- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Reggie0 #18852 üzenetére
Mármint a kínai mérnökökre gondolsz, akik rá raktak egy default nevű dummy profilt? Az összes profilom magam állítottam be, és szerintem ezzel mindenki így van. Az meg hogy a gyárban milyen technikát használnak az teljesen más liga, nem ide tartozik. Én, és még nagyon sok külföldi kollégám teljesen jól elvan egy alsó pre heaterrel. Ha mondjuk egy nagyobb GPU-t kellene fel emelni, akkor valszeg bekapcsolnám, de hidakért, ramokért nem fogok vele szórakozni.
milinte:
Egy ZM R6200-as. Már vagy 8 éve megvan.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Dr.Adonisz #18790 üzenetére
Én az elmúlt fél évben irányítottam át hozzá ügyfeleket, de minden esetben az jött vissza, hogy a telefont nem veszi fel, sms-re nem válaszol.
-
KonzolKartel
őstag
Sziasztok,
Macbook Air A1932 kijelzője jó lehet az A2337 (M1)-be? Én ugyan annak látom a kettőt
.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
kriszpontaz #18589 üzenetére
Korrózió néha elég macerás tud lenni. Van esetleg kép a jelenlegi állapotról?
Budapesten meg tudom neked nézni mit tehetek az ügyben. A "lehullott" SMD-k meg vannak? Kapcsolási nélkül nehéz lesz azokat pótolni. -
KonzolKartel
őstag
Igény az van, viszont szerviz is van bőven. Igaz, hogy a legtöbb moduláris alkatrészeket cserélget, de ezt az egyszerű ember nem fogja tudni, mert a honlapon az van, hogy szerviz.
Én speciel konzolokat javítok többségében, néha VGA-t. Konzol szervizből is van egy rakat...
Múltkor pld. felhívott egy másik szervizes, akihez úgy szint elvitte az ügyfél a gépet, hogy mi ez a kötögetés az alaplapon, meg a "fekete epoxy"...Agyam eldobtam. Egy IC bypass volt meg sima UV maszk... Ezzel foglalkozik, X éve láthatóan közepesen van benne maximum a témában, és még neki állt feljebb.
Sajnos egy olyan IC szállt el, amit az STM csak a microfosnak gyárt, és kicsi kínaiak sem loptak ki belőle. Így csak átkötni lehetett, de úgy a max. felbontás 1440p...
-
KonzolKartel
őstag
válasz
hacktion #18577 üzenetére
Tényleg nagyon fa**ás lesz. Én is hasonló projektben vagyok, de még az asztalt nem sikerült kiválasztanom, vagyis pár hete vettem egyet, de kicsi lett volna, ezért ment is vissza. Egyszerűen helyből sosem elég. Főleg asztalból.
Így egyelőre az eszközök csak állnak, pedig már annak a többsége meg van.
-
KonzolKartel
őstag
Kinek hogy telik az uboraszezon?
-
KonzolKartel
őstag
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de elég szar a helyzet. Általam gyakran használt IC-k ára háromszor többe kerül jelenleg. Megy ez még feljebb?
-
KonzolKartel
őstag
válasz
chipkonzol #18372 üzenetére
Jónak kell lennie
-
KonzolKartel
őstag
válasz
mobileman #18358 üzenetére
Amit leírtál az teljesen jogos, bár szerintem aki egy ideje ezzel foglalkozik teljesen tisztában van az általad leírtakkal. Nem, hogy 2011-es IC-t nem lehet venni, 2021-est sem. Azzal nem lenne gond, amúgy hogy 2011-ben gyártották. A probléma az, hogy nyilván ezek is innen onnan lekapkodott ic-k(ahogy Te is mondtad), amikről sz*rt sem tudunk. Simán lehet, h csak azért "működnek", mert miközben felrakod kap egy reflowt.
Jelen esetben az ügyfél ragaszkodik az AMD gpuhoz. Természetesen én sem értek vele egyet, de Ő ezt szeretné. Kész, ez van. Kicserélem, boldogság, amikor meg beszarik hát beszart. Akkor addig tartott a boldogság.
-
KonzolKartel
őstag
Valakinek eladó 216-0810005 GPU-ja A1286-ra kéne. A tulaj már hólyagosra melegítette. Kikötöttem, de nincs alvó mód, meg kellene neki a 6750 es "ereje" :D.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
FoxiestFox #18325 üzenetére
Az egyengetésből valószínűleg törés lenne. Inkább hidalni érdemes. Dobj egy PM-et, ha nem menne.
-
KonzolKartel
őstag
Esetleg valakinél eladó H5GQ8H24MJR-R4C GDDR5-ös VRAM?
-
KonzolKartel
őstag
Új eprom íróra lenne szükségem a régi klón beeprog szerintem már vagy 5+++ éves szoftverrel operál, és nem is frissíthető a klón változaté.
Ti mit használtok? -
KonzolKartel
őstag
válasz
#81556480 #18224 üzenetére
A többiek biztosan jobban értenek a notikhoz, de ha jól gondolom ebben egy régebbi AMD van, mint grafikus készlet. Én megnézném, hogy rá melegítéssel (180-200c) helyre áll e a noti. Ha igen, és a kedves ügyfél nem túl fizetőképes vissza is adnám. Amúgy ezt a típust könnyű "radeonítlani", a kérdés azaz, hogy megfizeti e.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
lightbulber #18185 üzenetére
Az elképzelés jó a megvalósítás láthatóan nem sikerült.
-
KonzolKartel
őstag
Szerintem inkább az a kérdés, hogy ki van közel hozzád.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
kennymacaryo #18179 üzenetére
Kérd trackingel, vagy postán kívül bármi mással. Itthon nincs, vagy ha "van" ugyan így rendelik meg
-
KonzolKartel
őstag
-
KonzolKartel
őstag
Hmm. Másik szervizből jött egy alaplap, láthatólag befolyt a folyékony fém hővezető az APU alá. Oldja ezt valami, vagy marad az APU levétele...
-
KonzolKartel
őstag
Urak, esetleg tudtok itthon beszerezhető jó minőségű fluxot? Eddig ersa f-sw 32-t használtunk. Próbáltuk a chipquik rma591-et az itthon kaphatóak közül ígéretesnek tűnt, de ennek is nagyon magas a fenyőgyanta tartalma, és hamar meg is ég. Van egy pár fecskendő kamu amtech tartalékba, de az is csak maszatolni jó. Rendeltem kingbo-t, mert az nagyon jól bírja a hőt, így QFN-eknél ideális, de mire megjön lecumizom magam.
Leginkább forrólevegős, pákás mulatsághoz kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest