel. -
carl18
addikt
válasz
Szabmester03 #10890 üzenetére
Hát 20E alatt a régi általam ajánlott hangszóró a Divoom onbeat 500 volt!
Ami nagyon jól adta a mély hangokat, de akku ideje nem volt a legjobb ha nagyobb hangerőn használta az ember.
Már most már nem tudom mennyire volna versenyképes...
Régi model, sajnos az akku is lehet elöregedett a gyártás óta.W-King D8 mini talán, itthon is van forgalomba Evolveo néven.
unokaöcsém ilyet kapot szülinapjára, vettem róla videót.
EVOLVEO ARMOR POWER 6A
Tronsmart helyet mindenkép ezt venném.Külföldi rendelés játszik?
-
<Adamsky>
nagyúr
Nekem mint írtam, volt mindkettő. A MaxSound annyival nem nagyobb és nehezebb, hogy szerintem (!) ne érné meg a plusz pénzt. Az árkülönbözet sem vészes a tudáskülönbséghez képest. Hatótávja jobb mint a Go-nak. Ami nekem külön tetszik benne, hogy ha csak mondjuk valamilyen beszélgetős műsort akar az ember hallgatni este, akkor kinyomja a basszuskiemelést.
Ja, Go esetén a "sima" verzióról beszéltem. Az upgraded verziót nem ismerem, de szvsz. annyival nem lehet jobb, hogy érdembe megszorongassa a MaxSound-ot. Esetleg ami még dealbreaker lehet, hogy a MaxSound még micro-USB-s. Csak az új, upgraded type-C-s."... bluetooth csatlakozás mennyire kényelmes?"
Gondolom Édesanyádnak ez lesz az egyetlen bt-s cucca. Akkor pedig csak annyi dolga lesz, hogy bekapcsolja a hangszórót és vár pár másodpercet. A telefon és hangszóró párosítását gondolom Te majd az elején megcsinálod neki.Utána már nem lehet gond.
-
moma
őstag
Nagyon köszi mindenkinek! Árban még a MaxSound Plus is beleférhet. Ez van annyival jobb, hogy megérheti az ár különbséget a 15w-os Tribit Xsound Go-hoz képest? Nézegetem még őket, meg az Anker Soundcore 2-ot is és aztán rendelek egyet holnap.
Nagyon tökéletes segítség volt, köszönöm!!
Jah még egy dolog jutott eszembe: abban lehet esetleg különbség, hogy a bluetooth csatlakozás mennyire kényelmes?
-
Szabmester03
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy bt hangszórót. Néztem párat, max 20ezerig, de az sem baj ha olcsó, és jóJelenleg egy jbl flip 4 van kölcsönben nálam, szépen szól, csak a basszus kicsit kevés.
Ezeket néztem
Tronsmart Element T6 Plus uprgraded
Fenton sbs65
A fentonnal van valakinek tapasztalata? Magyar tesztet, véleményt nem találtam.
Esetleg tudtok jobbat ennyiért?
Köszi -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10887 üzenetére
A Surf csak budgetket írtam, bár az Xsound go valóban jobb tőle!
az amazon.de-es linken ott van a 20% Voucher bár akkor se jön ki 30 eurora szállítással.
Sajnos valóban nincs feltüntetve amazonon milyen verzió is, de állitólag mindegyik az ugraded .Van új Tribit hangszóró amúgy Stormbox pro néven!
120 euroért.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10884 üzenetére
Én a "Surf"-öt már nem venném. YT-n hallgatva, az már kicsit vérszegény.
"Xsound go-ból van ugraded verzió 16 watt teljesítménnyel ... "
Elvileg most már csak azt forgalmazzák. Mondjuk ez az amazon-os oldalukon rohadtul nem látszik. Úgy rémlik itt valaki a topic-ban (az én bujtogatásomra) egyszer már rákérdezett náluk, hogy mi is a helyzet, és fenti választ kapta.#10885 tokyo2
Az jó ár! Jobb, mint a 36,30 Eur-os amazon.de-s. Én azért mindkét helyen rákérdeznék, hogy melyiket küldik. Persze a régi se rossz, de ha már lúd, akkor ... legyen upgraded
Te most vásároltál, vagy rajta vagy valamilyen hírlevélen (és onnan van a kupon)? -
carl18
addikt
Ha minél olcsóbb akkor ahogy a többiek írták a Tribit Xsound go, esetleg Xsound Surf ami nagyon olcsón kapható.
Xsound go-ból van ugraded verzió 16 watt teljesítménnyel, ami teljes hangerőn jobban megtartja a basszust.
Szerintem fölösleges ettől drágábbat venni ha arra sincs garancia hogy használni fogja!Azért fölösleges drágább hangszóró hogy a polcon porfogó legyen.
-
<Adamsky>
nagyúr
Xsound Go (amazon.de) - amit Acélfarkas ajánlott is ajánlott -, vagy ha "belefér", akkor MaxSound Plus (amazon.de). Édesanyádnak szerintem már az XSound Go is bőven elég (lehet, nem tudom mennyire szereti "bömböltetni" a zenét
), de ha rászánod a pénzt, akkor a MaxSound Plus szvsz. (nekem volt mindkettő) talán (még) jobb választás a nagyobb teljesítmény, és a ki/be- kapcsolható mély-kiemelés miatt.
-
moma
őstag
válasz
carl18 #10880 üzenetére
játszik külföld/amazon is teljesen.
minél olcsóbbaz is benne van, hogy már idős kicsit és nem tudom, hogy meg fog e barátkozni a bluetooth párosítgatás rejtelmeivel, szóval attól is tartok, hogy a végén nem fogja használni. de azt is szeretném, hogy valami élvezhetője legyen azért, amivel azért öröm zenét hallgatni. abból az irányból nem lehetne, hogy mondtok valamit, hogy ennyit költsek erre észerűen? Teljesítmény, mondjuk 20 w mondjuk.
-
moma
őstag
Sziasztok! Anyukámnak kellene valami főleg lakáson belülre. Ez lenne a fő hangszórója, de így a konyhába is ki tudja majd vinni ha főz, vagy másik szobába át, ha ott van. 42 m2es panel szóval nem túl nagyok a szobák.
Lenne tippetek, hogy most mi jó vétel ilyen célra? -
carl18
addikt
Ma megjött a W-king D8!
Az biztos ez valóban egy remek hangszóró, főleg az áráért! Az EQ outdoor módban elég durva hangerőt tud.
A Dockin D Fine + ellen is összehasonlítottam. A Dockin basszusa jóval mélyebb és erősebb basszus orientált hangzást nyújt.
A W-Kingnek is van egész jó mélye, de más fajta de teljesen élvezhetó az is. Középtartomány van bőven, mély és magas is.
Néhány zenében tisztán kijön a Dockin főlénye, de ezért az árért nem is szabad túl kritikusnak lenni!Amúgy teljesen versenyképes, hogy kinek melyik jön be jobban izlés határozza meg.
De teljesen jó a hangminősége.
Főleg ezért az árért Bestbuy volt! -
mcs
veterán
Volt szerencsém kipróbálni a JBL Charge 5öt. Nincs olyan fránya, karcos magaskiemelése, mint a 4nek, de egy mono hangszóróért iszonyatosan sok a bolti 67 ezres ár. A basszusa körülbelül egál a Sony XB33al, és középben sem szégyenkezhet mellette.
-
Cyborg
őstag
válasz
Maxxa01 #10871 üzenetére
Hááááát.
Saját tapasztalat, én próbáltam a Motion+-t egy viszonylag csendes suvban, hát nem voltam elájulva tőle, otthon imádom hallgatni, mindenre elég, de egy autóban...
Oda vmi nagyon bika cucc kellene, az meg nem olcsó.
Nagy a menetzaj, plusz Sok a kárpit, ergo nincs reflexió, nem tud sehonnan visszaverődni a hang.
Puha felületre rakva ráadásul még a passzív membrán rezonációit is elnyeli az ülés, szőnyeg.Nem hiába vannak az ajtóba csavarozva, ahol az ajtó (is) adja az akusztikát.
Persze ez csak az én véleményem, lehet más mást fog mondani, de nekem még a gagyi gyári rendszerem is jobban szól a kocsiban, mint egy Motion+ pl.
Persze, ha nem megoldható máshogy, én megértem, hogy szükség van rá. Viszont akkor, ha teheted, próbáld ki a kocsiban, mielőtt megveszed.
-
Maxxa01
csendes tag
Sziasztok kocsiba szeretnék venni bluetoth hangfalat, esetleg tudnátok ajánlani valamit ?
-
LanyUs
őstag
válasz
<Adamsky> #10864 üzenetére
Jó meglátás! Valóban pattogós a basszus, de 60% teljesítmény felett már jobb a helyzet. Közepes tartomány megtolva. Sokan nem szeretik az állandó buffogast, azoknak megváltás. Érdekes, hogy minőségi zenével jön a több mély belőle. A JBL erre nem érzékeny. Buffog ha kell ha nem. Akármilyen szar a forrás... Vikingek esetében megoldás, hogy felteszem 80% ra és telóról szabályozás.
Viking Tisztábban szól, mint az Extreme 1. Ami érdekes, hogy max. hangerőn is torzítás mentes! JBL nem igazán.
36ert kettőt kaptam. A stereo mód! Na itt kezdődik az élet és a hangzás. Bejött...
Ha sokáig hallgatod sztereóban nem szabad visszatérni mono módra mert érdekes szavak hagyják el a szád 😀Aztán hallgattam erősítővel zenét, na ja az megint más világ...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #10865 üzenetére
Nézd meg, hogy ha Win10-en a kis hangszóróra kattintasz, majd kinyitod a playback devices listát nincs-e hangszóróból kettő (mondjuk egy olyan, amit headset-ként fut). Én arra tippelek, hogy lesz, és lesz egy olyan is, ami vm. stereo. Próbáld meg a nem headset-est kiválasztani.
Pl. a Life Q30-at is duplán ismeri fel a Win10. Az egyik a headset mód (akkor rettenetesen ergya lesz a hangja) és a stereo (headphone) "mód".
"Köszi, hogy lebeszéltél a Tribitről" - nincs mit!
Jó cucc a Tribit is, de a Q30 simán megéri a több pénzt. Mind üzemidőben, mind minőségben köröket ver előbbire. -
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #10862 üzenetére
Csak laptopról van rossz hangja.
Új gép, win10-zel a héten kaptam, Dell 5410, ez előző HP-vel nem volt gond, bár az nem volt ennyire korlátozva a win 7 miatt.BTW megjött a Life Q30, már egy hete nyúzom. Hát tényleg nagyon rendben van, a hangja is, a komfortja is jó, órákig tudom hordani anélkül, hogy zavarna, ilyen még nem fordult velem elő, plusz eléggé rendben van az appos EQ settings is, a lehetőségek száma határtalan.
Még nem volt ANC-s fejhallgatóm, így nincs összehasonlítási alapom, de így elsőre megdöbbentő, hogy mennyi minden ki tud szűrni a környezeti zajokból.
...még nem kellett töltenem, 70%-os akksival érkezett, és még mindig 30-on vanKöszi, hogy lebeszéltél a Tribitről
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
LanyUs #10863 üzenetére
Igaz csak Youtube-on keresztül volt szerencsém hallgatni a W-king-eket, de nekem olyan "pattogós" a basszusuk.
Idézném: Alan Ross-t: " ... we have got upper bass pop-pop-pop & we've deep bass boom, boom, boom ... ".
Az első a D8, a másodikat a Motion Boom-ra értette. Az pedig, hogy kinek, melyik jön be, Alan szerint is ízlés kérdése." ... nem igazán klasszikusra való az sem ... "
Egyik sem való klasszikusra. Talán ahhoz inkább a Motion+ passzol. A mai, dögös pop zenéhez szvsz. kell az ütős mély, amiben a JBL-ek mellett most már a Motion Boom is partner tud lenni. -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
nem teljesen idevág a téme, de hátha tudtok segíteni.
Adott egy BT speaker, gagyi, mindegy, kábelen kötve a laptopra jól szól(viszonylag), de BT-on csatlakoztatva iszonyat visszhangos, meg doboz hangja van, olyan, mint a mozis hang, amit kamerával vettek fel anno.Win10-ben sehol nam találok rá állítási lehetőséget, hogy javítsak rajta, viszont drivert cserélni se tudok ,mert nem vagyok rendszergazda a gépen.
Esetleg van vmi ötletetek, azon kívül, hogy marad a kábeles megoldás?
Köszi
-
Veron
addikt
válasz
carl18 #10854 üzenetére
Persze, hogy elolvastam és értékelem.
Annyit kérdeztem, hogy az általad ajánlott nem üvölt-e módváltásoknál. Illetve egy újabbat találtam (nem, nem a Macaudio, értem, hogy az nem minőségi darab), erről kértem véleményt.
Nem gondolom, hogy bármivel is arra engedtem következtetni, hogy nem érdekel a véleményed. Vagy ha igen, az biztosan nem volt szándékos. -
LanyUs
őstag
válasz
<Adamsky> #10857 üzenetére
Nem vagyok képben, de ez a Motion Boom csak 30W. Jól látom? 100$, tehát 30e Ft. Teljesítmény alapján gyengébb, mint egy darab W-king D8, ami 50W. Ha 35-40e Ft-ért hozzá lehetne jutni 2 db-hoz, akkor az már Boom
. Az Extreme 1-esem 40W, de úgy kértem ajánlást, hogy tudjon többet. Ez a king nem tűnik rossznak ennyiért... 2 db meg főleg.
-
LanyUs
őstag
-
carl18
addikt
válasz
LanyUs #10853 üzenetére
Hát akkor ha a hangerő számít Xtreme méretében egy W-king D8 ideális lehet. Abban a méretben az adja ki magából a legnagyobb hangerőt! Szerintem kültéri edzésekhez ideális volna.
Van bel és kültéri mód, de a kültéri mód szépen dob a hangerején.#10852Veron
Elolvastad egyáltalán a választ amit írtam?
Úgy látom úgy is a saját fejed után mész, vedd ami neked tetszik akkor. A téma tárgytalan, így az ajánlás értelmetlen. -
LanyUs
őstag
válasz
carl18 #10851 üzenetére
Feleségem szebb hangszórót akar, mint a mac910-es és ne legyen "batár"
. Legyen akkora, mint az Extreme 1-esem és a hangereje is elég Neki. Viszont akkor nekem kell egy másik. Van alternatíva 50-60k körül? Ha már újat veszek jó lenne szintet lépni hangerőben felfelé. Minőség és tartományok annyira nem érdekelnek, mert edzés közben kell legtöbbször.
-
carl18
addikt
"Ja és még valami, baromira idegesít, ha üvölt a szervizüzenet (csatlakoztatás, módváltás), van ami nem csinalja ezt?"
A minségi hangszórók már nem rendelkeznek ilyen tényezőkkel. Az olcsó silány darabok az olcsó kínai erősitő mellet szoktak vísitani igy.
"Letisztult? Divoom onbeat 500 2ND -
carl18
addikt
Hát nem sok minden van 15E forintig, a lehetőségeket felsoroltam.
De úgy látom neked nagyon bejön a Macaudio szóval vedd akkor azt.
Próba szerencse és talán kis esélyel de jól is szól.
Elhiszem neked tetszik a mac, de egy hangszórót az ember általában a hangjáért vásáról. "HIába szép" ha úgy szól mint egy sokol rádió. Szóval egy adott korlátolt árkategória mellet néha az egyik tényezőt el kell engedni. Lehet szép és szólhat is jól de az nagyobb is árban.7500FT akciósan, rendeld meg legrosszabb esetbe meg vissza küldöd.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10845 üzenetére
Elsőnek oluvnál láttam. és az bizony 2019 nyarán volt. Akkor jelenhetet meg valamikor június/július táján.
Szóval talán idén de lehet kap valami frissitést.
A motion boom inkább egy nagy tesó volna, ami Xtreme Alternatíva.
Csak azért gondoltam nem kap egy jó ideig frissitést, a Bluetooth verzió 5.0 és az akkuja se kicsi. Így nincs benne elavult komponens ami csere érett volna.
A Dockin D Fine 2016 decemberében jelent meg, és akkoriban kapott 4.0 bluetooth. Így nem csoda 2018-ban piacra került a plus 4.2 bluetooth-val.A Motion Boom utodjára jobban kíváncsi leszek!
Remélem a foggantyút cserélik szíjra. stb.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10843 üzenetére
Szerintem a Motiom+ -nak előbb v. utóbb kell, hogy jöjjön valamilyen utóda (a Boom, nem az). Próbálok visszaemlékezni, hogy mikor is jelent meg, de szerintem már 1 évnél régebbi termék. Persze még most is nagyon jó cucc, a népek viszik a konkurencia pedig nem nagyon tud vele mit kezdeni, de hátha ...
-
-
_stick_
őstag
Azt látom, hogy sok hangszórónál van rácfelvarott, "plus" változat.
Gondolom épp nincs nálatok a jósgömbötök, de az Anker Motion Boom esetében is várható ilyesmi? Tudom, hogy új típus, szóval nem két hét mire kijöhet.
A SoundCore Motion+ kb mennyi időre jött ki az eredeti megjelenésétől a plus változat? -
carl18
addikt
EVOLVEO ARMOR POWER 6A
17E itthon alzán, unokaöcsém ilyet kapott szülinapjára.
Ameddig nállam volt teszteltem, és ámultam az árához és méretéhez képest milyen szépen és tisztán szól teljes hangerőn is.
Videón keresztül nem tudom mennyire jön át, de valóban jól szól.Kicsit több mint 15E forint, de megéri a minőség a felárat.
W-king D8 mini, csak más néven és valóban jól szól. -
Veron
addikt
Más ötlet az eredeti igényekre esetleg, ami biztosan beszerezhető és egyértelműen jobb, mint az Elite BT 3500? -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10835 üzenetére
Mikor megjelent is 60 dollár volt, talán készlethiány miatt emelték az árat stb!
40-42 dollárért kifogható akcióval ami 12E forint.
Minden esetre elégé felkeltette az érdeklődésem. Ha lesz normálisan áron berendelek egyet!kültéri hangszórónak remek volna.
IPX 7-es így a víztől se kell félteni. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10821 üzenetére
Az oldaluk szerint állitólag szállítanak magyarba. A Fő probléma most 100 dolcsit ír árazás terén az Earfun Uboomra. Nyilván nem éri meg azt a árat, én is gondolkoztam a rendelésen próba gyanánt.
Kíváncsi vagyok a hangjára!De 100 dolcsin nem adok érte annyit nem ér, karácsonykor 40 dollárért ment akcióba.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
_stick_ #10831 üzenetére
Ahogy B1T3 is írta, ez a -21% a móka része. A 99$ gyk. az utcáról beeső, semmiről nem tudók ára.
Ha, "visszatekersz" picit, olvashatod, hogy pl. bufi01 nemrég 25,8e Ft-ért vett egyet. Most igazából 99,93$ - 5$ (kupon) = 94,93$ ~ 28,6e Ft. Szvsz. ennyit is bőven megér, de ha türelmes vagy, akkor szerintem újra lesz ez 23-25e Ft is.
-
B1T3
Topikgazda
válasz
_stick_ #10831 üzenetére
Ez még új termék, kevés tapasztalat van az akciózásával kapcsolatban. Mindenesetre az alapján, hogy a SoundCore Motion+-t szépen le szokták akciózni, nem lehetetlen, hogy ez is lehet jobb áron, viszont mivel kiszámíthatatlan, hogy mikor, így nem tudom, érdemes-e várnod. Azt a 20%-os akciót pedig úgy nézd, hogy eleve annyi az ára, mint most ezzel a „kedvezménnyel”.
-
B1T3
Topikgazda
válasz
_stick_ #10824 üzenetére
Harman Kardon Onyx Studio 6.
Nem extra nagy az aksija (de ugyebár ez neked nem is fontos), ám a basszusa annál inkább, és nem csak érzetre, hanem tényleg meglepően mélyre képes lemenni.
Most kicsit el van szállva az ára, kár, mert nem olyan régen még simán meg lehetett csípni 45 ezerért az 5. generációt, amely csak annyiban különbözött ettől, hogy nem volt vízálló.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Kb. 3 éve elégedetten használom a Tronsmart T2-t, amit Ti ajánlottatok.
Szeretnék egy kicsit nagyobbra/erősebbre váltani. Nem a JBL-eket verő hangerő a cél, mert 99%-ban kerti sütögetés, beszélgetés stb... hátterében szoktuk hallgatni.
Goa, progressive psytrance, chill stílusokat hallgatunk rajta, fontos lenne a hangszín és az erős, tiszta basszus. A T2-t pont a "pattogós" basszusa miatt szeretném lecserélni.
Nem kell, hogy túlélő, tripla szigetelt, stb.. legyen, az extra nagy aksi mérete sem fontos, mert az élettartam miatt mindig teljes töltöttség közelében tartom. Egyelőre árat nem írok, meglátom mit ajánlotok.
köszi -
<Adamsky>
nagyúr
EarFun UBOOM? Van itt pár elégedett tulaj. Talán még ez a kuponkód is él.
-
stomi76
tag
Sziasztok!
Tronsmart Element FORCE 2-ről mi a véleményetek?
-
Veron
addikt
Létezik értelmezhető minőségű BT hangfal 15k alatt?
Háttérzenére kell nappaliba meg teraszra. Kulturáltan nézzen ki és bírjon min 10-12 órát egy töltéssel. Mac audio elite 3500 a kiszemelt, mert sokáig bírja és jól néz ki. Van ennél jobb?
Nem high end cuccot keresek, világos, hogy ennyiért nem létezik. Köszi! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fehervari795 #10812 üzenetére
"Talán a középtartomány üresebb ... "
Sajna nem hallottam még élőben, de a YT-s tesztek alapján a Motion+ zeneibb lehet, míg a Boom erőteljesebb, "nagyobbat szól". EQ-val játszottal? Érdemes a gyári hazásokat (van pár...) kipróbálgatni, és amelyik a legközelebb áll az ízlésedhez, abba bele is tudsz nyúlni. Szerintem ez az egyik legkirályabb dolog, a Soundcore cuccokban.#10814 dethroner
Az biztos, hogy az az igazán drága, amit az ember nem szeret -
dethroner
veterán
válasz
<Adamsky> #10811 üzenetére
Természetesen elhiszem hogy úgy van ahogy mondod. Sokáig azt gondoltam nincs szükségem bt hangszóróra, de aztán jött egy ötlet hogy mire tudnám használni. Árban, kinézetben, beígért szolgáltatásban megfelelt a T6, ezért megvettem 18K-ért. De nem hozta azt amit igért és amit elvártam, jeleztem a gyártónak, kárpótolt 12K-val, szóval 6K-ba került, és volt hozzá egy kemény hordozó tok, amit 3K-ért hirdetnek. Azt gondoltam hogy ennyiért már megtartom, ennyit megér. És akkor jött a javaslat az ismerősömtől, hogy tudna szerezni bármilyen JBL cuccot bolti ár fele alatt. És azt gondoltam hogy ez egy biztonsági megoldás, mert ha ez sem jönne be nekem, akkor ezen az áron bármikor el fogom tudni adni. De úgy néz ki, mindenben tökéletesen megfelel az elvárásaimnak, így megtartom. Magamtól sose vettem volna JBL-t, próbálkoztam volna az itt ajánlott márkákkal, de attól tartok hogy ha azok nem győztek volna meg, beszerzési áron nem tudtam volna túladni rajtuk. De most nagyon elégedett vagyok, a pénz meg úgyis olyan mint a nyár, jön-megy
-
-
fehervari795
csendes tag
Sziasztok,
Aliról rendelt, lengyel raktárból GLS futárral küldött Anker Soundcore Motion Boom hangszóró vasárnapi rendelést követően csütörtökön meg is érkezett.
Nos túl nagy tesztnek nem vetettem alá, egy Genius SP-HF1250B-hez tudom hasonlítani, ugyanis ez a fő hangfalam.
Nagyon tetszik a hangzása, megtölti a teret hanggal. Talán a középtartomány üresebb, de engem nem zavar annyira mert a mély hangok megszállottja vagyok (BASS mode nagyon jól rásegít erre az élményre).
Doss SoundBox XL-hez tudom még hasonlítani, amit 1-2 éve 15k körül vettem, ez egy 10-essel került most többe, de jóval erősebb cucc, uh megéri váltani.
Összességében elégedett vagyok vele eddig, uh bátran ajánlom másoknak is, akik hasonló céllal keresnek hangszórót, mint én.
Köszönöm a segítségeteket még egyszer.
Szép napot, kellemes hétvégét. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
dethroner #10810 üzenetére
Ne viccelj! Bocsi, tényleg nem bántásból, de a Tronsmart T6 Plus-nál azért elég sok - sokkal jobb - hangszóró is van. A JBL pedig nem egy, nem kettő, hanem sok "lépcsővel" van az említett hangszórók felett leginkább árban, de azért minőségben is (bár itt a "szorzó" már szvsz. kisebb)
Kb. mintha egy Dacia-ból átülnél egy Audi-ba. Pedig a kettő között vannak már nagyon frankó pl. koreai autók (KIA, Hyundai) nagy jó ár/teljesítmény viszonnyal." ... t6 plus u.e. volt, 18k volt az ára." - a Motion Boom pedig kb. egy 10-essel több. Na, akkor az mennyire éri meg?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
dethroner #10807 üzenetére
Hííít ... azért az a "fél ár" is elég sok. Nyilván szubj. vélemény*, de én nem érzem a 2× vagy még inkább 4× -es (ha ugye egy "halandó ember" vásárolja) különbséget egy Motion Boom-hoz képest. És utóbbi - hála a szoftvernek - nagyon sokféleképpen tud szólni.
* Youtube review-k alapján.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bufi01 #10803 üzenetére
" ... indul a hosszú tesztelése ... " - ha még nem tetted volna fel a szoftverét, akkor pótold!
Azzal lehet igazán kihozni a "bugit" az Anker cuccaiból.
Kíváncsi leszek, fehervari795 mit mond/ír majd. Elvileg az övé is úton van (de lehet már meg is érkezett).Nekem anno a Motion+ érkezett meg 48 óra alatt
-
bufi01
tag
Sziasztok.Fantasztikusan gyorsak az Anker-nél 23-án este rendeltem meg a Motion boom-ot,ha már írtátok a fórumon
.ma 26-án délelőtt már itt is volt a Lengyel raktárból (Ali). 25800Ft volt .itthon kb két szinttel kisebbet kapsz ennyiért .Kíváncsi voltam tényleg mennyire jó,mert szeretem a basszus orientált dolgokat.Tényleg már kis hangerőn is mélyen szól.Azt kaptam amire vártam,úgyhogy indul a hosszú tesztelése
,már csak valami tok jó lenne neki ami védi az utazgatások közben .Charge 4-et váltott nálam úgy érzem,amit azért nem mondanék rossznak .minden körülmény között jól használható volt ,főleg hogy kint használom,használtam szabadban heti többször órákat,minden körülmény között.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10797 üzenetére
Azért a Hitachi mellet álljon hogy 1984-1986 között gyártották.
Szerintem ez anno tuti jobban szólt mint most, szerintem pár kondit cserélek benne újra. Meg onnan tudom az áram ellátás probléma miatt torzít hogy ha kicsit feljebb húzom a hangerőt villog a led rajta.
35 év alatt csak kiöregszenek azok a kondik, szóval majd kíváncsi leszek mennyit javul a hangja !Azért én még így is örülök hogy szert tettem erre a Hitachira. Egész jó állapotban van és ritka darab!
Sajnos annak a világnak vége, elég sok gyártó kiszorult a piacról.
Manapság rámentek az olcsó előállításra és a profit mindennek felett.
De a 80-as években a szüleim nyertek egy ilyen Hitachit, és 3X havi fizetésbe került anno állitólag. Szóval lehet minőség volt de meg is kérték az árát.
Azért a mostani Bluetooth hangszórók ahhoz képest elérhető árban mennek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest