Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
Igen, én is láttam anno, hogy van itt egy kis diszkrepancia, szerintem is a B verzió a helyes, de biztos, ami biztos alapon inkább az A-val számolok. Mindenképpen javasolt ezt egyeztetni az FTX support-tal.
Illetve tartaléknak ott a CB Pro, ott 0.15 EUR az euró kiutalás, ami instant SEPA pl Revolut-ra is.
-
aradebil2
senior tag
-
tisztelturam
aktív tag
Igen mert az ember azt szeretné ,hogy minél előbb pénzhez jusson belőle. De lehet ez csak kb fél/1 vagy több év múlva lehetséges. Ezekkel a coinokkal bukni ugyis csak akkor lehet ha hirtelen kivonják őket a piacról ,mert ugye akkor volt nincs.. De ha visszanézi az ember a görbéket ilyen hullámvölgyek mindig vannak. Csak ,ugye nagyon rossz érzés nézni és mondani o bakker most papíron -1 millióba vagyok mikor fordul ez + 1 millióra stb.

De mint írtam tőzsdén is ez van. Most pl 1.5 éve vagyok ott is beragadva és várom a "nagy elindulást"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ketogén étrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Ingatlanos topic!
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(vagy hodlra ?!
)