Hirdetés
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Land
veterán
A 15 euros Premium Pass akció meddig lesz? Meddig agyalhatok rajta?

-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Tegnapelőtt hoztam létre a user.cfg file-t a BF1-hez amiben felhasználtam a fórumos hozzászólásokat és publikus videó és egyéb helyen fellelhető anyagokat is. Igazából csak a szokásos dolgok vannak benne, thread optimalizálás, FPS draw, egy két advanced video option, meg max frame rate limit 120-on.

Nem tudom hogy csak placebo effekt, vagy valami teljesen máshoz van-e köze, de azóta lényegesen jobb a K/D-m, és többször jövök ki győztesen 1v1-es helyzetekből... legalábbis így érzem, és a scoreboard is ezt támasztja alá...vagy csak sikerült jó szervereket kifognom. De lehet hogy a Telekomnak is van köze hozzá...

UI: jelenlegi konfigommal (adataimnál) és aktuális video beállításokkal stabilan megvan a 120FPS (tehát a max ami most engedélyezett). Soha nem láttam beesni (vagy akkor éppen nem figyeltem). 32-es Frontline map-okon...
-
Nemo1001
aktív tag
van valakinek problémája az origin login-nal? mert nekem azt irja ki offline mode

-
LeRoy18
aktív tag
Tannenberg, vki?
lol, hülye kérdés, ugyanazok az unalmas arcok
ahol star wars ihlette krikett utoket reklámoznak, mindenki vágja, mirol van szo
ja, tudom, népi kérdés, han solo lézerfegyverema is tanultam valamit? mire szogált az 1.vh alatt a bocik végbele?

-
whitezo88
nagyúr
Amiensen szorakoztam ma medal miatt a Putilovval. Tovabbra sem ertem miert lenne jobb mint egy LT vagy Arty truck de poen. Ha megszokod a tolatva kozlekedest egesz jo a lovege.
-
Marmonkanna
tag
úgy tűnik megoldották a problémát, most így csúcsidőben is jó a pingem mindkét játékban.
-
adly77
tag
Nem tudom srácok lehet mázlista vagyok de nekem semmi gondom a játékkal.pár hete volt pár nap mikor kicsit magasak voltak a pingek de sem előtte sem utánna nem volt gond
-
voodoo98
addikt
Infók:
- Turning Tides Dec. 11!
- Frontlines Suez on Nov. 27
- The “Fall of Empires” Operation Campaign Nov. 22 Dec. 6 között, mindenkinek -
M@rdel
őstag
válasz
nova001
üzenetére
A játék nem igényel több száz Mbit -s net csodákat, az alacsony ping sokkal többet számít.
De én inkább arra gondoltam, hogy valami "low budget" szerver szolgáltatóval szerződhetek erre a játékra, hogy jobban csilingeljen a kassza!
Állandóan dobja a server ikont játék közben, és nagyon ritkán teljesen lag mentes a játék. -
-
nova001
senior tag
sziasztok
folyamatosan server disconnect kidob a játék....igy
valami ötlet, tipp esetleg ?
igen UPC-m van
-
whitezo88
nagyúr
Nagyon jó, színezett kép, lehet nem eredeti, de simán lehet az (a bőrre a mustárgáz volt veszélyes, más csak belélegezve, mert sokat azt írják nincs rajta kesztyű)
-
Gery9112
őstag
válasz
dinersgala
üzenetére
A battlepackokat nem tudom de a fegyverekhez kihívásokat kell teljesíteni, hogy használni tudd őket. Nem tudod használni egyből mint a Battlefield 4 esetében.
-
dinersgala
tag
Megvettem a premium passt es a palyakat tudom is hasznalni de se battlepackokat nem kaptam es a fegyvereket sem tudom feloldani
Mit kell beallitani?
-
Mindenki vegye a premiumot....talán akkor tudok játszani a dlc-s mapokon....

-
mcmike
őstag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Én is tegnap láttam a játékba belépve hogy most 70% diszkó van a Prémium Pass-on Black Friday miatt. Ennyiért már nagyon gondolkodom rajta, mert csa az alap van meg. Tényleg nagyon kevés / kicsi a jelenlét a prémium map-eken? Bár mondjuk a fegyók miatt is érdemes lenne...

Az esetek 90%-ában ha Medic öl meg, akkor az Fedorov-al teszi...már csak ezért érdemes lehet megvenni...ha ennyire best killer weapon (~ best seller
)Meddig tarthat vajon? Mert hivatalosan Black Friday az most péntek...
-
Igen... pontosan ezért bosszantó ugyan, de érdemes lenyelni a békát azoknak akik teljes áron vagy közel teljes áron vették... legalább több játékos lesz, remélhetőleg... bár az a baj emellett amúgy, hogy néha ez is hiába, hisz aki már "feladta" a játékot az ezért nem fog visszatérni, főleg tartósan nem.
-
warcat
veterán
Igen,valamint 2 héttel korábban férsz hozzá az épp megjelenő dlc-hez,minden hónap elején kapsz egy 900 scrapes ládát,ez visszamenőleg is jár.
Sorbanállás esetén ha teli a szerver, a premiusoknak prioritás van,de mivel mindig quick matchet tolok, sok értelme nem volt nálam.
És igen,már a fegyverek miatt is megéri ennyiért, ha nem hetente egyszer logolsz be,supportnál Parabellum,medicnél Fedorov,RSC, assaultnál 1900 Factory nagy kedvencek.
-
Land
veterán
Premium Pass=minden eddigi DLC+a jövőbeli megjelenő DLC-k ingyen?
Tehát nekem nincs orosz DLC, mely 10 euro lenne, 15 euroért a Pass azt tartalmazza + ami később megjelenik automatikusan megkapom? -
bul07
nagyúr
Csábító ez a 15€
De....Játékosszám a béka segge alatt van DLC pályákon alig van játékos
Persze most pár napig hétig lesz egy kis növekedés de aztán annyi
5000Ft-ot meg csak a fegyverekért kiadni hát -
AAntii
őstag
Quick meccsel szoktunk menni általában (kivéve mióta a holland szerverek nem mennek telekomos nettel normálisan), al maps-szal, elég gyakran dob dlc-s pályát és a létszámra sem lehet panasz. Ha csak dlc-s szervereken szeretnél játszani, ott lehet kevesebben vannak, vagy nehezebben talál.
-
-
warcat
veterán
Amúgy mivel 1.5 eurót levesz az árból,akár egy Origin Access előfizetést is be lehet dobni, 3.99€/hó, csak mondjátok is le azonnal,a lejártáig élni fog, egy rakás játékot ki lehet tolni addig, pl katasztrófaturizmus Battlefront 2-ben 10 órán át

-
válasz
dinersgala
üzenetére
Jelenleg 15 euróba kerül a pass

-
dinersgala
tag
helo , black friday premium pass akció várható?

-
Pro!Petya
addikt
válasz
steele80
üzenetére
Van még egy másik is ,az nem ilyen egyszerű!!

Leírom hátha másnak is b@szakodik a 60Hz- 59.94Hz miatt.A PROFSAVE_profile fáljban Ezt részt megkeresni :
FullscreenRefreshRate 59.939999 <- Ezt át kell írni a 60.000000- ra
Ezután mentés.
Ha minden jól ment akkor most már Full Screen-be is éles és tiszta lesz a kép.

Netán ezek után se menne akkor marad a borderless mode.
Ezek után már csak egy dolog van hátra, Írni a kedves Dice-nak vagy EA-nek egy szívhez szóló levelet hogy mégis mi a jókurv@@nyjukért nekem kell ezzel elcsesznem az időmet?! Mikor egy valag pénzt kifizettem már így is ezért.

-
Lavar
aktív tag
válasz
warcat
üzenetére
Igazából teljesen elvagyok az alapjátékkal, de most elgondolkodtam a premiumon.
Többször olvastam - volt, hogy itt is -, hogy kevés a játékos a dlc pályákon, mennyire vészes a helyzet valójában? Mikor ki lehetett próbálni a premiumot, akkor én is éreztem, hogy nehezebben talál szervert, ami van azon is kevesebb volt a játékos...
Ennél szerintem már csak akkor lesz olcsóbb, mikor majd ingyen lesz.
Előrendeltem még anno, megjelenés napja óta játszok vele, de csak 270 órám van benne, ami nem olyan sok, főleg az itteni tagokhoz képest gondolom, ezért sem éreztem hiányát a többi pályának. -
warcat
veterán
14.99€-ért szórják a Season Pass-t Originen.
(bekaphatják az ultimate kiadásukkal,csak a beletolt órák miatt nem állok le tovább mérgelődni)
A Revolution kiadás 29.99€,ezekből még lejön 10% ha van aktív Origin Access előfizu,esetleg még a Battlefront 2 trial kapcsán.
-
voodoo98
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
CTE-n van egy 3. kapcsoló, úgy értettem: Lens distortion effect
-
-
Pro!Petya
addikt
Nálam az utolsó frissítés óta , Full screen-be (amin eddig is játszottam és ment faxán) most Homályos és életlen lett a kép,
1080p @2K 60Hz-es monitor (vsync nélkül).
Csak ennél a játéknál csinálja és csak az utolsó frissités óta , de azért volt DDU ,alaplapi bios update, vga bios csere ,jah és 2 db GTX1080 -al is tesztelve ugyanaz... csak fullscreen-be ...
Megoldás az lett hogy Borderless, így olyan mint volt .. YEAAHHH update még sok ilyet

-
steele80
senior tag
Nem lett ez a játék homályos? Nekem olyan mintha tisztább lett volna a kép. Olyan érzésem van mintha nem natív felbontáson játszanám.
-
válasz
voodoo98
üzenetére
Hát pedig szarabb...
Tessék, saját mérés 4K-ban, a bétából: [link]
Az alphat 290-el toltam, de ott sem volt gond.Szerk: szerintem full hd-ban sem lenne ennyi most, pedig az negyede felbontás.
Nem resolution scale-el készült, hanem odacipeltem a gépet a tévéhez....nem tudom számít-e valamit vagy ugyanezt dobná ha feltolnám a res scale-t. -
voodoo98
addikt
válasz
F e Z o
üzenetére
Ha jó és nincs semmi gond, akkor természetesen OK! A lényeg, hogy nálad jól menjen. Ezeket azért írom le, hogy segítsem a közösséget! Ha esetleg vki belefutna hasonlóba, akkor tudjon róla, illetve bele se fusson.

Szerintem maga a játék alapvetően, grafikailag jól optimalizált! Sokkal részletgazdagabb, mint a cod és sokkal jobban is fut (szerintem) A cpu-t eszi ez tény. De nagyon. Inkább a hálózati résszel van probléma főleg, meg az idegesítő apró bugokkal. Na meg a low csapattársakkal!

Megj.: Meg az is gáz egy kicsit, h sokan panaszkodnak arra, hogy patch-ről patch-re szarabb. Én ezt nem vettem észre, de kb. 3 config cserém és 2 vga cserém volt közben.
-
-
voodoo98
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Így van! A 388.13-as nem ajánlott gpu monitorozó programokkal együtt. Nekem akad nagyon.
-
-
Nemo1001
aktív tag
nem indul el a game hogyan lehet evvel az nvidia driverrel elinditani? -
voodoo98
addikt
-
Marmonkanna
tag
válasz
Pubszon
üzenetére
- 10-én, pénteken vettem észre először.
- én mostanában csak a bf1-et és a rocket league-et toltam, aminél a multi miatt ez tapasztalható, de biztos más játékoknál is ez van, mert ez valami hálózati gebasz.
- országot nem lehet egyértelműen mondani. múltkor is, mikor néztem kb csak holland servereket láttam, mégis egy részüknél 90 körüli ping, a többinél 150, de 50-70 lenne a normális. RL-ben meg nem tudok helyszínt, de a rendes serverekre most is jó a ping, a virtuálisakra meg a triplája. -
IntelKiller7
nagyúr
Nagyon gondolkozom a Premium pass vásárlásán. Fél éve nem igazán játszottam a játékkal, az új DLC-ket próbáltam ki aztán ennyi. Mondjuk még van pár napom átgondolni.
Akkor vetne szét az ideg, ha megvenném aztán nem játszanék vele és közben bekerülne Accessbe.
-
AAntii
őstag
válasz
Pubszon
üzenetére
Múlt hét közepe óta van, a holland szervereket érinti.
Nem csak mi magyarok panaszkodunk rá, deutsche telekom előfizetőknek is volt gondja.
Jelenleg is szar holland szerverekre, ha ír szervert választunk, akkor visszatér minden a normális kerékvágásba, 30-40-es ping van akkor. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Németh Péter
üzenetére
Jah, akkor viszont jó tudni, hogy háklis a CPU szálak számára. Mert ugye csak órajelet módosítottam, plusz HT-val, és anélkül teszteltem.
Köszönöm Nektek. Akkor addig hagyom a témát.

-
-
Pubszon
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ez akkor van, ha gyakran cserélsz hardvert.
Esetedbe az órajel változtatást is hardver cserének érzékelte.
24 óra múlva menni fog.
A Guru3D járt ebben a tesztben, több VGA a SW BF2-vel. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Németh Péter
üzenetére
Kb. 20-30 perce próbálgatom elindítani, reboot már volt több is. Origin-t is újratettem, semmi.
-
-
-
-
raubisoda
senior tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
de kinyomom pill
-
válasz
Németh Péter
üzenetére
Köszi, akkor talán elérem a 120at a dlc-ig.
-
-
-
raubisoda
senior tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Sorry csak már az agyvérzés kerülgetett és láss csodát a 1703 megoldotta a gondomat.Medium 130rsc-vel 95fps (85/110 között megy) high-on 130rsc-vel meg 70 meg van.Mellé felraktam a GWX_control_panel-t és kinyomtam a frissítéseket ozt csókolm.Beton stabil a 388.31-el.

-
válasz
sixpak
üzenetére
Onnantól szintenként fél millió.
http://battlefield.wikia.com/wiki/Battlefield_1_Online_ranks
-
válasz
Pubszon
üzenetére
A szerverek IP címét nem egyszerű (igaz, nem is bonyolult) kiszedni. Én a Netlimiter 4 vagy a Wireshark programokat használtam erre. Nyilván csak multiplayer játékokat érint. Szerintem célszerű eleve traceroute (windowsban tracert) kimenetet csatolni. BF1 esetén a 31.204.143.173 szerver IP még mindig él és ott továbbra is i3D.net a szolgáltató. Én Digi-s vagyok amúgy, engem nem érint a probléma.
-
Voodoo topikgazda urat kérdem (vagy aki tudja) , hogy 100-120-ig hogyan alakulnak a szintlépések?
99-100 között több mint 2,6m kellett, szenvedés volt, most viszont 2 szintet léptem viszonylag hamar, 500ezer kellett mindkét esetben. -
Pubszon
veterán
Telekomos magas ping ügy érdekében kellene minél több infó, hogy tudjanak ellene tenni valamit.
-Mikortól van
-Mely játékokat érinti
-Mely szervereket érinti (Ország, vagy konkrét IP cím)És egyéb hasznos infó.
-
steele80
senior tag
válasz
raubisoda
üzenetére
Nálam a Bf1-en kívül egyik játékkal sincs baj a 1709 alatt, ezért valószínűsítem, hogy nem a 1709 a Bf1 problémáinak okozója. Az NV meg egymás után lassan heti gyakorisággal dobja piacra a szarabbnál szarabb viccesen WHQL-nek minősített drivereit. A másik dolog az, hogy aki AMD procit, kártyát használ Bf1 vonatkozásában valamiért kevesebbet panaszkodik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Állandóan dobja a server ikont játék közben, és nagyon ritkán teljesen lag mentes a játék.

nem indul el a game hogyan lehet evvel az nvidia driverrel elinditani?
).