Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lendova
őstag
Nekem 3 különböző 7200-as HDD-n volt már a játék és 9/10 alkalommal így is a kezdésre várok.
-
voodoo98
addikt
Frissítettem az összefoglalót 1-2 dologgal (főleg a 6. és 7. ponttal).
Madn!ght-nak köszönjük a
Battlefield 1 teljesítményproblémákkal kapcsolatos tapasztalatok összefoglalóját!

-
Lien
aktív tag
Köszönöm, egyáltalán nem jön be ez az Origin és nagyon nehéz átlátni a rendszerén.
-
Ha ez az infó még helyén való, akkor túl sokáig biztosan nem:
Szerk.: Most látom, ez jan 5, szóval helytelen.
Originben valóban Jan 12 van írva a bolt főoldalán. -
Lien
aktív tag
Sziasztok, tudja valaki, hogy az Originen meddig tart a Battlefield 1 Revolution PC 24€-s akció?
-
pucz
senior tag
Az Official TSAR szerverek lockolva vannak 120 fps-re, vagy mi? Mintha oda lenne ragasztva, csak menüben megy fölé.
-
steele80
senior tag
válasz
Lendova
üzenetére
4.1 GHZ-re boostol a proci és vannak olyan mapok mint pl a St. Quentin ahol bizonyos helyeken lezuhan az fps. Ha médium beállítással használom, akkor jó, de ha ultrán tolom ezeken a helyeken az i7 is beesik 60 fps alá. Nem sokkal, de beesik. A dlc-s mapokon tökéletesen fut a játék, míg az alap mapokon vannak ezek a dropok.
-
törölt tag
Sok körülménytől függ, hogy hogyan fut a game. Nekem nem akadozik egyáltalán, és az fps is csak azert 60, mert v-sync on. Anélkül 100 az átlag. Pedig az en vga-m buta. A cpu orajel viszont nagy.
Eloszor azt hittem, hogy keves a vas az ultrahoz, de aztan nvidia segitseget kapott a cpu-tol, meg az energiaballitastol, meg v-sync is on... Így szep is meg jo is. Meg kiprobalom az nvidia v-sync potlo megoldasat is.
-
steele80
senior tag
válasz
adly77
üzenetére
És miben nyilvánult meg? Láttad, hogy a monitorozóban többet fogyasztott a ram-ból? i7 7700-al próbáltam mindkettőt és semmi különbség nincs. Viszont a processzor csere i5 7600-ról i7 7700-ra történő átállás érezhetően simábbá tette a játékot, viszont ahol az i5-tel fps drop volt - jó példa erre St. Quentin A pont malom első szint - ott i7-tel is beesik az fps ultrán fhd-ban 60 alá egy kicsit. Itt i5-tel 40 - 45-re esett. Ezért mondom, hogy szar a játék optimalizációja. Visszatérve a ram-ra a vantól nem kell félni, de ilyen árak mellett, aki a + 8 GB ram-tól vár változást, az csalódni fog.
-
adly77
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
kár volt megnézzem...már töltöm

-
törölt tag
válasz
syler123
üzenetére
Nvidia beallitasokban szeritem celszerubb ezt beallitanod, a program, jelen esetben a BF1-hez tarozo nvidia beállítások alatt. Akkor van ertelme magasabb értékeknek, ha a cpu-ban van tartalék, és ki kell segíteni a gyengébb vga-t. Nálam ez a helyzet, ezert az értékem 4.
-
prokxy
veterán
válasz
Németh Péter
üzenetére
"Energiagazdálkodás legyen Teljesítménycentrikus" => ez ne legyen...akkor netezés közben is tolja a VGA-ra a feszt és megy a venti fölöslegesen...kipróbáltam, semmi értelme. (1080ti)
-
voodoo98
addikt
válasz
syler123
üzenetére
Amennyi az érték annyit előre számol a cpu, gondolom combosabb vassal ad ez igazi előnyt. Nekem -1 és 0-nál eléggé microlaggolt a kép a stabil 120 fps + gsync ellenére, de beállítottam 4-re és viszonylag tükörsima, nyilván vannak fps droppok, de jóval jobb lett (1080ti).
-
Źşë'
addikt
válasz
üzenetére
ha 3gbos a vgad, elképzelhető hogy elfogy a vramod és ezért jönnek a mikrolagok, figyeld egy gpu monitorozo progival (msi afterburner) h mennyire telítődik a vram a vgan - 3giga kevéske egyébként - én is ezt mondom úgy hogy a 970en 4giga valójában 3,5giga... le van osztva a vram és az az 512mega elviekben lassabb is, mikor a 3,5et túllépi igen észrevenni ezt az elcseszett határt... ha anno tudom hogy ilyen ez a kártya meg se veszem... picit becsapva érzem magam, és rohadjon meg az nvidia h ilyet ki mert adni a kezei közül... nem különben meg a magas vga árai miatt is...
-
Zso Ro
senior tag
válasz
üzenetére
A lényeg,hogy az élmény amit nyújt pozitív legyen.Igaz,többet vártál,de a látvány miatt meg besz@rsz közben,szóval ez csak pozitív lehet.Legfeljebb többször cserélsz gatyát

Viszont a 93fokos proci még mindig elég aggasztó.Húzva ennyi vagy alapon?
Írtad,hogy halk gépet akarsz,de akkor most manuálisra állítottad a ventik fordulatszámát és így érted el a halk működést de izzó procit?Nem releváns,mert nekem 6700K-m van,az van húzva 4.4Ghz-re,de 65fok fölé nem megy.Más kérdés hogy a gépem sem halk,viszont hűt rettenetesen a ház is és a dupla ventis Mugen is
-
voodoo98
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem teljesen ok a configod! Az, hogy már nincsenek microakadások (microstuttering), az egy k nagy dolog! Ha a BF1-et élményszerűen akarod játszani, márpedig úgy akarod, akkor ezek a változtatások (i7 7700k, +8gb ram) szükségesek voltak!
Nyilván lehet fokozni gsync-es monitorral és nagyobb vga-val (amin több vram van), de gondolom most ennyi fért bele. Nincs ezzel baj. Ahogy prokxy is írta: így időt állóbb a géped, ami szintén valami.Annyit megtehetsz még, hogy
- játékon belül állítgasd a RenderDevice.RenderAheadLimit 1-től különböző értékre. Gondolom ide kéne több vram vagy nagyobb gpu. De nekem a "RenderDevice.RenderAheadLimit 4" nagyon bevált.
- "GameTime.MaxVariableFps"-t állítsd olyan értékre, ami általában meg van. Ha 60 hzen vagy, akkor 70-80-ra kb.
- Fast Sync-en vagy, ami szintén jó
- ez az oldal alapján belövöd medium-ultra közé a grafot (nekem is a Post Processing Medium-on van, mert hiába van meg ultrán a 120 fps gsync-kel, akkor is kicsit darabos. Esetleg a HBAO-t és az élsímítás vedd még vissza) . Pl.: textura meg egyéb dologkat simán felvehetsz ultrára nincs nagyon performance impactja.
- Veszel egy jobb cpu hűtőt és húzol a procin még. Simán bírja a 4.8-5.0ghz-et (feltéve ha "k"-s a proci). Nyilván hűtőtől és szellőzéstől is függ, h mit bír egy proci. Prokxy-t lehet kérdezni, szerintem ezen ő már túl van.
- Ramokat XMP profillal használd a bios-ban, gondolom úgy van. Nem árt a játéknak a 3000+Mhz.
- DX12-t (legalábbis Nvidián) felejtsd el, akad és lassabb is (legalábbis jó pár hónapja még az volt) és semmivel nem szebb, ugyanis a dx12 nem erről szól, hanem a sebességről, de abban meg nem jó.
- mindenféle windows gaming módot kapcsolj ki, szedj le minél több 3rdparty-t (nekem a geforce experience sincs már fenn, attól is akadt egy kicsit) -
válasz
üzenetére
Ha már szóba került az optimizálás, én a következő dolgokat szoktam figyelni:
Energiagazdálkodás legyen Teljesítménycentrikus
Ha érzem, hogy mikrolagos lett a játék, akkor megnézem, hogy betelt-e a stand-by memory és ha igen akkor törlöm.
https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/rammap
Nvidia beállításoknál az energiagazdálkodás legyen a Maximális teljesítményre állítva
Mindenképp érdemes limitálni a képfrissítést a monitor képességeinek megfelelően:

Grafikai beállításoknál én a medium beállításból indulok ki és onnan megyek följebb, de ez egy iszonyú időrabló dologgá tud válni. Most például kismillió beállítás kipróbálása után maradtam Auto - mediumon.
Fov nálam 90 fok.
-
törölt tag
Hát, én annak az árát nem is néztem. Ezt a 3GB-osat is csak egy amolyan "miért is ne + 20é" hangulatú pillanatban módosítottam a megrendelésben a 1050TI-ről. Szóval tökvéletlen, hogy ilyenem van. (Illetve azt hazudták nekem valahol máshol, hogy elég az i5, legyen inkább jobb vga...)
-
törölt tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Freak, nem próbáltam, az i7-tel jött a +8 GB ram is.
---
Viszont a következőket tettem az előbb: Amiens 64 fő, gránáthajigálás, lángszóró, tankok, troli, villamos, minden... Ultra settings, + v-sync. 60 FPS, atomstabilan, de annyira gyönyörű, hogy beszarás. Akadásmentes. Mint a szánkó. A v-sync olyan, mintha levenném 800-ra a dpi-t a hörcsögömben.
Előtte v-sync nélkül ultrán, változó fps-sel, kicsit gyorsabb mozgással szintén akadásmentesen futott. Nem értem. Az Amiens a legmajomabb map, nem? Délután a hegyen Austro-magyarként ultrán azért nem ment ilyen simán, ezért voltam kicsit csalódott. Akkormégiscsakjóavgais?
Minnyá kipróbálom a dx12-t is

-
-FreaK-
veterán
válasz
üzenetére
Az i7-et próbáltad a 8gb ram mellett? Nekem is annyi van még,de már megrendeltem a 16-ot (jesszus ezek az árak...), ettől azt várom hogy a ritkán jelentkező akadások is eltűnnek, ezért érdekelne, hogy mit tapasztaltál.
Az I5<I7 témában teljesen egyetértek, sokat simított a játékon a váltás.
-
törölt tag
válasz
Zso Ro
üzenetére
onoff
Nem vettem kötekedésnek.
Ha igazad van az ajánlott konfig értelmezésével kapcsolatban, akkor kösz, hogy ezt tisztáztuk. Ezesetben helytelen, vagy hiányos az elnevezése a meghatározásnak. Úgy lenne helyes, hogy "ajánlott a közepes beállításokhoz".
Végül azért nem gaming notebookot vettem, hogy legyen lehetőségem fejleszteni, és ne kelljen foglalkoznom napi szinten a hőmérsékletekkel, ne kelljen évente pasztáznom, és ne legyek ráutalva egy márkaszerviz ügymenetére. Most egyelőre viszont így marad a vas. Egy aránytalan konfigurácóval végül épphogy elértem a célom, márcsak a szintetikus teszt eredményei aggasztanak, de ezzel nekem nem is kellene foglalkoznom. Ha 3 évig így, csendben kiszolgál, amíg a BF1-nek multiban egyáltalán lesz értelme, akkor nem lőttem mellé. Kicsit sokba volt, de lenyelem.
És a BF1 medium beállításokkal is gyönyörű, legalábbis ezen a kis 24 colos, alsó kategóriás 60Hz-es LG monitoron.
-
pucz
senior tag
válasz
üzenetére
CPU terén az unparking meg volt? Anno a BF4 csopiba ajánlották, sokat segített akkor az FX8320 mellett.
Az egyhez már kevés volt az akkori gép, de bírtam tartani azt a 45-60 közötti FPS-t. Level97-ig kihuztam vele, de ujítani kellett, és most fényév a gameplay. Főleg, hogy rágcsáló csere is volt. Ma valóságos JackFrag voltam, anyázott mindenki, olyan Rifle kört toltam.

-
törölt tag
válasz
prokxy
üzenetére
Talán félreértetek. Nincs bajom a medium beállítókkal, egyszerűen csak többet vártam. Ami zavar, az a magas hőfok, de erről is tudtam, mert egyrészt itt jeleztétek előre, másrészt utána olvastam. Ez a processzor ilyen. Viszont nem throttlingol, és felhasználói oldalról ez a lényeg.
Annak, aki nem méregeti a hőfokokat, fel sem merülnek ezek a dolgok, egyszerűen csak elégedett (hacsak nem várja el az ajánlott konfigurációtól az ultra beállításokat).
A végszó, amire ki akartam lyukadni, hogy kell az i7, és ebben nektek volt igazatok, és nem azoknak, akik az i5-öt ajánlották. A BF1-hez i7 kell. Röviden ennyi.
-
Zso Ro
senior tag
válasz
üzenetére
OFF
Nem kötekedni jöttem,csak a valós realitást próbálom megvilágítani.
Ha azt nézzük,hogy egy játékokhoz készített monitor nem párosult a gép mellé és így volt 430,akkor ez erősen waste of money.
7. generációs i5 mellé bizony nem arányos a 3GB-os 1060.ON
A Recommend configuration sosem az Ultra felbontáshoz tartozó konfigot takarja,hanem egy Mediumot,amin már egy low grafikához képest sokkal szebben és simábban fut,de vannak kompromisszumok.Ismét OFF
A mostani kb az ötödik VGA-m amióta kijött a játék.A patchek miatt nem lehet tökéletesen objektíven kezelni az egymáshoz viszonyított lassulás-gyorsulást,de a nagyságrendek adottak.=SUM(A proci már rendben,kell mellé egy jobb VGA,ha a tárcád engedi.Ha nem,akkor szoros barátságot kötsz a kompromisszummal.)
-
törölt tag
válasz
Zso Ro
üzenetére
Az i5-tel arányos volt a gép, viszont akadt a BF1. Pontosan azt értem el, hogy most nem akad. A játékélményen javítottam.
Az meglehet, hogy az igényeim nem állnak összhangban a realitással, de nézd csak meg a hivatalos gépigényt. 1060 3GB az ajánlott. Mire gondoljon az ember, ha az ajánlott hardvert építi meg? Arra, hogy közepes beállításokkal fog játszani? Elnézést. Szerintem jogosan vagyok kissé dühös.
Kellett ez a processzor, mert az i5-tel nem volt az igazi. Az i7-től meg többet vártam. Ennyi.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Szintetikus teszt Aida cpu + gpu + minden:
Max hőfok 93 °C. Throttilng nem volt (háttérben a hwinfo is azonos értékeket mért). Órajelek stabilak, a gép csendes (ez a CM silencio 352 háznak köszönhető, és hogy nincs hdd, csak ssd)
(A gamer notebook topicban ezeken az értékeken röhögnének, én meg szégyellném magam.)
-
Zso Ro
senior tag
válasz
üzenetére
ahogy zzola is írta,a VGA-d az harmatfing a konfighoz képest.Amit elvársz most,az 1070-el jönne el,hogy ne említsem az 1080-at.1060-as 6GB-os kártya is sokat lendítenem rajta,ugyanis ott nemcsak a memória van duplázva,hanem kevésbé van letiltva az egységek száma.
A procicserével elérted hogy gyors a géped általános felhasználás során,valamint a GPU-t időben tájékoztatja hogy számolni kéne,csak persze az nem tud.
-
törölt tag
válasz
steele80
üzenetére
Na. Közel egy órán át nyúztam 64 fős szerveren. Első map amiens.
Előző config: i5 7500, 8 GB ram, 1060 3GB, SSD
Tesztelt config: i7 7700K, 16 GB ram, 1060 3GB, SSD
Korábban rosszul írtam, az órajelek ugyanis stabilak, viszont a kihasználtság változó. Max hőfok 83°, átlag 62°. Thermal throttling nem volt.
A játékélmény összehasonlíthatatlanul jobb, mint az i5 7500 esetében, a 8 GB rammal. Sokkal többet vártam! A teszt alatt javarészt FHD Mediumra lőttem be a játékot, dx11, vsync off. Így egy erősen változó, 90-120 FPS volt még az Amiens mapon is, 64 fővel. Simán futott, akadás nélkül. De ettől a konfigtól elvárnék egy Ultra beállítást is, akár dx12-vel (a dx12-t még nem próbáltam). Ultrán kb úgy fut a game, mint az i5-tel mediumon, csak az akadások maradnak el, és FPS átlag 60 körül lehet. Egyébként a v-sync-kel sokkal szebb a látvány, csak ugyebár lassabb a mozgás.
Szerintem annyit értem el, hogy már nem basz szét az ideg a beállítások miatt. Élvezhetővé vált a BF1, és nem kell görcsölnöm azon, mit tehetnék még. Innentől akár trükközések nélkül is el lehet lenni. Azért még próbálgatom a beállításokat variálni, de szerintem csak szoftveresen BF1 + nvidia vezérlőpult + Windows energiasémák. A user.cfg-hez egyelőre nincs kedvem, és talán már nem is vagyok rászorulva
Gondolkodom egy szintetikus teszten is, mert a szerviz állítása szerint a tesztjükben 75 fok fölé nem ment a processzor. Én a BF1-gyel kihoztam belőle 83-mat, és a szintetikus teszt jobban gyötri a hardvert. Egy aida cpu+gpu+minden már szerintem egy throttilngot is kikényszerítene.
Egy hűtőcsere talán megnyugtatna. Jó lenne 80 fok alatt tartani a max hőfokokat. Eddig 430.000 Ft-ot költöttem erre a PC-re, és nem g-sync-es a monitor.
-
zzola
titán
válasz
muszurkefal
üzenetére
Lehet nem ugyanott vannak a szerverek?

Egyébként meg sok sikert a UPC-hez, használd a keresőt és meglátod... -
zzola
titán
válasz
muszurkefal
üzenetére
UPC-nél sajnos elég gyakran előfordul ilyen jellegű probléma...
-
feco70
senior tag
válasz
muszurkefal
üzenetére
Igen, az se rossz.
-
feco70
senior tag
Szoktátok használni hellriegelt, nekem nagyon bejön, jól lehet vele csapatni.
-
zzola
titán
válasz
muszurkefal
üzenetére
Melyik cégtől jön a net?
-
Aventador91
őstag
pubg stream mindjárt [link]
-
muszurkefal
aktív tag
Hali!
Már megint a pofámba röhög 5-10 percenként a You have lost the connenction to the session. Reseteltem a routert, indítottam rendszergazdaként a játékot, nem ért semmit. Battlefront 2 megy simán, úgyhogy nem az EA a ludas, vagy nem tudom.
Valaki tapasztalta ezt most a napokban? -
adly77
tag
Srácok win frissítés óta csak nálam nem megy az Asus suite?
-
Góliát
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Köszönöm!

-
Góliát
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
A streamet várom, szabad megkérdeznem, hogy mikor lesz?

-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Na akkor nyomjad és este lesem!

-
törölt tag
Előzetes 7700k beszámoló:
Volt 10 percem tesztelni az új processzorom, este majd többet. Amiens 64 fovel 87 fps alá nem esett, átlag 100. Folyékony a játék, mint a tej. Siklik. A vas csendes volt. Egy óra alatt lehet hőfokot mérni, este meglátjuk. Aida diagram szerint ingadozik az órajel, tehát nem olyan, mint egy szintetikus teszt.
Fhd medium...
-
mcmike
őstag
Meglett nemrégiben a Fedorov Avtomat Trench, ki is próbáltam egy-két körre. Hát elég OP szvsz, igazából elég mellé hugyozni vele az ellennek és már fekszik is a delikvens...

-
Aventador91
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
ma este nyomok már egy streamet tényleg.
hát kurva jó, viszont tiszta ideg leszek tőle. mikor már fél órája mászkálsz, még nem láttál embert, aztán a nagy csöndből egy kurva hangos lövés az ablakon keresztül és meghalsz.
kurva nagy élmény a game. izgi. sokszor megijedsz. nagy taktikázás. a fegyverek fizikája kurva jó. nem úgy van hogy sniperrel halál pontosan lősz. meg semmivel.. sokat befolyásolnak a kiegészítők. durva az egész, és rohadtul tetszik, pedig a legtöbb körben már a földetérés után kinyírnak mert olyan szerencsétlen vagyok hogy mire fel tudnék venni egy fegyvert másnak már van jobb stb.
majd a streamben meglátod -
válasz
zakarmihaly
üzenetére
Martiny Henry amire te gondolsz.
Azóta van belőle egy Sniper változat is.
Ha megtanulsz vele lőni, akkor szép killeket lehet vele behúzni.
-
-
válasz
zakarmihaly
üzenetére
De még ígyis olcsóbb lehet, mint egy régebbi i7, ami csak 4 valódi magos.

Ez volt a lényeg. Tehát 100 ezer alatt többet kapsz, mint fél éve 100 ezer fölött... érted.

Egy 4 magos/8 szálas procihoz meg relative már nagyon olcsón hozzá lehet jutni, főleg AMD oldalon ma már.
-
voodoo98
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Köszi!
Ez k jó, nem tudtam. -
válasz
voodoo98
üzenetére
Battlefield 4-hez volt Bone Tooi, azzal lehetett módosítani a karakter pózát. Pont úgy működött, mint a wallhack csalások, csak itt a lekérdezésen túl, még módosították is az értékeket. Gondolom azért nem terjedtek el ezek, mert fennakadtak az anticheat rendszeren. Habár ahogy jobban megnézem, ez a videó pont nem arra példa, de végülis mindegy.
-
Csaber
senior tag
válasz
voodoo98
üzenetére
Ha már repülőkről van szó [albertfalvai repülőgépgyár]
-
zakarmihaly
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
azt, látom hogy az i5 8400, már vállalható. viszont az már 85. lap hozzá 40, ez a belépő kb az új coffe lake cpukhoz és akkor még nem vettem ramot. tehát ez hogy "jobb vétel" ez simán nem igaz. nekem az ár érték arány is fontos volt. igaz hogy nekem nincsenek nagy igényeim, nekem a 1080p/60 fps a cél. na de fejezzük be az offot: minél többet játszok a BF1-el annál inkább rájövök, hogy mennyire jó kis játék. szerencsére még van egy rakás fegyver amit unlockolni tudok (bár a legjobbak már megvannak).
tegnap kipróbáltam az obrezt, zseniális. minden játékban nagyon szeretem az 1shot1kill weaponokat, amihez tényleg kell 1 kis gyakorlás, viszont utána fantasztikusakat lehet velük húzni. úgy tudom van vmi scope nélküli sniper is, ami közelről testre 100-at lő, majd utánanézek -
voodoo98
addikt

Ezeket a képeket, hogy csinálják? Photoshop az ok. De honnan szedi az ülő pilótát?
(gondolom egy szakértőnek nem rocket science!
) -
LeRoy18
aktív tag
imádok magamhoz beszélni, de néma gyereknek anyja sem érti szavát
nekem harci laptom volt, van, lehet golyoállo, bf1 alap beállitásokkal remekül fut rajta ma is
azóta lecseréltem, követem a divatos trendeket, új hullámot...második generációs asztali gépem
egybegép, bf1 közepes beállitásokkal csont nélkül fut rajta
DE Nem lehet bőviteni, videokártyát cserélni benne...memóriát talán, de még garanciális :Ö

-
anubis6
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére

-
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Pont arra gondoltam, milyen g752-t vehettem volna ennek a desktopnak az áráért. Éshát, a konzolokról nem is beszélve. Persze egy g752-ben nem lehet processzort cserélni, és az asztalon is nagyobb helyet foglal. Ugyanakkor ki lehet vinni a konyhába TWD-t nézni keddenként. Bár arra jó egy telefon is manapság.
Azt szeretném hallani, hogy nem lesz gond a 7700K hőmérsékletével, és a venti sem fog visítani. Légyszi...
-
válasz
zakarmihaly
üzenetére
Ez nem teljesen igaz már... intel és AMD oldalon is van 6 magos proci 100 alatt.

Mindegyik jobb vétel, főleg az intel mint bármilyen régi i7. Legalábbis újonnan.
De tény hogy a gamer pécézés egyre drágább... legalábbis azoknak akik szeretnek a csúcs közelében játszani és el is várják.

-
anubis6
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én egyelőre letiltottam a frissítést, megvárom mit mondasz

-
-
anubis6
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Pontosabban, csak nem akarják megvárni a jövőhetet vele, szóval bármikor jöhet mostanság

-
anubis6
aktív tag
válasz
üzenetére
Prokxy bácsi még húzza is, és túlfeszezve sincs gond vele, annyira azért nem kell aggódnod..
Bizarre #33707 Elég durván néz ki 60-al is, de a stabil 100-hoz már min. 2db 1080ti kéne

a 200%-os resihez, meg min. 2 Titan X, meg egy kis húzás
FollowTheORI #33708 Most látom, hogy már éles, de még okés volt a gém

-
BF1-et lassította ez az új Windows patch amiről a hírek szólnak?
Lehet ki kéne már próbálnom... vagy még nem jött ez a lassító frissítés.
Konzolokat gondolom ez sem igazán érinti talán...
Muhahhaa...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lendova
őstag
válasz
voodoo98
üzenetére
Tovább véve a gondolatmeneted, lehetne 3 oldalt írni meg tucat szám tesztet csinálni,meg bizonyítani, hogy egy 5GHz-es i7 8700k sem elég minden játékban pld egy 1050ti mellé.
A jelentős többségnek azzal van problémája, hogy megzabálja 100%-ra a CPU-t, de az olcsóbb kártyáikat nem. Erre irányult az előző post-om.

-
törölt tag
válasz
anubis6
üzenetére
Engem a throttling (bár ez nem valószínű, és egyébként is reklamációs indok) de legjobban a zaj aggaszt. Ez egy kifejezetten hangtalan PC eddig, egy silencio 352 házban, arctic cooling freezer 7 pro rev.2 hűtővel, és játék közben is kussol. Ez volt kiadva a szerviznek, hogy halk legyen. Ezt a tulajdonságát szeretném megtartani.
A boltban azt mondták, nem lesz említésre méltó változás ebben a tekintetben. Azt viszont nem mondták, hogy a 7700-asoknak magas a ragacsuk, kutyaszar van paszta helyett. Én nem fogok tokatlanítani professzort, meg alulfeszelni sem fogok, úgyhogy nem is tudom, jó döntést hozok-e. -
törölt tag
válasz
anubis6
üzenetére
Tehát holnap veszek egy hibás szériás, túlmelegedő, throttlingos, rossz ragasztású processzort 100é. Olyan jó, amikor lehet valamire várni

https://prohardver.hu/hir/kiakadtak_felhasznalok_leggyorsabb_kaby_lake_cpu.html
-
anubis6
aktív tag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Bakter, nem tudom hova feltenni, túl nagyok a képek
(ingyenes képfeltöltők is 10 megára korlátoznak, ezek meg 11től indulnak.. ph meg 5-re
)Amúgy volt kemény 20-30 fps-em 200%-on.. egész játszható

voodoo98 #33700 Egyszer csak eljutunk a 4k-hoz 144hz-el, már jönnek ilyen moncsik..még pár év

Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest