Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
-
guftabi96
addikt
válasz
pendre54 #96867 üzenetére
Én nem találtam rá módot sajnos.
Jelenleg csak az van, hogy egyenként megkeresed azokat a szervereket, és lemented újra.
De a Battlelog is maradt, böngészőben ugyan úgy elérhető, mint eddig.
Azt nem tudom, hogy originben valahogy ki lehet-e választani, hogy a battlelogot indítsa, ne az új menüt. -
Astroboy
őstag
válasz
pendre54 #92708 üzenetére
Igaz 81-es vagyok, így én sem a Quake-n nőttem fel, hanem commodore-n.
Csak tudod 15 évesen ez a játék nyitotta meg '96-ban az FPS világát előttem. Oké volt Wolfeinstein, no de ez 3D!
Így más kortársammal egyetemben az agyamba égett a fentebb említett két kód, ezért írtam.Irigyellek Endre. Hogy miért?
Mert kézzelfoghatóbb volt az oktatás, és sokkal inkább NEVELT mint ma.(Körmös, büntetések stb., amíg ma csak a fiúk találkoznak körmössel - mellkas gyantázáskor kozmetikusuknál
)
Amúgy a képen a kis forma nem épp szöveget szerkeszt?
-
dokee78
félisten
válasz
pendre54 #87834 üzenetére
Remélem védve vagyok!
Bár a Gmail és Origin is ugyanaz a sok számjegyű jelszó van.
Plusz mindkettő kétlépcsős azonosítás.Hogy ON is legyek:
máskor tudok C4 killt össze szedni,most,hogy csak 4 kill kellett a Community Missionhoz nagyon nehezen ment.
Romlott is a statisztika miatta,de sebaj ez nem CoD! -
eugabesz
őstag
válasz
pendre54 #87156 üzenetére
Csak Brugo kolléga agymenése volt,de már józanodik...am,szokott hozzánk is járni az említett kolléga,de csak medvevadászat céljából,(na meg Te is előfordulsz néha) már odáig fajult a dolog,hogy meg kellett tiltanom,hogy más is hozzányúljon a szerverhez,mert néha már az anyja sem ismerte fel...
Minden marad a régiben,ezt szokták meg,ezért járnak hozzánk.Mindent a kedves játékosért,ugye...(#87159) stoon :Legközelebb nem adsz ekkora magas labdát és elkerülheted az ilyen fa és egyéb vicceket...(a saját ts-re is ritkán járok,menj már)
-
-
Prosector
addikt
válasz
pendre54 #86679 üzenetére
Latom akkor még AMD procid volt
Sőt 4 is
(#86681) ADAM1337: vannak, 2 hete indult a masodik "Battlefield 4 Magyar Kupa" - azert teszem idezojelbe, mert ez nem hivatalos, nem jegyzik sehol, a HUN4CE kezdemenyezesere indult.
Szoval semmi komoly, csak alloviz-felkavaras cellal van az egesz, de sztem ennek eleget is tesz
12 csapattal( a Rock sajnos kilepett), 3 honapon at tart.
-
-
kisza25
félisten
válasz
pendre54 #84676 üzenetére
ja látom serif lettél, mindenki másnak meg eltűnt a logout linkje a neve alól, az is csak prémiummal jár vagy mi a szösz
mondjuk én benne vagyok az első 300-ban, de még fontolgatom, hogy kell-e ez nekem?
szunya1: láttam, már csak 3. vagyok és hol van már az első helyemazt bebiztosítottad magadnak rendesen
-
guftabi96
addikt
válasz
pendre54 #84570 üzenetére
tactical nuke incoming, its over...
25-ös killstreak kellett hozzá.
Viszont ott a killstreak-ek ugye úgy voltak, hogy hármat tudtál kiválasztani csak.
És nem volt olyan gyakori, nem mindegyik kör azzal ért véget, hogy valaki benyomta a nuke-ot.
Most nagyon elkapott a nosztalgia, nekem nem a cod4 volt valamiért, amire nagyon ráfüggtem, hanem a 6.
Imádtam a multiját. -
-
válasz
pendre54 #84548 üzenetére
Elő is kaptam ezeket, még az is lehet, hogy kedvet kapok újra rájuk, bár nem tudom, hogy a Win 10-hez mennyire fognak nyekeregni.
Csak a történeti hűség kedvéert, engem anno, pont a Medal of Honor indított el a lejtőn játékügyileg. Úgy jó 10 évvel ezelőtt, túl az 50-en eszembe se jutott volna, hogy számítógépes játékokkal játszak. Egy vasárnap délután elmentünk az öcsémhez, akinek az akkor alig tizenéves fia játszott a gépen. Azt rögtön kiszúrtam, hogy valami II vh-s játék, a gyerek meg szentségelt, mert nem jutott tovább az adott szituban. Mondom, hogy engedjen már oda pár percre, majd segítenek neki. Ebből a pár percből egy jó óra lett, ugyanis pont a partraszállós jelenetnél tartott a srác, és én is csak estem keltem, a gyerek meg visítva röhögött rajtam.
Na, mondom ez azért mégse járja, pár nap múlva megvettem a játékot, és onnantól már csak lefelé csúszok a lejtőn. -
-
kisza25
félisten
válasz
pendre54 #84363 üzenetére
tegnap 10-et, vasárnap 16-ot akkor ünnepeltem az első eladást
hú baz nem is nézem menyit játszom inkább, hétvégén belehasítottam -
-
törölt tag
válasz
pendre54 #84000 üzenetére
Fülesben igazad van, de egy normális, nem tejfölös bögre alapú rendszer 5.1-7.1 ben összehasonlíthatatlanul más élmény.
(#84001) Prosector Nyilvánvalóan egy jobb rendszer nem olcsó.Olyan fél milka környékétől gondoltam.
Tejesen más a térérzet egy füleshez képest, a repcsi irányát is hallod ha elhúz feletted és még azt is ki honnan lő. -
eugabesz
őstag
válasz
pendre54 #83590 üzenetére
Nem,nincs tudomása róla,esetleg egy admin látja...bár,ha gyakran nézi a játékos listát a battlelog-on,(bár ezt erősen kétlem) akkor elvileg látja,hogy ki van spectator módban,de hogy pont őt figyeli,azt nem tudhatja...
(Azt viszont már többször megfigyeltem/tük,hogy általában egy kört játszanak egy szerveren...max kettőt,s keres másik szervert magának.Az esetek 90%-ban így történik,akit csalással lehet gyanúsítani,persze.)
-
-
gabipaci
őstag
válasz
pendre54 #81208 üzenetére
A hirben ott a platoon link az IRAM oldalan. Fontos, hogy egyszerre maximum csak 3 platoonban lehetsz benne, ha ez mar megvan, akkor lepj ki egybol ideiglenesen. Majd a jatek vegen vissza lepsz.
Csatlakozol a platoonhoz, es valamelyikonk elfogadja a csatlakozasod. Ennyi -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest