Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán

Rám is fér a DuplaXP

-
eugabesz
őstag
Bravo,bravo...ezt már csak éljenezni lehet,még egy ilyen balfék bandát nem láttatok,could not join server,sommeting wrent wrong,memory leak...közvetlen a pach letöltése után nyugisan végigtoltam néhány kört...eddig volt jó.Most már nekem sem jó.Ehhez tényleg már csak gratulálni lehet.
Tanulság.Bf-et csak is kizárólag megjelenés után egy évvel kell venni,akciósan,1500-ért...annyit talán megér.Talán... -
Laraxior
titán
Azt, hogy sikerült belecsempészni a mantle-s patchbe, hogy Lancang Damon ha a gátat átszakítják, akkor az egész színvilág olyan fakó lesz, meg mindenhol hamudarabok potyognak, eddig nem volt ez benne

Baromi idegesítő az a fakó színvilág
-
S1M0N
senior tag
Nekem az új patch (a szokásos módon) ismét lassan csörgedezett csak lefelé, tegnap és mai is játszottam, negatív irányú változást eddig nem tapasztaltam, gunnerkedni már lehet bátran.

Aztán ki tudja, hogy mit hoz a DLC...

-
kengyel
nagyúr
válasz
yodamester10
üzenetére
Én ez alapján jutottam hozzá ! Ma reggelre automatikusan ott volt az Originben.
(#35983) Sztavrosz
Én most húzom újra, még egy kevés idő és tudok véleményt mondani a fagyásról !
-
marilllyo
veterán
Kalas-t nem akarnak valamelyik DLC-be belebiggyeszteni? Hiányolom...
-
D.Orion
veterán
Kérnék egy report-ot cheat miatt!
Dominaton Locker, Only pistol or Knife 99/5 -ös stat!
hyronimo99Mocskos rohadt aimbot-os rohadék.
Nem ő volt az egyetlen az ellenfélnél, de ő verte ki legjobban a biztosítékot. Rajta kívűl még volt 3-4 másik felettébb gyanús ember.
-
marilllyo
veterán
válasz
Sztavrosz
üzenetére
Single elindul?
(#35975) kengyel: Ha újraraknád....biztos ami biztos alapon....Semmilyen extra progit ne rakj fel...frissítések,driverek,dx...és utána a játék. Csak úgy mehetsz biztosra....aztán utána telepítsd a kedvenc programjaid.
Plusz írja a cikk is amit küldtem, hogy próbáljuk meg először mindig a játék által felajánlott optimális grafikai beállításokat. Ne egyből ultra, meg mantle meg minden.
-
marilllyo
veterán
válasz
Sztavrosz
üzenetére
régebbi...nem próbáltam de hátha...
aztán találtam egy ilyet is...
If you receive an error when trying to launch Battlefield 4:
Head to the Battlefield 4 installation folder, C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4 by default, then find the _Installer folder.
In _Installer, navigate into the VC folder, then into vc2012Update3, and finally redist.
In redist, find both the x86 and x64 versions of VCredist.exe.
Run and install both versions, and your game should now launch without error.Nem tudom, hogy segít-e de nem emlékszem, hogy valaki bemásolta volna....legalábbis mostanában.
Ezt is érdemes elolvasni...bár sok új nincs benne..
[link] -
BIROD5
tag
Nekem megint új hiba jött elő. Nem a szokásos exe hiba hanem egyszerűen kimerevedik a kép és ugrál a hang . De csak paracelen vettem észre . Ötlet ? Ez is játék hiba?
Köszi. -
Sztavrosz
csendes tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Csak a játékot, feleslegesnek tartom a gépet mivel biztos a patch miatt volt, csak még gyanakodtam hogy esetleg rosszul töltötte le. De más minden megy rendesen.
Amd x3 proci 4g ram 6850 msi kari es ssdn van a jaték. De mondom mióta megvan a jaték azóta ilyen még nem volt egyszer se. -
DeadMeat
nagyúr
-
lofagi
addikt
Annyira felesleges szerintem újrapakolgatni a rendszert vagy a játékot, mert ha hoz is javulást, max átmenetileg. Itt csak a várakozás segít.
-
Sztavrosz
csendes tag
válasz
kengyel
üzenetére
Sziasztok!
Szintén ezzel a kifagyásos hibával küzdök a patch óta, előtte egyik frissités után se volt ilyen. Az a jó hogy a bf fórumon se reagál senki ilyen hibára a diceosok közül. Most akkor b@szam ki az ablakon?? Ahhoz kicsit drága volt....
Újra rakás nálam is meg volt de semmi változás... -
kengyel
nagyúr
válasz
eugabesz
üzenetére
Most raktam újra a játékot, de az eredmény fagyás
Már csak egy lehetőségem maradt, Windows 7 visszarakása+próba.Letöltöttem a Titanfall bétát , és kitűnően működik. Így már a videó kártyát is kitudom zárni ! Minden más játék rendben működik.
De a javítás előtt semmi baj nem jelentkezett !
-
beers
addikt
Érdekesek ezek a fagyások, én 2 géppel is szoktam játszani és semmi fagyás...
1: I7 2600K,8G ram,9750,ssd,win7 64bit
2:AMD athlon II X4 640,8G ram,5770,hdd,win7 64bit -
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Még mindig szenvedek, 3-percnél többet nem tudok játszani teljesen kifagy. Kitakarítottam a Windows.-t , újraraktam az NV drivert, szinte minden programot leállítottam de sajnos kifagy.
Most még Originben kitörlöm, majd újrarakom és ez az utolsó ötletem.
Ha valakinek van még tipp ,szívesen fogadom.
-
eugabesz
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Ne is mondd...3 hét normális játék után újra előjött a memory leak...erről ennyit.Ez a játék a nagy többség számára már soha nem lesz teljesen hiba nélküli...a bf3-at még csak-csak helyrepofozták,mire megunta majd mindenki,de ez már szerintem,-s valljuk be,sokak szerint,-így maradt...ez van.
-
lofagi
addikt
válasz
TechArtist
üzenetére
Ez amúgy micsoda? nyomtam a szerón egy kört, egész jó volt, de csak azokkal szemben akiknek hasonló volt a pingje. Aki már 100+ -asl rendelkezett azt nem lehetett lelőni kb.
-
SkyS1gn
félisten
Jó az új patch... fagyás vagy betöltőképernyőn vagy spawn után egyből...

Ismét játszható a játék!

-
TechArtist
aktív tag
We're running a test to get more information about a potential "netcode" optimization. Please join for a round #bf4 http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/1d5b88ca-62c0-4b92-a3b5-86a682c48be7/Timeless-01-China-Rising/ …
-
csab1
csendes tag
Az mitől lehet, hogy az első játékot minden hiba nélkül, szépen, akadozás nélkül le tudom játszani, ám ha egy új játék jön(akár ugyanazon mapon) akkor elkezd random szaggatni?

-
Winne
nagyúr
válasz
Liquidator
üzenetére
Divatünnep maradjál már.. Itt fekszik mellettem, nézi azt a marhaságot a tv2-n.

Mikor jössz újra játszani? Ideje lenne gépet rendelned..

-
Winne
nagyúr
válasz
Liquidator
üzenetére
Akkor meg menj csajozni, ne itt kockuljál...

Képet meg nem is mutattál a múltkor amúgy, elsunnyogtad..

-
SkyS1gn
félisten
Vótmá? forrás:reddit

-
Nemt0m12
tag
467%

[link] -
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Filter-t hogyan lehet váltani ebben a rákban? -
LamaCube
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ünnepli a tököm én nagyjából az összes ünnepet le...rom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kevin's

-
Kevin's
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Felesleges a drog ha az asszony megtanít rá
off vége -
ScomComputer
veterán
Kevin's, LamaCube. miért offoltok,repülni akartok arra ott a drog vazze!

Amúgy ti a Júl.4.-t is ünneplitek??
marilllyo: és milyen igaza van...

-
LamaCube
addikt
Félve indítottam el a játékot ma 1 hét után, de semmi gondom nincs vele. És kivételesen jó szoros meccsekben volt részem. Mindkét csapat azt tette, amit kell. Biztosan a Valentin nap miatt van

-
Gyula84
veterán
nem kempelni használom azt a sz@rt hanem kihasználom hogy kettő főlövegem van én a gyalogot is főlöveggel szedem le... 95% ban én jövök ki a harcból élve, ha én lövök először, és szinte mindig egyedül megyek tankkal nincs ki javítson így se gunner
de lecserélem a kedvetekért

-
Winne
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Ez a szomorú, hogy nem csinálták meg még azt, ami a 3-ban is be lett téve, hogy ne lőjje boldog boldogtalan a shotit a tankból, nem engedett duplát lőni. Ez alap kellett volna, hogy legyen itt is. Én is csak hmg-vel megyek és ha van mellettem gunner aki kiszáll és belelő, ha úgy van, akkor sokszor maradunk életben a staffossal szemben is. Ez az egy előnye megvan, hogy meg kell tanulnod célozni a főlöveggel, ha már gyalogosként nem is kell az mbt lav miatt..
-
Nemt0m12
tag
Nekem is staff van apval de én inkább bemegyek a tömegbe és úgy irtom a gyalogot meg a járműveket.
-
Sonja
nagyúr
válasz
TechArtist
üzenetére
Igen, még mindig bugos.

-
aizen92
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Én ezzel nem értek egyet. Ugyanúgy lehet hmg-vel "támadó", én a staff hiányát manőverekkel és Active Protection-nel oldom meg. Persze ha 2 staffos tank jön az már cumi. De a támadáshoz hozzátartozik, hogy az infantryt is gyilkolod, mert ha 2-3 AT soldier rádjön pikk-pakk kiszeded hmgvel őket és nyomulsz előre. Infantryra is gondolni kell. Én azt vettem még észre hogy a staffosok inkább campelnek egy magaslaton, mint a hmg-sek akik ténylegesen támadnak.
Ez az én észrevételem és véleményem, hogy hmg támadó staff védelmi.
És persze vannak a kivételek (valszeg te is ide tartozol Lara ) akik staffal be a közepébe és egyaránt, szedik ki az infantryt és nehéz járműveket, amihez kell egy kis skill.Ja és azt se felejtsük el, hogy a hmg a kishelire 2-3 dmgt, a nagyra 5öt nyom, és mivel néha egy lövés a főlövegből nem elég a helinek (non-fuckin-sense) a hmgvel végzem ki őket, mert olyan szögben zuhannak amit már még egy löveggel nem találnék el.
-
@rglaaf
veterán
-
fogirobi
senior tag
Bocsi, de nem olvastam végig a kommenteket, nem tudom hogy volt e már, de az normális, hogy rámegyek bármelyik serverre battlelogban és nem írja, hogy hány ticket van még hátra? Csak az időt írja...
-
Laraxior
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Én 3-ban se használtam se Guidedet, se semmit, csak géppuskát másodlagosként, de itt Golmudon mozdulni sem lehet, ha a másodlagos nem staff. Sajnos alkalmazkodni kell, márpedig az staffal jár.
-
bandi0000
nagyúr
-
-
Laraxior
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Staff nélkül sajnos nem lehet boldogulni járművek ellen. Márpedig aki HMG-vel megy ő nem támadóként játszik, tehát a Staff Shelles tankok alkotják a támadó alakulatot... anélkül minden jármű kill után kellene várni egy csomó időt mire újra lesz 5 löveged, már ha persze megéled...

-
gali777
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Legszebb amikor a kis majmok próbálnak messziről ellőni főlöveggel majd szembesülnek vele, hogy nem tudnak célozni már kapják is elő a staff shellt

(#35909) Laraxior: Milyen támadó alakulat?
Az összes staff shelles arra használja, hogy kiül egy dombra és onnan lövöldözget vele. Főlöveggel esélye nincs olyan messziről eltalálni ezért használja azt. Azoknak találták ki akik nem tudnak célozni. Érdekes én HMG-vel megyek mégis le tudom győzni a járműveket és nem érzem, hogy ne támadnék, megyek minden zászlóra, foglalok ugyanúgy. -
marilllyo
veterán
-
beers
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem kötelező azt választani
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Windows 11
- Konteó topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bocsi de nagyon csúnya.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)