- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
-
6absbulldog
tag
válasz
BeLucZ #23832 üzenetére
FTX és SBF az egyik befektető volt, de nem az egyetlen. Nem maradtak pénz nélkül. Nyilván most még az van a fejekben, hogy FTX-nek vége, akkor ennek is. De a fejlesztés folytatódik, pár napja a google cloud jelentett be partnerséget velük. Jövőre jön a Saga (solana mobil). Rövid távon szívni fognak és esélyes hogy leesik az ára 10 dodó alá, de nincs végük (hacsak nem üt be valami még).
-
BaLee
addikt
válasz
BeLucZ #22415 üzenetére
Crypto.com-nak is már volt tavasszal 10 millió felhasználója azóta lehet dupláztak a sok reklámnak köszönhetően és náluk is voltak tavasszal bajok, de kinőtték.
Engem nem érdekel kinek hány felhasználója van, az már inkább, hogy ha emiatt maradok le valami jó vételi vagy eladási lehetőségről mert épp nem tudok hozzáférni vagy épp mesterségesen sz*patnak valami mondvacsinált dologgal ami a Binance-nál sajnos nem idegen. Pl. Safemoon robbanásakor a BNB kiküldés korlátozása meg ilyenek.
-
BigBear
senior tag
válasz
BeLucZ #22400 üzenetére
Hmmm... akkor lehet, hogy mégis ennél kellene maradnom? Igazából 1-2% nem annyira izgat, nem lényeges nekem. Terveim szerint inkább hosszú távra nézném a dolgot, mintegy befektetésként (vagy buktaként?) némi "felesleget". Őszintén bitcoinom is csak azért van most mert az ezer éve elfeledett accountomra figyelmeztettek és belépés után rájöttem, hogy a bent hagyott "áááá, úgyse ér már semmit" töredék bitcoinom arányaiban brutálisat fialt.
(Na mondjuk tökön is böktem magam, hogy miért adtam el valamikor a bitcoinom. Erősen milliós nagyságrend amit "buktam". Ugye nem hitt benne az ember, meg nem foglalkoztam vele.)
Innen jött az ötlet, hogy vennék esetleg mást is, aztán hadd csücsüljön magának. -
Rival
aktív tag
válasz
BeLucZ #22369 üzenetére
Majd amikor nézegeted az éves chartot visszamenőleg, ahol a 180$ valahol ott van bal oldalon, olyan jó laposan, alig látszik.... .... ..és még azóta sincs egy darab Solanad se... esetleg maximum 0,001 darabot össze tudnál hozni, ha akarnál... de hülyeség, mert úgyis most lesz világvége, beszakad az egész piac... SOL:
-
Rival
aktív tag
válasz
BeLucZ #22367 üzenetére
Igen, követem a SOL-t is többek között, de nem mertem hozzányúlni, főleg a júliusi dip után, amikor kihagytam pár napot, elment a vonat... na majd visszamegy... de nem megy... beleveszek, tuti lemegy... de nem megy le... nem veszek, mert ez már a teteje... hát marhára nem... de hülye voltam, hogy nem vettem a felénél, de ennek már annyi, 150-nél megáll... SOL: - Fogd meg a söröm!... A jó édes anyádat SOL, tudjad már hány kiló vagy!... SOL:
-
BaLee
addikt
válasz
BeLucZ #22317 üzenetére
Ne aggódj ilyenkor, szerintem sokkal nagyobb az esély arra, hogy ha ilyenkor beszállsz akkor bukni fogsz rajta, mint, hogy nyerjél rajta sokat.
Elég csak az Ethereum 4000$ körüli áránál tapasztaltakra gondolni. Bár elég szépen kapaszkodik fel ismét de még mindig messze van a 4300-4400 körüli csúcstól.
Bezzeg amikor jött egy kis korrekció, hogyan örültem, hogy be tudtam szállni 3900$-on.Jönni fog az a korrekció...
-
Wn2tl
aktív tag
válasz
BeLucZ #22234 üzenetére
Az azért nem szerencse, hogy egy 500$-os accountot felhúzott 1m $-ra két év alatt videóval dokumentálva. Azóta már elindított egy újat is. Egy szabályozott értékpapír piacot könnyebb tervszerűen felhasználni, mint a kriptót, mert ott a hatékony stratégia és módszertan működni fog. A kriptóban is működhet, de szerintem itt jóval kevesebb fogódzkodó van, amire fixen lehet építeni.
-
Con Troll
senior tag
válasz
BeLucZ #22117 üzenetére
Nem volt ez rizikós, rengeteg túl korai shortoló stop loss-ja az augusztus 10-i lokális csúcs fölött volt, elég volt csak kicsivel afölé lökni az árat, onnantól meg a stop lossal záródó/likvidált shortok láncreakciója adta az üzemanyagot az emelkedéshez, ami közben még több short záródott, ami megint üzemanyag és így tovább. Domino effektus, valaki(k) jó érzékkel, jó időben lökte meg az elsőt.
-
törölt tag
válasz
BeLucZ #22096 üzenetére
Vérfürdő még csak most lesz.
Elliot hullám szerint! ☝️Nézegetem az Elliot-i hullámelméletet. Azt feltételezem, hogy ez a 2021 eleji bull trend egy 5-ös hullám volt. Így számozva ez egy trendfordító, vagyis 2018 decembere óta számozódik a 64000-es csúcsig az (V)-ös hullám egy 1-2-3-4-5 alakzatban. Majd innen lefelé egy 1-2-3-4-5 számozás jött a 29000-ig. Majd egy a-b-c korrekció 'a' hullámát jártuk most ki és a b hullám kezdődik. Ez azonban eléggé végzetes elmélet lenne a BTC-re.
-
törölt tag
válasz
BeLucZ #22096 üzenetére
Dehogyis, bizonyára egyik cég sem akar már többet vásárolni, marad csak azoknak amelyek eddig vettek és így is marad örökkön örökké... Hiszen már alig van növekedési lehetőség, sőt, sokkal jobban megéri az inflálódó dollárt tartani, mint ilyen "túl drága" coinba fektetni. Miért is választanának valami olyat amiből fix mennyiség van a fiat pénz helyett, amiből meg bármennyit tudnak nyomtatni?
-
Wn2tl
aktív tag
válasz
BeLucZ #22039 üzenetére
Szerintem az a fő gond, hogy sok brókernél a btc és a normál értékpapír tőzsde összeér, így a btc-n realizált érték azonnal kihathat pl. a részvény piacra oda-vissza. Minél nagyobb a crypto kapitalizációja annál jobban rángathatja a reál gazdaságot. Nem egészséges amikor egy szabályozatlan eszköz elkezdi behimbálni a rendszert. Ha nem fogják meg időben akár az újabb világválság okozója is lehet legrosszabb esetben, mert olyan mint egy golyó a tekepályán.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
BeLucZ #22041 üzenetére
Szerintem senkinek. Semmilyen szabályzás. Se kint, se itthon, se sehol. El kell dugni a nyereséget, ügyeskedni kell, okoskodni, hogy a vérszívók ne kapjanak belôle egy petákot sem, a meglévô színvonal fenntartásához (infrastruktúra, egészségügy, stb) a mostani beszedett adók egy tizede is elég lenne, de akár százada is, ha nem lopnák szét a szemünket már így is. Szvsz a legtöbb mai ország és berendezkedésük fenntarthatatlan, jöjjön hát a nagy reccs, indítsuk újra a dolgokat, mert ami most van, az egy maréknyi (se) országban oké, vagy elmegy, az összes többiben k*ra nemoké.
-
Wn2tl
aktív tag
válasz
BeLucZ #21732 üzenetére
Elemzők szerint 500 ezer dollár lesz 1-2 éven belül 1 btc. Bár ha az amazon bejelenti, hogy bocsi mégse fogadjuk el az megint óriási zakót jelentene. Ha átvészeli az árfolyam a befektetési alapok nyár végi gigantikus mennyiségű coin unlockolását, akkor még jó is lehet a dolog hosszú távra.
-
nort_on
senior tag
válasz
BeLucZ #21606 üzenetére
Persze, hogy működik, milyen kérdés ez?
Ez a hosszútávú befektetések alapja, hogy folyamatosan fektetsz be nem egyösszegben. Mivel előre nem tudhatod, hogy hol lesz az alja és a teteje. Így lesz egy jó átlagárad.
Pl egyösszegben betolsz 3 milliót ATH közeli áron, az most -1.5 millió. Ha DCA módszerrel fektetted volna be, pl 1-2 naponta 100-100 ezreket, akkor most csak - 500 ezerben lennél. 1 millióval megloptad magad.
Ez csak egy példa, a konkrét számokat mindenki számolja ki magának.
Természetesen ez fordítva is igaz, ha ATH-ról 2x ATH-ra mentünk volna, akkor a DCA-val pont rosszul jártál volna.
Én 50k körüli árfolyamon szálltam be egy kis összeggel, de mivel folyamatosan naponta többször veszek kis összegben (farmolás), így az átlagáram lement olyan 33 körülire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest