- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Na, hogy még jobban megnehezítsem a választást
Az Anker kihozta a Soundcore Boost Upgraded verzióját, ami a MaxSound Plus-al van hangzását tekintve egy ligába. Viszont:
• bluetooth 5.0
• TWS
• power-bank üzemmód
• több mély, melyet max. hangerőn is megtart
• custom EQ
• type-C-s csati#10901 B1T3
" ... már kitapasztaltam, hogy nagy velük a kivételezés."
Akkor ideje lesz felhajtani valamilyen orosz kapcsolatot -
<Adamsky>
nagyúr
Nekem mint írtam, volt mindkettő. A MaxSound annyival nem nagyobb és nehezebb, hogy szerintem (!) ne érné meg a plusz pénzt. Az árkülönbözet sem vészes a tudáskülönbséghez képest. Hatótávja jobb mint a Go-nak. Ami nekem külön tetszik benne, hogy ha csak mondjuk valamilyen beszélgetős műsort akar az ember hallgatni este, akkor kinyomja a basszuskiemelést.
Ja, Go esetén a "sima" verzióról beszéltem. Az upgraded verziót nem ismerem, de szvsz. annyival nem lehet jobb, hogy érdembe megszorongassa a MaxSound-ot. Esetleg ami még dealbreaker lehet, hogy a MaxSound még micro-USB-s. Csak az új, upgraded type-C-s."... bluetooth csatlakozás mennyire kényelmes?"
Gondolom Édesanyádnak ez lesz az egyetlen bt-s cucca. Akkor pedig csak annyi dolga lesz, hogy bekapcsolja a hangszórót és vár pár másodpercet. A telefon és hangszóró párosítását gondolom Te majd az elején megcsinálod neki.Utána már nem lehet gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged