Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonmiklos
tag
Gyerekek micsoda időket élünk...
A Microsoft saját Linux disztrót ad ki, a makkforrasztás meg opensource lett:
https://github.com/DPTPSystem/AirSoldering -
martonmiklos
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül Martin Heat-Beam-03 előmelegítőhöz való Easybeam szoftvere?
Már bimbiztem a supportot, de még nem válaszoltak.
Köszi előre is! -
martonmiklos
tag
válasz
Tamás9x #18164 üzenetére
Ismert milyen bootloader van rajta (uboot/redboot/?)? Ha nem voltak paranoidok akkor soros konzolon ki lehet dumpolni kb. mindent is.
USB boot ha csak nem hekkelték bele nem valószínű, hogy OOTB működik.
Ha van nyers image dumpod akkor binwalkot eresztenék rá, az meg szokta találni az ismert fájlrendszereket. Utána az offsetekkel ki lehet dd-zni majd simán felmountolni a partíciókat.
Persze ez csak akkor zsokott működni, ha nem voltak paranoidok és profik, mert ma már simán van aki CPUID-hez titkosítja a fájlrendszert (újabb Xiaomi porszívók pld.) -
martonmiklos
tag
Üdv!
Nem tud véletlenül valaki beszerzési forrást a képen látható SD kártyafoglaltra?
https://i.ebayimg.com/images/g/ODgAAOSwFnxbmC5w/s-l1600.jpgMSI notikban van ilyen PCB szintjébe süllyesztett.
Köszi előre is! -
martonmiklos
tag
válasz
Calibra72 #17139 üzenetére
Szvsz. a Cyclone II-es FPGA-kban nincs flash, lennie kell mellette egy soros flashnek, vagy valaminek (mikrokontroller, egyéb programozott bármi) ami beletolja a konfigot. Ha teszel fel fullos képet a panelről megszakértjük szerintem.
Így nemcsak a csere de az is simán működhet, hogy valaki leszedi, és reballozza ólmossal neked.
-
martonmiklos
tag
Próbálkozott már valaki NVIDIA VGA-s lap UMA-sra alakításával? Van itt egy ezer éves HP DV6000 AMD-s hulladék. Új BGA árát nem éri meg, viszont a VGA-t A) resetben tudom tartani B) le tudom verni. Kell e valami speckó BIOS mod vagy bármi ahhoz, hogy a C51 képet adjon az LVDS kimenetre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest