- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
G4ga
őstag
válasz
BladeHero #17588 üzenetére
igazad van megkell vele tanulni jatszani.
de lenyegesebben egyszerubb. amiota van dencerem, enforcerem es gladjatriszom es wildfireom 4bol 4 meccet hoztam.
persze a tapasztaltabb jatekosok bevernek de a tobbseg a dancer lattan feladja.
nincs mas dolgom mint a dancereket vedeni es barmit beutok. volt egy meccsem nature ellen. majd felteszen a repet. kozepet megszerezte az ellen eylonon. 2x vettem el tole. pedig volt 4well plusz orb. semmi mast nem csinaltam mint fal mogul dancer.
tegnap szintett leptem. meccsen intant t2 mentunk. mind ketten ellen is a fo orbhoz kozeli orbot huztuk be. egy scavom volt lent az ellen nomaddal volt 3mal. volt egy well elonye.bazisa elott huztam egy bannert. lejott az elso dancer es kilepett. arany egy potty rangja volt.tulajdonkeppen semmit nem csinaltam.
tegnap jatszottam par untankedet is. pure frost is tenyleg nagyon eros. egesz jol ment avval is. most uj munosom lett. pure shadow. eleg kemeny.
-
-
G4ga
őstag
válasz
BladeHero #17555 üzenetére
de az is bug h nem tudom light bladdel tauntilni? vagy ez a grigorinak a spec kepessege vagy a light blade nem mindent tud provokalni?
mas:
pure fire ereje... kaptam kolcsonbe egy fire dancert. igy epitettem egy majdnem pure fire decket. kezdem kapizsgalni a dolgot, az aggtessziv jatekstilus tenyleg nem konnyu... am ha megszokod... es jol csinalod...
3bol 3 nyert ranked. ebbol 2, ket orbon eldolt. majd toltok fel vidit. vedekezni nagyon nehez vele. am ha nem adod at az iranyitast az ellennek,folyton nyomast gyakorolsz ra, iszonyat ereje van.
igy h sikerul kiprobalni fire oldalt remelem kapok majf olyan ellent aki hasonlo deckekkel ( nem fire ) jatszik mint en is, es megmutatja hogy hogy kell beverni a firet. legalabb abbol is tanulok...
visszaterve a rankedokra... most engem is lenoobozot a 2. ellenfelem. es o is megjegyezte h a toke tele van avval hogy mindenki a firrel nyomul. tehat nem csak nekem a bajom h fiend szinten egyszeruen mindenki pirossal jatszik. -
OnSeT
őstag
válasz
BladeHero #17254 üzenetére
törekedni kell arra hogy t1en szerezz egy kis előnyt, frost gyengéje hogy nincs swift.
ugyan nem pure frost ellen, hanem stonekin, de mind1 is mert a t1 rész a lényeg, egy működő taktika frost t1 ellen haladuron: thesickaleon ellen, ő azért nem a kezdő kategória
[link]
itt meg egy másik pure frost ellen, low lvl pvp, viszont az area ice shield hatása érzékelhető, a pajzs több ütést nyel el mint a fire unitok hp-ja. [link]
Murdeer: nem azt mondtam hogy nem jó ellene, hanem azt hogy nem éri meg rááldozni a slotot. pure firebe kellene vmi a shieldek ellen amit megéri bedobni deckbe.
mikor fire/frostal shieldelős taktikát játszottam, sorba vertem vele a pure fireseket.
ami még a problémát jelenti hogy sok frakció ugyanazokat a spalsh lapokat használja.
pl fireből drake, glad, scythe, rageclaws.
shieldelt verzió többet ér mint a pajzs nélküli.
fire nature is ezekre épít s olcsó cc-vel + healel erősebbek mint frost orb mellett.Darkzbane: ha t2t bukod nincs t3.
-
G4ga
őstag
válasz
BladeHero #17200 üzenetére
felre ertesz blade. nem a szint bantom. es megjegyzem nem teged. hanem azt aki ugy hasznalja hogy semmi mast nem latsz csak azt hogy erup, wildf, lava. volt egy meccsunk. pure f + pure nature ellen. az ellen egy deeponnal vegzet ki. egyik tamadott a masik lotte a speleket.
lehet en vagyok alulkepzet meg es nem tudok meg ezellen mit tenni,hat ezert valtottam. ( hogy ussek ki barmit is barmivel ha nem is az ehmgyseg ol meg hanen a spell? )tehat nen a szint bantom. hanem az ojan jatekost aki csak kattingat.
ne vedd magadra legy oly kedves. -
Murder3
addikt
válasz
BladeHero #17186 üzenetére
nem mondom h ne tegye, csak egyzserűen én nem szeretem azt mikor olyan előnyt használ eggyik másik játékos ami imba erre-arra nézve...
ezért undorodom már az nc darkelfektől is mert telég azt a 2 lapot használni meg mellé olyan lapot amit mindneki használ oszt annyi, ennek mi értelem?
izglams?nem unalmas,do userek,reaver,lost és hasonlók szintúgy.látok yt-n obesitys bandit videót azt bűn banditnak nevezni mi van ott banditból?
Windhunter meg a commandos ettől lesz bandit deck hogy amúgy nc meg darkelfeket használnak alapnak?
vagy lost h ott a reaver....millió példát tudnék még.
egy oylan játékba aminek az a varázsa, hogy különböző kombinációkra lehet építeni és nem sc2 féle mert attól több kombináció van benne, mindig ugyan azokkal mennek. -
Darkzbane
tag
válasz
BladeHero #17110 üzenetére
Olcsó/ kevés számú egységeket küldesz így nem power hatékonyan counterel. Pl giantslayer
Kikényszeríted hogy fogyjon el a 4 Voidstorm Charge és utána vezetsz nagyobb támadást.
Rallying banner raksz a bázisához közel és Voidstrom után onnan indítod a támadást amíg nem töltődik újra a Voidstorm neki.2v2 ben Shrine of War vagy Shrine of Greed de akár Shrine of Memoryval kiűrítheted a voidodat így Voidstorm rád semmit sem sebez )
-
-
Predatorkill
tag
válasz
BladeHero #16851 üzenetére
Ezt megkaptam igen, de ha elmagyaráznám más lenne a tészta. az egész meccs alatt vagy 3x-4x elmentem a géptöl mert megmostam a szemem annyira viszketett és szarul is voltam (allergiás vagyok ^^ ) a meccs után mentem lefeküdni és tesóm ült a géphez játszani. szóval bocs hogy nem köszöntem el de így alakult...
-
Murder3
addikt
válasz
BladeHero #16445 üzenetére
ilyenkor én megunom meg elmegy tőle a kedvem...
hangal az első meccsen egy gyenge rusht csináltam nem sikerült majd t2-ig ment eagle miatt esélytelen volt bármit is csinálnom másodjára berusholtam de a kezdője előtt megáltam nem csináltam semmit mennem kellett volna t2-re én tudtam is ezt nem mentem guardian spmalet én meg behúztam wellt...
t2-re ment ő is kiéléptem, gyuri ellen megyertem a t1-es wellháborút 1 well előny t2 csak a bázisnál meg nem láttam h van fal.2 meccs elment mert csak azért is mást csinálok mint amit kéne..
ezek után nem nagyon van kedvem már menni meg eleve felidegesített akkor meg nem tudok már rendesen játszani.
-
Cr4Zy
tag
válasz
BladeHero #16074 üzenetére
A Long range a nagyobb hatótávolságot jelent. A range unitok pl. az átlagos archer-ek, a nox, meg a phoenix kivételével a repülő egységek, míg a long range unitokra a példákat fentebb olvashattad (firedancer, razorshard, fire stalker, wd). Ezek távolabbra lőnek, így könnyebb velük épületeket és wellt támadni.
A longrage szó ilyen formában értelmetlen, külön, mint long rage viszont értelmes, de a játékban nincs ilyen. Ez azt jelentené, hogy több ideig tart a rage, azaz a düh állapot. Sima rage-et egyébként pl. a batariel-en találsz.
-
phanzetomox
őstag
válasz
BladeHero #15959 üzenetére
Tudom hogy akkor cserélte ki. De semmi nem látszódott belőle, ha nem nézem meg jobban nem látszik hogy kék vagy zőld pötty van a sarkában :/ Pedig figyeltem rendesen, olyat már velem is csináltak hogy másik lapra cserélte ki, de azt észrevettem, de itt akkora volt a hasonlóság, hogy miután egyszer ellenőriztem hogy kék aff, utána már nem is figyeltem rá annyira :/, Hiba volt.
-
Predatorkill
tag
válasz
BladeHero #15808 üzenetére
Nekem nem az a bajom hogy laggol (persze az is) hanem hogy naponta 86x kidob a játékból azzal az üzenettel hogy: ''A Battleforge működése leállt''. És persze a legrosszabbkor mindig, mikor egy nagyor vernék meg, vagy mikor egy kicsit bedob ellenem. (Az utóbbinál szokás szerint 1000 ELO-t vesztek...)
-
Murder3
addikt
válasz
BladeHero #15505 üzenetére
tudom, Obesity is.
Obesity viszont nagyon gyilkosan jó t1 játékos és nagyon jó power jhátékos.
pl sok ilyen t2 lsot lámer akik rögtön mennek t2-re vagy minél hamarabb és az erős egység miatt nyerik meg a meccseket azok ellen azé jól kitűnik h obesity sokszor t1-en simán marad és védi meg törekszik a well előnyre.
Néha horrorisztikus hogy menyire elwellezi az ellent akik nem ilyen tip-top noobok hanem top 20-as játékosk és akkora a különbség h vicc az egész.
ezér mondom én h ott nagyon kevés az a játékos aki a nagy skille meg proosága miatt van ott.köszönöm amúgy, sztem most ezek elég szarok lette...főleg h a hangot se tudtam normálsian felvenni így nicns alatt a játékhang..meg hajnalba nagyon ilyen halkan kellett beszélnem.
-
OnSeT
őstag
válasz
BladeHero #15340 üzenetére
giant slayer ölésre vulcan jobb
2400dmg + 50% bónusz M unitra, és még a spec képessége be sincs nyomva.
valamint ez területsebzés. így mire igazán beindulna slayer ( rage, charge) már halotthurlernek egy előnyét elfelejtetted, mégpedig hogy légi unitot is képes lőni, viszont hiába van s, m knockja, slayer ellen az hatástalan.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
BladeHero #15298 üzenetére
Nagyon keveset, csak én onnan ismerem h Lightkex bátyjának az egyetemista társa volt, vagy micsoda, valami ilyesmi.. de most csak ő képviseli a pure frostot xd
----
még találtam pár embert :
Hangfal pure shadow
rrttzz pure shadow
icepeter pure fire
TBPeti pure shadow vagy lost? nem emlékszem -
alpihun
senior tag
-
OnSeT
őstag
válasz
BladeHero #13842 üzenetére
nerf óta ( sebzésbónusz változott M-ről speciálisra ) gyak bármi jó rá, glad, moon, worn.
előtte viszont tényleg OP volt pure fire számára.
mivel az összes L counter M méretű ~450hpval, amire shadenak ~1500as sebzése volt az M bónusz miatt. worn képességét aktiválni se lehetett, mert behalt az animáció alatt.
szal egy csöppet unfair volt. drakre meg ment a gravity.de sztem mindenki hallott laminglegend történetéről.
-
fantom922
aktív tag
válasz
BladeHero #13842 üzenetére
Ide egy fire szakértő kéne
De a shade csak csoportban erős, a nerf óta már úgy sem annyira. Ha folyamatosan támadsz szerintem nem tud lehozni annyit, hogy ne lehessen beütni őket. Firében például Drake szuper ellene, mert a shade levegőbe nem támad.
Ha pedig 5 vagy több shade-ot lehozott, akkor olyan power előnye van, hogy ott valamit elszúrtál
-
fantom922
aktív tag
válasz
BladeHero #13764 üzenetére
Attól függ mivel vagy ua ellen.
Fire - Makeshift tower, firedancer, az a dinó aki messzehordóra válthat
firesworn
Nature - motk, oink, roots, hurricane
Frost - coldsnap, agressor, mountaineer, az a dinó aki nem knockolható és messzehordóra válthat
Shadow - te is használodHarvi összeszedi a hullákat, phoenix (de ha figyel rá beszívod, phoenix lassabban jön vissza), lost dancer, aki kis bogarakat tud idézni robbantósakat lost reaver asszem, összeszedi a hullákat
ezeken kívül bármilyen torony ami a mikrókat eldönti..
...és még sokat kjihagytam, tehát van mivel.
Ha javasolhatok a legjobb, ha unitokkal véded amik ledöntik a lábukról őket és, ha összegyűlik pár a felesleggel támadhatsz is. Így megszakad a spellezése. Naturral a legjobb a roots 40 power és közben támadhatsz.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
BladeHero #13683 üzenetére
ha a végén megnyomod a replay mentése gombot, akkor kiírja autosaven kívülre, és bármikor vissza tudod nézni (a patchektől eltekintünk most)
ha nem nyomod meg a gombot, és manuálisan sem írod át a fájlnevet mielőtt új menetet mennél, akkor bizony az autosavet felül fogja írni
-
Zotya21
senior tag
válasz
BladeHero #12801 üzenetére
hát valahogyan elkell takarítani a hullákat mer abból jön.
Énis rákaptam erre ugye spell és viszajön aki öli annak meg fogy a power XD
Talán shadow phoenix felszedi ha 2000 hp körül van de azis csak pazarlásmeg mnodjuk firebe nicns főnix
de lilába pl ott a furca of flash felszivja vagy a soul splicer vagy oylan egység ami szivja -
Sousuke90
aktív tag
válasz
BladeHero #11775 üzenetére
@Skunk: fogalmam sincs, ahhoz túl rég játszottam, hogy a mostani helyzetet tudjam, azt tudom, hogy az akkori guildem már felbomlott, szóval még csak azt se tudom ajánlani
@BladeHero: a cabalban sztem jó az eredeti ötlet, hogy "ritmusra" kell összefűzni a támadásokat, viszont pont abból kifolyólag, hogy a skilleket használat útján lehet fejleszteni, nagyon sok grind kell; viszont könnyen lehet pénzt keresni: felmész kereskedő channelre/szerverre (nem tudom már hogy hívják ott), megveszed olcsón azt a szettet, ami bónuszt ad a skill expre, és aztán drágábban eladod a többi nem-kereskedő szerveren, mivel a kereskedőkre kicsit több idő bejutni, ezért még akkor is megveszik, ha felemeled az árat; amúgy cabalban engem se a világ, se a sztori nem fogott meg különösebben, egyedül az egyedi skill-combozás és a légdeszka tetszett benne ...
-
OnSeT
őstag
válasz
BladeHero #11211 üzenetére
vásárlás után nem kell aktiválni, már rögtön működik.
meglévő upot nem tudsz beváltani, csak azokat amiket az alatt szerzel amíg aktív az element. (és csak a loot ablakban, utólag már nem) ha már megvan az up akkor automatikusan átváltja, ha nincs meg akkor meg eldöntheted hogy konvertálsz vagy megtartod az upot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Airsoft
- BestBuy topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest