- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
válasz
Hunter2 #11198 üzenetére
Hát leírta... szerinted ?
én ezeket már el sem olvasom, minap volt egy srác meg kellett volna neki csinálni egy 8600Mgt-t később válaszoltam neki a kelleténél, és már megsütőzte tökéletesen működik, így vesz másik 2-3 hibás kártyát és azt is megsütőzi, nem költ 10.000-et egy reballra
Log-out-on olvasta...
-
Popes
őstag
válasz
Hunter2 #11107 üzenetére
A két gép egyforma, és próbáltam mind a két csatival
A kérdésem hogy ezzel a benne lévő(nem tudom hogy került ez bele) 3D-s kijelzővel kell-e képet adnia vagy ez az alap hiba hogy 3D-s a kijelző?
Bocs ha rosszúl fogalmaztam az elején, meg most látom már nem jó a link de ez van benne N156B6-L3D mindenben megegyezik a gyárival, kivéve hogy ez 3D-s
-
gliga69
tag
-
gliga69
tag
-
nahunn
tag
válasz
Hunter2 #10564 üzenetére
Tőlem nyitottak 300m-re boltot, kicsit zavart először, de a forgalmam nem csökkent, sőt nőtt is
A komoly szakmai tapasztalat elég érdekes, mert pár hete még arról volt szó, hogy ők inkább csak adnak-vesznek és csak alap javításokat csinálnak, ami annak fényében, hogy a szervizes srác mennyire nem vágja a témát nem is meglepő.Hirtelen lett komoly gépük, komoly tudással.
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
Hunter2 #10096 üzenetére
Régi telómmal LG optimus G-vel szívtam egy nagyot amikor gyári rendszert akartam LG-s progival frissíteni.
és Download mode-ban ragadt és a telepítő szoftver meg leállt az ez első ciklus negyedén.
Samsungból kiindulva mondom akkor hagyjuk akkut ki...igen ám Unibody ház.
Hajnal 1kor nem akartam kutatni a lakásban szerszám után, hát ami először kezembe akadt szétszedtem..Asszonyka hajcsatjával 2perc volt, nyom nélkül,akksi ki 10perc de az sem segített..Se ADB se semmi..
Végül rájöttem, valami összerogyott a driverek között és amiatt nem ment tovább. -
Gigabyga
aktív tag
válasz
Hunter2 #10094 üzenetére
2napot szívtam egy szaros Sony xperia Tipo duo-val. Tulaj feltette a mobile kaspersky progit rendszergazdai jogosultságot adott neki az meg lezárta a telefont csutakra.
Sok-sok "guglizás" után sem találtam megoldást csak rendszer oldalon volt lehetőség recovery-re.
Nyomkodtam leírtak szerint de csak annyit értem el, hogy kéken vagy zölden villant a telefon.
Végül teljesen újra kellett flashelni mert nem volt ott se recovery. -
gliga69
tag
válasz
Hunter2 #9908 üzenetére
630-631 beválik de ott gddr2
620 quadro és gddr3. Gyártó oldaláról töltöttem a drivert,
ne nézzetek már baleknek ebben a témában. Leírtam hogy mi történt és mindent kipróbáltam hogy menjen.
Ezután jön majd hogy az ic volt hibás. Nem volt az másik gépen ma is megy.
Úgy gondolom hogy gyártástechnológiai egyediségen múlik hogy megy e vagy sem. Úgy tudom litográfiailag azonos alkatrészekről van szó. -
gliga69
tag
válasz
Hunter2 #9750 üzenetére
Nálam a legutlosó hasonló eset:
Gép bejön, hddről nem bootol. Raktam bele előtelepített hdd-t tesztelésre. Megjavítottam, visszaadtam. Majd a végfelhasználó leüvölti a fejét a boltosomnak hogy hova tüntek az adatai nagyon fontosak voltak stbstbstb.
3-5 nap harc után az ügyfél hangja teljesen megváltozott és elárulta hogy előttünk járt egy másik szervízben is ahol bevallották hogy megformázták a vinyóját.... -
gliga69
tag
válasz
Hunter2 #8456 üzenetére
vávává
igazad van, kicsit tényleg el vagyok keveredve. De mondjuk ha egy 965ös mobil chipet keresel akkor azt crestline-nak vagy 82gm965 nek keresed, erre analógia lenne az rsxxx ként keresed vagy 21x-xxxxxx ként keresed?
És itt merül fel a következő gond, a datecode probléma. Nektek volt probémátok hp gépekkel és datecodeos chipekkel?
Röviden a probléma: megérkezik a 216-0674026 beépítem, és nem ad képet a gép. Visstarakom azt a bga-t ami volt rajta (kvázi golyózom) ás azzal megy. Majd a visszabontott alkatrészt beépítem mondjuk egy asus vagy toshiba gépbe, és minden probléma nélkül megy. -
válasz
Hunter2 #8384 üzenetére
Hát, inkább TRMS műszert vegyél. Sima műszerrel lehet hülyeségeket mérni, ha valami jelre futsz rá.
Ajánlanám ezt: [link] Hülyebiztos műszer: a TDL miatt és van bargraph-ja is, ami nagyon hasznos dolog! Igaz, hogy egy tízessel több, de nem lehet összehasonlítani a másikkal. -
válasz
Hunter2 #8170 üzenetére
Teljesen igazad van
Sajnos már így is elég sok a "BGA-bubus", de úgy vagyok, hogy csinálják. Egy "józsizás" után már nyugodt szívvel mondom az ügyfélnek; hogy nyugodtan nálunk maradhat a notebookja bontáson... Így legalább majd tudok Nektek adni olcsón kijelzőt, USB csatikat, stb.És igazából nem is annyira a "megjózsizott" gépekkel van a baj, hanem a nagy szervizekből hozzánk kerülőkből; listavezető a gányolásban a
szerviz és a
szerviz.
Mindkét céget megkerestem együttműködéssel, de nagyon magas lóról beszéltek (90 napos átutalások, ha a vállalt garanciaidő lejárt, másnapra legyen kész, minden rossz alkatrészt le kell adni, először ők próbálják meg javítani, ISO 10004 ISO 10012) Felajánlottam nekik, hogy tartok oktatást a BGA-zást illetően, ha nálunk vesznek gépet, bementem személyesen, vártam egy széken ücsörögve majd háromnegyed órát valakire, aki feltételezhetően elfelejtette, hogy ott vagyok, mert fel sem tűnt neki, hogy egyszerűen felálltam és eljöttem. Ennyit a nagy disztribútorok megbízott szervizeiről és a "BGA-bubus" próbálkozókkal, akik legalább veszik a fáradtságot, hogy megkérdezzenek dolgokat és ha erejükön felülmúlónak találják a probléma megoldását, akkor legalább elhozzák hozzánk. (ha mást nem, akkor a kormosra égetett gépet
)
-
ielektros
senior tag
válasz
Hunter2 #6686 üzenetére
Azt nem hiszem, hogy sajat kulsos gyarakban a kis kinai chipeket gyart majd eladja. De elmeletben ez sem zavarna engem, csak meg mindig ott tartok, hogy az atb@szas sokkal nagyobb a notebook chip ertekesites teren mint barmely masik termek teren amivel eddig osszeakadtam.
Engem tovabbra is az zavar, hogy egy cegre sem mondja senki, hogy igen ez az a ceg draga es lassu es korulmenyes de garantaltan dokumentalt, eredeti forrasbol jonnek a chipek es nem egy muanyag zacskoban, vagy szalagban leragsztva ugy ahogy... Ilyet en is tudok. Ha barmelyik kinai arul eredeti chipet akkor miert nincs egyiknel sem golyo nelkuli elado chip? Mert nincs uj chipjuk. Egy darab sem. Az osszes egy gaztuzhelyen lett leegetve egy alaplaprol. Ezert.
Én sokkal szivesebben vennék golyó nélkül zsír új chipet. És az igényekhez igazodva tennék rá magam golyókat. Az a 3 perc nem vág földhöz és legalább nem fossá oxidálódott golyók lesznek rajta, amit retkes kézzel hánytak fel rá egy ajtó nélküli műhelyben munszun idején részegen....
És ezek után vödörben tárolva hónapokig dobálják míg valaki majd alkoholban megúsztatja majd takarítja, polírozza és becsomagolja. Aztán elindul a napokig tartó útjára, meleg, hideg, párás, száraz, alacsony-magas nyomású környezetben egy szaros pufizacsiban 40 dollárért. Na bazze... Neee. -
ielektros
senior tag
válasz
Hunter2 #6656 üzenetére
Ez az ertekeles szart sem er. Nekem is van 2 negativom. Es? Nem lehet mar 300 uzletbol sem ugy kijonni, hogy mindenki elegedett legyen. Kar ebbe belemenni. Sajnos az ebay ertekelesnek csak par szazalekban van ertelme. En is mindig megnezem es ha 100-an harsogjak, hogy fos akkor nyilvan oka van. Tobbet er mint egy 100%-os kinai amelyik 99%-ban hazudik. haaaaat ez van...
Viszont abban mar lassan biztos vagyok, hogy uj (100%-os) chipet ilyen forrasokbol NEM lehet vasaolni. Es kezdem azt hinni, hogy valojaban nincs is piacon uj chip. Esetleg a gyartas leallitasat koveto idoszakban max 6 honapig. De hogy az nVidia nem gyartott 2012-ban 8600-akat az meg biztos. Ez az egesz egy hatalmas atveres. Ennek ellenere az eddig ujnak vett es beepitett chipjeim meg nulla halalozassal buszkelkednek. Mar amikrol en is elhittem, hogy uj.
-
beeper129
csendes tag
válasz
Hunter2 #5774 üzenetére
Jó lenne, ha jó lenne
Ha ilyen egyszerű lenne, már túl lennék rajta
Azonnal jön egy hibaüzenet, miszerint ezt a harvert nem támogatja... és még bezárás előtt, megnéztem a temp mappákat, sehol semmi...
Én azt remélem van valakinek mentett file.
Vagy valaki tud valami trükköt ? -
Tamás9x
őstag
válasz
Hunter2 #5389 üzenetére
Ezt nem szabad így felfogni, írni és olvasni sem 1-2 óra alatt tanultunk meg, és lám elég jól hasznát vesszük, ez a fejlődés ára. Kénytelenek leszünk hozzászokni, mert tele van a piac ilyen ócskaságokkal, valakinek ezt is kell javítania, ha nem fejlődünk akkor elavulunk.
-
válasz
Hunter2 #4770 üzenetére
Abba tuti nem. Csak olyan modellbe tudsz beszerelni FHD kijelzőt amit szereltek olyannal IS !
Akkor is kábelt kell cserélned 12bit-esről 16bit-esre. És még így is fent áll a veszélye egy kis füstölésnek.
Teljesen más világ lett a LED-es kijelzők bekötése, mint anno a sima CCFL-esek. -
laci.k
csendes tag
válasz
Hunter2 #4635 üzenetére
Már megtörtént egy T60 személyében
Csak gondoltam, hogy ha 2 vga chip van benne, és most az IGP-t használja, akkor olyan, mintha asztali gépnél kivenném a slotból a videókártyát és az integrálttal menne tovább.
De akkor megfordítom a kérdést: miért működik a gép megfelelően driver nélkül, és amint ráküldöm a GPU drivert, miért hal meg? -
Piedon
tag
válasz
Hunter2 #3506 üzenetére
Vigyázz, én jártam úgy laptoppal, hogy a wifit nem lehetett bekapcsolni amíg nem volt fent egy külön program amivel működött az FN+F valahányas gomb megoldás.
Plusz van olyan, hogy például a Bluetooth meg sem jelenik az eszközkezelőben amíg nincs bekapcsolva.
Amúgy FN+ESC-et probáltad már?Bocs, ez a némítás. -
Tamás9x
őstag
válasz
Hunter2 #3399 üzenetére
Igazából mindennel megéri foglalkozni, ha megfizetik a munkadíjat, de mostanában rászoktam, hogy sikeretlen javítás esetén csak az alapanyag árát kérem el...
d3lete: Gratula
Amúgy a csiszolópapír mellett jó még a Locktite vagy hogy a fenébe kell írni ragasztólemosó
leszedi a g80-as chipről is az írást
-
toza
senior tag
válasz
Hunter2 #3180 üzenetére
elviszi szakemberhez aki ujra golyozza neki! es baaam. nemtudom mennyibe kerult mert senki nem mondja meg itt h mennyiert csinaljatok..
egyebkent kb 6-7 ezerert sem tudja eladni ebben az alapotban.. szoval sztem meger egy probat..bar tudjuk h nem szabad mert rossz.. tenyleg hajlitja lapot mind allat meg recseg is szegeny.. szoval nem szabad.
ezzel szebmen mennyibe kerul egy xbox 360 golyozas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged