Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyilok82
csendes tag
[link]na ezt most kaptam egy szeron pedig csak AA-val voltam és azzal öltem.
-
lofagi
addikt
válasz
suppahmarkie
üzenetére
Valóban idegesítő, de vigasztaljon a tudat, hogy ha nem a szerver oldal halt le akkor megmaradt minden pontod amit elértél a körben.
-
suppahmarkie
csendes tag
Üdv ! mért van az hogy néha kidboál hogy nem tud csatlakozni a szerverhez, meg hogy game disconnected es hasonlo baromsagok, mert igen idegesítő, mikor dupla xp van plusz 200as XP boost, már egy tankkal majdnem végig tolom a pályát, és gondol egyet , kibasz..........

-
aizen92
addikt
válasz
Sontir Fel
üzenetére
na szuper!
igen. úgy tudom csak elölről lehet. de ha felveszel friendbe az iram szerón elintézhetjük ezt is. és nem kell napokat várni arra amíg kinyírsz valakit.
-
lofagi
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ha mindet ki akarod tolni akkor 2 féle utat tudnék javasolni. Az egyik a Bad Company 2-vel kezdődik a másik pedig azzal végződik. Ha a legjobb single-el akarod kezdeni akkor azzal kezded, ha pedig jó szájízzel akarod befejezni akkor a végére hagyod. Ennyire egyszerű.
Sajnos amúgy a BF sorozatnak nem a solo része az erős, így túl sokat ne is várj tőle.Amúgy MÁRMEGINT Dupla XP van?
-
Chris78
aktív tag
Aljas dolog a mortár de néha egész jól hasznosítható. Link
-
gali777
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Javelinnel rajta kell tartani amíg betalál, húha nagy kaland. Attól ugyanúgy noaim fegyver és ugyanúgy mbt law szint.
-
pohár
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
nincs összefüggés a részek single-je közt, azzal kezded, amelyikkel akarod

-
fornettisuti
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Valamit nagyon benezhettel vagy csak nem tudsz irott szoveget ertelmezni, ugyanis en akartam segitseget nyujtani, hogy a zaszlot foglalhassunk konnyebben. Hatekonyabban azaltal, hogy visszaszoritjuk ill. lelassitjuk a daralo heliket, valamint a mar elfoglalt zaszlo toveben kempelo Lavos jopofa emberkeket. Marhara ramentem a zaszlofoglalasra, de igazad van biztos en vagyok hulye, hogy magamrahagyvan leolok par gyalogot es engikent probalom kiloni a kemper Lavot.
Ennalam nem az a meno hogy onkent feluljunk a szoporollerre es tetlenul nezzem vegig ahogy hajoval helivel lemeszaroljak a csapatom es ez ellen csak engi raketaja valo infkent. Azzal pedig nem nagyon lehetsz tisztaban hogy kb semmire sem jo a javelin onmagaban lezermegjeloles nelkul ugyanis kb barmelyik masik engi raketa erosebb nala alapbol es ezzel csak jarmuvet lehet loni. Mbtvel koszono viszonyban sincs, sajnos ezekszerint a kulonbozo raketatipusok alapveto felhasznalasi modjarol sem vagy tisztaban. Hasznalj javelint es rajossz mennyire fontos celozni vele es celon tartani becsapodasig. Marhara osszekeverhetsz valakivel, hogy ilyeneket irtal. Amit en csinalok az a csapatert van, vice-versa. Amit te irtal le az egy masik jatekmod futkosva egyik zaszlotol a masikig rambokent. -
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Nemrég kezdtem a játékot és az volna a kérdésem, hogy itt van-e olyan kis csapat, közösség akihez csatlakozhatok. Tudnak segíteni ha kell és tudunk együtt játszani. -
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok!
Tudom, kicsit off, de gondoltam talán itt kapok leggyorsabban választ a kérdésemre.
Szóval megnézném magamnak ezt a BF sorozatot (egyelőre solo-ban csak), de nem igazán tudom melyik résszel érdemes kezdeni. Ezeknek mennyire összefüggő, egymásra épülő a sztorija (mint pl a CoD: MW1-2-3)? Szóval pl a BF4 sztorija melyik előző résszel indult? Mert akkor azt kipörgetném aztán mennék tovább. Vagy teljesen független, minden részben új szereplőt alakítunk/új a konfliktus?pohár: hmm, az kár... szívesen vettem volna valami átívelést, de akkor bele is ugrok a harmadik vagy negyedik részbe rögtön. köszi!
-
kisza25
félisten
válasz
fornettisuti
üzenetére
akik az iram szeróra járnak általában olyan típusú emberkék akik gőzerővel mennek előre, na ezek nem fognak leállni neked jelölgetni, kérj meg rá egy havert, amúgy pont az ilyen egy helyből javelinnel lövöldözős emberkéknek nem való ez a játék, mert itt az lenne a lényeg, hogy a pontokat elfoglald, nem pedig az, hogy minél többet ölj, minél könnyebben, ezek a rásegített sz@rok cseszik el a játékot, amikhez nem kell semmi tudás, MBT law, javelin és társai

-
fornettisuti
veterán
Tegnap esti elmenybeszamolo Iram szerveren Paracelen:
Kigondoltam hogy jolenne ritkitani a csonakokat javelinnel.
Kertem squadomat es oldalamat is hogy jeloljek lezerrel oket, hat vagy nem ertettek magyarul vagy tettek ra magasrol, mert senki nem jelolt egy jatmuvet sem, hat ennyit a tobbiek csapatjatek mentalitasatol. Ha nekem nem nem segitenek en sem tudok. Volt egy tripla killem javelinnel meg is lepodtem hogy nem fustolo gyorsnaszad szetpukkant egy javelintol lezermegfestes nelkul. Utana mar csak 25oket vett le talaltonkent. Aztan jott a script a roncshajoval es vicces modon siman feltudtam menni a hajo tetejebe mert emberem pokember modjara a legmagasabb pontra is felmaszott, meg a hajo belsejeben is voltam a kapitanyi hidon.Konkluzio:
Iramos tagok ugyesek 👌
ASVal 💩 a 20as tarjaval normal szerveren -
Gyula84
veterán
válasz
Liquidator
üzenetére
mennyé pörgessed a gta5öt

(#34981) afrojack1
úristen ahogy mondják éppen a videóbantűz gombbal csak először át kell váltani rá valamelyik szám gomb nem tudom pontosan nem nagyon használom mármint ha az m320ra gondolsz
-
afrojack1
senior tag
Ez a zene nagyon nagy
Lol bf4 barátok közt
Mivel kell elsütni a fegyveren a gránátot vagy löveget?
-
kisza25
félisten
válasz
aizen92
üzenetére
pont az miatt -7 mert 0 az SPM pedig már majdnem felgyúrtam a skillem 370 fölé, de így

igazábol csak játszom, ahogy szoktam, nem skillre megyek, de mostanában szinte csak járművezek, a napokban elég jól ment
mai első fél köröm
második köröm
és a 0spm link volt a a 3.
-
kisza25
félisten
-
Whysperer
addikt
válasz
DeadMeat
üzenetére
Tank az olyan mint attack heli. Nyomod neki ,de nem megy!
Amúgy nem offolok szóval nem mondom meg melyik film ,de rá fogsz jönni. Rakétás teherautó úgy megy mint egy csiga. Na most az a teherautó élőben olyan nyomatékos diesel motorja van ,hogy sz.tem még a házakon is át kellene mennie! 8) De a Tank is ugyan ez nem is dombon hanem normális kialakított úton kis emelkedővel megakadnak. pedig ezek a járművek felező sebességváltókkal úgy mennek mint az állat! Teljesen egyet értek veled!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
ZoliGamesHD
üzenetére
Szerintem nem. De ezen nem veszünk össze. Teljesen más a játékmenet, sokkal jobban rá vagy utalva a tankban a gyalogságra, mint a háromban. Pont azért mert minden kasztnak meg van a tank elleni fegyvere. Kivéve az assault, de az lockeren kívül semmire nem jó

Ha magányos hőst játszol:
A; vagy kurva gyorsan szétkapnak,
B; jó messziről pufogtatsz
Engem ami a legjobban idegel, hogy nincs bennük nyomaték. Nem megy föl egy dombon, csak lendületből. Ne már.... -
DeadMeat
nagyúr
válasz
yodamester10
üzenetére
Semmivel nem gyengébb sem az mbt sem az ifv mint a 3-ban volt. Máshogy kell vele játszani? Igen. Ennyi a titka csak.

-
aizen92
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
papírtank. nagyon nem sikerült eltalálni. bár ezzel van a legtöbb killem, de még mindig nem érzem azt mint a BF3-ban.
-
yodamester10
őstag
Az biztos,hogy olyan nem lesz a tank mint bf3-ban,és soha nem fogom elérni a 17 ezer killt vele itt a bug4-ben,én még atomot is tennék a játékba

-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Erről beszéltem a múltkor, amikor behisztiztem, hogy gyertek már segíteni E-re. Akár milyen jó tankos baszhatja, ha nincs gyalogsági támogatás. Egyszerűen nem megy a puhatestű banda nélkül. Félre ne értsd, szép stat.. (lófaszt szép tök átlag stat tőled te flagrunner
)
Hiába a 4 tank, mégis legyőztek a ludak. Kár érte. -
aizen92
addikt
válasz
Sontir Fel
üzenetére
Ha sikerült le tudnád írni, pontosan hogyan? mert akkor ma én is megcsinálom végre!
szerintem a recon class lesz a kulcs, úgyhogy sikerülnie kell. hajrá 
-
aizen92
addikt
válasz
Sontir Fel
üzenetére
most olvasom a BL forumon, hogy el van cseszve a c4 reg.
sokan azt írják, hogy reconként ölj dmr-rel , c4-el, shotival egy körben. sokaknak ez segített. egy próbát megér. -
aizen92
addikt
válasz
Sontir Fel
üzenetére
hülye kérdés lesz és sorry előre is:
Megvan a level 10 és a china rising dlc?amúgy most nézem. nekem is üresek, pedig mindegyikkel öltem már. lehet, hogy 1 körben mind a 3 kritériumnak teljesülnie kell?
-
Sontir Fel
őstag
Udv,
Miert van az, hogy nem kapom meg a NEED ONLY ONE acsit? Hiba olok C4gyel, mindig azt irja a kor vegen, hogy 0, a tobbit viszont szamolja. Kinomban mar nem csak tankokat c4ezek, hanem embereket is, de csak nem kapom meg

Ugyanez igaz most az open firere, hiaba megyek valaki moge es nyomom neki a defibrillatort, csak nem akar megmurdalni

-
BIROD5
tag
Búcsúztam a 14.1-től . A gyerek akart minecraftozni de nem támogatja. Marad a 13.×. Majd ha javítják .
-
gali777
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Szóval lőttek volna a
statnakjátékélménynek... Nem tudom, nekem élvezetesebb zászlókat foglalni, mint campelni egy pontot, de hát kinek mi
Bocs, de ez a tipik camper szöveg, hogy ő védi a stratégiai pontot
Semmi pontjuk nincs, de ő csak ott ül annál az egynél ami van. 
És általában azt nevezik ki stratégiai pontnak ahol épp kedve van campelni
-
Laraxior
titán
válasz
LamaCube
üzenetére
Meg ezen az RS szerveren minden gyökér taxinak használja a légi járműveket... épphogy behúzunk egy pontot, mire eljutunk a következőre, már húzzák vissza az előzőt. Úgyhogy vagy ott maradunk és védjük, ahogy mi is tettük a stratégiai ponttal, ami ezen a mapon a "D", vagy futkározunk mint valami idióta és akkor még a játékélményünknek is lőttek.

-
Ybron
senior tag
válasz
Liquidator
üzenetére
[link]
Te hülyébb vagy mint a sokévi átlag, én hol írtam hogy számít? Reagáltam a témára, hogy én miképpen vélekedek erről. Inkább vonulj megint el, senkinek sem hiányoztál eddig sem és ezután sem. -
@rglaaf
veterán
válasz
raubisoda
üzenetére
P,,csát van ott a pont az emberi ösztönben ott van a versengés a nyerni akarás a nőstény meghódítása
nehogy már azt mondd hogy nem vagy bosszús ha letolsz egy kört és tudod hogy megtettél mindent ami tőled telik még is veszittél. Aki nem igy van valószínűleg kioperálták az agyát és csak a minimális létfenttartásra hagytak valami szövett darabot bent
-
Mr.White
senior tag
válasz
Gyula84
üzenetére
azért ekkora bobi nem vagyok.
700+ bf3 játékidő alatt rájöttem. 
tank sz@r mert össze-vissza ugrál, pillanatok alatt kiszedik, nekem ennyi elég ahhoz hogy játszhatatlan legyen.
inf sz@r mert lehetetlen lelőni az enemyt (bf3-ban 2-es 3-as k/d-t simán hozom), nem adja a hit-et. -
afrojack1
senior tag
kár hogy sima bf4-m van nem tudok magyar szerókra menni sőt a legtöbb szeró már vagy premium vagy chinerising kell hozzá

-
Laraxior
titán
Amiért érdekes, hogy lopott tankkal...
A végére, az összes tank a mi csapatunknál volt... mégis lesz*pattak minket 
-
LamaCube
addikt
Valaki tapasztalt 14.1-es driverrel olyat, hogy a mozzilla összeomlik a kör végén?
-
Mr.White
senior tag
felmentem játszani, meghaltak mellettem 3-an, mondom felhúzom őket.
egyet se sikerült élesztenem annyira remek a defib.
úgy tényleg van ami működik rendesen?
heli sz@r, tank sz@r, inf sz@r.
mindjárt megyek beülök egy AA-ba arra úgyis azt mondják OP. -
yodamester10
őstag
Ezt a báziskempelős dolgot tanulva a bf3-ból igazán megoldhatnák,hogy a legközelebbi zászló ami a saját bázishoz van ne lehessen tovább menni,vagy azonnali halál.Én is szorultam már be locker-en ugyan ilyen miatt mert még elindulni se lehetett mert egyből a szádban volt az enemy.Gondolom ez a fejlesztőket nem zavarja,hogy aki gyorsabban odaér c-re lockeren mint metróban,és gondolom az új is ilyen lesz,az nyer.Kicsi az esély a fordításra.
-
eugabesz
őstag
válasz
steele80
üzenetére
Admin közreműködés nélkül ezt nem lehet megoldani..más tészta,hogy ha fizetsz a szerverért,legyen már beleszólásod,hogy miként van beállítva...de ebbe én nem szólhatok bele..az,hogy nálunk úgy van,még nem jelenti azt,hogy máshol is,illetve azt,hogy ez kötelező érvényű.Csak is kizárólag egyezség kérdése az ilyen fajta hozzáállás...személy szerint én nem hagynám.A miénk úgy van beállítva,hogy kör végén még a klán tagokat is szétrakja a fenébe...néha bosszankodnak miatta,de amikor kialakulnak ilyen 10-0 ,meg 2-0 -ás végeredmények,megértik miért van az effajta balansz....
(Sőt,volt már 3-szor döntetlen...48 emberrel,ami nem semmi szerintem

-
steele80
senior tag
válasz
eugabesz
üzenetére
Köszi! Ettől tartottunk, hogy ez nem véletlen és az admin is benne van. Nem mondom, hogy csalnak ezek a játékosok tényleg nagyon profik lehetnek, csak szétbaxák a normál játékosok szórakozási igényét amit maguknak megvettek szerverbérléssel. Na mindegy, így jártunk. Persze azt nem értem, hogy ezeknek a pro-knak mi az élvet ebben? Kb olyan mint amikor a játszótéren az iskolások einstandolják az ovisokat.
-
Olympos
senior tag
válasz
Frozzy
üzenetére
Ok, van benne vmi.
Nekem R9 280X kártyám van és nekem is gyorsabb lett. De az is tény, hogy randomba kidob, kifagy.
Vkinek meg nem segített, az is tény. Fogalmam sincs, hogy miért van ez az összevisszaság.Egy biztos: az amd honlapján a 14.1 beta leírás alatt még instabilitási gondokat írnak a BF4 alatt R9280X és alatt lévő kártyásoknak.
-
eugabesz
őstag
válasz
steele80
üzenetére
Fu...a kérdés összetett...azt be lehet állítani,hogy ne balaszolja őket a szerver,tehát minden további nélkül össze tudnak állni egy squad-ba,ha meg van nekik engedve..azt,hogy hogyan miképpen ölnek meg,azt bizonyos programokkal el lehet érni,de elismerem,vannak nagyon profi játékosok is,az adott szituban is az lehet,ez ugye egy összeszokott csapat,ts-el stb támogatva,semmi sem lehetetlen.
Összefoglalva,csak admin,vagy admin program beállításaival érhető el,hogy azonos oldalra kerüljenek,azonnal,s ott is maradjon,maradjanak. -
steele80
senior tag
Akinek szerverüzemeltetési tapasztalata van ahhoz intézném a kérdést! A kedvenc szerveremet ellepték a "pro" játékosok konkrétan 5 és gyakorlatilag lehetetlenné teszik rajta a normális játékot. 5 perc alatt beszorulunk mindig a bázisra ( lockeren) és persze ezek a játékosok 40-50 killeket érnek el és 10 alatti halálozásuk van 800 ticketen. Annyira prok, hogy az egyik p90-el a hegyek közül mészárol le mindenkit az A ponton csupa fejlövéssel. Persze aktív admin ritkán van és e-mailre csak széttárja a karjait, hogy nem tehet semmit, illetve mindig a győztes csapatban van ő is és hát ez nem zavarja. A konkrét kérdésem az, hogy beállítható ez a szerveren, hogy azonos klántagok (FAST) egy csapatban és ráadásul egy szakaszban legyenek mindig és ha nincsenek benne a játékban, de megjelennek az egyik csapatnál mindig van 5 üres hely és egyszer csak varázsütésre ott vannak. Azért is kínos ez a szitu, mert a szerver üzemeltetésében nincsenek benne, de mi nem pro játékosok kivesszük a részünket belőle.
-
eugabesz
őstag
válasz
isizakhi03
üzenetére
Mint ahogyan a te kérdésed is....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
marilllyo
veterán
Nézegettem most ezt....ez nagyon gáz....Nem mai hír...vótmá...de kétlem, hogy ez a jó stratégia. Pikk pakk megunja mindenki. Hozzáteszem nálam a játék tökéletes. Leszámítva a TDM hang bugot. Már kezdek hülyét kapni a sok "fix the game" kommenttől. Ezen gyerekek felének tökéletesen futna a játék, ha tudnának normálisan windowst meg drivereket telepíteni. Egy ekkora játék sosem lesz tökéletes. Az a baj, hogy mire kijavítanak mindent addigra már jönnie kell a BF5-nek. Bár kétlem, hogy ne kezdték volna el a fejlesztést. Az elején tényleg szar volt de most szerintem jó.
-
beers
addikt
Ezt a skill kérdés soha nem fogom megérteni........
-
ottesz
aktív tag
Én azt vettem észre,hogy ha beírjuk Thread.MaxProcessorCount 4 a megfelelő helyre akkor a processzor terhelésem megnő 77-80% ról 92-94%-ra a GPU terhelés pedig 99%-ról lecsökken 82-85%-ra.
-
xFLOWEx
tag
Lol
most nezem annyira "PRO" a csira, minden meccsen elso szinte... hagyjuk mar
eleg sokat segit biztos neki a lezersugar no recoil fegyverei es az ahhoz tartozo irdatlan pontossagi arany...tudom mit beszelek jopar emberrel osszefutottam mar aki tolja ezerrel, aki egy kicsit is gyanus volt egybol megneztem a loadout-jat, es szinte mindig ebbe futottam bele. Nem beszelve hogy tenyelg 5 perc es tudod milyen beallitasok kellenek a no recoil macrohoz milyen accessories a feegyverekhez. Nah de mind1 szerintem jo nagy parasztsag ebben a formaban a macro.
-
xFLOWEx
tag
tobb mint valoszinu hogy no recoil macrot hasznal , azoknal pakoljak fel eloszeretettel MINDENHOVA a heavy barrelt..Nem feltuno hogy milyen pontos a csavokam MINDENNEL ennek ellenere ?
szerintem szanalmas dolog. Amugy 5 perc ha utanaolvasol. Sajnos jopar csiragyerek rohangal lezersugarat eregetve magabol es osztja az insta headshot-okat

-
TXT
őstag
Egy ujabb kis csicska, reportoljatok boszen sracok: Kyoushiro44
Remelem, kinullazzak az osszes jatekat az Originen es bannoljak is veglek a kocsogot! Rohadek csalo gec.k! -
TechArtist
aktív tag
Van most egyébként valahol olcsón premium?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- új garmin venu 4 45 mm. +gyári garmin textil szíjjal
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És pont hozzátok dobott be 10 tickettel a vége előtt és utána összeomlott a firefox.
Megszoktam.. Köszi a gyors választ.