- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Hunter2 #17462 üzenetére
Gazdasági totálkáros az iPhone és nem gond, ha nem sikerül.
Viszont akarok venni saját forrasztóállomást, mert a Weller még apámé, 30 évvel ezelőttről, és eléggé el van használva. Konkrétan egy ATX táp kondicsere is katasztrófa vele.
Arra olyan 30k-t szánok.Úgyhogy ha van jobb ajánlott ilyen kombinált gép, akkor nyugodtan linkelj drágábbat.
Az a hőlégfúvó meg telefon kijelzők és hátlapok levételéhez lett véve, arra meg kiváló, tegnap is szét tudtam vele szedni egy Galaxy S7-et.
BGA-t azzal eredetileg nem terveztem csinálni, csak kaptam ezt a szifonos feladatot... -
quailstorm
félisten
Hello!
Látom megy a gányolás téma, akkor én is szeretnék kérdezni.
Adott egy iPhone 4, aminek eltörték a SIM olvasóját. Valahogy ki kellene cserélni. Én BGA-val még sose foglalkoztam.Hővédelem céljából kaptont veszek rá (aliexpress). Lehet valami tálca is kellene, mert eddig mindig tálca nélkül szereltem.
Hőlégfúvóm ilyen.
Forrasztópáka régi babakék Weller, de tudok és tervezek venni újat.
Occó infra hőmérő lézerpointerrel van. A hőlég és a pointer eddig telefonok ragasztásának bontásához volt használva.Kellene még flux, amihez nem értek, látom fent van linkelve egy aliexpressesnél sokkal drágább. Még erre a feladatra is érdemes azt venni?
Ezen kívül ha van valakinek linkje írásokhoz, videókhoz ami teljes kezdőnek segíthet, akkor kérném. Téma összefoglaló meg úgy néz ki, hogy nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest