Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
válasz
Bati0501
üzenetére
Ebbe már én is sokszor belefutottam, pl. amikor dombon fekve sniper-kedem, és csak kb. az ötödik lövés után veszem észre hogy az előttem lévő föld darabot lövöm, és csodálkozom hogy nem jönnek a fejesek...

Egyébként szerintem az egész sikeresség/idegbaj témának a jó szerverválasztás és azzal együtt a jó csapat megléte a lényege. Az ÉN SZEMÉLYES szabályaim szerverválasztáskor:
- lehetőleg ne számozott EA szerver legyen, hanem inkább valami klán által üzemeltetett (itt általában permanent ban van a csalókra, megjegyzem teljes joggal)
- sokszor olyan szervert választok ami csak adott mapot, vagy csak pár mapot pörget. Itt általában jobb az összjáték mert az emberek az adott pályán akarnak játszani, és még akár az is előfordulhat hogy ismerik emiatt...
- általában valami assignment miatt egyszerre egy dologra koncentrálok, pl. most Cavalry-ra kell ráfeküdnöm, ezért sok Sinai Desert-et nyomok meg olyan pályákat ahol ló van. Így egyszerűbb a szerver keresés. (érdemes Youtube-os videókat előtte nézni pro játékosoktól ha valami újba kezdünk, sokat javít az eredményességen. Sajnos erre rá kell sznni az időt...)
- éppen ezért szerintem egy időben az ember nem tud mindent ugyanolyan jól csinálni, azaz ha most assault-ozgatok akkor nem megyek fel egy inkább sniperesnek mondott pályára...
- ennek mondjuk némiképp ellemont az, hogy ugye leginkább olyan kaszttal érdemes adott squadban / csapatban lenni amiből nincs, vagy csak nagyon kevés van. Pl. ha látom hogy mindenki assault meg support, akkor medic-ként lehet sok pontot gyűjteni és hasznosnak lenni a csapat számára.Nyilván ezek mentén haladva sincs garancia semmire, és amúgy is inkább szerencse kérdése a dolog...
Amikor látom hogy nagyon nem megy (vannak ilyen napok) akkor abba kell hagyni. Nincs mese. Amikor egy feszült napon vagyok túl és mindent gyorsan le akarok tudni, akkor általában nem megy. Amikor meg totál nyugodt vagyok és mindenre azt mondom hogy le van ejtve akkor meg van hogy félistenként mozgok. Volt már olyan hogy 8/0-ás K/D-nél már vártam hogy lelőjenek, direkt kimentem a nyílt terepre mert már nem akartam elhinni a dolgot...

-
byervin
csendes tag
Én xbox-on játszom, de itt nagyon számít az ügyesség, tapasztalat, reakció, a magasabb szintűek általában jobbak is. Magamon is észrevettem, hogy míg az elején lelőni nem tudtam senkit, most meg az elsők között végzem a kedvenc kasztommal, puskámmal. Sokat számít a taktikám, hogyan játszom. Szerencsére csalókkal még nem találkoztam. 300 óra játék után egyre jobban szeretem, talán mert több a sikerélményem meg jó a csapatmunka. A Name of the Tzar a kedvenc de várjuk az apocalypse-t. Kitartást és jó játékot!
-
-
LeRoy18
aktív tag
válasz
feco70
üzenetére
hisztis ember?
ez a jelző nem stimmel
filmbuzi vagyok, kell egy hasonlat
Westworld néző van vki?
olyan érzésem van ,deja vu,(hiba a mátrixban) hogy én vagyok az a bábú, akit fonalakon mozgatnak egy bábszinházbana pró(fesional) játékosok itten összezárnak, zárt koru klubbot alkotnak, kezdettől fogva, megörzik a hadi titkokat maguknak
mondjuk megértem, a jó pap holtig tanul -
feco70
senior tag
Mennyi hisztis ember jár ide

-
Lavar
aktív tag
Két hete nem játszottam vele, most hétvégén beléptem és láttam, hogy dupla xp van, így rákapcsoltam és fel is vittem magam 100-ig, kb. 1,5 millió xp kellett még, ez egész gyorsan meglett így. Kétszer megcsináltam az operation kampányt (amivel szerencsém volt, mindig a kedvezőbb oldalra tedd be, így meg volt elsőre a szükséges 25 ezer), 3-4 squad xp boost, pár cq kör, és két medál (operation és tdm-es) elég is volt.
-
nincsnév007
addikt
köszi

-
SkyS1gn
félisten
-
Bati0501
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Ezt nem igazán értem.
A hype-ot megértem, de a vérpistike hogy hogy le tud szedni, ha te ügyesebb vagy?
Vagy annyi csaló van PC-n?Nem kell félreérteni, én is szoktam mérgelődni, de én PS4-en játszom, tehát ott elvileg nincsenek csalók, így el kell fogadjam, hogy jobb/ügyesebb volt vagy szerencséje.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
War tapes a legjobb elvileg, de ahhoz szerintem kevés bármilyen pc-s hangfalszett.
Headphones gondolom egyértelmű.... -
nincsnév007
addikt
a sound beállításoknál mit jelent az hogy war tapes, meg headphones?
-
pucz
senior tag
Értem a célzást, csak nem helytálló.

Mindig is a jobbak között voltam, és ez nem felvágás. Anno a COD2-4 megadta a kezdő löketet. De rosszabb napok mindig voltak, amikor nem ment úgy. De ilyen siralmasan sosem. En úgy érzem mindent megteszek, viszont a játék, vagy szerver nem partner ebben. -
pucz
senior tag
Feladom, töröltem a játékot. Rendszerint lvl 5 és 20 közötti playerek szopatnak, shotival, vagy valami lame fegyóval, ami 5 méteren túl az én kezemben már kevésbé halálos.
Az előbb lő a gyerek golyószóróval, de vagy 100 méterről, én puskával még csak hitelni sem tudtam. Átment rajta a golyó...kibújok fedezek mögül, instant halál. Oke, lenyeltem. Aztán csipás a ház tetőn, egy olyan mapon ahol repülésre alkalmas jármű nincs. Hogy megy fel? Meg hogy lát füstön, minden szaron keresztül? Levettem lowra, megnéztem. Úgy is szarok a látási viszonyok...
Akkor hogy? Csak néztem, hogy kapom a puszit a semmiből.
Az emberek nagy zöme úgy hal, hogy egy rifle, meg 2 mars. Volt akinek ez is kevés volt.
Mi lett a játékkal? Pingem sem szar...rendszerint 35-41 környéke.
Mindenesetre feladtam. Majd ha jön a hír, hogy javították a játékot, újból leszedem. De most hatalmas nagy csalódás a játék. -
voodoo98
addikt
Mégis csak február 20!

Remélem az újonnan hozott bugokat kijavítják. Főleg a menü szaggatás és microstutteringek.
-
Bati0501
őstag
Srácok, az miért fordul elő számtalanszor, hogy amikor szemtől szembe csatázok valakivel és ő győz és én fekszek le, akkor kapok bizonyos számú hit pontot, de nem annyit, amennyit leszedtem az életéből?
Magyarul: kapok mondjuk 20 hit pontot, míg a killcamből látom, hogy 30% élete maradt- tehát 70 pontot kellene kapnom.
Se előtte nem lőtték meg (tehát 100%-a az élete), se nem "ült" egy healt dobozon míg egymást lőttük. -
zzola
titán
válasz
giornalista
üzenetére
Szerencsén talán annyin múlik, hogy kik a csapattársaid. Hiába vagy jó játékos, legalább 1-2 ember kell a squadból, hogy jól is menjen az adott pályán....
-
pucz
senior tag
válasz
mcmike
üzenetére
Nekem nem volt jó köröm mostanság, csak mondhatni "jobb egy kezdőnél", max. De a jellemzőbb az, hogy 10 perc után idegbajt kapok, és megyek andróbélázni (Andromeda).
Amúgy általában mindig dobogós helyen voltam, meg highlights-os. Pláne mióta megvettem a jelenlegi egerem, érezhetően jobban ment a gyilok. De ha volt is egy szarabb napom, a "best medic" mindig ott volt. Hiába nem öltem annyit...
Most meg...szopatnak ezek a "kezdők", meg noname gyerekek.
Talán az official szerverek lennének beokádva? Általában csak ott vagyok, only TSAR , vagy a base mapok. -
mcmike
őstag
Mostanában én is egyre több alacsony rangú pro emberrel találkozom. Lehet hogy csak én fáradok?

Átlag benne szoktam lenni az első 10-ben 64-es szerveren, de mostanában egyre kevésbé... fene tudja hol az igazság. Volt egy-két jó köröm, de leginkább csak ugyanazon a szerveren, adott bandával.

-
pucz
senior tag
Csak nekem nem okés a játék mostanság? Már a törlésen gondolkodom.
Update előtt még JackFrags voltam. Most meg egy kezdő noob.Grafikailag sem oké. A föld hót homály, és ahogy haladok előre, úgy tisztul. Micro laggok random.
Az enemyk kb alig halnak. Ellenben én meghalok egy hitből. Vagy, még a kedvencem: célzom az emberünket, miss. Ezt sorozatban eljátszom párszor...az meg puff, egyből kinyír. Pedig ott a célkereszt. Ma bátyám is beugrott, pont látott egy ilyet. Az is csak annyit mondott, hogy "na mi a f@sz van? Nem visz ki odáig a puska?"
Meg mi ez a sok noname "pro" gyerek mostanság, meg a level páras szintű üszök profi gyerek? Anno COD-ban a csalók használtak ilyen random számokból álló neveket.
A hőbörgéssel nem érek sokat, így marad az ALT-F4 kombó, 10 perc játék után. Elég idegölő. Nem hinném hogy én lámultam így el. Rendszerint munka után játszottam, fáradtan. Mikor sikeresebben, mikor szarabbul. De nem úgy, hogy 10 perc után megmérgel a játék...
-
voodoo98
addikt
-
válasz
butch3r
üzenetére
Aham... szóval ez a játékon belüli UI update?
Ebben esetleg bezavarhat bármilyen monitorozó progi ami overlay-t használ... tehát afterburner, kiegészítők perifériák hasonló progijai amik kijelezhetnek valamit játék közben is. Fraps, fps kijezők... stb.
Lehet maga az origin in-game panel is bugos épp... ezt az origin beállításoknál lehet megtalálni.
Illetve esetleg víruskereső vagy hasonló biztonsági programok.Szóval a megoldás az lehet hogy minden ilyet bezárni, kikapcsolni... stb.
Utána próbálni meg frissíteni.Illetve segíthet még teljes képernyős, nem teljes képernyős (ablakos/windowed), borderless stb beállításra váltás... ha engedi a játék.
Meglepne ha maga a periféria nem engedni a frissítést/gombra nyomást... de ha ez van akkor igen, azokat is el kell távolítani, és valami más eszközzel, vagy a amit a windows simán feltesz hozzájuk megpróbálni.
Valami másik fapados egérrel pl. -
butch3r
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
képet nem tud sajna egyelőre küldeni mert nincs otthon, de elküldte egy ea-s forum linkjét ahol ugyan ezt a hibát emlegetik és erről tárgyalnak.
-
válasz
butch3r
üzenetére
Életemben nem hallottam még ilyenről, pedig elég rég óta tolom az ipart meg a BF-eket/Origin-es játékokat is.

Fogalmam sincs, de ha tényleg van ilyen akkor minden illesztőprogramot el kell távolítani az adott perifériához, meg a kis szoftvereit is (ha van) és utána próbálkozni.
De megvallom őszintén én tényleg ilyenről még nem hallottam. Látni kéne tényleg hogy mi nem megy pontosan, vagy mit ír ki.
-
butch3r
senior tag
sziasztok,
rékerestem pár kulcsszóra de nem taáltam találatot, ha mégis kismilliószor volt róla szó elnézést.
Szóval öcsém az alábbi problémával keresett meg:
"A battlefield1-nél van egy olyan szokásos idióta ea games hiba, hogy bizonyos perifériákkal nem lehet a frissítést telepíteni, utána néztem, ősszel is ez volt a gond letöröltem, hátha később megoldódik, és visszarakom, most megtettem az itteni nettel két és fél napig tartott, majd ugyanaz a gond. Van neked elfekvőben olyan billentyűzet, meg akár egy másik usb-s egér ha az lenne gond (utóbbiból nemrég vettem új gamert) mert a régi lila dugós billentyűzetet nem tudom csatlakoztatni, a mostani meg az usb-s wireleses billentyűzet, ami helyett kéne, addig is áll fenn a probléma amíg frissíteni kell, utána lehet használni a régi perifériát."
sajnos személyesen nem láttam milyen hiba üzenetet dob ki. van valaki aki ennyiből tudja mi lehet a gond, mit lehet tenni a megoldás érdekében vagy tényleg csak annyi, hogy másik bill/egér míg frissít az ember?

-
válasz
STC Speed
üzenetére
Majd az E3-on.

Amúgy énis láttam már az új pályákból videókat Westie-nél... szóval szerintem is voltak már "tesztelve".

Meg elég határozottan mondta hogy február végéig kijönnek...Ettől független tudjuk hogy informatikában bármi lehet, meg az ellenkezője is... főleg határidőknél.

-
voodoo98
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Igen, francia egyenruhában kell lenned. Amúgy ezt először én is félreértettem.

Eltűntették a február 20-as Apocalypse release date-t az oldalról.
Westie:
The Battlefield 1 Apocalypse DLC will launch on February 20th for Premium Pass holders! The Battlefield website posted this info earlier today but has since retracted the text... 😎👍 -
LeRoy18
aktív tag
hülyeség. az egész azon múlik, hogy milyen hadisisakot visel a levadászott ilető, mennyire golyóálló az anyag, amibol készült
bár ki tudja, lehet tuzorségi tuz ellen is védi a felhasználot
-csúcsra törő fejék, poroszos csúcsiv ich spreche ein bisschen (régen a két ss-t egybe irták)
-zsö párlé (fonetikusan) francia stilus (aszem beszerzek ilyen replikát)
-tommy iam the worst bf1 player ever -
Madn!ght
addikt
Srácok! Mit csinálok rosszul?
Adott egy heti medál, amely úgy kezdődik, hogy szerezzek 25 killt a francia assault classal.
Ribeyrolles-szal megyek, és nem számolja a killeket.
-
anubis6
aktív tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Elvileg erre való a matchmaking, ami ugye pubg-ben szépen működik, és itt is menne, ha nem keresgélnénk keresőben a szervereket, hanem a quickmatch-nek engednénk, hogy oda rakjon ahova 'köll.. persze ha épp jól működik
pubg-nél meg ugye esélyed nincs futó szerverre feljutni, így nem kerülhetsz össze olyanokkal, akivel nem vagy kb egy szinten.. kivéve persze 2000+ nál (rating), de az már csalóval is tele van 
zzola #34683, #34709

abridabri #34684 Abszolút reális összehozni 4 milla xp-t egy nap alatt, most miért mondod?

voodoo98 #34706 Duurva..

bul07 #34728 Obrez?
-
bul07
nagyúr
Vannak ezek a BDT előtagú játékosok
Játszottam már ellenük és velük is és mindig elől valahol vannak
És most megtapasztaltam miért
Egy lövés pisztollyal és meg is haltam 100%-ról, mutassatok már nekem olyan pisztolyt ami akár fejre egy lövéssel halált okoz ebben a játékban
Így leszűrtem hogy simán csaló -
Snooker
senior tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Biztosan vannak már teamek amik dolgoznak rajta
-
-
voodoo98
addikt
válasz
Snooker
üzenetére
Azt nem írják! Szerintem nem!
A 3 map kész. A repülős mapok meg single player-ből copy-k nagyjából (nyilván nem csak ennyi). Azok is kész vannak/voltak.Valszeg az Incursions update lesz majd. Bemergelik a main game-be. Ez már valszeg része a BF2018-nak is (ott is várható egy Incursions mód majd valszeg).
-
-
voodoo98
addikt
Február 20-án Apocalypse DLC, premium-osoknak!

(#34721) zzola
Nekem sem teljesen világos ez. Valszeg kell az erőforrás az új BF-re. Elképzelhető, hogy lesz még extra tartalom a játékhoz később.
Westie videója erről. -
voodoo98
addikt

-
Tegla80
addikt
Uh,akkor van meg remeny szamomra is.....

nalunk anno mikor meg osszejarva net nelkul jatszogattunk, a bandabol pl En voltam az 1etlen hulye aki miatt mindig cserelni kellett az Y tengelyt,mikor ujra En vagy utanam mas jott a jatekban.
Amugy ez erdekes dolog mert sztem az a normal ha a gomba az a fejem es azt elore tolva lenezek,mint a valosagban is....nekem ez igy fps.Ha ps-en is tolja akkor kerhetnel beallitast tole.... megneznem ha nem titkos.

-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A tagnak erősen custom beállításai vannak, alapból a vertikális mozgás fel van neki cserélve (ami neked le, az neki fel)...
De épp tegnap éjjel néztem, PC-n is elég OP volt a tag... -
-
Torry
addikt
-
Snooker
senior tag
Egy klánban vagytok?
-
zzola
titán
-
Bati0501
őstag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Akkor így azért tényleg könnyebb egy-két fokkal.

-
voodoo98
addikt
(#34705) muszurkefal
Jaja! Imádom én is. -
-
voodoo98
addikt
válasz
muszurkefal
üzenetére
Nem! Nem vagyok scoreboard-on!

De látom eljutott odáig a sweetfx set-em
(#34702) Bati0501
Az a legszemetebb medál!!!
Az a 3. feladat, a többi sima ügy.
Vannak nagyon könnyű medálok! Főleg a dlc-sek. 20-20kill 4 fegyverrel és ennyi, stb. -
Bati0501
őstag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Oké, de a szivatás meg a játékidő növelése két külön dolog.
Mert ha jól emlékszem a héten a mesterlövésznél feladatoknál van olyan, hogy K tölténnyel semmisíts meg 3 járművet, és ez után is van még feladat.
Szóval addig menni és keresni azt a helyzetet, hogy a te lövedéked szedje szét és ezt háromszor, és még utána is csinálj meg vmiket -miközben lehet, hogy azokat már megcsinaltád, de ugye nem "számolta"-, az legalábbis számomra, nem túl motiváló.
Ha sikerül, lesz a játékban egy medálom, ha meg nem, akkor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)