Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Természetesen elhiszem hogy úgy van ahogy mondod. Sokáig azt gondoltam nincs szükségem bt hangszóróra, de aztán jött egy ötlet hogy mire tudnám használni. Árban, kinézetben, beígért szolgáltatásban megfelelt a T6, ezért megvettem 18K-ért. De nem hozta azt amit igért és amit elvártam, jeleztem a gyártónak, kárpótolt 12K-val, szóval 6K-ba került, és volt hozzá egy kemény hordozó tok, amit 3K-ért hirdetnek. Azt gondoltam hogy ennyiért már megtartom, ennyit megér. És akkor jött a javaslat az ismerősömtől, hogy tudna szerezni bármilyen JBL cuccot bolti ár fele alatt. És azt gondoltam hogy ez egy biztonsági megoldás, mert ha ez sem jönne be nekem, akkor ezen az áron bármikor el fogom tudni adni. De úgy néz ki, mindenben tökéletesen megfelel az elvárásaimnak, így megtartom. Magamtól sose vettem volna JBL-t, próbálkoztam volna az itt ajánlott márkákkal, de attól tartok hogy ha azok nem győztek volna meg, beszerzési áron nem tudtam volna túladni rajtuk. De most nagyon elégedett vagyok, a pénz meg úgyis olyan mint a nyár, jön-megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- eBay
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- MIUI / HyperOS topik
- BMW topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Olvass!! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Jó állapot!! Dell Latitude 7410 i5-10310U 16GB 256GB SSD Magyar v.bill
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi