Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rico45
őstag
Skacok!
Érdekelne ,hogy mi nálatok a favorit fegyver a játékban és milyen cuccokkal ?
-
aizen92
addikt
válasz
spanglee001 #34592 üzenetére
Átülsz a motoron F2-vel a második ülésre és rádobod a motortestre egyenesen magad elé az ammo boxot- így ha felrobbantod a motort és leszállsz lesz még 3 további járművekre
-
breakout123
aktív tag
válasz
pils00 #34590 üzenetére
Mondjuk azt nem értem,hogy a legtöbb feladat az miért a campaignhoz kapcsolódik. Bár a BF3-hoz kevesebb feladat volt originben de azok legalább a multihoz kapcsolódtak. Ráadásul még mindig semmire sem jók az origin pontok...
(#34592) spanglee001 - Dobnak egy ammo bag-et a motorra.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
ha elfogyott a 3db c4 hogy lehet vissztölteni?
láttam kölyök motorozik dobálja és közben tölt neki visszafelé -
sixpak
nagyúr
Azért vicces, hogy mennyivel másképp mozgott az attack heli a 3-ban. Az előbb nézegettem a yt fiókomat (Vártam, hogy leteljen a fél órás kitiltásom
) és találtam egy videót (3 dislike-al, hahahaha). Azért nem lenne rossz, ha így viselkedne a heli a 4-ben. Pedig emlékszem, a 3-ban egy csomóan panaszkodtak (többek közt én is), hogy a Havoc úgy fordul mint egy csuklósbusz. Ezt egy patch-ben némileg kompenzálták is, de akkor még nem sejtette senki, hogy egyszer eljön ez az idő is.
Bár én még mindig azt mondom, hogy a betaban jobb volt a heli....most már beülni sincs kedve az embernek.
A gunner pozicíót még nem próbáltam, de gondolom az sem jobb. Egyszer véletlenül (lassú spawn miatt) beültem gunnernek, de rángatott a kép.... ez ilyen? -
pils00
tag
Néztétek már az új feladatokat az origin-ben?
Ott még lvl110 felett is lehet találni kihívást.
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
Ez gyönyörrrrű
[link]Lehetne bf5 töltö képernyője
-
aizen92
addikt
Nem tudom hány embert érint, de battlelog fórumon kaptunk válasz a tablet bugra:
"Ohplz said:
Hi Everyone,
We are working on fixing the tablet issues and hope to resolve them soon. It will not require an app update."tudom sovány vigasz, de legalább észlelték a problémát, és dolgoznak már rajta.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
Frozzy #34473 üzenetére
hogy mit várok??? hogy végre kapjak vmit 10 ezer forintomért amit a prémiumért adtam
elhiheted ha nem vettem volna meg engem se érdekelne ennyire a dlc de jelenleg azt a pénzt tekinthetem ablakon kidobottnak is
amúgy meg caspian és gulf volt a kedvencem a 3-ban is itt jól jönnének(#34489) DieHard:tőlem nyugodtan csak előtte adják vissza a játék meg a prémium árát bár a bf5-ből így se kérnék
-
afrojack1
senior tag
-
aizen92
addikt
Attack helin ki mit használ gunnerként?
Én nem tudom egyszerűen eldönteni, hogy a TV raksa a jobb vagy a guided. az a baj nálam a TV-vel, hogy néha elporzik és nagyon bugos. az irányítással nincs gond mert hajón csak azt használom. de ha active protection van a tankon akkor nem találja el stb. stb.
a guided viszont minden eltalál a földön, ami bemérhető még az active protectiont is hiteli.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem egyszer, nem kétszer kértünk titeket, hogy az offokat ne ide írjátok!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak!
Az érintettek szankcióban részesültek.
[ Szerkesztve ]
-
pilu85
őstag
mire a hibák 80%a eltűnik akkorra megjelenik az utsó dlc is. :S :S
-
ScomComputer
veterán
Miért fagy ki ha gunner-re váltok a tankban??
Van valami infó vagy megoldás rá? -
raubisoda
senior tag
Gyerekek.New problem.Há tűnt a dx meg a mantle menü a játékba?
[ Módosította: radi8tor ]
-
Mr.White
senior tag
válasz
BlessedElroy #34548 üzenetére
az az embléma
-
sensejke
aktív tag
Újabb bug: [link] Bocsi a minőségért, rosszul volt az After beállítva, de a lényeg hallható.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Uncsi egyedül játszani. Ha valakinek van kedve multizni és közben kötetlenül dumcsizni vegyen fel Skypera
-
-
sixpak
nagyúr
válasz
Chris78 #34539 üzenetére
A régi drivert is úgy vissza fel mint az újat? Levakartad a 14.1 -et a Catalyst install managerrel?
Nekem is fos volt az új, ugyanazok az akadások mint nálad. Kb. negyed óráig volt fent.
Egy tiszta telepítéssel visszaraktam a 13.12-t, azóta ismét minden rendben.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Nem tudom, hogy csinálta, de invisible volt... kiszállt a tankomból ment előttem egy darabig, megint beszállt, aztán az épületnél megint ki...láttam, hogy a squadom tagja ott van, de embert nem láttam, csak a nevet fölötte. Van videom is róla, bár csak rövid, amíg vissza nem szállt a tankba.
-
Chris78
aktív tag
Valami ötlet arra ,hogy fépercenként kb 2-3 másodpercre megáll a játék az új driver óta? Már visszaraktam a régi drivert már a 13.11-et is mindenhol ugyanaz.
-
Laraxior
titán
válasz
BlessedElroy #34534 üzenetére
Azért nem találkoztunk még vele sosem mi
-
raubisoda
senior tag
válasz
BlessedElroy #34534 üzenetére
Betaláltál tdm-en lágy musica megyen szépen biza.Néha robban gránát de csak szökőévente.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
jozefgucci1 #34533 üzenetére
A hang bug elvileg TDM-en van "csak".
De vki kijavít mindjárt, ha tévedek...
-
jozefgucci1
addikt
Üdv urak ! Két hónap után elővettem a játékot és mikor indítom a multit akkor valami Msvcp100.dll hibát dob .Ugyan elindul és megy de egyes mapokon nincs hang ? Tudom google a barátom ,de sem itt sem a neten nem találtam érdemleges megoldást .
-
Kevin's
senior tag
válasz
isizakhi03 #34530 üzenetére
Hát lehet te egyedül játszol,mert nem hajlandóak veled játszani megértem az aggodalmad
De Nem vagyok camper elég gáz,ha ezt gondoltad azt hitted,hogy én vadásztam rád lockeren fent a hegyen? Ha ezt elhitted gratulálok hozzá
-
Kevin's
senior tag
válasz
yodamester10 #34492 üzenetére
Ezt a játékot vétek egyedül játszani !! Én csapatban játszom,mert csak úgy lehet élvezni egy jó CQ meccset vagy egy Rush-t
..
-
raubisoda
senior tag
Pedig kár érte bazijó gém.
-
raubisoda
senior tag
Elértem azt,hogy megy HIGH-on a gém.Remixes driverek meg minden finomság.Minden high beállításon kivétel az élsimítás.HBAO beállítva de kb 10 perc után ez fogad.Na és aki aztmondta kevés a konfigom úgynézem tévedett.Kben 1920x1080 és fix 65-75 közti fps.De ismétlem 10percek és mindenhol ez fogad.
[ Szerkesztve ]
-
-
Def26
félisten
nv kártyával is előjönnek ezek a hibák a mantle patch óta?
-
Chris78
aktív tag
Na vissza a bf4-hez.
Az új driver-óta mindegy ,hogy a 14.1-et vagy 13.12 mantel-val vagy anélkül 32vagy 64 bit ,megy a játék 50fps körül majd hang és kép megál 2másodpercre majd megy tovább. És ezt kb 2 percenként!? Valakinek volt már ilyen? Lehet .hogy a CCC mást is törölt az uninstalnál? Eddig játszható volt. -
Zolee11
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával