Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
anubis6
aktív tag
Ja, mint régen a diabloban.. beraktuk a bögre fülét a bal egérgombra amíg gyilkoltuk a bosst
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kb. ekkora élmény lehet a csitereknek a gém..
Amúgy sokat javult a helyzet, nem sok csítert látni mostanság (jó, mondjuk én beszélek, aki alig játszik), vagy csak finomodtak a megoldások
Csak emlékeztem arra a videódra konzolról, mikor sorba szedted le az emberkéket és kb. egyik se reagált semmit
VincentVG #33196 Nálam ágy+4k tv kombó van, és bill+egér

-
VincentVG
senior tag
szia, Xbox Elite controllerrel nyomom. nyilvan bill. eger kombot sosem erem utol, de nehez megitelni mert nem vagyok egy pro FPS-es.
mindenestre ez Elite-nel az analog karok cserelhetoek "magasabbra".. igy a celzas jobb thumb-al pontosabb tud lenni.
neha beferek igy a lista elejere
de akkor mindenki mas bena volt.. gondolom..viszont nekem a kanape, nagy lcd parositas miatt megeri..
-
Peter_06
tag
Valaki kapott kódot a Battlefield 1 incursoinsre?Csináltam neki egy topikot .
-
Sziasztok!
Július óta nem játszottam. Ma újra leszedtem a játékot, adva neki egy esélyt, hogy lehet megveszem az akciós prémiumot. Azelőtt semmi baja nem volt, most viszont hiába raknám át DX12ről 11re megfagy a játék. Cfg-be alapból 0-án van a DX12, ha 1-re teszem akkor meg az a baj, hogy DX12. Valami ötlet?
-
bul07
nagyúr
Nem igaz , franc ebbe a téli szünetbe a sok kicsi itthon van és szétcseszik a játékot
Miért nincs iskola év minden napján akkor legalább délelőtt meg késő este lehetne normálisan játszaniVezetünk 600-450-re erre kilép pár jó csapatárs bekerül 4-5 haszontalan aki csak dombtetőn lapul vagy azt se tudja mit kellene csinálni, persze hogy veszítünk
És ez így megy körökön keresztül, legdühítőbb mikkor 890-800-ról fordítanak 998-1000-re -
-
EczkE
veterán
Ma beleptem a jatekba, de nem kaptam maeg a superior battlepacket. Kileptem es vissza, de megint semmi.

-
TaaT
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
yep
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. Battlefield 1 Revolution Edition, tartalmazza az alapjátékot is?
-
anubis6
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Meg arra is vigyázzon, hogy itt már vissza is lőnek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
De van, csak nem teljesen legális

-
zzola
titán
válasz
zakarmihaly
üzenetére
Lehet. Kontrollerrel érezhetően jobban megy, lehet xarabb lennék mint egérrel...
-
zzola
titán
PC-n XBOX kontrollerrel játszik valaki?
-
Tegla80
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
Nekem spec kimondottan tetszett es jol jot,mert igy minden pisztolyos feladatot megcsinaltam kozben es feloldottam par fegyvert is amire maskepp sokkal tobb idom rament volna. Nameg fejlodott a sniper csavom mert amugy ezt nagyon elbaxtak szamomra,h nem adtak neki semmi auto vagy legalabb felauto fegyvert. Nalam ezzel kukaztak is.....
-
voodoo98
addikt
✅Új BP revision (persze új puzzle-k megint nincsenek
): The Holiday Revision 3
✅Le kell logolni egy Superior BP-ért: Dec. 25-27, 8:00 AM UTC.

-
whitezo88
nagyúr
na végül megcsináltam a 200 killt handgunnal de pfff broáf, de marha unalmas volt.
-
Bence450
újonc
Sziasztok!
Battlefield 1 Revolution felhasználó vagyok!
Egy olyan problémám lenne, hogy teamdeathmatchben They shall not pass vagy in the name of the tsar szervereken 2-3 max 5 ember van összesen. Sőt pár napja nálam már teljesen üresek a tdm szerverek DLC-nél. A többi játékmódnál vannak sokan Conquest-ben vagy Operations-ben de TDM-ben üresek.
Lenne szíves valaki megnézni hogy nála is ilyen ?
Elég idegesítő hogy csak a sima, alapjátéknál vannak játékosok a dlc-nél nincs senki. de csak TDM. Az pedig az egyik kedvencem szóval nem nagyon szeretnék lemondani róla.
Ha lenne valaki oly kedves akkor nézze meg nekem hogy nála is ugyanez e a probléma.
Előre is köszönöm! Kellemes ünnepeket! -
zzola
titán
válasz
lakatosturbo
üzenetére
Az Ultimate javára ez: plus all multiplayer vehicle packages for Pilot and Tanker classes and additional weapons not tied to any specific class.
-
lakatosturbo
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdés, mi a különbség a Battlefield1 Shortcut Kit: Infantry Bundle és a Ultimate Bundle között ?
Én még az elején az Ultimate Bundle-t vettem meg de nem tudom mi lenne a másik ?Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
-
raubisoda
senior tag
Kellemeset mindenkinek Urak!!!

-
gergo5991
őstag
mintha valami ujjitás lett volna mert észrevettem 200 pont hátrányból is van hogy vissza tudjuk hozni, sőt még 300ból is
-
TaaT
nagyúr
Simán tudok játszani az orosz pályákon, szal insta települtek az eddigi DLC-k.

-
voodoo98
addikt
Mai reward: belépéskor vár egy squad xp boost:

-
TaaT
nagyúr
Egy gyors kérdés, a BF3 és BF4 telepítése során én jelölhettem be hogy melyik DLC-t akarom telepíteni az alap játék mellé. Itt elindítottam a letöltést, azt írja 62GB és nem tudok DLC-t választani.
-
Snooker
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én a Fedorovot alig használtam eddig...
-
TaaT
nagyúr
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
24Euró a Revolution Edition, úgyhogy én is benevezek a BF1-re.

-
anubis6
aktív tag
Mindenkinek békés és boldog karácsonyt!
Azért a gondok ellenére a játékkal, jó kis csapat verbuválódott itt össze

-
voodoo98
addikt
-
feco70
senior tag
Boldog karácsonyt minden BF1 harcosnak
-
voodoo98
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek a Fronton!

-
zzola
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én is azt használtam egyes lövéssel...
-
zzola
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen!
-
IntelKiller7
nagyúr
Ezek az orosz DLC-s fegyverek ennyire OP-k, hogy mindenki ezeket használja?

-
zakarmihaly
tag
1500x volt tervben, de utána csak úgy voltam, hogy elmegyek 1600-ig. persze így is +10 rugó volt a vége de legalább ehhez járt gyári hűtő, ami elég jó és akár húzható is, bár egyelőre nincs tervben, mert fölösleges, "csak" fullhdban játszok. de tényleg fejezzük be az offolást : ]
-
aol.
csendes tag
válasz
zakarmihaly
üzenetére
szvsz 1600xel jobban jártál volna, xnek jobb az ár-érték aránya, és jóval erősebb cucc .

-
Rico45
őstag
válasz
zakarmihaly
üzenetére
Jó kis cucc!

-
zzola
titán
válasz
zakarmihaly
üzenetére
Ryzen 1600 nagyon jó választás volt! A 1080-ast szépen kihajtotta nálam, ~50%-on ment a professzor...
-
zakarmihaly
tag
válasz
Rico45
üzenetére
ryzen 5 1600, egylőre 8gb ram, a vga maradt rx 470 4gb (lap,cpu,ram csere volt)
i5 4570 lett lecserélve. nem sikerült hosszútávon kicsikarnom a 60 fpst sajnos. volt amikor ment, aztán jött 1 patch és újra kuka lett minden. open betát tükörsimán játszottam, de utána elrontották... gondolom direkt csinálják. a battlefront 2 megjelenéskor szintén tükörsimán futott, de volt 1-2 patch és már az sem tartotta a régi géppel az fpst... undorító dolog, viszont a játékok nagyon jók, szóval beálltam a sorba : ] -
Rico45
őstag
válasz
zakarmihaly
üzenetére
Szia!Milyen konfogod lett?
Választ előre is köszi!
-
whitezo88
nagyúr
Én már 50/200 körül felhúztam magam a pisztolyosnál. Alig van jó server erre. Találtam pistol only CQ-t, de 100% volt, unalmas volt. Volt 250 pinges server, nem kell magyaráznom, volt ahol valahogy 0/11nél inkább kiléptem, volt 24 fős 200% ahol a játékosok fele borzalmasan toxic kölyök volt egy klánból, ráadásul a TDM helyett Rusht/Pigeont szavaztak meg, ami mindenre jó csak nem a kill farmolásra.
-
blaca83
őstag
Most akartam kicsit bohóckodni a pisztollyal de az összes szerver tele. Minimum 3 de inkább 7-10-es a sorban állás a pisztolyos szervereknél.

-
steele80
senior tag
Valaki játszik i5 és win 8.1 összeállítással? Az egyik angol fórumon egy manó esküdözik, hogy neki az i5 6500 proci 100 %-on hajtja a 1050 ti-t úgy hogy 70-80 %-on jár high beállításon Win 8.1 alatt. Létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Witcher topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Bialetti kézi kávéőrlő
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, nem véletlen nem adnak az 1600x mellé. A komoly cpukhoz nem jár, a gyártók nem tökölnek ezzel.