Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympos
senior tag
Még mindig az van kiírva:
WE ARE WORKING ON A FIX FOR AN ISSUE ON PC THAT CAUSES THE GAME TO FREEZE, RESULTING IN A SOUND LOOP. WE WILL SHARE MORE INFORMATION ONCE AVAILABLE. -
Garsza
veterán
Nem tudom mi bajotok van az AMD kártyákkal nekem az van tuningolva és még egy fagyásra sem emlékszem BF4 ben. Mondjuk nem sok játék órám van benne.
-
Olympos
senior tag
válasz
Kevin's
üzenetére
Nekem is R9 280X kártyám van....és ezennel üdvözöllek is "in the problematics world of AMD owners".

Magyarul: ne tedd túl mélyre a GTX 770 kártyádat.
A te váltásodat kifejezetten nem értem: GTX 770 kb egy szint az R9 280X kártyával.
A Mantli még egy fos, semmire nem jó R9 290X alatt és ne is várd, hogy hamarosan jó lesz.
Persze bekapcsolni bekapcsolhatod, néhol bele is tudom magyarázni, hogy gyorsabb, de a fagyások miatt nem éri meg, még. -
LamaCube
addikt
Na, kipróbáltam 2 "új" mapot. Caspiant és Gulf-ot. Ugyanolyan f.staliga mindkét map, mint 3-ban voltak. A caspian színvilága meg kb. egyenlő a 3 napos hányással.

-
Ybron
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Most csináltam meg én is, elég jónak tűnik így elsőre.
-
JamesHun
addikt
király még ma sem tudok játszani
belépek és pár mp és kifagy hang beakad
kb megjelenés után pár héttel volt ilyen bug :S -
Kevin's
senior tag
válasz
Lavidaloka
üzenetére
Akkor eggyel több okom lesz arra hogy GTX 780 porosodjon utána
Adok egy esélyt az AMD-nek kíváncsi vok a mantle mizériára ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Kevin's
üzenetére
Én egy hónappal ezelőtt vettem egy Asus R9 270X DC2 TOP vga-t,de közben nem adtam el a GTX660-at....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kb egy hétig bírtam elviselni aztán inkább gyorsan továbbadtam...és vissza a régi jó kis Msi GTX660.Fogadni merek,hogy Te gépedben sem fog sokáig porosodni az az AMD vga

-
Algotis
addikt
Oh ezaz, kifagytam 1 perc játék után

-
Rico45
őstag
Squad Deathmatch szinte nincs is SA dlc-vel :-( De nekem nagyon tetszik az OP Metro mapon!

-
Mappa
addikt
Egész jó ez a Second Assault. Sokkal jobb a hangulata ezekkel a fícsőrőkkel mint 3-ban. Caspianon kimondottan bejön az a betonfal + kapu kombó levoultion izé. Be lehet védeni keményen a zászlókat.
-
Kevin's
senior tag
Ez az új driver betett a játéknak bf4 alatt pfff
de se baj érkezik az új kártyám hamarosan én is átpártolok az AMD-hez Asus R9 280X DCII 3GB társaságában most lehet szidni

Egy kis búcsú beszéd a régi istennek
Nincs egy napja, hogy elmentél és hiányod már is érezhető. Habár hangodat keveset hallottam, tudom, hogy most azt mondanád ne szomorkodj. Pótolhatatlan vagy. Ne mond hogy öreg voltál, ne mond hogy nem szerettelek, ne mond hogy nem voltál köztünk elég időt! És hidd el, ha majd nehéz pillanatokat élek, te leszel az akire számítok. Fentről vigyázol ránk és azt sugallod hogy ÉN VELED VAGYOK! Mert tudom hogy nem mész el örökre!!! Ég veled GTX 770 Phantom bácsi Jó volt veled....R.I.P 2014
Azért ha az AMD nem jön be vissza váltok,de akkor már GTX 780-ra
Tapasztalatok ezzel a kártyával van vkinek BF4 alatt ? 
-
Pacy
aktív tag
Helló! Lehet láma kérdés de a battlescreen működik? Amikor próbáltam legutóbb akkor nem volt jó. Amúgy androidos táblagép és arra a battlelog alkalmazás kell? Válaszokat előre is köszönöm!

-
beers
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Kharg mellett azt a mapot szerettem, de a bf4-ben katasztrófa.......

-
Zolee11
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Persze, mert borzasztó sok rejtekhely van. Csak távolról érdemes puffogtatni, vagy erős gyalogos kísérettel. Többször előfordult, hogy még csak rá se jöttem, vagy csak épp az utolsó pillanatban, honnan rakétáznak.
Amúgy a pálya ezen kívül egész jó. Én is inkább várom a tankokat az rpg-vel egy kis grillezésre.
(#36768) scope2007:
Onnan bizony, nagyon homokos az a víz.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kösz, most kaptam pont a mailt, hogy 1-2 nap itt lesz
Szóval addig majd csak kibírom, legalább tanulok 
-
scope2007
addikt
omanon tényleg a víz felől jön a homokvihar???

-
bandi0000
nagyúr
válasz
D.Orion
üzenetére
A-a
konzolvilágban elég olcsó sose volt velük probléma -
bandi0000
nagyúr
Na megrendeltem a prémiumot, de hál istennek nincs raktáron, szóval fene tudja mikor lesz meg

-
chabeee
aktív tag

-
lofagi
addikt
Cris lehet módosítanod kéne már a kezdő kiírást. Januárban volt utoljára. :]
-
marilllyo
veterán
válasz
giornalista
üzenetére
Mondjuk...fura ez a shortcut dolog...igazából...nem tudom mire jó. Már csak azért sem mert....az első választható fegyverek rendszerint egész használhatóak. Nyilván nem is akarták a fejlesztők, hogy azok akik régebb óta nyomják azok az erősebb fegyókkal bealázzák az újakat.
Ha szeretsz dmr-el lőni ...előbb utóbb kiunlockolódik. Ha nem akkor meg amúgy sem használod. Én is így vagyok a DMR / sniper párossal. Majd ha nagyon unom magam egyik hétvégén amikor dupla xp van akkor befeszülök és kinyitogatom őket... -
Zolee11
senior tag
válasz
giornalista
üzenetére
Én elsőként az időzítésekre gyanakodnék, ha auto-ra van állítva, elméletileg a lassabb ramnak megfelelően állítja, de sokszor az órajelhez nem igazítottan, és itt lehet egy kis bibi. Nekem is hasonló, esetleg pont ugyanolyan lapom van, 2x4 Gb rammal, és hónapok óta egyetlen egyszer volt kék-halálom, az is vga driver miatt.
A játékkal semmi gondom futásilag (kopp-kopp), se exe hiba, se kifagyás, már nem tudom mióta. Órákat játszhatok egy huzamba, semmi gond. A játékmenet már más kérdés, abban jó sok bug van. Élvezhető is ,ha nem ilyen J0wAR csíterekkel kell küzdeni, akik pörgőrugás közben rpg-vel, sniper-el, sőt bármivel leszednek 1km-es távból.
-
giornalista
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
gondolkoztam, hogy leszedjem-e őket, aztán inkább arra jutottam, hogy nem.
most picit nekiálltam DMR-ezni, javítani akarom az aimemet. maradjunk annyiban, hogy vitatható sikerességgel tettem mindezt. az RFB-vel kezdtem, és mivel ahhoz sikerült feloldani a 3-4-szeres scope-okat, maradtam is nála. igazából egy-egy újabb DMR-t feloldani nem kerül sok játékórába, cserébe a kihívás mellé célt is ad. nekem kifejezetten tetszik, hogy fél évig, akár egy évig is el lehet pöcsölni, mire mindent rendesen feloldasz a játékhoz, és akkor a fegyver tartozékokról még nem is beszéltünk.
a DMR mellé egyébként a shorty-t tettem meg side armnak, ennek köszönhetően közelharcban is van esélyem (a DMR-ral vagy két headshot vagy három body shot kell minimum).
-
giornalista
senior tag
ez pár apró újítás, de érdemben nem befolyásolja a játékmenetet. vagy te máshogy tapasztalod? én tegnap mentem rajta pár kört, ugyanaz a darálás, ugyanott, csak még két helyre figyelni kell
de a metró az ilyen, ezért szeretjük vagy utáljuk. nem is feltétlen vártam volna komoly átdolgozásokat, hiszen például a Caspian Bordernél sem sikerült valami pompásan.mondjuk, a Metro esetében el tudtam volna képzelni, hogy kibővítik a pályát. Conquesten maradhatott volna ez a layout, de egy Conquest Large 5 vagy 6 zászlóval izgalmas lehetett volna. Valahogy úgy képzelem, hogy megnyitják a metró melletti és feletti részeket is. így máris lenne értelme a tartóoszlopoknak, illetve meg lehetne kerülni az egész alagútrendszert. megmaradhatott volna a darálás, de kapott volna egy teljes újragondolást is a pálya, és kicsit kiélhették volna a kreativitásukat a map designerek. a Metro környezete ugyanis remek, nagyon nagy szükség van egy ilyen metrós pályára szerintem (de szívesen játszanék egy nagyobb pályaudvaron is...), csak sokkal több van ebben, mint amit kihoztak belőle.
amit még fontosnak tartok, hogy tetszik a pályák köré írt sztori, mondván, hogy két évvel később vagyunk itt. szét van lőve a város, a metró, beázások, omlások, stb. ez nagyon jól sikerült szerintem. Caspianon például nagyon hangulatos a kilőtt tankok között mászkálni. ez nálam egyértelműen "talált".
-
Garsza
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akkor lehet muszáj leszek venni még egy SSD -t.
-
-
Laraxior
titán
February 18 to February 24
Shortcut Kit: Hand Guns
Battlefield 4 Premium Shortcut Kit: DMR’sez hol elérhető? Mert Originben csak a pisztolyokat látom, és a DMRek kellenének nekem

szerk.: Sehol ű, már meg is kaptam őket

-
Garsza
veterán
Helló az normális hogy a BF4 telepítésem 36GB? Az összes eddigi DLC megvan. Nem lehet valahogy csökkenteni? Ne foglaljon anyi helyet.
-
válasz
giornalista
üzenetére
Operation Métro 2014: tartó oszlopok, lift? Ezek sem voltak pl. a régiben. Ahogy elnéztem sokat dolgoztak rajta, az tény, hogy a Firestorm esetében több volt a "kreatív" lehetőség.
-
marilllyo
veterán
válasz
giornalista
üzenetére
Kharg Island ...az nálam is nagy kedvenc volt bf3-nál.
Tényleg IRAM-on 1-2 map nincs...pl. Dawnbreaker... Ennek van valami oka? Nem mintha hiányolnám...nagyon nem is nyomtam rajta soha...csak most így feltűnt. -
aizen92
addikt
válasz
giornalista
üzenetére
Ne is mond. Ki is hagytam a kedvenc mappom.Alborz mountain... mekkora map volt. Harcászatilag rendkívül összetett és nem volt egyszerű nyerni rajta. Imádtam. Mit nem adtam volna érte ha azt újradolgozzák, csak sajnos nem volt popular map, alig találok mai napig olyan szervert ahol menne.
-
giornalista
senior tag
válasz
aizen92
üzenetére
bevallom, nekem egyvalami szúrja a szemem. a BF3-hoz jött ugye 5 DLC, és abban rendre új pályák voltak. bár a Karkand-mapok benne voltak a BF2-ben, azokat egyrészt nem két évvel korábban adták ki, másrészt teljesen újra lettek írva, nem úgy, mint az SA pályák, ahol érdemben egyedül a Caspian Borderhez nyúltak, és nem mondhatni, hogy ettől bármi is jobb lett.
az világos, hogy pénzt kérnek érte, viszont én éppen ezért az SA-ba nem négy, hanem hat, de inkább nyolc pályát raktam volna, azonos áron. hiányolom a Kharg Islandet (bár ott hova raktak volna liftet...?), de jöhetett volna a Strike at Karkand (legjobb városi pálya szerintem), az Armored Shield és az Alborz Mountains is. ugyanannyi pénzért adhatták volna, mint így, viszont mivel kétszer annyi pálya van benne, mint egy átlagos DLC-ben, még úgy is teljes értékű DLC-nek érezhetnénk, hogy tudjuk, ezekkel a pályákkal sok munkája már nem volt a fejlesztőknek.
ez a Player Appreciation Month is mennyivel nagyobbat durranna, ha február 28-án kapna mindenki (tehát nem csak a premium, mert nem csak az ő játékuk fagy...) egy ingyenes DLC pályát a BF3-ból. de mivel az EA-ről beszélünk, ez már fel sem merül senkiben, mert az esély rá gyakorlatilag zéró.
-
raubisoda
senior tag
Hasonlót keress mert ez a ChinaR update-s dolog de sztem valami hasonló lehet.
"1. Log out and fully exit Origin
2. Open your Registry Editor - Type in regedit on the Start Menu Search field and press Enter
3. Navigate through HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > EA Games > Battlefield 4
4. Check if there is a folder named Xpack1 under Battlefield 4
If YES -> Click on Xpack1, on the right pane check if there is a string named Installed, the Value data should be True
If NO - right-click on Battlefield 4 > New > Key
- a new folder will be created, name it Xpack1
- right-click on Xpack1 > New > String Value > name it Installed
- on the right-pane, double-click on Installed, set Value Data to True
5. Exit Registry Editor
6. Log in to Origin and Join China Rising MapsLet us know how you get on!"
-
marilllyo
veterán
válasz
giornalista
üzenetére
Igazság szerint nem kellene attól kékhalált kapnod mert egymás mellé tetted őket...max nem megy rendesen dual-ban. Persze próbálj ki minden variációt...nekem is volt, hogy addig variáltam a sorrendet míg végül jó nem lett...de azért kezeld a ramot "gyanúsként". Van mem-test is. Windows 8-ban is van beépített memtest. A többi játéknál azért nincs gond mert a legtöbb játék gond nélkül eldöcög 4 giga rammal is. A bf-ről meg ismeretes, hogy imád széttespedni.
-
giornalista
senior tag
-
aizen92
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én örülök ennek a DLCnek. Metrot leszámítva ezekre a mapokra jártam szinte, + egy-két endgame-esre.
-
raggg
senior tag
válasz
giornalista
üzenetére
Ha így tetted be a RAMot ahogy leírtad, akkor ne csodálkozz, hogy kékhalált kaptál. :-)
-
Most hogy kikerült a főöldalra szerintem mindenki tudja... Prémiumosok meg DMR-t is kapnak.
Gyakorlatilag ezek azok amiket sokan ki sem pörgetnek mert nem népszerű fegyverek.
Bár a DMR-t az erősítés után sokan elővették.A pisztoly meg azoknak volt meg csak akik pisztoly only szeróra vetemedtek.

-
Amugy tegnap voltam egy szerón, ahol a Caspian ugyanúgy laggolt mint a BF3ban egy időben az elején, vagy mikor baj/bugos volt. Még ez a hiba is tök ugyanúgy előjött.

De amugy nem volt máshol ilyen baj.
Amugy nekem sem jönnek be ezek a mapok... BF3-ban sem jöttek be annyira, mondjuk azzal jóval kevesebbet toltam.
A metro meg alig változott tényleg... azt hittem másabb lesz. Kicsit több járat kellett volna még, mert így ugyanazok a fő gócpontok maradtak tényleg. És ezen a lift sem segít.
-
-
Liquidator
tag
válasz
giornalista
üzenetére
Üdv a topickban

-
zo-lee
aktív tag
válasz
urbi73
üzenetére
Jól van na, magas labda volt, illett valamit kezdeni vele

De, ha már nem szürkítettem a hsz.-t, valamit a témához is hozzászólnék;
AMD/ATI párosom van, az utolsó patch előtt a legutolsó alfa verziós vga drivert használtam, aztán a patch után jelentkező fagyások után gondoltam felteszem a legújabb bétát, hátha az segít, de nem. Úgyhogy véleményem szerint - amennyiben ATI-d van - teljesen lényegtelen, hogy a legújabb beta drivert, vagy a legutolsó stabil illesztőt használod. -
-
giornalista
senior tag
sziasztok, ebbe a topikba most írok először. nagyon rövid bemutatkozás: a BF3 volt az első online multi FPS-em, beleszerettem, a 4-et előrendeltem, Premium, satöbbi, és egészen mostanáig nem volt olyan két óra, amikor egyhuzamban tudtam volna játszani. ennek részben a játék és a DICE, részben a gépem és a saját hülyeségem volt az oka. történt, hogy 4gb ram volt a gépemben, vettem bele még négyet kb. 14 hónapja, semmi gond nem volt, csak a BF4 gyakran leállt és kékhalálokat dobált. próbáltam diagnosztizálni, tesztelgetni, semmi hibát nem adott ki semmi, de a játék egyfolytában lehalt. gyanakodtam a RAM-ra, de nem szedtem ki, mert minden más futott, a BF4 meg amúgy is "bugos", hátha nem nálam van a hiba, mondtam.
aztán amikor egymás utáni 3 belépésre összesen 15 másodpercet tudtam játszani, elborult az agyam. amióta kivettem az újabb ramot, lassabban ketyeg a gép (a grafikát is levettem low-ra), de sem fagyás, sem bf4.exe hibám nem volt még. tegnap 5 órán keresztül semmi hiba nem volt az SA-ban.
most a következő lépés az lesz, hogy berakom a RAM-ot egy másik slotba. M5A97-es alaplapom van, itt egymás mellett (egy kék és egy fekete) slotban voltak az egységek (egyformák, egyébként). javasolták, hogy próbáljam ki azt, hogy ugyanabba a színbe rakom a két egységet, nem pedig egymás mellé. meglátjuk

na, ennyit a nyomoromról. a játék egyébként szerintem jó, szórakoztató, persze egyáltalán nem hibátlan. rohadt idegesítő, amit a netcode-dal barmolnak egyfolytában. de nekem a legnagyobb bajom mindig is a stabilitás teljes hiánya volt. az SA pályák közül - számomra - a Caspian kis csalódás (de ez még változhat), a Metro roppant frusztráló (várom a no explosives szervereket), az Omanra két hasonló erősségű csapat kell, és akkor nagyon jó lesz, a Firestorm meg pont az, ami volt, de tetszik a sötétebb tónus.
-
Gyula84
veterán
ha akarjátok jelentsétek ezt a gyökért bázison van jeepből szedett ki én meg attack heliben voltam vagy 500m re
-
Plezs21
tag
És régi új fícsörként az exe leállt szart is visszakaptam. Böszme banda.

-
zo-lee
aktív tag
válasz
urbi73
üzenetére
A Driver San Francisco jobb kritikát kapott, mint a 3, úgyhogy szerintem az
:A játékban 120 licencelt járgányt vezethetünk, köztük olyan klasszikus fenevadakat, mint a Dodge Monaco (1974), a DeLorean (1981) vagy a legendás Dodge Charger (1969), de természetesen a modern szupersportkocsik is képviseltetik magukat a Bugatti-tól a Pagani Zonda-ig.
-
urbi73
senior tag
Egyébként most tapasztalat szerint , melyik driver a legjobb ?
-
Winne
nagyúr
Ezek a fagyások érdekesek, nem tudom mitől lehetnek, mert tőlünk is két srácnak fagy két-három pálya mindig, nekem meg semmi ilyesmi sincs, csak a dx hiba néha. Tegnap már 3 pályát mondtak, amin mindig fagynak.

-
marilllyo
veterán
Én végigpörgettem mindet tegnap. Az oman az feelinges lett. Tetszik ez a viharos téma. A caspian-tól nem ájultam el. Metró ugyanaz mint bf3-ban...ugyanúgy és ugyanott áll be a csata... Firestorm tetszett...Bár Rush-ban nem próbáltam és szerintem ott volt neccesebb...
Ez megint egy olyan dolog...hogy kevesebb anyagi ráfordítással csináltak üzletet. 4 mappal több a kínálat és pont. Aki a bf3-ban szerette ezeket a mapokat azoknak jó...én speziel másokat választottam volna. Egyéni...
Mondjuk a metro...mivel tápolós cod-os darálós map...egyértelműen népszerű.
-
@rglaaf
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Már miért ne lett volna bf3-nak topicja?
Az oké hogy nem veszed meg a prémiumot de arra is számits akkor hogy nem fogsz találni értelmes servert tegnap este is kerestünk cq,tdm-t az alap mapokkal de a legjobb egy 80 pinges svéd volt és a helyzet nem lesz jobb sőt ahogy jönnek az ujabb dlc-k még jobban nem fogsz találni semmit -
urbi73
senior tag
Ó , nagyon ne keseredj el . Ezek majd a következő DLC - vel jönnek Damavand vagy Kharg Island .
Nyugodt lehetel hogy arra nem veszik a fáradságot hogy valami újat tegyenek le az asztalra .
Ez a modern hadviselés már kimerült , unalmas már . Ugyan ez a COD sorozatról is elmondható , igaz a utóbbinál készül már a következő újabb gagyi rész . -
Sabre
őstag
Sajnos én is osztom a fenti véleményt.
Firestorm rettenetesen gagyi, Caspian a felhúzott fal miatt picit jobb, de jobb volt a 3-ban.
Oman jó még mindig, Metro meg változatosabb a több járat meg lift miatt picit. -
yodamester10
őstag
Én azt sajnálom
,hogy bf3-ban nem találtam meg az ilyen topicot és megvettem a prémiumot,most viszont örülök,hogy nem kapkodok,mert én adok mások véleményére legyen az pozitív,vagy negatív a bf4-el kapcsolatban.Most az a taktika jön részemről,hogy egyesével veszem meg a dlc-ket ami tetszik,nem gond,hogy többe fog kerülni mert csak az lesz meg ami érdekel.És soha többé nem rendelek előre egy játékot sem. -
DeadMeat
nagyúr
-
raggg
senior tag
Tehát az SA röviden:
- Caspian, Firestorm közel sincs olyan szép mint BF3-ban, de legalább feleannyi FPS-sel futnak. Bőven jó lett volna egy-az-egyben átemelni őket.
- Omanon az első 5 perc élvezhető, a homokvihar első 5 perce érdekes, aztán rájössz, hogy ez így rohadt idegesítő lesz hosszútávon.
- Metro-t CQ-n eddig is csak medkit dobálásra lehetett használni, most se lesz másképp.És rinyálok tovább, hogy miért nincs Damavand vagy Kharg Island, amik tényleg nagyon jó mapok voltak, a Metronak nevezett szenny helyett amit 1:1-ben helyettesít a Locker.
Ezt a DLC-t vártam a legjobban, elég nagyot kellett csalódnom. :-(
-
ingalls
senior tag
válasz
kengyel
üzenetére
Azóta próbáltam egy új kört, csak mert 10-re megyek dolgozni. Nos, bent voltam egy hátbalövés-nem revivolás erejéig, majd 10 mp után: fagyás

....
Újra próba, 10 másodpercig voltam bent megint csak, de legalább öltem kettőt
Egyenleg 5 próbából 5 fagyás.
Bocsának a sírásért, én jegeltem a játékot az elmúlt 2 hónapban, visszatértem megnézni, javult-e a helyzet.
Nos: sose volt ilyen rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2014-02/19/429691_s7swx5mggkq2oygn_bf4_2014-02-19_8-18-38-921.jpg)
![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2014-02/19/429691_yi9kn5tjzuuyhfis_bf4_2014-02-19_8-18-44-430.jpg)