Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
pityu8611
üzenetére
Többek között ezért is jobb a konzolos világ. Nincsenek sértő üzenetek, illetve ha kapsz is ilyen privátot, azt lehet reportálni és tényleg foglalkoznak vele! Én PS-en és Boxon is kaptam már eltiltást trágár üzenetért.
Tudom, ez neked nem megoldás!Mi itt azt tudjuk javasolni, hogy kerüld a magyar szervereket!
Voltak korábban is hasonló sz@rverek, pl. a Debreceni magyar sz@rver... -
pityu8611
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Na jó, dehát akkor is.....

-
-
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Melyik az a tank anti air? Az artillery?
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A simán kicsit túlzás, de tény, hogy járművekkel jó statot lehet összehozni. Na igen, Ö sem nyomta rosszul.
Az utolsó DLC mikor lesz ingyenes? Remélem még az V előtt kiadják
200% dmg szeron a legrosszabbak a sniperek. Annak örülök, hogy az V-ben limitálva lesz a lőszermennyiség, Így a nem hasalhatnak órákig...
-
prokxy
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
GZ!

-
zzola
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Muhahahaha
-
-
Dtomka
veterán
Akkor nem nálam van a gond. Köszi a választ.

(#38085) FollowTheORI
Valóban nem, de nem is arra mentem ~1 hónapja már 150 lvl vok. A sok free dlc által a k/d 2,5 alá süllyedt, így most azt tartom szem előtt.
De nézz kicsit feljebb, na még feljebb...na megvan? OK (135:1 - kalapácsot elő...
) -
-
zzola
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére

-
zzola
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Gondolom "when active" van beállítva a csetnél...
H betűvel tudod módosítani játék közben... -
@rglaaf
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Nekem fent van steamen de nincs az az isten hogy mégegyszer azt elinditsam inkább letolok egy 15k tiketes metro only-t mint azt a ragyiságot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bul07
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nincs letiltva az ablak? Mert arra is van gomb
-
ForRedGlory
félisten
Azzal mi a banatot lehet csinalni, ha a chat ablak nem latszodik? Ha elkezdek irni, akkor felugrik, de miutan elkuldtem az uzenetet, fel is szivodik. Csak akkor jelenik meg, ha megnyomom azt a gombot, ami utan lehet irni...
Settingsbe nem jartam, ott semmit nem allitottam el.
-
Aventador91
őstag
valaki jön pubg? anubissal toltam régebben, de én befejeztem egy ideig aztán ő is. most újra leköt, jobban mint bf1. bf5-ig már elvagyok más gamekkel
-
Sanyi.il
aktív tag
bedobom már akkor én is a profilomat , szerintem senkivel nem találkoztam még itt online, de majd BFV-ben próbálok aktivabb lenni, ha már van egy G533 headsetem mikrofonnal.
-
nincsnév007
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
PS-en is tudnak bannolni?

-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Amíg nem bannolnak miatta...

-
zzola
titán
PC-n a HUN-Grrrrrr az kicsoda?
-
zzola
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Hátazazéeléggáz.
-
nincsnév007
addikt
az én nevem mellett is ott van a HUN tag, de leszarom hogy kinek tetszik kinek nem, nekem tetszik ez a lényeg

-
válasz
Aventador91
üzenetére
Ha másikra mész ott meg töröknek néznek majd és azért bannolnak...
Jobb ha nem írogatsz magyarul...

-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére

Este csak egy körre mentem fel a Marvel maraton után, ma tervezek jönni többet.
-
-
gergo5991
őstag
ma nektek talál szervert a kereső? reggel óta próbálom de semmi, recentben van pár de az is csak conquest és kb 7en várakoznak mind1ik szerón előttem
-
zzola
titán
Csak jelzem, hogy aki késztetést érez, PC mellett tegnapelőtt óta XBOX-on is megtalálható vagyok (újra)!

-
prokxy
veterán
Köszönöm a segítséget...ha kicsit olvastál volna utána, okostojás, nem nyeklett VGA-val is ez van, szóval sztem illő lenne csendben maradnod és olyan hozzászólást írni, amihez van értelems infód. Köszönjük, viszlát!

voodoo: hát igen, vannak akik segíteni akarnak és vannak, aki kárörvendenek, mert ráérnek vagy szimplán ilyenek.

-
voodoo98
addikt
-
Dtomka
veterán
válasz
BullKoxa
üzenetére
Előző pálya Sinai volt. Egész jól állt a csapat, ~300-35 pontal vezettünk. Megjelent Ö, és 1 Epix előtagú player és ~1850 nél megfordították az állást és ki is kaptunk. Akkor repülőzött (és sniperkedett), A ködben nem vagy ritkán lehet spotolni a repülőket. Ö mindig tudta, hol vannak az ellenséges repcsik, és a gyalogosok.
Én is kalapáccsal masszíroznám meg a kezeit, De nem csak az övét, hanem az összes csaló gyökérnek!
-
törölt tag
(#38039) gergo5991: 1907 Factory rövid távra, RSC Optical messzire.
-
gergo5991
őstag
ti milyen módban játszotok? mostanában nagyon ráfüggtem az operations módra, csak nehéz szervert találni, meg olyat ami eggyáltalán fel is enged
medic-el milyen fegyver jó most? mandragón sniperbol eléggé elegem lett, autoloading extended meg kezd kuka lenni, fedorov kuka -
voodoo98
addikt
R2BFV Back to Basics szerón voltam és kiderült, hogy assault-nak engedélyezett a Frommer Stop Auto!
Persze chaten írogattam, hogy ez hogy lehetséges. Írták, hogy talán, bug, aztán egy idő után kickeltek.
Főleg pisztollyal mentem, ami engedélyezett, mert húzom az M1911-et.
Szerintem auto kick volt, de miért? -
prokxy
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
Ezt lehet behúzom, mégsem annyira győzikés, mint a másik. Ha megveszed, akkor fussunk össze és meglesem élőben.

Múltkor egy srác panaszkodott, hogy megvette az assaultra 10000-ért az a rózsaszínest és tényleg ratyi volt, jól felcseszte magát rajta, h hónapokig gyűjtött rá és milyen gáz lett!
Odahívott pár embert, aki meg akarta nézni meccs közben, király volt, senki nem bántott senkit, megnéztük, majd ment vissza vagy 20 ember a dolgára a zászlókhoz.

-
-
voodoo98
addikt
Road to #Battlefield V Stage 2 - 5. hét

-
Biztos most tesztelik milyen bugos legyen a BFV...

-
prokxy
veterán
Egy kis segítség kellene Srácok:
adott a BF1, ha a beállításokban a Post Process Quality-t High-ra vagy Ultra-ra rakom, akkor elcsesződnek a színek és vmi nem ok,2 külön VGA-val is ezt produkálja a PC: gugli drive linkOff-Low-Medium-on jó, High-Ulta rossz, vkinek ötlet?
Ami volt: DDU-val driver törlés, különböző NV driverek felrakása, experience-szel, anélkül, restart, játék javítása.
De a többi játék megy rendesen, Tomb Raider, Shadow of War, Witcher 3, mind maxon, semmi gond. Ez a Post Processing csesz be neki, van még másik játék, ami ezt használja és ki tudnám próbálni vele?
Most ez BF1 fícsör vagy a PCI-E slotom csesződött el, vagy a monitor rendetlenkedik? -
Pro!Petya
addikt
válasz
steele80
üzenetére
Nincs semmi baja pumpánknak!
Nálam már megoldódott ,nála meg más megoldást kell keresni.Most ez a helyzet nálam BF1 alatt!

Nálam processzorteljesítmény csökkentési / növelési küszöb meg még egyéb dolgokba kellet belenyúlnom.
Mivel az energiatakarékos sémán kívűl minden más sémában ugyanúgy túráztatja, ezért csak annyi volt dolgom hogy úgymond átírtam a sémát. (szval most az energiatakarékos , teljesítménycentrikusan működik nálam mivel kell a házirendje )
Ezeket az opciókat ne is keressétek mert alapból nincsenek ott

-
voodoo98
addikt
-
voodoo98
addikt

-
Pro!Petya
addikt
-
Törzsúr
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi a választ. Mikor megvettem a játékot nem volt ilyen gond. Azóta jött pár driver és BF1 frissítés szóval betudom annak mert semmi más játékban vagy programban nem produkál hibát a kártya.
Egyik BF1 frissítéssel sajnos az MSI app. támogatása is megszűnhetett mert egy ideig tök frankón mutatta nekem játékon belül, hogy hány fokos a VGA meg stb., de már ez sem zavar... kevesebbet játszom már vele mint annó. -
válasz
Törzsúr
üzenetére
Legvalószínűbb hogy egy sima driver/software issue... másik lehetőség hogy túlmelegszik a kártya valahol, pl a memória.
290-nél főleg most az újra melegebb időknél simán elképzelhető. Főleg hogy ezek nem mai vasak.Neked is AMD van?
Jah látom hogy 1050... szóval akkor inkább a software gond lesz az.
-
-
Atla
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Most készülök delidre, már megrendeltem a condactonautot, 3770K szóval gari már nincs. A satus módszert akarom én is, csak hajszáritóval melegítem majd alulról. Fosok kicsit, most vettem a procit, de remélem sikerül.
-
voodoo98
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kaptam azóta már kontaktot prokxy-tól. Ha csinálom, akkor vele csináltatnám meg.
Nekem volt egy gyári hibás 6700k-m, beraktam és a windows sem állt fel. Másik ugyanolyan procival ment a gép. 3 napos csere gar volt. De úgy van, ahogy mondod: ha 1-2 hónapig jó az elején, akkor valszeg jó lesz utána is (3 évig, amíg a gar tart, utána meg már tökmindegy). -
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Leszel este Gizi? Ma sztem ha jövök is, akkor 10 után, filmezés nap lesz sztem.
-
válasz
voodoo98
üzenetére
Ha tudod mit csinálsz és ésszel meg óvatosan akkor minimális... én simán satuval meg fadarab+kalapács+ragasztószalag módszerrel megcsináltam.

Igaz én csak MX-et raktam alá és nem is ragasztottam vissza, szóval relative picit javult.

Persze a gari ugrik akármit csinálsz, szóval igen az mérlegelendő... bár én még életemben nem gariztattam procit... szerintem az a legbiztosabb alkatrész az egész gépben, ha túléli a kezdeti "bejárató" időszakot.
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
Több gyakorlással simán tudnám hozni a majd' 3-as KD-mat konzolon is, mert sokkal több a láma rajta, ez a tapasztalat.

Meg már ismerem a pályákat, fegyvereket, spawn pontokat, stb.
De szvsz az, h vki egyszerre több platformon is tolja ugyanazt a játékot, kb 0 értelmét látom. De Te zola vagy, aki havonta változtatja a ps4-xo-pc között a helyét.
no offense 
#38004) voodoo98: mit számít az, mi baja lesz egy procinak?
Amúgy mivel hűtöd?
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- iPad topik
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

. biztos , mert szinte mindenki ilyen a listában
!