- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
<Adamsky> #10811 üzenetére
Természetesen elhiszem hogy úgy van ahogy mondod. Sokáig azt gondoltam nincs szükségem bt hangszóróra, de aztán jött egy ötlet hogy mire tudnám használni. Árban, kinézetben, beígért szolgáltatásban megfelelt a T6, ezért megvettem 18K-ért. De nem hozta azt amit igért és amit elvártam, jeleztem a gyártónak, kárpótolt 12K-val, szóval 6K-ba került, és volt hozzá egy kemény hordozó tok, amit 3K-ért hirdetnek. Azt gondoltam hogy ennyiért már megtartom, ennyit megér. És akkor jött a javaslat az ismerősömtől, hogy tudna szerezni bármilyen JBL cuccot bolti ár fele alatt. És azt gondoltam hogy ez egy biztonsági megoldás, mert ha ez sem jönne be nekem, akkor ezen az áron bármikor el fogom tudni adni. De úgy néz ki, mindenben tökéletesen megfelel az elvárásaimnak, így megtartom. Magamtól sose vettem volna JBL-t, próbálkoztam volna az itt ajánlott márkákkal, de attól tartok hogy ha azok nem győztek volna meg, beszerzési áron nem tudtam volna túladni rajtuk. De most nagyon elégedett vagyok, a pénz meg úgyis olyan mint a nyár, jön-megy
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1 humoros
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged