Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
válasz
Snooker
üzenetére
Westie videoja. Roviden: ha felveszed az uveget akkor az lesz a loadout-od. Grantot, med es ammopouch-ot tudsz dobni, de ha ladat tennel le vagy fegyvert valtasz elveszted az uveget es nem is tudod felvenni. 1 uveget egy korben csak egyszer lehet felvenni.
-
Snooker
senior tag
Ha felvesszük a borosüveget, akkor a melee weapon lecserélődik rá? Vagy ha fegyvert váltunk, akkor a borosüveget "eldobjuk"?
-
Snooker
senior tag
válasz
dinersgala
üzenetére
Nem tudni...
-
dinersgala
tag
helo, várható új operation?
-
@rglaaf
veterán
Assaultnak lesz vmi cucca air ellen ha jól látom?
-
Snooker
senior tag
válasz
Marmonkanna
üzenetére
Szerintem mindkét DLC mapra fölösleges. Még a tengerpartos mapokon megértem, de ezeken...
-
Marmonkanna
tag
-
steele80
senior tag
válasz
zakarmihaly
üzenetére
Köszi! Huncutkodom a gondolattal, hogy behúzok egy Ryzen 5 1600-ast. Így segítettél az alaplap döntésnél!

-
zzola
titán
Vaux B pontnál glitch-el találkoztatok már? Tegnap ráspawnoltam egy tagra és a pálya felett volt. Pontosan a B
zászlópont felett/mellett és onnan lőtte sz*rrá az embereket...
-
voodoo98
addikt
Weapon balanceok:
- Increased the horizontal recoil of the Ribeyrolles from 0.16 to 0.33. (ennek annyi akkor! pedig elég jó volt)
- Improve the consistency of the Automatico at mid-range.
Decreased the horizontal recoil of the Automatico from 0.6 to 0.4.
Decreased the first shot recoil multiplier of the Automatico from 2.8 to 2.4.
Automaticot meg erősítik!

Térkép a mapokról:

Forrás: twitter -
voodoo98
addikt
Tegnap valaki ezt beírta és meg voltam róla győződve, hogy csak trollkodik. DE NEM!

Ez egyáltalán hogyan lehetséges? (nem tudom)
Taking out a train behemoth with the kolibri Battlefield 1(#34882) zzola

-
voodoo98
addikt
Frame drop probléma:
Dice tervezi pillanatnyilag leállítani a service assignments-eket, amíg meg nem oldják!

Forrás: Twitter:
NOTICE: DICE is considering the possibility of disabling the new service assignments while working on a fix in the short term #Apocalypse.The team will be evaluating any possible impact by doing so and they'll soon be back with a new update on the issue #BF1.
-
zzola
titán
válasz
muszurkefal
üzenetére
Ne haragudj, nem emlékszem rá!

-
Jó ez a repcsis mód, tetszik... végre lesz mivel húzni a pilótámat is... eléggé béka hátsója alatt van még.

-
zzola
titán
válasz
muszurkefal
üzenetére
UPC?
-
Pubszon
veterán
A 3 új mapból az egyiken spawnoláskor borzasztó FPS drop van, leesik 30-ra is. A többi mapon nincs ilyen.
Másnak is? -
LeRoy18
aktív tag
Paschendale
a filmben aszem kersztre feszitnek egy csókát a senki földjén
de ez is megjárjaA Vas Szűz nagyháborús eposza
http://nagyhaboru.blog.hu/2014/09/17/a_vas_szuz_nagyhaborus_eposza
[link] -
LeRoy18
aktív tag
válasz
muszurkefal
üzenetére
jaj, ne már. képtelen vagyok repülni, ez nem egy szimulátor
én vagyok eddy, a sas. a röpképtelen madár téli olimpia idején
az új bombázók:
airco - angol szinekben indulnak
hansa- osztrák-magyar és török felésgjelzés -
pucz
senior tag
Üdv.
Nem bírtam magammal, és leszedtem a gamet. Absolutely beast

Az Air Superiority is valami nagyon király. Három kört toltam bele, mind a 3 meccs végén csapat első voltam, és Highlights-os. Király, hogy végre lehet érvényesülni, és nem lőnek ki a légvédelmisek.Pluszba, adja most rendesen. Sőt, nem tudom mi történt, de még sokszor talán túlságosan is...
Legalábbis nem egy olyan helyzet volt ma, amikor szerintem be sem kellett volna adnia, de még is... -
muszurkefal
aktív tag
Hát nekem ezzel az új patch-csel játszhatatlan lett.
Eddig is 2 percenként kidobott dc-vel, de most már ehhez konstans 300-as ping is társul.
Letöröltem.

*A vérnyomásom is 300
-
LeRoy18
aktív tag
ki az a hülye, aki feláldoz egy épp üveg (mi van benne, konyak?) az ellenség koponyáján?
legalább vadiúj hadihajót kéne avatni, asszem azt pezsgővel szokás

-
feco70
senior tag
Milyóta megjelent csak operations nyomom, valahogy a többi nem jön be. Bfbc2 nem tudtam mással játszani csak a rush, de ez itt nem jön be.
-
Lavar
aktív tag
Ez most jobban sikerült, stabilabb lett a framerate, simábban fut nálam is.
-
voodoo98
addikt
válasz
nagybá
üzenetére
Vannak erre már reddit posztok:
link1
link2Az első azt írja le, hogy akkor vannak nagy stutterek, amikor lelő valakit, na nálam is így vannak!
SZerk.:
óóó édes Istenem:

After every single hit, not just kills: linkCalling it now, it's caused by the tracking for the new assignments, since it doesn't happen in unranked, spectator or singleplayer.
-
voodoo98
addikt
válasz
Rico45
üzenetére
Most ez engem is lehangolt, hihetetlen ez komolyan, ilyen fejlesztőcsapatot még nem láttam. Nem volt olyan patch, ami ne b*szott volna el vmit.
Persze a menü szaggatást kijavították, ami jó, helyette bejött ez! És már a CTE-n is szaggatott, be is írtam, de ezekszerintem szart sem ért!

-
voodoo98
addikt
Nekem is tetszene, ha nem lennének k nagy fps droppjaim és minden mapon ( a régieken is), már a CTE-n észrevettem, hogy a PASSCHENDAELE nagyon akad! De brutálisan, szinte játszhatatlan.

Másnak?Van egy ilyen ebben az új DLC-ben:

-
nagybá
senior tag
Ez a DLC eddig iszonyat tetszik!
A Sommer river vagy mi az nagyon jó ezekkel az árkokkal!!! -
nincsnév007
addikt
nekem nagyon tetszik eddig pörögni fog rendesen nálam
főleg a PASSCHENDAELE map nagyon bitang
, jól is néz ki, meg most nagyon jó csapatot kaptam szinte végig élesztettek, squad leader is tudta a dolgát. meccs végig 0 halál
-
@rglaaf
veterán
Gondolom operations nem lesz az uj mapokon cq nem kivánom mostanában

-
zzola
titán
7.832GB PS4-en az új DLC.
-
Gery9112
őstag
-
Snooker
senior tag
válasz
sixpak
üzenetére
A mai

5 map
Van jármű Paschendalen meg Somme-n, de nem olyan rengeteg. Szerintem nagyon brutál, főleg az előző mondatomban említett két map, de a repülős játékmódok is tetszenek. Viszont Caporettot nagyon elbaszták az olaszok szempontjából, de ott is brutális gyilok megy... -
Snooker
senior tag
Nekem megvan a kedvenc DLC-m.
-
steele80
senior tag
válasz
zakarmihaly
üzenetére
Milyen lappal volt bajod?
-
zakarmihaly
tag
most nézem h ma jött az új dlc, új fegyverek új mapok, pedig még az előzővel sem "végeztem" kétszeres alaplaphiba/gariztatás miatt, úgyhogy nagyon várom, hogy újra a lövészárkok közé kerüljek : ]
-
STC Speed
őstag
Nagyon jó lett ez a DLC szerintem!

menü nem szaggat és jó a hitbox is szerintem.
-
voodoo98
addikt
Szaggat még a menü?
-
STC Speed
őstag
Repcsi beállitásra van tippetek mit érdemes? nálam full alap,csak az érzékenység van maxon.
-
voodoo98
addikt
16 új service assignments:

-
-
válasz
Bati0501
üzenetére
Felsőtestre, és van neki egy "sweet spot" tartománya... abban a távolságban kell lennie az ellenségnek hogy 1 hit kill legyen. A grafikonján látod hol van ez kb.
Ha a karját, lábát stb találol el, vagy túl közel, vagy túl távol van, akkor nem lesz 1hit kill.
Nyilván ha fejre tudsz lőni akkor az 1 hit kill szintén, de az jóval nehezebb, főleg sima irányzékkal.Szóval nem feltétlen érdemes erre játszani. -
Juhasz27
tag
Patch után:
You have lost connection to the EA servers
Müxik
-
Gery9112
őstag
-
Gery9112
őstag
Véleményeket majd a DLC-vel kapcsolatban ne tartsátok vissza.
Kíváncsi vagyok, hogy sikerült....valahogy erről most mintha kevesebb infók szivárognának mint az előzőekről. Westie is inkább Rainbow Six Siege-ről csinált videót. A fegyverek kioldásáról se tudni kvázi semmit (vagyis eddig nem találtam) -
Madn!ght
addikt
válasz
Bati0501
üzenetére
Jah, ugyanígy voltam én is. (személyes meglátásom, hogy az első 40-50 killnél még elég hektikusan működnek a fegyverek, bár lehet csak a véletlen műve, vagy szimplán csak nem érzem) Néztem YT vidiket is, próbáltam az irányzékot is váltogatni. A minap egyik TDM meccsen Fao Fortressen "elkezdte" adni, csípőből is simán öltem, folyamatosan egyhiteltem. 25+ / 10 alatti statot sikerült összehozni. Máskor tutira becélozva sem mindig találom el az ellent (rangetől függetlenül), vagy ahogy te is írod, épp hogy csak karcolja.
Egyelőre nem jöttem rá nagyon a titkára, de az egyik YT vidiben is tesznek rá utalást, hogy egyes fegyverek bizonyos mapokon jobban használhatók (akár ugyanolyan távolságon belül). Mindenesetre felváltva használom a Gewehr m95 infantryval.

-
Snooker
senior tag
válasz
voodoo98
üzenetére
Múltkor bejelentkezve hagytam az Origint, úgy voltam vele, hogy majd, amint megjön az Update, elkezdi tölteni. De ez nem történt meg. Van valami beállítás, ami észleli egyből, ha van Update és elkezdi tölteni, vagy mindenképp újra be kell jelentkezni, hogy elinduljon a letöltés?
-
voodoo98
addikt

- Meat Cleaver automatikusan jár és az Improvised Grenade is.
- Prybar puzzle lesz.
- Wine Bottle-t pedig fel kell venni egy bizonyos helyen.
UPDATE: Melee Weapons #BF1 #Apocalypse.
According to DICE, the "Meat Cleaver" and the "Improvised Grenade" will be immediately awarded to all #BF1 #Apocalypse owners ✅
The "Prybar" will be a puzzle weapon ✅
The "Wine Bottle" is a pickup hidden at certain locations ✅Forrás: Twitter
-
Snooker
senior tag

-
Bati0501
őstag
Srácok, van vmi trükkje a Martini Henry fegyvernek?
Videókon persze azt látni, hogy akár több száz méterről is one shot one kill a fegyver, én meg még el sem találom az ellent, ha meg mégis, akkor max. 90 hitet érek el- olyan is volt, hogy vagy 5 méterről 75-öt adott.
Tehát feljebb/lejebb-jobbra/balra kell célozni, mint ahogy az ember először gondolná? Én eddig nem éreztem rá. -
törölt tag
Mi lett a játékkal? Én one shot killed lettem, viszont senkit nem bírok lelőni. Ebben A új patchben nagyon elkúrtak valamit!
-
mcmike
őstag
válasz
mcmike
üzenetére
Ja és még csak ennyit fűznék hozzá:
- csak csapatban érdemes mozogni, az egyszemélyes hős mód általában sok újraéledést/halált eredményez...
- orosz szerverre sohasem megyek, ez az én személyes szabályom. Ott mindíg negatív tapasztalataim voltak. Nem a mapokra értem, hanem magára a szerverre hogy Oroszok üzemeltetik.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

12 éve aktivan bf ezek de ez már nekem is sok

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)