Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Zolee11
üzenetére
Jaja nálam is előfordult már hogy több száz méterről kiszedték a helit alólam RPG-vel...
Pedig magasan és gyorsan repülten.Szerintem ezt csak aimbot-al lehet megcsinálni.Ha ilyet látok akkor egyből kilépek és megy a report....(#36282) huby80:AMD-sek annyit panaszkodtak meg mántliztak,hogy külön OFF topicot kellett nyitni..szóval oda lehet nyomatni,ide nem.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Liquidator
üzenetére
Feltűnési viszketegség ?
mennyetek szobára... -
Winne
nagyúr
válasz
ThePoweR
üzenetére
Azért, mert ez egy játék, ahol ha kiesik egy ember két normális objectivere hajtó csapat mellett az már akár vereséget is okozhat a csapatnak, de mindenképpen nehezebb dolga van. Ez nem az Ellenség a kapuknál, ahol ha kilőnek, akkor tényleg megmurdelsz. Az 5 embert akit egy körben le bír kempelni egyből visszaéled és megy "dolgozni".
-
S1M0N
senior tag
Igen, én is megijedtem, hogy kifagyok gunnerként, amikor megláttam a célkereszt nélküli cuccot, ugrottam is ki a tankból...

Aztán nem történt semmi, visszaszálltam, és jó lett.
A fák/bokrok ezen a pályán ilyenek, gondolom nem volt idejük rá, hogy rombolhatóak legyenek...

Anno megjelenéskor én is csak néztem, hogy tankkal nem tudok átgázolni egy nyomorult bokron...
Szóval elvileg csak ezen a pályán van ez.
-
ThePoweR
senior tag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
20/40x optikával bipoddal kell feküdni a kezdőn.
4-5 kill össze is jön egy kör alatt.
De feelinges. xD -
Gyula84
veterán
válasz
huby80
üzenetére
500x volt már leírva ugyan az ugyan arról ja és igen
-
gali777
őstag
Most próbáltam ki ezt a titanfall-t. Már tudom mi hiányzik a bf-ből
Már csak ilyen autolock-os pisztolyok meg fegyverek kellenének és akkor tényleg semmilyen téren nem kéne megerőltetniük magukat az embereknek a célzással
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zolee11
senior tag
Tegnap az IRAM szerveren másnál is magas volt a ping? Egy pár kört játszottam, majd kidobott a PB magas, 130-as ping miatt, utána még visszaléptem kétszer, de egyből ban. Majd a webes felületen is láttam, hogy 110-130 között mozgott a ping, normál esetben 20-40 között szokott. Más szerverek a szokásos 30 körüli értéket adták, így hát elmentem jól máshová játszani.

Egy dolgot nem értek ebben a játékban, egyesek hogy tudnak több száz méteres távolságból a egy rohanó, sőt több rohanó vagy egyéb járművön utazó személyt leszedni? Próbálgattam én is, de ilyen távból számomra lehetetlen volt leszedni bárkit is, amire a golyó oda ér már nem ott van, vagy még a helyét se találom el. Értem én, hogy sok gyakorlat, de egy játékban a távolság kevésbé érzékelhető, egyes játékosok olyan távokból számítanak röppályát, hogy úgy érzem csalnak valamivel, valahogy. RPG-vel úgy lőnek le helikoptert, hogy az folyamatosan irányt vált, és nincs alacsonyan, mégis eltalálja, de nem egyszer, amit a véletlenre lehetne fogni. Valóban ennyire betanulható ez, esetleg a távcsöves puskákkal bizonyos optikákkal könnyű/könnyebb célozni?
-
zack
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Most nézem, nálam is megjelent a beta az Origin-ben...Kapom lefele.

Rövidesen ki tudom én is próbálni.
De most akkor hogy van ez? Nem netes ellenfelek ellen mész multiban?

-
zack
nagyúr
Próbálta már valaki a Titanfall Beta-t? Milyen?
-
eugabesz
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
"Ha ESL-re nem is lesz jó a játék,de vicces videókat készíteni tuti "...feltéve ha le nem fagy közben....

-
yodamester10
őstag
Szerintem ebben a videóban,de még van nekik,megtalálható a hibák 99%-a a bugfild4 ben.
http://www.youtube.com/watch?v=MnVhwRN79WI
Ha ESL-re nem is lesz jó a játék,de vicces videókat készíteni tuti
-
bul07
nagyúr
Hát ez jól megjavították

Nem próbáltam a ki be szállást majd legközelebbDe azt észrevettétek hogy a fák bokrok is acélrossabak lettek , szó szoros értelemben mintha egy acél gerenda állna ki a földből
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kis bokrocska de állja a terhelést, ez a fa se gyengébb (kat videó)
Mintha ilyen nem lett volna mondjuk egy hónappal ezelőttOlyan lesz már lassan mint egy COD rész semmit nem lehet eltaposni kilőni
-
bul07
nagyúr
válasz
Frozzy
üzenetére
(#36265) Winne
Úgy látszik nem állandó hiba, valami bug lehet , most azóta felmentem egy üres szervere és tudtam géppuskával lődözni
frozzyZTE ha megnézed senki más nem ült a tankba sőt én voltam egyedül a szerveren tehát magam után ültem át
Amúgy az AMD hogy jön ide?Na ez jó akkor kaptam egy jó kis bugot ajándékba az EA-tól
Itt egy újabb kép jól látható a különbség, az előzőn nincs "célkereszt"

-
bul07
nagyúr
Ha tankba beülsz másodiknak ott géppuskával lehetne tüzelni, na ha én beülök akkor ezt a képet láttom(lent) és nem is tudok lőni semmivel
Másnál is ez van? Így van nálam a tank beállítva, Remélem nem én vagyok b@lfasz és egy gomb megnyomásával helyrejönne
-
Winne
nagyúr
válasz
Liquidator
üzenetére
Dehogynem, már elszívtad...

@(#36217) TechArtist: én konkrétan a BF3-ra gondoltam, nálam ott egyértelműen volt színbeli különbség. Mással nem játszottam akkor.

@(#36230) G4ula84: én is mvp lettem mínuszos stattal, én sem értettem. Meg azt sem, hogy a 11 halálomból 6-7 egy mavtól jött, amitől felrobbantam. Lehetett akna alattam és azért is, de voltam szűz placcon is és mutatta a csávót, hogy jettel ölt meg..

@(#36256) bul07: ??? Mi tűnt el?
@(#36259) frozzyZTE: nekem is nVidia van és a dx hibán kívül mást nem produkál, azt meg random, nem tudom mitől függ. Azt írták lehet a tuning miatt.

-
bul07
nagyúr
.exe hiba, nem igaz már
Tényleg eltűnt a tankból a géppuskás gunner
.
Mi a fene lett helyette?
Így is ritka volt hogy beült valaki másodiknak de most már még annyira se fognak
Sőt én se fogok, most is véletlen beültem másodiknak egyből ki is szálltam, a fene se fog benne ülni és csak nézelődni
És mintha többet csúszkálnának a lánctalpasok , domb oldalon lépcsőn mintha jégpálya lenne , megállok egy helybe nem lövök csak forgatom az ágyút és oldalasan csúszok lefele a dombon
Nemhogy a mindenfajta hibát javítanák hanem a játékot rontják hogy minden össze vissza variálnak
-
Gyula84
veterán
pls hagyjátok már abba ezt a dx mantle dx mantle nvidia ati dx mantle 13.x 14.1 unalmas már enyhén szólva

-
M@rdel
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Hogy kell ezt bekapcsolni?

Valaki azt írta nem elég csak betenni a tankhoz. -
Frozzy
őstag
köszönöm dice.. kifagy a játék állandóan.. beakad a kép.. be loopolódik a hang
és cső SZÉÉÉTFAGY AZ EGÉSZ SZAR.. mehet a ctrl+alt+del.. meg külömben reggelig nézném ezt a trágyát..

-
eugabesz
őstag
És te még ezen csodálkozol??...3 RPG lövésből 10 méterre csak kettő találta el és regisztrált találatot...akkor??
Más.Nekem visszaállították a kezdéskori állapotot,köszönöm DICE,hogy legalább két hétig "normálisan" tudtam játszani...sem előtte,sem most már ez nem megy...a fórumon felsorolt összes hibával találkoztam már a pach óta.Tényleg bele lehet ugyan abba a gödörbe esni kétszer...
-
S1M0N
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Gondoltam, hogy valaki ezt fogja beírni, de az általam leírtaknak semmi köze az AP-höz.
Nem rakétával lövöm az ellent, csak simán ágyúval, vagy minek hívják ezeket...

Olyan, mint mikor a helikoptert lövik tankkal, és "elporzik" rajta a lövedék.
-
Snip3r_HUN
addikt
"When this system is activated it will sense incoming missile and rocket threats and detonate them before they reach the vehicle. The system will enter a cooldown state after a threat has been neutralized or no threats have been detected for a short time."
-
-
válasz
TechArtist
üzenetére
ty
De régebben tuti volt, nem? -
S1M0N
senior tag
Nekem per pillanat csupán csak egy gondom van a játékkal:
Néha az ellenfél járműveit egy láthatatlan fal védi, ami miatt van, hogy 3-4 lövésből csak 1-2 okoz sérülést, a többi meg eltűnik a semmibe. Természetesen engem nem véd ilyen fal, szóval ami csatát nekem kellene megnyernem, azt ez miatt mégis elveszítem...

-
marquuard
veterán
Sziasztok.
Mai nap vettem észre multiban, eddig még sose jelentkezett. Az a problémám, hogy felcsatlakozok egy szerverre, spawn-olok, és pár másodperc után kiakad a játék. A játékmenet folytatódik tovább, az a gond, hogy teljesen lefagy a karakter. Nem tudok mozogni, és nem reagál az ESC-re se. GPU rendesen terhelés alatt, FPS szám maradt 55-60FPS. Sose láttam ehhez hasonlót, és fogalmam sinc mi okozhatja.
AMD FX-6300 3,5GHz
Gigabyte R9 270X 2GB
Kingston HyperX Black @2133MHz CL11 KIT
WD Caviar Black 500GBDriver: 14.1, nem Mantle-ba, hanem DX11-ben használom. Mindegyik szervernél ezt csinálja.

CPU/VGA nincs húzva, minden gyári. -
Appa123
csendes tag
válasz
TechArtist
üzenetére
Felvettem full ultrára 80 alá nem megy fps-em.... 13.12-es driverre. Előtte 14.1-el full lowon 20-40 fps
Az kicsit javulás? -
Valaki megnézné nekem, hogy a szerverkeresőben, ha csak a conquest & a conquest large van kipipálva, akkor neki is csak a conquest szervereket mutatja-e? Nincs CL?
-
Snip3r_HUN
addikt

(#36233) sixpak: Ha csak cq large-ot pipálod be és "leapply-zod" akkor is oda teszi a pipát a sima cq mellé is, amúgy igen cq large-ot külön nem jelzi.
-
Gyula84
veterán
játszottam valami ESl rules szeron
egyik gyerek robotnak hívta az eod bot-ot
-os stattal én vagyok a csapat első elég vicces(#36231) pohár

-
afrojack1
senior tag
Tabletel kinyitom akkor menti az xp-t?
-
afrojack1
senior tag
Mire jók ezek a battlepakok? Van nekem gold,black stb.
semmi már tudom ! -
TechArtist
aktív tag
válasz
LamaCube
üzenetére
FarCry 3-ban van minimális különbség, bár ott inkább AMD javára.
(A végén meg TR talán jobban néz ki nv-n, de szerintem ott a kamera is más szögben van, szóval passz.)De pont az volt a lényeg, hogy ha van is különbség, az annyira minimális, hogy szinte észrevehetetlen.
Snip3r_HUN:

-
HeZzZ
senior tag
válasz
Liquidator
üzenetére
"egyértelmű" hát persze....
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
TechArtist
üzenetére
Ezen mindkét oldalról lehet változtatni a színek variálásával.

-
LamaCube
addikt
válasz
TechArtist
üzenetére
Hát lehet, hogy rossz szemem van, de én nem látok ezen a videón és nálam se különbséget.
-
Appa123
csendes tag
válasz
TechArtist
üzenetére
1600x1200
Napját nem tudom mikor láttam utoljára 1024x768at 
-
Winne
nagyúr
válasz
LamaCube
üzenetére
Mondjuk ez lehet, mert azóta nem volt frissítés, mióta a zöld van, lehet azért adta jobban.

@(#36192) Liquidator: kussolsz, teljesen menő vagyok.
Szerezz egy gépet inkább, aztán told vissza a biciklit, mert még jobban ellámulsz. 
@(#36210) gali777 : a színvilág tényleg teljesen más.

-
Appa123
csendes tag
válasz
TechArtist
üzenetére
Nekem lowon volt 20-30 test rangen 160....... rakd vissza 13.12-őt. NEkem az segített. Próbát megér... 220mb

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Baromi ostobák benne a botok
De egyébként jó lesz. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Appa123
csendes tag
válasz
TechArtist
üzenetére
nem.... 64es obli szerón, medium-highon
Nekem mantle kikapcsolás külön nem segített. MIkor visszaraktam 13.12-őt onnantól ment/megy rendesen. -
yodamester10
őstag
Mivel Bf4-et pár napja eltávolítottam a masináról,most csak a titanfall béta van.Hamarosan dobok fel egy linket az off topikba,ha valakit érdekel.Természetesen a bf4 egy teljesen más világ,de a DICE tanulhatna a killcam-ról,meg a pontos sebzésről is kicsit.Az biztos,hogy nem kapkodom el a vételét mint a bugfild4-nek,ja és egy hibával sem találkoztam

-
Prosector
addikt
válasz
TechArtist
üzenetére
Koszi

Magamtol ra nem jottem volna... egyebkent mi az osszefuggés...vagy ezt ne kerdezzem, mert konstellaciofuggo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig magasan és gyorsan repülten.Szerintem ezt csak aimbot-al lehet megcsinálni.Ha ilyet látok akkor egyből kilépek és megy a report....

de te meg elittad

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)