- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
Solymi81 #21300 üzenetére
Valójában ez van a cikkben. Csak ugye a magyar sajtó tök mást írt le. Reggel írtam is, a linkelt angol nyelvű cikkekben még jól van írva.
Ha tényleg úgy volna igaz a hír, ahogy gondolod, akkor ma egy extrém zuhanást láttál volna az összes kriptó árfolyamában.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
Solymi81 #20896 üzenetére
Ez a fonal 2db adok veszek volt egymás után. azóta várakozok mert nagyon lent vannak amiket vettem. De ezek most ilyen napok minden más is szinte pirosban. De nem gond tőzsdén is éveket vártam és várok szinte mindig hogy kellő nyereségem legyen. Mondjuk ott annyi hogy a váarkozás osztalékot is hoz itt meg nem
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
Solymi81 #20696 üzenetére
ADA-t vettem nagyon sokat ,mert az amiket most fejleszt nagyon ki fog löni..
Adozás ha jól értelmezem csak akkor kell ebből ha én erről az oldalról visszautalom magamnak a nyereséget igaz? Mert ha mondjuk én évekig csak gyűjtögetem és majd egy összegbe akarom kiszedni akkor nem kell csak abban az évben amikor kiutaltatom?
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Solymi81 #20404 üzenetére
Ez kétélű dolog amúgy (most olvastam én is):
1. vagy elérik amit akarnak a szabályzók és hurrá, India b*hatja ..
2. vagy mindenki kiveszi a pénzét a bankokból, és kéz alatt vagy a megfelelően jó helyen megszerzi a kriptót és elkezdi tolni + VPN-ek, tor, KYC nélküli kereskedők és kész is.India idióta.
-
devast
addikt
válasz
Solymi81 #20402 üzenetére
De van amikor érdemesebb bukóval eladni és alsóbb pozícióból újra támadni vagy day tradelni, mert akkor ledolgozható a mínusz.
A day trade-elést úgy hívják, hogy szerencsejáték. Semmi gond nincs vele, de érdemes a helyén kezelni. Tipikus, hogy amikor bukóban van valaki, akkor nekiáll daytradelni, hogy majd visszaszerzi...Aha, ahogy az a mesében meg van írva. Egy ideig lehet szerencséje lesz, de leginkább nem, és még többet fog bukni. De nem baj, így működik a piac, ami valakinek veszteség az másnak nyereség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest