- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
Igen, én is láttam anno, hogy van itt egy kis diszkrepancia, szerintem is a B verzió a helyes, de biztos, ami biztos alapon inkább az A-val számolok. Mindenképpen javasolt ezt egyeztetni az FTX support-tal.
Illetve tartaléknak ott a CB Pro, ott 0.15 EUR az euró kiutalás, ami instant SEPA pl Revolut-ra is.
-
aradebil2
senior tag
-
tisztelturam
aktív tag
Igen mert az ember azt szeretné ,hogy minél előbb pénzhez jusson belőle. De lehet ez csak kb fél/1 vagy több év múlva lehetséges. Ezekkel a coinokkal bukni ugyis csak akkor lehet ha hirtelen kivonják őket a piacról ,mert ugye akkor volt nincs.. De ha visszanézi az ember a görbéket ilyen hullámvölgyek mindig vannak. Csak ,ugye nagyon rossz érzés nézni és mondani o bakker most papíron -1 millióba vagyok mikor fordul ez + 1 millióra stb.
De mint írtam tőzsdén is ez van. Most pl 1.5 éve vagyok ott is beragadva és várom a "nagy elindulást"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest