- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
IO.sys #18046 üzenetére
Közben megoldódott nálam, semmi se volt igaz abból, amit leírtam, illetve csak tünetei voltak más dolgoknak. Semmivel se tudtam hatással lenni a dGPU-ra, végül átkapcsoltam a powerplayt folyamatos akkus üzemre és így felére esett a videoteljesítmény, de megáll 70 fokon. Játékokban szerencsére nincs érezhető hatása, úgyhogy ez a tanulság amd mobil gpu-k esetére, legalábbis egyedi implementációk esetén.
-
IO.sys
őstag
válasz
IO.sys #18040 üzenetére
Bakker, sikerült... Csak nem úgy. Végigpróbáltam mindent az XTU-tól kezdve, ThrottleStopon át, MSI Afterburner és TRIXX-ig, semmi. Mondom, megnézem, mit csinál akku nélkül. Hát power throttle volt a dolog mögött. Valami ördögi mérnöki csalafintaság okán a 69+°C és a power limit közt lineáris összefüggés van. Most el tudott menni a dGPU (és az egész rendszer) 83°C-ig, tovább nem erőltettem. Beállítok neki egy -50mV-os undervoltot, javaslok egy hűtőpadot és írom a számlát. WIN!
Azt ne firtassuk, hogy ettől a dilatációtól el fog engedni a dGPU, úgyhogy becsületes szervizesként a vastól való megválást is javasolni fogom. -
Tamás9x
őstag
válasz
IO.sys #18037 üzenetére
Ha megszünteted a dedikált tápját, és hajtva nem döglik le... Nem emlékszem, hogy a fedélen a szellőző nyíláson itt van e plusz perforált lemez, mert azt alapból ahogy megjön le is tépem, szinte mindről.
Egy everest stressz teszt log-ban csak látod mi az ami hamarabb befűti a házat.. -
Reggie0
félisten
válasz
IO.sys #17752 üzenetére
Hat, a kar mertekenel nem az a kerdes hogy mukodeskeptelen-e, hanem, hogy mitol es az mennyiert javithato. Ha elore megmondod neki, hogy kockazatos es csak igy vallalod akkor rendben van. A masik megoldas, hogy inkabb nem vallalod.
Biztositas nem tudom erre van-e, mernoki munkara(pl. tervezesre) lehet kotni, kivitelezesre is, sot olykor kotelezo is. -
Reggie0
félisten
válasz
IO.sys #17749 üzenetére
Ezert nem szabad elrontani
Szerinted ha a foldmunkas miatt leomlik egy lakoepulet akkor siman annyit mond, hogy dehat a munka csak 200e forint, szoval mossa kezeit?
Vagy ha az autoszerelo agyonvagja a motort rossz olajjal, akkor azt mondja, bocsi, csak 40k az olajcsere?Nyilvan hiba mindig elofordul, ezt belekalkulalod a munkaidba, ha kijon az, hogy az esetek 5%-aban lesz gond, akkor annyival dragabban kell csinalni az osszes munkat es ott visszajon. (Vagy biztositast kell kotni.)
A protokol az, hogy vallalod a feleloseget azert amit csinalsz.
-
netzoli
tag
válasz
IO.sys #17648 üzenetére
Ugyan nem spray, de én nem rég vettem egy ilyen kompresszort: Hyundai HYD-24F csendes kompresszor. Nagyon jó. Zárt térben, üzletben használom és érthetően lehet beszélgetni mellette és kb. olyan hangos, mint egy mosógép. Én eladtam a régi nem brutálisan hangos makitámat.
-
-
IO.sys
őstag
válasz
IO.sys #17589 üzenetére
Ezt a két portékát találtam ebayen:
27Pcs BGA Reball
100g Solder Paste Lead-freeJók kezdésnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest