- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
válasz
Dißnäëß #20872 üzenetére
Ó, bakker, minek van a gugli?
https://randomcapital.hu/szamlanyitas-inditas
TBSZ
BTC ETF VanEckEgy tárca kell, pl MetaMask, ott van egy címed, de lehet többet is csinálni, ha kell, és azzal tudsz különböző DeFi projektekhez csatlakozni és azokba crypto-t berakni farmolásra, kamatoztatni. Ez természetesen nem veszélytelen, sőt! Crypto trade topikban volt erről szó mostanában, kb 3-4 hete kezdtük.
De DeFi Hungary discord csatornán is van sok infó. 100 USD kevés 4 helyre, de Polygon hálózaton 1 projekttel el lehet indulni ennyivel is, pl PolyCat.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Dißnäëß #20810 üzenetére
Hát ez egy nagy szar amúgy
Nyomorék árfolyam képtelen betörni 40k fölé és tartósan ott maradni, mindig visszarohad, rettenetesen erőtlen az egész
Ennél még az is jobb lenne, ha bezuhanna a fenébe az egész a béka segge alá, hogy olcsón lehessen vásárolni
De ez így semmire nem jó, nem tudom meddig fog ez tartani még, de unalmas már....
#szarcrypto
-
Solymi81
aktív tag
válasz
Dißnäëß #20756 üzenetére
Ez tény, én is azt néztem, hogy általában este 22-23 óra körül szokott nagyobb változás lenni, aztán még hajnal 3 körül kell ránézni.
Pl. tegnap se foglalkoztam sokat vele daytrade szempontból, pedig ha odafigyelek erre, akkor most termeltem volna egy kis pénzt.
De ugye azt se tudni, hogy most a zöld csíkocska az éppen csak egy kis felugrást jelent, aztán megy lefele ezerrel, vagy elindul felfele... -
celf
őstag
válasz
Dißnäëß #20743 üzenetére
nálam is ez van. USD-ben lesz, és ki fog akadni az asszony, hogy miért, neki már EUR-ra állt rá az agya. de tényleg mindenki kivétel nélkül dollárban nyomja, szóval nem kell erőltetni feleslegesen az eurót.
USDT-vel vettem valamennyi altcoint, de hülye voltam és maradt valahogy 5USDT-m, most meg nem tudok vele mit kezdeni mert minimum 10-ért kell venni belőle mást, de nem akarok msot pénzt berakni egy ideig (amíg nem lesz még nagyobb dip)
és van amúgy a tranzakción egy 2.5 USDT fee is ha jól láttam. ez hogy változik adott mennyiségű kereskedésnél? -
South Velen
addikt
válasz
Dißnäëß #20478 üzenetére
Valami ilyesmi, de hogy konkrétan mi volt passz.
Pedig pont azon gondolkodtam 3200 eth árfolyam körül, hogy vagy 200 eurt feltöltök binance-re ethdown-ra. A gondolat önmagában tökéletes lett volna, de most kurva ideges lennék.
Még hogy ha nem vagyunk kriptópártiak, shortoljunk.
persze tudom leveraged token, de ez akkor is nonszensz, ami ma az ethdown-nal történt.
-
Zeki
nagyúr
-
-Skylake-
addikt
válasz
Dißnäëß #20241 üzenetére
Igen hat ez amit levezettem ez azert nem all minden coinra, bizonyos mcap alatt ez nem ertelmezheto, mert hianyzik belole a kepletemben felvazolt nagy toke es nagy piaci szereplok. Itt en leginkabb a BTC ETH parosra celoztam, egyreszt ezekben van igazandibol merheto mennyisegu penz (bar 1500 milliard USD meg igazabol igy sem sok), masreszt ezek irant kezdtek el erdemben erdeklodni olyan szereplok akiknek erre majd befolyasa lehet. Nyilvan a doge egy tok jo vicc, annak is megvan a szepsege hogy abbol gazdagodok vagy szegenyedek, hogy Musk talalt e valami vicces meme-t vagy sem, de azert azt itt gondolom mind erezzuk, hogy nincs az az alpari szar bank az univerzumban, aki kepes lenne nyilvanosan kiallni a doge mellett. Tehat igen, a tisztanlatas vegett en kizarolag a BTC/ETH parosrol beszeltem az elozo hszben.
-
Sátán44
addikt
válasz
Dißnäëß #20224 üzenetére
Hát ez sem jött össze
Május 5. 80.000 dollár.
Szerintetek mi az oka a mostanában tapasztalható szüttyögésnek?Ár felhajtó hatás:
Az elmúlt hónapokban azt mondták, hogy jönnek az intézményi befektetők, egyre szűkül a megvásárolható btc. Jön Amerikában a semmiből kinyomtatott pénzeső, mindenki btc-t fog vásárolni. Április végén kinyomták a tőkeáttéteseket, most aztán kilövés.
Erre mi tapasztalható? -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Dißnäëß #20099 üzenetére
Szerintem ezt te nagyon túlgondolod. Ennél sokkal egyszerűbb a képlet, kicsit távolodj el a charttól. Tedd be egy Heti nézetbe. Nincs olyan asset, részvény, befektetés a földön ami ne korrigálna főleg egy ilyen felfoghatatlan emelkedés után.
Január óta jöttünk 20-ról 65k-ra, ez több mint a háromszorosa. Most pedig korrigáltunk a 2,5x-ére.Micsoda zuhé...
Nem látom a problémát... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Dißnäëß #20075 üzenetére
Doge-ra ez egy hihetetlen találó tweet.
-
-
aradebil2
senior tag
válasz
Dißnäëß #19816 üzenetére
Nem tudni, sokan Muskra gyanakodnak, de mindenesetre egy elég friss wallet (2019-es).
-
devast
addikt
válasz
Dißnäëß #19796 üzenetére
Az ingatlanlufi részben a hitelmoratórium miatt van. Boldog boldogtalan hitelre vesz ingatlant, és amíg nem kell fizetni addig oké is minden. Babaváró, csok, attól még hogy öntik az ingyenpénzt a szaporodó operátorokra, attól még azoknak nem lesz fejlettebb pénzügyi kultúrájuk, csak idő kérdése mikor dől el az első dominó, a hitelmoratórium. Utána meg majd szépen burul minden...
-
vismaior04
tag
válasz
Dißnäëß #19792 üzenetére
[Asszem 22% az a 20% ]
Ehhez képest a tegnapi FED bejelentés szerint 2% illetve 2.4,% inflációra számítanak. Aha.Mindenesetre épp erről szól ez a crypto menet. Arra a kérdésre várom a választ, hogy valóban megtörténik-e az a folyamat amit a Microstrategy, Tesla, stb beindított, azaz, hogy a cégek, intézmények elkezdik egy új tipusú értékeszközként kezelni a bitcoint menekülve a pénzük reálérték romlása elől, vagy maradunk az eddigi ciklikus emelkedésnél majd 80% korrekciónál.
-
törölt tag
válasz
Dißnäëß #19792 üzenetére
Szerintem ha a befektetett tőkédet már kivetted akkor nagy bajod nem eshet.
Biztos, hogy jönni fog egy nagy korrekció valamikor, de azt mondják így az egészséges.
Idővel többet ér majd csak ki kell várni.
Aki ath-n bevásárolt pl 2017-ben az ha kitartó volt akkor csinált egy 3x-et. -
roger.smith
csendes tag
válasz
Dißnäëß #19682 üzenetére
udv.kezdemenyeztem egy btc tranzakciot mycelium wallet-ben,de a miner fee-t tul alacsonyra adtam meg veletlenul 6 sat/ byte-ra.mar egy hete unconfirmed
az appban van olyan opcio hogy bump fee,de itt az egyetlen opcio a 105 sat ami 15 usd
az mar nyilvanvalo hogy 6 sat-ert senki se fogja kibanyaszni,15 usd-ert nyilvan nem akarom kibanyasztatni,maga a tranzakcio osszege is kevesebb ennel.torolni/ visszavonni nyilvan nem tudom,es az app se tunik ugy igy egy het utan hogy stornozna
mik a lehetosegeim?azt olvastam neten hogy ki lehet manualisan is banyaszni a tranzakciot -
Dronte
aktív tag
válasz
Dißnäëß #19666 üzenetére
Pár napon belüli 10-15%-os kilengések.. ezt azért nem nevezném egy stabil árfolyamnak
én jobban örülök egy lassú, stabil növekedésnek.
Ami az év első két hónapjában ment, az a szokásos időszakos mega-hype. Csapból is crypto folyt, mindenkinél fellépett a FOMO, erre jött sok intézményi pozitív hír is. Most az átlagember mással is tud foglalkozni, ahol eddig a Bitcoinról írtak, most inkább a WSB által generált őrületekre fókuszálnak. A Bitcoin ehhez képest érdektelen jelenség.
-
cof
veterán
válasz
Dißnäëß #19634 üzenetére
Az ilyen túlbiztosítás sem valami egészséges, hogy még a jelszónak is jelszava van. Aztán minél több szint, annál több példány, helyszín. Ha csak egy is hiányzik a képből, akkor meg lehet cseszni az egészet.
Nem mellesleg az ilyen 3rd party programok sem életbiztosítás. Honnan tudjuk, hogy majd 10-20 év múlva is beszerezhető lesz-e valahol amivel tudunk decryptelni.
-
csaba951
veterán
válasz
Dißnäëß #19618 üzenetére
Grayscale Investments Holdings kripto portfólió
Bitcoin TreasuriesMindkét helyen nem feltétlenül a konkrét számok az érdekesek, hanem, hogy milyen irányú és mekkora a változás. Nekik sokkal de sokkal több információ áll rendelkezésükre, mint egy átlag befektetőnek. Ha ők megmozdulnak, akkor neked is érdemes átgondolnod, hogy mit tegyél. A kiváltó okokról meg úgyis csak utólag értesülünk.
Más. BTC ár nem is annyira tragikus. GameStop-ot tegnap megint megtolták, valószínűleg megint a Reddites mókamesterek. Az ő pénzük hiányzik most a kriptó piacról. Viszont valószínűleg újra vissza fognak térni.
Más. USA-ban The House of Representatives várhatóan pénteken szavaz a pandemic rescue package-ről. Lassan kézzelfogható távolságban van az emberektől az "ingyenpénz". Ennek egy része várhatóan a tőzsdén/BTC-ben köt ki.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Dißnäëß #19618 üzenetére
Ilyen nincs szerintem. Nekik mind megvannak a jogi papírjaik ahoz hogy ezt tartsák, és Public Company szintjén le van papírozva az egész, mindenféle engedélyük és jóváhagyásuk megvan, annélkül nem is vásárolhatnának. Ez majd 6 hónapos procedúra.
Ezért nem tudnak egyik napról a másikra ezek a cégek fejest ugrani a BTC-be. -
Eagle16
addikt
válasz
Dißnäëß #19602 üzenetére
Lehet lesz még lejjebb is, több ezer BTC-t adnak el, hogy lent tartsák az árakat, mert ma jár le a Bitcoin CME futures. Itteni idő szerint délután 5-kor. Hétvégén már megindulhat fölfelé, jövő héten biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged