Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Másnál is előfordul, ha a lefűrészelt csövő shotira vált, akkor a fegyver nem jelnik meg, csak a célkereszt? Lőni ugyanúgy lehet vele, csak kvázi egy semmivel lövök

Másik zavaró dolog, ami most feltűnt, hogy a Coastal Gun-al (bazi nagy ágyú, pl Albionon) nem lehet rendesen célozni, mert a célkereszt össze-vissza helyen van.
KÉP
Itt jelenleg a behemótot találom telibe, ha lövök. -
mcmike
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Pontosan ugyanaz. En is csak screenshotot tudok vele csinalni...mast nem...mar probaltam mindent es belefaradtam...

-
mcmike
őstag
Azt hiszem ma megvolt a BF1 karrierem "luckiest moment"-je...

Ma eleresztettem egy lovest Lupkow Passon egy Gewehr 98 Marksmannal egy repulo fele, es ha nem is a pilotat, de a gepfegyverest leszedtem egyheadshot-tal...en magam sem hittem el, ott altam vagy 5 masodpercig es csak nezegettem...

Persze mivel hogy bugos a Geforce experience (ugyanaz a jelenseg nalam is mint nagyon sok mas embernel - nem kezdi el rogziteni a videot akarmit nyomok) ezert tovabbra sincs video amit feltolthetnek. Ugy latszik hogy en mar nem fogok tudni videot menteni, ezt el kell fogadnom...

-
pucz
senior tag
Szevasztok!
Hogy bírom megoldani, hogy vsync nélkül ne essen szét a kép?
Eddig Radeonom volt, és a monitor is FreeSync. Most a zöld utód alatt elég gyászos ugyan azon monitorral... -
steele80
senior tag
válasz
sarkadifeca
üzenetére
Én is olvastam egy fórumon, hogy 8.1 alatt hiba nélkül fut. Sajnos nem tudom kipróbálni a kaby lake proci miatt. Viszont ha vsync-el játszok akkor a proci 80% körül dolgozik viszont így is vannak pályák ahol bizonyos pontokon 75-ről 60 alá beesik az fps és tök mindegy, hogy low-on vagy ultrán játszok.
-
voodoo98
addikt
"2 holiday superior BP nem érkezett meg" probléma globális, már dolgoznak rajta:

-
LeRoy18
aktív tag

-
szacsa33
tag
Sziasztok.
Ilyet tapasztalt már valaki? Ma kezdte a műsort és csak DX11 alatt eddig.
Újra tettem a drivert,semmi változás.[link] -
sarkadifeca
tag
válasz
zakarmihaly
üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én is rx470 4gb-ossal játszok és nekem eddig nagyon jól fut a játék high-ultra beállításokkal fullhd-n (~70-90fps). Igaz én win 8.1-el és dx11-el futtatom. Teljesen meg voltam lepődve itt a sok hozzászóláson, hogy így meg úgy nem megy jól a játék, hál istennek eddig nekem "még" nem volt nagy gondom vele!
Üdv!

ui: igaz teker is a cpu 100%-on mint az állat . . .
-
whitezo88
nagyúr
Meglett a meccs elején a HS sznajperrel, kiléptem de nem updatel. Jól értem hogy akkor lesz meg ha lemegy a kör?

-
voodoo98
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Páran félreforditották. És azt gondolták, h várni kell a fejest! A GET kapni-t is jelent.
-
anubis6
aktív tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Akkor te már az utáltak közé tartoztál.. mocskos isdn-es
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy éjszaka kellett egy cd-nyi adathoz, most meg már alig pár mp
volt hova fejlődni..Javagyúgy, így már értem

-
anubis6
aktív tag
Az élménnyel nem volt gond 60hz-en sem.. csak épp a régi tv még olyan lagot is produkált, hogy sose azt lőttem amit kellett volna
+ adsl rulz volt..
#33365 jah fain kis fegyó+skin, most én is ezzel csapatom
Aventador91 #33366 Abszolút! 200Mbit fel, szóval csapathatjuk
előbb mértem egy 44 Mb/secet letöltésre
bezzeg a jó kis modemes időkben.. 7k-val szedni, meg 200-as ping-el quake.. na az volt az igazi élmény
A pózokról meg még beszélgetünk cicafiú..

Tudod, hogy sose a k/d érdekelt.. attól még ugyanúgy berohanok az eksönbe, csak most már van némi eséllyem kijönni is
(mellesleg ha az elejéről veszem le az 1-est akkor 0.5
)feco70 #33367 Ha neked úgy könnyebb..
Nálunk a régi duma az volt, hogy: najó, akkor most már bekapcsolom a monitort is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zzola
titán
Prémiummal rendelkezőknek DUPLA XP van!
-
-
VincentVG
senior tag
sry a trollkodasert, nem birtam kihagyni..
nade:
megvettem par hete az SW BF2-t de az a helyzet h azt veszem eszre h inkabb a BF1 ezerszer..
amitol kicsit tartok, h ha az SW BF2 helyenkent szarabb grafikailag mint az SW BF1, ...
szval sikerult par reszeletet lebutitani 2 ev alatt..remelem a kovetkezo Battlefield nem jut erre a sorsra. nalam grafikaban megjelenes ota ez az etalon..
(SW erdos palyakat nem is ertem... itt annyira gyonyoru minden, nem hiszem el h nem latjak a kulonbseget..azt nem ertem h oke h fejlesztocsapat mas, de az engine tok ugyanaz es elvileg kesobbi fejlesztes..)
-
voodoo98
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Elvileg adni kell, nem kapni! Meg is van!

Ez jó:

-
-
válasz
VincentVG
üzenetére
Nem, az egy létező török földrajzi hely angol neve.
https://en.wikipedia.org/wiki/Achi_Baba
Achi Baba (Turkish: Alçıtepe) is a height dominating the Gallipoli Peninsula in Turkey, located in Çanakkale Province.[1] Achi Baba was the main position of the Ottoman Turkish defenses in 1915 during the World War I Gallipoli campaign.[1] Mediterranean Expeditionary Force Commander-in-Chief Sir Ian Hamilton had set the capture of Achi Baba as a stated priority for operations during the Allied landing at Cape Helles on 25 April 1915.[2] Four separate attempts were made by the Allies to seize Achi Baba and the village of Krithia between April and July, but the heights remained in Turkish hands for the duration of the campaign.[2]
Alçıtepe
Village in Turkey
Alçıtepe, also known by its former name, Krithia, is a small village on a commanding high plateau in the Eceabat District of Çanakkale Province, Turkey, about 4 miles from Cape Helles, the tip of the Thracian Chersonesos, now Gallipoli Peninsula. Wikipedia -
VincentVG
senior tag
sziasztok, uj vagyok a BF1-el, kerlek ne nevessetek ki a kerdes miatt.
probalgattam az uj DLC palyakat, es azt szeretnem kerdezni, h azt jol gondolom h az Achi Baba elnevezes arra utal, h itt a legkonnyebb teljesiteni az aktualis achievement-eket???
-
voodoo98
addikt

-
anubis6
aktív tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nekem tetszenek így ahogy vannak, csak nem szabad teret engedni az agyaggalamb lövészetnek.. befeküdnek vele valahova, és mire kiszeded őket, az kész rémálom.. spot a lelke mindennek

Tegnap vaze, egy ipse, egy félig felrobbantott ház padlója alá feküdt be vele.. mire kiszedtük, vagy 10 ember halt
prokxy #33336 Nincs mit prokxy bácsi, örülünk, hogy újra itt

Jah az infiltrator kasztot kihagytam.. martini henry gránátvető (kiba op) + shoti + percenként újratöltő jelzőrakéta légicsapáshoz + spawn pont lerakás tetszőleges helyre
Szóval ha látsz egy vörös kört a minimapen, kerüld el, ha kék, csald bele az nmyt
bul07 #33337 Ezt úgy hívják, hogy suppression.. ha "megzavarnak" lövés közben, akkor nem oda megy a golyó, ahova célzol és fordítva.. rohadtul gáz tud lenni, de van amikor meg a javadra válik, mert mellé lősz és úgy lesz fejes, meg hasonló érdekes szitukra képes
Ravic boncolgatjaAventador91 #33344 Ez is lehet simán a suppression..
-
Redneck
nagyúr
A 3 a 4 is az 1 is tele van ilyen dolgokkal. Az idegesít a legjobban amikor két tereptárgy között lőnék át, de golyó elakad a láthatatlan falban.
Hasalásnál ugyanez, bizonyos textúrák szélén fal van.
Ülhet az ember Digi neten alacsony pinggel, ha a 100-150-es pinges majmok eltalálhatatlanok. Ez mondjuk más játékban is megvan. -
Źşë'
addikt
én már érzem játék kezdete óta, nagy szar a bf1 netkódja is... hitbox reg failek sorozata-legjobb mikor hasalok fedezékben, lőnék de a nagy büdös semmin elakad a golyó, azt én halok meg, ilyen rengetegszer van... mintha elcsúszna a pálya/pályaelemek, nem lenne szinkronban a többi játékossal.. szerverek a picsába több száz/ezer km-re, ugyan az mint az előző bfeknél, és sokszor ez basz fel engem agyilag... sokszor van hogy egymást nyirjuk ki, milyen jó azoknak akik ott ülnek a digi optikai gerinc-kábelen, lófasz pinggel és latencyvel... apropó ping - egy srácot láttam 100as pinggel játszani, de úgy alázta a csapatom mint az állat, ilyen 44:3as kd hm

-
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Bementem az új hajós mapra, ami nem a zacsi baba, gondoltam szétnézek, erre elindult, lőttem is egy gyors 5-ös KD-t, de nagyon vissza kell szokni Destiny 2 után

-
zzola
titán
A Medical Syringe-t gyengítették? Képtelen vagyok 1 bökéssel kinyírni valakit! Eddig 3 bökés volt a legkevesebb, ami kellett egy killhez...
-
anubis6
aktív tag
válasz
prokxy
üzenetére
Na, nézzenek oda.. üdv újra

Darálós pályák, szűk helyekre beszorulással, ahogy már megszoktuk..

Medic-el a farquhar-hill-t mindenképp érdemes behúznod, távolra is nagyon pontos pötyögtetős..
Assault-nál mind2 új használható.. a 1912 a firerate miatt (1200.. bár csak 16 tölténnyel), de a 1917 trench is elég jó, mert pontos és stabil.
Support megint kapja az op dara fegyót (1917 MG) két verzióban szokás szerint, 250 töltényes tárral (
), szóval lehet vele aprítani rendesen 
Scoutnál az újak közép és rövid távra kiválóak, scope nélkül.. a carbine a gyors újratöltés miatt fain, az arisaka meg egy szokásos inf stuki.. pontos és jó
WH-t még életben tartjuk, de hiányoznak a bandázások.. gondolom mindenki elfoglalt volt így az ünnepek környékén
Új tankra ne számíts, de van helyette új mini léghajó, meg egy romboló
-
PETEE78
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Működik már a ganyé? csak azért kérdem mert melózok, így legalább bosszankodhatok még egy kicsit

-
Szerintem feltörték megint az EA-t, azért volt ilyen emergency shutdown... ez nekem nem DDOS-nak tűnt.
Kérdés hogy mennyi és milyen adat került ki, ha került ki... jelszavak stb.

-
MoVieFaN
aktív tag
Először azt hittem account lopás.
De akkor ez egy égi jel, pedig pont ma este akartam megvenni a BF1-et akcióban.Az ilyen többórás leállás egyébként BF1-nél (Origin) mennyire gyakori, mert a Uplay szolgáltatások a Divison esetében - hát, hogy is fogalmazzak finoman - nem túl acélosak.
-
Redneck
nagyúr
Örülök neki hogy BF1 miatt előfizettem erre a fosch Accessre, mert nem tudom használni. Azt hittem már behúzták a fiókom, de gyanús volt hogy az oldaluk se elérhető. A biztonság kedvéért felnéztem ide, legalább tudom mi a helyzet.

Pedig mostanában védtem őket.
A szememben az Ubisoft az új EA egy ideje. -
bul07
nagyúr
Ha hosszabb kimaradás majd jönnek a mesével hogy támadják őket
Mint ahogy a steam is szokta, nem ám az ő rendszerük gyenge -
EczkE
veterán
Akkor en pont jokor hagytam abba a jatekot.

-
Neoteric
addikt
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
+1, sajna nem, szintén ps4.
Sőt, Battlefront 2-vel se. -
PETEE78
senior tag
Végre meló után este gyerek lerak alvás, sör kinyit, origin offline

-
Szitnén zenész, PC.

-
HELLAFLUSH
őstag
PS4-en ti tudtok most játszani? nekem most ezt írja : Failed to connect to EA Online.
pedig most lenne időm játszani
-
-
raubisoda
senior tag
Nálatok is offline az origin?
-
@rglaaf
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
ott a rengeteg dlc op fegyver te meg fosos automaticoval bénázol

-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Nézzük, toljad csak!

-
feco70
senior tag
De szerettem bfbc2 tankozni, valaki javított, netán ketten, őrület mit el lehetett érni.
Operations nagyon el van baszva az új DLC.
Tudjátok, az elején arra a hegyre felmenni, egy mészárszék. -
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Megnézzük...tény, a BF nálam (is) egyértelműen járműves játék lenne, így ismertem meg, így szerettem meg, több éven át...
-
válasz
prokxy
üzenetére
Kicsit olyan "kellettlen" ezeken a pályákon a infantry gameplay... járműbe ülni meg totál szerencse kérdése...

Azért el lehet lenni, de nekem még mindig az alap pályák tetszenek legjobban.
Amúgy most én se sokat toltam... vizsgaidőszak van, meg vettem konzolt aztán azzal prüntyögtem inkább.

-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Szuper, épp a 2 karis veretésed nézem kedvcsinálónak!

Ma csak letöltöm, belogolok, megnézem, h mik vannak, aztán holnap igyekszem jönni este.
(#33299) FollowTheORI:

Miért nem tetszik a DLC? -
válasz
Aventador91
üzenetére
Néztem Westie videóját arról a hajósról... na az jó kis frusztráló map lesz úgy látom.

Kő papír olló mondjuk ha jól értem működik... a nagy hajó ellen jó a repcsi... a kis hajók ellen a nagy hajó... meg ott a parti tüzérség, az ellen is ott a repcsi (bomber persze elsősorban)... repcsik ellen meg majd kiderül... nincs sok AA ahogy láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt en se tudtam eloszor, utana kellett neznem nekem is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A szememben az Ubisoft az új EA egy ideje.