- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBC
tag
Sziasztok, nem éppen BGA, de ti biztos tudtok segíteni. Érkezett hozzám egy ASUS ROG Strix G531GT laptop törött kijelzővel. A kijelző 120Hz-es, és "nagyon drága", legalábbis a tulajdonosnak. A kijelző ami benne van: Panda LM156LFGL 01 15.6 IPS.
Ha nem követelmény a 120Hz, rakhatok bele normál kijelzőt is? Ha igen, hogyan tudok keresni? Pontosabban mire keressek? 15,6", 40 pin, extra vékony és ennyi, vagy másra is oda kell figyelni?Köszi!
-
TBC
tag
válasz
KonzolKartel #18274 üzenetére
Ok, köszi, így már értem. Ellenben ha szerzek be ilyet akkor felismeri a programozó? Mármint a FlyPro program? Jelenleg nincs a választható chippek között...
-
TBC
tag
válasz
KonzolKartel #18271 üzenetére
Szia, pontosan milyen adapter kell hozzá? Nem vagyok expert a dologban, csak néha írok biost lehalt gépekbe, de most megfogott a dolog. Ilyenem van:
-
TBC
tag
Sziasztok,
Van nálam egy Acer E3-112 laptop ami sokat állt és most elindul, leáll és ezt ismételgeti. Bios akksit már cseréltem és oda jutottam hogy írok bele biost. A chip: 25LQ64CSIG. Nekem egy Sofi SP8 íróm van Flypro programmal, de nem ismeri. Kérdésem az lenne, hogy mivel tudnám megírni ezt a chippet? Előre is köszi! -
TBC
tag
Sziasztok,
Lenovo Flex 2-15 gép biosa le van jelszavazva. (még az is lehet hogy én voltam pár évvel ezelőtt, de már nem emlékszem rá). Ellenben el kellene adnom, de így a vevőnek nem kell (Win 10 megy rajta, de gondolom finomhangolni is szeretné). Egy a lényeg: ki kellene kapcsolnom a jelszót. Van erre lehetőség, vagy felejtsem el? Unokatesómé a gép és halványan rémlik, hogy a secure boot kikapcsolásához kellett megadni jelszót(hogy USB-ről tudjak boot-olni), de ez már több éve volt és már mindent végig próbáltam ami szóba jöhetneElemkivétel már próbálva.
-
TBC
tag
Sziasztok,
Egy Dell Latitude E5430-on kellene biost írnom. Jól gondolom hogy ez a két chip lesz az:
EN25Q32 és EN25Q64?
Gondolom mindkettőt meg kellene firkantani...
Illetve sehol sem találok bin file-t, csak .exe-ket, amiből nem tudom kiszedni a bios file-t. Tudtok segíteni honnan tölthetném le a biost?Köszi!
-
TBC
tag
Sziasztok,
Amikor BGA chip levétel után ónszívó szalaggal tisztítanám a pad-eket, sajnos sok esetben sikerül a pad-eket is leszednem
Mi az ideális hőmérséklet a pákán? Köszi!
-
TBC
tag
Sziasztok,
Egy HP 17-x091ng laptopra rádugtak (nem tudom mit, talán HDMI-re valamit) és onnantól se saját se külső megjelenítőn nincs kép. A gép megy, mert betölti a windowst, de kép nyista. Csatlakozókon, alaplapon semmi elváltozást nem találok, LCD szalagkábel csatlakozásnál a biztik jók, de semmi ötletem, hogy merre menjek, mit mérjek. Esetleg valakinek valami ötlete? Létezik, hogy a proc ment tönkre? Gondolom akkor kuka az egész?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest