Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
dobolan
üzenetére
Nem is amiatt írom, hanem hogy bármikor lenne olyan erő a hagyományos bankvilág mögött, hogy a kriptot a földdel egyenlővé tudnák tenni. El tudnák vágni pl. a cryptotőzsdéket, váltókat a banki kapcsolatoktól, így effektíve sem beutalás nem lenne, sem kifizetések.
Őszintén szólva még csodálom, hogy ez eddig lehetőségként nem merült fel világszinten. -
F_Balazs
aktív tag
Nemsokára 2020-as árakon lehet vásárolni, hogy legyen azért valami jó hír is.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
Mausefalle
üzenetére
Majd eloszlik az illúzió... a csodák ideje lejárt.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Hát, a gyűjtögetem a coint és Hodl taktika az már nem tűniuk olyan célravezetőnek, mint mondjuk 2011 és 2020 között. Vannak bőven jelek, hogy a kishalak számára véget ért a party.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Ha sok adás-vételt-váltást etc. bonyolít az illető, akkor már számíthat, nem beszélve a befizetések, 'hazautalások' díjairól. Aki mondjuk csak kisebb összegekkel gurigázik, azoknak ezek fájó költségek lehetnek.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Csak arra akartam reflektálni, hogy messze nem mindig cumi a csúcson, vagy annak közelében venni.
De amúgy hidd el, nem a te vásárlásod fogja mozgatni a többszáz milliárdos piacot.
Tehát nem törvényszerű, hogy beleveszel és bezuhan. -
F_Balazs
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
De aki tegnap, tegnapelőtt vett SOL-t a csúcson, az már mint 15-30% plusszban van.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Írtam még tegnap tiszteluramnak, hogy na most jön még csak a Lefelé... és jött!
-
F_Balazs
aktív tag
Az utóbbi napokban az Ethereum úgy kitört, mint a szék lába! Pedig az a 3350 körüli szint komoly ellenállásnak tűnt.
Nekem amúgy úgy tűnik hogy mostanában ömlik át a pénz a Bitcoinból az alt-okba... -
F_Balazs
aktív tag
Ethereum most szépet megy önnön-magához képest / bányászok örülnek kicsit.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Tőlem nem mert már csak Cardano-m van, de az is látszik hogyha a Bitcoin árfolyam nem mutat érdemleges mozgásokat akkor kb. az altok is be vannak fagyva.
-
F_Balazs
aktív tag
Beragadtunk ebbe a 46-49k közötti sávba, Ethereum is jellemzően 3100 és 3200 között mozog. Trade szempontjából ezek nem túl izgalmas napok.
-
-
F_Balazs
aktív tag
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
warcat
üzenetére
Most inkább csak a Cardano foglalkoztat, ott azért volt már némi bukfenc 3 nap alatt.
A kérdésedre a válasz amúgy az, hogy gyenge a kereskedési volumen, nagyon kis intervallumon belül mozog napok óta az árfolyam, a felfelé kitörés lehetősége kicsi, marad a lefelé irány. Ha meg a Bitcoin egyhelyben 'agonizál', az az altokra 2-3x-osan kihat negatívan. -
F_Balazs
aktív tag
Hm, lehet hogy hamarosan stabilcoinba váltós lesz a helyzet.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
üzenetére
Csak hogy egy kicsit értsétek, hogy ezekre miért kérdezek rá, nekem még a kriptozás továbbra is egy "új'' dolog, és pl. ha azt látom, a példa kedvéért mondjuk hogy a Doge -8%-on áll, Xrp -7%-on, ott akkor már az okot keresem, hogy mi van mögötte.
Ez kicsit olyan mint sportban a ki nem kényszerített hiba... belelovallják egymást a botok a mini panic-sellbe.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Rosszkor tetszett kiszállni a Cardanoból, tisztelturam.
-
F_Balazs
aktív tag
BTC 50.4K $, ETH 3350 $, ADA 2.8 $ áttörve! 🚀🚀🚀🤑🚀🚀🚀
-
F_Balazs
aktív tag
Csak nem 50k támadás lesz ma?
-
F_Balazs
aktív tag
ADA növekedési potenciálja 5x körbehugyo**a a a Bitcoinét és az Ethereumét együttvéve, érdekes.
Bármivel megéri trédelgetni, csak a két legnagyobb coinnal nem. -
F_Balazs
aktív tag
Kezd érdekes lenni a 6. napja tart mínuszolgatás.
Végig, mióta 45k felett voltunk, hatalmas volt az eladói nyomás. -
F_Balazs
aktív tag
Úgy látom nem mostanában lesz meg az 50k. Negyedik járványhullám is van, meg afgán helyzet is...
-
F_Balazs
aktív tag
Úgy néz ki ezen a hétvégén nem volt közösségi érdek az 50k elérése.
-
F_Balazs
aktív tag
Lehet hogy meglesz a kedv a hétvégén az 50k-ra.
-
F_Balazs
aktív tag
Hmm, veszélyes ez a birkapiac, a csordaszellem ugyanis a mínusz pár százalékból marha könnyen össze tud hozni egy méretes zakót.
Ami akár jó is lehet, ki kellene alakítani újra a jó beszállókat, komolyabb pénzeket ugyanis életveszély beletolni 40-50k között. -
F_Balazs
aktív tag
válasz
Tamas1982.1
üzenetére
Na erre mondják, hogy az árfolyam legtöbbször nem arra megy, amerre várnánk.
Úgy tűnik, ez még túl távoli dolog ahhoz, hogy a piac erre ráparázzon. -
F_Balazs
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
Amúgy könnyen kiderülhet, ha az emberfia kedves bankja esetleg jelent a pénzmozgásokról a hatóság fele. Éppen emiatt valószínűleg jobb is kiiktatni a bankot a láncolatból, de úgy tudom hogy a PayPal szintén eléggé be van csatornázva. Nekünk magyaroknak valószínűleg lehet egy pár évnyi egérútunk az amcsikhoz képest a lazább törvények miatt - nekem úgy tűnik hogy a hazai törvényhozás még szinte teljesen fogalmatlan a kriptoval kapcsolatban.
Ha a bankszektor, és az országok törvényhozása nagyon nekifeszül, akkor sajnos pikk-pakk kiiktathatják az egész iparágat. Ahogy látom, amióta BTC és ETH elérte tavasszal az all-time high-t, azóta nagyon bedurvult a boszorkányüldözés.
-
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
devast
üzenetére
Hát lehetnek belőle kellemetlenségek, de ha belegondolsz, pl. 1-1 váltó már most is lekér az emberről okmányokon, közüzemi számlákon át saját szelfiig bezárólag mindent, szóval elvileg túl nagy változást nem jelentene az a törvény. Ergo már most is be tudna szolgáltatni egy váltó mindenféle adatot az emberről, ha egy kormány azt kikéri. Aztán lehet hogy tévedek, és jóval negatívabb lesz a hatás.
-
F_Balazs
aktív tag
Felébredtek az amcsik is, úgyhogy reméljük lesz ma még egy komolyabb pumpa.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
Hát, lesz bőven ilyen is...

Aki a nagy pénzre játszik, annak már réges-régen be kellett lépnie, szerintem.
Persze ha lesz egyszer 10x-eződés, vagy ki tudja, akkor ez a mostani is tökéletes.
Nem tudom, én valahogy a nagy esések közepette inkább éreztem izgatottságot (Mámoros volt mikor 29k BTC-be és 1800 ETH-ba bele tudtam venni), most nem. -
F_Balazs
aktív tag
Kis szakmai kérdés. Ilyenkor be mer szállni bárki is is akár Bitcoinba, akár Ethereum-ra? (Már innen a topikból?)
-
F_Balazs
aktív tag
Van annak megint valami oka, hogy minden úgy esik mintha muszáj volna? Vagy csak a szokásos gyökér kriptos mentalitás, hogy egy kis negatív trend ha kialakulóban van, akkor rögtön el kell adni mintha nem lenne holnap?
Ezt én sose fogom megérteni. -
F_Balazs
aktív tag
Vajon mi az ami elcseszte mára a tegnapi jó hangulatot? Vagy szimplán pumpa után dumpa?
-
F_Balazs
aktív tag
-
F_Balazs
aktív tag
Mainstream coin-nál még ilyen pumpálást nem is láttam, mint most az Ethereumnál. Persze nem vagyok benne rég.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
ADA ma nem nagyon adakozik báttyámuram!
-
F_Balazs
aktív tag
Pillanatok alatt lódult most meg az árfolyam, de főleg az Ethereum. Ilyenkor szokott az ember kicsit gyanakodni.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Mert az sem reális, hogy mindig napról-napra pluszban legyen az árfolyam.
Mivel elég labilis a helyzet mostanában, +20% hasznonnál már simán érdemes eldobni a további emelkedés esélyét, mert ahogy látjuk, úgyis vannak visszahúzódások. Múlt héten 41.2k-nál én is eladtam mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tehát nem törvényszerű, hogy beleveszel és bezuhan.
)
Ezt én sose fogom megérteni.