Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz
jacint78 #97315 üzenetére
Akkor gyorsan lennél hímivarsejt admin...
Egyébként nálunk az adminok lehetőség szerint mindég fellépnek a baserap/basecamp ellen...Még ha ez nem is mindég sikerül..többek között azért, mert ők sem látnak mindent a pályán, mivel játszanak...
Könnyű kiemelni 1-1 esetet és kritizálni a döntést... Legyetek egy kicsit toleránsabbak velük..szerintem.! (ez nem neked szólt, csak ide sikerült) -
stoon
addikt
válasz
jacint78 #97290 üzenetére
pedig van hidd el ma pl only bolt szeron voltam ! assault akartam leni mert "vesztésre álltunk" hát nem tudtam segiteni a csapatom még boltal sem engedett játszani ! irtam neki sz@rjon g.cit és google a barátod!
(#97290) jacint78: de ahogy kisza is írta nem kell általánosítani egy miatt
bár én soroltam pár kivételt de biztos zokon vette hogy ő kimaradt !
(#97293) Astroboy: szerintem több órája van a gémbe mint neked! még ha már esetleg nem játszik ezzel a gémmel!
-
kisza25
félisten
válasz
jacint78 #90519 üzenetére
na szép most meg kiderül, nem is neked nyomorékozott, de te meg itt b+-olsz és parasztozol... ok nincs több kérdésem...nem süllyedek le a szintedre, mert legyőzöl a rutinoddal
gali777: te honnan tudod? hisz fel sem tudsz jönni?
(#90524) jacint78: csak tudod te leparasztozod az egész IRAM-ot, mert az egyik tag lenyomorékozott valakit az ellenfélből..... és ide jössz miatta sírni...
ja volt egy unbalanszed kör, gondolom vagy pont lelépett mindenki, vagy még akkor töltődött a szerver...
de ne izgulj nem lesz már több ilyen gondod az IRAM szerveren -
kisza25
félisten
válasz
jacint78 #90503 üzenetére
Amikor fent vagyok csomószor van olyan, hogy nyüszögnek, hogy balanc balanc balanc!!!4!44!négy!
és az egyik oldalt van 10 a másik oldalt 11 ember, szoktam is írni, hogy akkor vágjuk ketté azt az embert, vagy WTF, aztán meg 2 perc és már ők vezetnek, a végén nyernek 200-300 tickettel érdekes akkor megszűnik a nyekergés
Hidd el, nem lehet úgy szervert üzemeltetni, hogy mindenkinek jó legyen. Mindig lesz egy vesztes oldal és lesz egy nyertes, az emberek szeretnek nyerni és nem szeretnek veszíteni....
Azt meg had ne toleráljuk hogy a szerveren elkezdenek minket és a szervert szidni, mert éppen valami nyűgjük van (pl. rakjuk át a másik oldalra a barátjához) nincs mindenkinek admin joga, van mikor 4-5 IRAM-os is fent van és egyik sem Admin
Az meg hogy egy csapatban toljuk, ha lehet, ezért bérlünk szervert, ezért járunk TS-re és ezért vagyunk klánprokxy: karcosharcos-nak hívják, TS-en szoktuk mondani egymásnak is, hogy kezdőt ne, valószínüleg nem volt fent admin jogú ember, amúgy neked is elég kb 2perc, hogy felb@szd magad ahogy ismerlek
Amúgy TS-re feljössz és mondod ki az aki rape-el akkor rászólunk, folytatja kap egy KIA-t akkor is akkor kirakjuk ennyi, vagy beírod csetbe -
guftabi96
addikt
válasz
jacint78 #90465 üzenetére
Tegnap nem volt kedvem telefonon pötyögni.
-Azért a te stílusodon is bőven van mit csiszolni
-Ha már a sokadik negatív tapasztalatod, akkor minek mész fel?
-Rengeteg olyan szerver van, ahol a balansz kb nem létezik. Mert amikor 5 kör megy le úgy, hogy az 1000 ticketes meccsnek 700(+) - 0 a vége az agyrém. Ha jól emlékszem az UP Community pl ilyen.
Sokat járok máshova is, mert pl Iramon nem mennek a Naval Strike-os mapok, én meg azt tartom a legjobb dlc-nek.
-Az ilyenekkel kapcsolatban szerintem érdemesebb őket felkeresni. (ts + ha jól emlékszem van weboldaluk.Egy szónak is száz a vége: menj másik szerverre, ennyire egyszerű.
-
törölt tag
válasz
Talàn nem kellene véresen komolyan venni ezt az egèszet. Pl: hüllővel ha játszom èn mindíg tolok pár sört esetleg pálinkát mert józanul nem bírnám ki a vezetési stílusát.
Iram nagyon szuper szerver és ami mèg vonzóbbá teszi, hogy ott lehet levadászni a bolhást meg a bandáját.
Èn mindíg jól szórakozom ha hüllővel jàtszom bf4-et.Ui: Prosector! Szabin vagy? Szeretnék bizniszelni a bolhás bundájával.
-
kisza25
félisten
válasz
Nem minden iramosnak van admin joga, nuke-ot akkor is tolunk, ha mi nálunk van az összes pont.
Amúgy meg te inkább ne is gyere fel, ha nem szereted a magyarokat és a "kultúrált" megnyilvánulásod sokat elárul rólad.
Csinálj egy jobban működő szervert és közösséget, én szurkolok neked -
spanglee001
addikt
válasz
Azigen egy ember miatt (aki beteg/fáradt/álmos/szarnia kell/nem kapott pinát/ vagy csak játszik/ vagy nemisadmin) általánosítod a klánt, szíp egy sütemény vagy te is. Neked tetriszezni kéne, inkább. Ez csak egy játék, nem kell túltolni a biciklit. Attól függetlenül hogy milyen szar az iram várólistás. Valamit biztos szarul csinálnak. De miért nem fizetsz te is szerót és megmutatod hogyan kell. Nem baj kell a reklám hogy támogasson a logitech
(hüllő te nemjöhetel mindig elviszed előlem a főnyereményt
)
-
Jocohun
tag
válasz
jacint78 #90212 üzenetére
Köszi a segítséget. Más játékokkal nincs gondom. CPU: AMD Athlon II X3 455 3315Mhz Alaplap: ASRock N68C-S UCC RAM: 2x4 Gb Kingston 1600MHz HyperX Fury Blue HX316C10F/4 VGA: Gigabyte GeForce GTX 460 SE 1GB Merevlemez : Western Digital 1TB 7200rpm Blue WD10EZEX Tápegység: Chieftec 650W APS-650CB Rendszer pedig : Win10 Home.
-
-
eugabesz
őstag
válasz
jacint78 #89950 üzenetére
Köszi,de ugyan már...Amikor már kínunkban nem tudtunk mit írni,a sok hibaüzenet kitárgyalása közben becsúszott néha egy egy nem ideillő hozzászólás,mindig volt aki benyögte,hogy ez szakmai topik,tessék annak szellemében hozzászólni.Akkor született ez az univerzális kérdés,hogy szakmai legyen a hozzászólás.
-
Popes
őstag
válasz
jacint78 #88982 üzenetére
Nem tudom mit csinálsz rosszul, a bf3-as accountomal jelentkeztem be az Originbe rányomtam a downloadra erre feldobja azt az ablakot amiben leírja hogy kell az alap játék mert addig nem jelenik meg a könyvtárba stb, itt nyomtam egy okét és már jött is az e-mail a nullás számlával a vásárlásról.(addig nem látod sehol amíg nincs meg az alap játék csak az e-mail-ből tudod hogy megvetted)
-
-
-
dokee78
félisten
válasz
jacint78 #86686 üzenetére
Az meg milyen,hogy jihadoznék egy tankot,alágurul az autó,robbantok és csak nem is sérül a tank/IFV.
Viszont,ha nem alá gurul,hanem neki megy vagy mellé ér akkor gond nélkül robban.Kolbi_30 Nálam is elő szokott jönni.
Válts pisztolyra,majd vissza és működni fog a Range Finder. -
HollyBoni
veterán
válasz
jacint78 #86695 üzenetére
Nekem most DMR jött be, lehet aprítani rendesen még a snipereket is messziről valami 4x optikával. Beteszem assault-hoz, zászlókat foglalok, meg szedem a pontokat medkit és újraélsztéssel. Még közelharcban is lehet velük érvényesülni, de ott előveszem a revolvert két lövés és ennyi volt az ellenség.
Megpróbáltam az SR338-at DMR-ként használni de nem igazán jött be, túl lassú.De a kedvencem továbbra is a SAR-21 4x optikával, ezzel szedem össze a legtöbb killt. Snipereket szedek le vele messziről, semmit nem szór és semmit nem rángat, lehet vele locsolni rendesen.
-
HollyBoni
veterán
válasz
jacint78 #86692 üzenetére
Hát ahhoz képest hogy nem lehet azért rendesen csinálják.
Ahogy futok át valami nyitott területen egyből csattognak mellettem a sniper lövések, igaz eltalálni általában nem tudnak, csak ha egy helyben állok. Akkor sem mindig.
Viszont ez a sok csőlátású kemper sniper arra jó ha furább, nehezebb assignmenteket kell csinálni, pl felrobbantani valakit C4-el, vagy HS-t lőni pisztollyal. Csak odasétálsz, ő fekszik tovább, aztán azt csinálsz vele amit szeretnél.
Nem igazán tudom felfogni mi a jó abban hogy egész menetben egy hegy oldalában feküdnek, ha meg véletlen lelövik megy vissza ugyanoda spawn beacon-el.
-
HollyBoni
veterán
válasz
jacint78 #86690 üzenetére
Hát... Nekem nem megy annyira jól hogy fejbekapjak messziről valakit sniperrel egy lövésből, ha meg össze is jön 10/1x. Az meg hogy fekszek valahol és lövöldözök nekem nem valami nagy élvezet. De egy két gadget elég jó ami a reconnak van szóval szoktam vele menni DMR vagy carbine társaságában.
-
HollyBoni
veterán
válasz
jacint78 #86688 üzenetére
Asszem M40A5. Bármilyen sniperrel lősz fejbe valakit 3 méterről meg kell hogy haljon. De itt nem az a lényeg hogy nem halt meg, hanem nem regisztrálta a találatot pedig még a vér is fröcsögött.
De ez először fordult elő.
Én messziről kerülöm a snipereket minden játékban szóval nem igazán izgat ez a fejlövés dolog. -
HollyBoni
veterán
válasz
jacint78 #86686 üzenetére
Nem, hanem HACKER!!44444
Annyira imádom mikor azt mondják valakire hogy halhatatlan, szerintem egyik FPS online játékban sem létezik olyan hack ami halhatatlanná tesz. Aimbot, wh stb oké de halhatatlanság az kicsit más tészta.
Tegnap vicces volt, kipróbáltam életemben először a snipereket (soha többet), 3 méterről fejbelőttem a csávót, még a vér is látszott, de hitreg az nem volt. Megfordult és lelőtt.
-
techpor
tag
válasz
jacint78 #86660 üzenetére
Az összes pályára lehet mondani, hogy mi miatt szar vagy hülyeség az egész, ennyi erővel..
Kamunick, hogy be tudd regelni a játékot?
A lockerhez pedig csak annyit, hogy mivel a játék része az infantry IS ezért kell arra is pálya, viszont ebben a részben egy csöppet elvitték azt a bizonyos arányt az infantry felé, mert lazán megszopatja a járműveket 2-3 inf.. (és nem 5v5re kell gondolni, hanem mikor vannak ellened legalább 24en és figyelj mindenre, c4 kocsi, jetram, ejtőernyős mbt law herok és a többi.. az meg csak ül a szikla mögött és mbt lawot tol rád vagy a ház tetejéről c4et szór vagy ül a hegy oldalon staff shellel..)
Mostanában meg mindenki a soflamra van ráizgulva.. 1 ül fent a csillagos egek között a tank meg kezdőről lövi a guided rakétát vagy az engi a javelint, azt se tudja hol vagy, de legalább 1 gombot meg tud nyomni és nagyobbat sebez, mint egy rpg amivel célozni is kell.. undorító a játék, nem a golmud, hanem ez az irány, mert a többség miatt errefelé kell vinni a játékot, mert szegénykémnem tud érvényesülni.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
jacint78 #86641 üzenetére
Sajnos a Golmud Railway az egyik abból a 3 vagy 5 pályából (a 31 pályából + 2 esti) ahol van esélyed járműves harcra, mivel van jármű elég, és a map is nagy ahol tudsz is velük érvényesülni.
Azért ez elég szar arány, ha BF-ről beszélünk.
Azon a pályán az A-B-C között nyugodtan COD-ozhatnak akik azt akarnak. -
HollyBoni
veterán
válasz
jacint78 #86641 üzenetére
Én szeretem az összes pályát kivéve metro és locker, mert ami ott megy az katasztrófa. Nem értem hogy tudták belerakni ezeket egy BF játékba. És ráadásul még csomó embernek tetszik is.
Amúgy meg egyetlen egy szerverre járok, CQ large és minden map van, ha meg metro vagy locker jön lelépek. Nekem semmi gondom nincs a játékkal, nem nagyon futok csalókba (eddig 1-2x max, bár lesz*rom mert úgysem leszek első), általában oké a csapat, és hibákba sem ütköztem eddig. De nem is veszem olyan komolyan hogy statokon csorog a nyálam meg hasonlók, csak játszok.
Rivális hasonló FPS nem nagyon van ami jobb lenne.
-
Dtomka
veterán
válasz
jacint78 #86495 üzenetére
Pedig létezik sajnos a másik oldalon is dx hiba. És az egyik legerősebb kártyánál mely a piacon van.
Battlefield Direct X Function Error FIXRemélem a BF5 nem lesznek ilyen gondok
(csak már lenne valamiféle hír...)
-
HollyBoni
veterán
válasz
jacint78 #86418 üzenetére
Tömegjeleneteknél meg pont sok effekt van, pl füst is.
Nálam is mindig akkor ugrik fel a VGA kihasználtság és kezd el szaggatni a játék.
Mindegy, nem akarok elkezdeni vitatkozni, annyit tudok mondani hogy soha a büdös életbe nem nőtt FPS attól hogy áttettem egy játékot HDD-ről SSD-re, és sehol nem láttam még hogy bárki ilyet írt volna, most látom először. Szimplán nem tudom felfogni mégis miért lenne több FPS attól hogy a háttértárolónak nagyobb az adatátviteli sebessége.
-
-
techpor
tag
válasz
jacint78 #86348 üzenetére
Nem vagy semmi, hogy bajod van az offal majd felteszel egy egér problémával kapcsolatos kérdést aminek teszem hozzá semmi köze a topikhoz
(#86352) psq: Nem hiszem, hogy a szuszakolás lenne a megoldás. Ezzel pont a kábel törését okozza elő vagy a csatlakozási pontnál történő szakadását. Nem javaslom ezt.
-
Prosector
addikt
válasz
jacint78 #86294 üzenetére
Ha venomkara gondolsz, az o kerdeseinek egy resze olyan, amit fel perc alatt kigugliz, ergo gyorsabb, mintha itt kerdezne meg.
En nem oltottam le(ha ra es ram gondolsz), csak mondtam neki, hogy sok esetben jobban jar a guglival(es a keresovel).
Abban semmi oltas nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest