- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
brd
nagyúr
válasz
aradebil2 #24242 üzenetére
Inflációval adjusztálva még nincs ATH $-ban (most nem számolom ki pontosan, de az kicsivel 80k alatt van kb.), biztos erre várnak.
(A HUF meg kit érdekel - ott volt vagy 70% infla', az előző ATH óta - nem tudom, hogy írjam, hogy ne legyen sértő, de talán ez a legkevésbé: előrelátó ember nem tart HUF-ot; de ha mégis muszáj, csak minimális ideig).
-
-
-
Mausefalle
kezdő
válasz
aradebil2 #22853 üzenetére
Azért szabad ide írni, ugye? Ha a Marinénik szakérthetik a piacot, mi miért nem? Mi is laikusok vagyunk csak a másik oldalról.
Az lenne a hatalmas potenciál hogy egyre több energiába kerül a termelése? Tudod ez olyan mintha azzal magyaráznád egy drága ház árát hogy azt kézzel hordták össze, gépek nélkül... és ezért olyan drága...
A tőzsde mögött meg cégek vannak. Érted, termelés. A BTC mögött konkrétan csak hit van, hogy ez drágább lesz. -
BaLee
addikt
válasz
aradebil2 #22583 üzenetére
#22577-ben már leírtam, de akkor a te kedvedért még egyszer:
Az én meglátásom szerint a crypto.com applikációja egy kripto váltó, a crypot.com exhange felülete pedig egy tőzsde. Ha szerinteted nem, semmi probléma. Egy kezdőnek ezt így sokkal könnyebb elmagyarázni.
Kereskedni kereskedhet váltón is csak baromira nem éri meg. -
BaLee
addikt
válasz
aradebil2 #22577 üzenetére
Váltó nem egyenlő tőzsde pl. a crypto.com applikációja. Tőzsde meg a crypto.com exchange webes felület. Binance is hasonló.
Váltón beírod, hogy miből akarsz venni mennyit és kiírja mennyi pénzbe vagy kriptóba kerül.
Tőzsdén meg el vásárlási, eladási megbízásokat kell adni, teljesen más világ meg nem is kezdőknek való szerintem. -
gojko.m
senior tag
válasz
aradebil2 #21408 üzenetére
Sajnos, a revolut-os utalásom már meghiúsult. Pontosabban, a Revolut elküldte, de a Binance-on már nem került be a pénztárcámba az elküldött euro. A Transaction History-ban failed státusszal találtam meg az utalásom. Még szerencse, hogy vissza tudtam igényelni az összeget.
-
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
aradebil2 #21257 üzenetére
ADA-t évek múlva tudom majd kivenni hogy pénzemnél legyek. Azért kérdeztem mert így állok csak benne beadva meg jönne vissza valamennyi. Ha nekem havi szinten visszahoz 1%-ot má örülök mint az állat
KMT: Nekem nincs szűkségem hardveres tárcára főleg ugy hogy azt se tudom az mire jó. Én adni venni akarok és valamennyit keresni ezzel.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
aradebil2 #21219 üzenetére
Musk az jól csinálja most tuti beletold pár milliárdot megint hogy így lement..
100% hogy ez bőven lesz még 100k felett ami azt eredményezi majd hogy a többi kisebb coint a többszőrőse lesz majd.. Ezt tuti ha nem volna az nem tettem volna bele milliókat. Türelem. Tőzsdén is volt ilyen ,aki kitartott és ilyenkor vett gazdag lett... 1300ft-os otp pl a 2008 (?) már nem emlékszem pontosan világválságban . Csak idő kérdése és újra a rekordoktól lesz hangos a piac -
gyorgi79
újonc
válasz
aradebil2 #20259 üzenetére
töltöttem fel két képernyőképet, ezeket küldtem el a fogadóirodának, de nem ez kell nekik hanem amivel náluk fizettem be. April 17th 11ˆ51 UTC időzóna- ekkor volt egy fizetésem náluk de ezt nem találom és kéne nekik, már csak ezt hiányolják...
Nagyon kevés fórum van ráadásul ahol segítséget kérhetnék. Ezért is örülök hogy rámírtál.
szóval én ezekig a részekig jutottam el ami a képeken van, de ez egy kicsit magas nekem kb semmit nem értek hozzá. de ha valaki tudna segíteni meghálálnám. Talán egyszerűbb lenne személyesen elvinném a laptopomat és úgy megkeresnénk vagy valami... -
korcsi
veterán
válasz
aradebil2 #20063 üzenetére
Ez azért elég elkeserítő, hogy ilyen nem feltétlenül összefüggő dolgok is ekkora lavinát tudnak beindítani, mondjuk várható volt egy korrekció, csak itt a mértéke és sebessége azért nem a "megszokott" volt. Persze lehet, ha nincs ilyen esemény, akkor is szép lassan összejött volna az 52000-es szint.
Maga a hashrate csökkenése önmagában nem kellene, hogy hatással legyen az árfolyamra, hiszen ettől még működik és megbízható a rendszer, csak átmenetileg lassabban készülnek el az új blokkok.Mi lenne ha valóban olyan probléma kerülne felszínre ami érintené is a rendszert, mondjuk biztonsági, vagy megbízhatósági problémák?
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
aradebil2 #19952 üzenetére
App, betetettem mindre figyelmeztetôt, van a gyári hangok között egy csilingelô pénzes notification sound, kiváló. +20% emelkedés esetén bejelez a Binance app, arra felkelek és bámulom kicsit, aztán eldöntöm, mi legyen, eladjam, vagy kinézek bármit is belôle és úgy gondolom, rakéta lesz.
CoF: nem vagyunk egyformák, ki hogy látja. Egy év azért szerintem van benne még bôven, de igen, a nyakam én sem tenném rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Elektromos autók - motorok
- Xbox One
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest