- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
Árpi001 #19530 üzenetére
a privát kulcsokat tárolja, hogy visszaállítsd a tárcát amikor csak akarod ha ismered a jelszót hozzá. Nem kell leírni sehova. Ehhez ideális esetben hozzáadja azt a biztonsági faktort, hogy a tárcáidat is ezzel tudod kinyitni egy egyszerű pin megadása után. Legalább is trezor ezt csinája, ledger nem tudom ezt hogy intézi. Lehet csak privát kulcsot tárol semmi más.
-
csaba951
veterán
válasz
Árpi001 #18990 üzenetére
A héten sorban jönnek ki a nagyobb tőzsdei cégek (USA) jelentései. Teljes homály van, hogy melyik szektor hogyan teljesített. Yelen a meghallgatáson kapott direkt kriptora vonatkozó kérdést. Azt mondta, hogy ki kell vizsgálni kik és hogyan használják bűnözésre és pénzmosásra. Ennyi. Biden az első 10 napban hiperaktív lesz. Rövid távon ezek összessége határozza majd meg, hogy mi lesz.
-
zerodot
aktív tag
válasz
Árpi001 #18442 üzenetére
Ott a link a screenshotodon. Egyértelműen látszik, hogy az nem a ledger.com. A domain név az első ferde vonalig ( / ) tart, nem az első kötőjelig. A böngésző is jelzi, az url maradék részét halványabb betűkkel mutatja.
-
zerodot
aktív tag
válasz
Árpi001 #18437 üzenetére
Ez egy scam! Egyáltalán nem a ledger.com-ra irányít, ne is kattints, töröld!
https://www.onlinethreatalerts.com/article/2020/12/6/ledger-kyc-scam-hardware-wallet-deactivated/
-
csaba951
veterán
válasz
Árpi001 #18365 üzenetére
Nem, ez nem attól van. Erre a hírre zuhan, mint a kő:
The UK's financial regulator bans crypto-based products for retail investors after a year-long review -
zerodot
aktív tag
válasz
Árpi001 #18301 üzenetére
Nem a forgalom, hanem a nyereség után kell adózni. Minden ügylet, amiből pluszban jöttél ki, az adóköteles.
Az a legrosszabb, hogy MO-on (tudtommal) a veszteségeket nem lehet levonni a nyereségekből, szóval olyan is előállhat, hogy több adót kell befizetned, mint az összesített valódi nyereséged volt az adott évben :/
-
sparks
senior tag
válasz
Árpi001 #17098 üzenetére
Pont ez a baj a "jó" beszállóval: ha nagyon esik, akkor azt várja az ember, hogy hol lesz az alja és nem mer beszállni. Ha elindul fölfelé, akkor megint kivár az ember, hogy megy-e vissza. Ha pedig ennyire megy fölfelé, mint most, hogy lassan fél éve nagyon egészséges emelkedés van - akkor az ember kezdi érezni a félelmet, hogy kimarad a jóból
Én anno 2015-ben jól ráéreztem az aljára 200 USD körül, amikor 1200-ről mentünk vissza - és szépen bevásároltam, egyszer élünk alapon. Ha most akartam volna vásárolni, akkor kicsivel 3K USD alatt lett volna a lélektani határom, de én manapság nem vásárolok már, az a része régen letudva
Őszintén szólva még én sem várnék igazi nagy emelkedést és szerintem lesz még lejjebb is, de lehet tévedek. Ha 10k fölé megyünk, akkor tényleg beindulhat a következő nagy menet és jön az igazi FOMO, de biztosat csak akkor tudunk, ha már megtörtént
-
Elbandi
aktív tag
válasz
Árpi001 #17079 üzenetére
az a kerdes, hogy miert kene hogy ez atfolyam tenyezo legyen? van 10 masik valto ahol nem tortent semmi. ha azon a vlton volt btc, akkor edes mind1, ha meg masol akkor meg nincs kapcsolat. egyedul az riziko ha a hacker dumpolja a coinokat egy masik helyen, es ezert esik az ar, de ha nemtok hulye akkor nem egyben onti a piacra a 7k btc-t, hanem szep lassan adja el. akkor meg ugyse valtozik az ar...
-
afartew
kezdő
válasz
Árpi001 #17081 üzenetére
Én eddig azt vettem észre, hogy idő kell hozzá, hogy annyian észrevegyék a rossz hírt, hogy befolyásolják is emiatt az árfolyamot. Ha lesz összeomlás az másnapra várható. Ugyanakkor mivel a binance a java részét kivédte, szerintem nem emiatt lesz összeomlás, Kell hozzá még legalább egy rossz hír de inkább több. Ha csak jó hír jön mostanában akkor az összeomlás várat magára. Ráadásul 5700-as technikai szintről várták egyesek a lepattanást, azt viszont átlépte
-
margithid
veterán
válasz
Árpi001 #17079 üzenetére
Nekem is gyanús ez.
Az is lehet pár nap múlva fog szakadni.
Az is lehet, hogy a Tether miatt emelkedett a BTC. (mondjuk annak nem értem a logikáját, csomó alternatív stable coin van)
Sokan már mindenféle konteókat gyártanak, van aki azt írta, hogy a Tether várható összeomlása miatt volt ez az egész, és megpróbálják menteni a menthetőt a Binance-ből.
Az biztos, hogy egy Tether összeomlás lehet hazavágná a piacot jóidőre... -
margithid
veterán
válasz
Árpi001 #16952 üzenetére
Senki sem tudja.
Tuti nincs, de esélyek vannak.
Reálisan kell nézni, brutál emelkedés volt kicsivel több mint egy éve, sok mindenki vásárolt altokat, akik most hatalmas bukóban vannak.
Ilyen hype a semmire mégegyszer nem lesz.
Kellenek a tényleges fejlesztések, user case-ek.
Kisebb emelkedések lehetnek 6-7k-ig, de én komolyabb emelkedést idénre nem várok, de talán még jövőre sem...
Ami beszédes, hogy a nagy megmondóemberek (McAfee, Tom Lee stb.) elcsendesedtek, már meg se próbálják rábeszélni az embereket a vásárlásra. -
-
Dexar007
veterán
válasz
Árpi001 #16592 üzenetére
Kampósindexek miatt szerintem..mindja meglesz a februari ajja.
-
mepet
addikt
válasz
Árpi001 #15954 üzenetére
A cikk ógy fogalmaz, mintha ők vennének BTC-t. Más cikkekben azt írják, hogy belép Soros a crypto piacra, azt nem írják, hogy shortolni vagy longolni fog-e? Állítólag közben megint van valami sunyi derivátum, amivel szabadon shortolhatnak...
Az én álláspontom az ismert tények alapján: fogalmam sincs, hogy mire készülnek a nagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest