Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Van itt aki tolja az NFS Payback-kel?
-
bul07
nagyúr
Hát igen , lesz szívás ha tényleg igazak a hírek és Intel gépek belassulnak nem kicsit
Gigantikus hibát találtak az Intel csipjeibenEgyre több érv szól a váltás mellet(gyártó), lehet most kellene megszabadulnom i5-től míg tényleg meg nem írják a javítást és lesz pánikszerű Intel processzor dömping az aprón
Így is 100%-on megy 1050Ti társasságában
-
voodoo98
addikt
Két Superior BP megérkezett, állítólag!

(#33586) Aventador91
GigaLOL(#33591) whitezo88
Ez azért gáz! Ha a Tannerberg-ben vagy magyar nyelv elég sok, akkor miért nem.
Egyébként nem sokkal korábban lett a magyar a hivatalos nyelv Mo-on (1844), de akkor is. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
nem volt pedig, csak félreértés lehetett. Beta óta játszom én is, gyalogosként főleg, hanggal, és mindig is németül beszéltek az OMM katonák.
-
whitezo88
nagyúr
Nincs magyar line a BF1ben, ha hallotok az csak voice chat.
-
zzola
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
Persze, mert neked tudathasadásod van!

És ezek a hangok úgy belülről jönnek nálad?
-
-FreaK-
veterán
válasz
zakarmihaly
üzenetére
Nekem a "Maximum pre-rendered frames" rosszabb volt az eredmény, úgyhogy azt vissza raktam a default-ra.
-
zakarmihaly
tag
válasz
üzenetére
nekem a 4570-el összesen ennyiből állt a cfg-m:
RenderDevice.RenderAheadLimit 2
perfoverlay.drawfps 1
gametime.maxvariablefps 65
ezekkel tudtam kicsikarni azt, hogy nagyjából élvezetesen tudjak játszani. viszont én vsync onnal játszottam, így lehet, hogy a maxfps fölösleges volt. elvileg a renderahead limitet lehet váltogatni, mert mindenkinek más válik be. amit még csinálhatsz hogy a youtubeon nézel egy olyan konfigot mint a tied és ahhoz keresel kifejezetten cfgt.
ja és még ezt találtam: nVidia Users try this:
Change "Maximum pre-rendered frames" in your driver settings to 1. (amdseknek meg radeon mod) -
törölt tag
Neki is futok. Elnézést, tudom, hogy korábban írtatok ezt-azt a konfigos parancsokról, de nem akarok olyat parancsolni a BF1-nek, amit én sem értek.
https://diaryofdennis.com/2016/08/11/how-to-create-a-config-file-for-battlefield-1/ - ez alapján világos, hogyan hozzam létre a fájlt.
https://diaryofdennis.com/2016/08/31/here-are-all-battlefield-1-console-commands/ - itt láthatók a parancsok, viszont nem tudom, mi-mit csinál, és hogy nekem pontosan melyik lenne jó.
A feladat tehát az, hogy a játék simában fusson. Jelenleg dx11, v-sync off, Borderless, FHD medium, windowdos játéksáv kikapcsolva, teljesítménycentrikus energiagazdálkodás be. Ezek szerintem segítettek, de hátha sikerül még valamit kicsalni a vasból.
Nagyon hálás lennék, ha magyarázattal együtt adnátok néhány tippet a parancsokhoz.
Előre is kösz!
-
törölt tag
válasz
zakarmihaly
üzenetére
Nem írtam olyat, hogy elvből nem vennék AMD-t. Most lett kész a vasam, és nincs energiám meg időm újra gondolni az egészet. Nem volt olcsó, rossz áron kaptam mindent, mert sürgetett az idő. (Engem mindig sürget.)
Ha kinyit a bolt, ahol építették a gépet, rákérdezek egy processzor cserére, meg lehet, hogy teszünk bele még 8GB ramot. ennyi fér bele az életembe maximum.
(Túlvagyok 3 gaming laptopon az utóbbi 2 hónapban, és sok energiám elment. Kettőt használtan küldtek, az egyik meg throttilngolt. Ment vissza mind a feladónak. Aztán a negyedik rendelésétől elálltam - ez egy G752VY lett volna -, mert útközben belefáradtam. Kétünnep közt hirtelen felindulásból rendeltem egy PC-t egy helyi boltban, készleten lévő alkatrészekből. Hoztam egy rossz döntést az i5-tel, mert félreinformáltak. Ennyi a sztori. Ezek után nem akarok már sokat variálni. Lehet az is, hogy minden így marad, és nekifutok mégis a konfig fájl megírásának. Márcsak a perfoverlay.drawfps 1 miatt megéri. A többit nemtommi.)
-
voodoo98
addikt
Egy magyar szót nem hallani BF1-ben sajnos. Először mintha hallottam volna Monte Grappa-n, de szerintem félrehallottam, mert azóta sem hallottam. Pedig vastagon benne voltunk az első VH-ban is!
Tannenberg játékban rengeteg magyar szöveg van.
Néhány magyar mondat igazán beleférhetett volna... -
zakarmihaly
tag
válasz
üzenetére
elvből nem lesz AMD ? komolyan kérdezem, illetve megértem, ha mondjuk volt rossz tapasztalat, vagy márkahű vagy, de tényleg érdekel. csak mert én most régi i5 4570emet lappal rammal együtt eladtam 65 rugóért. és vettem egy közepesen jó alaplapot, egy ár érték arányban best buy procit (ryzen 5 1600) és 8 gb ramot 115ért. életem legjobb vásárát csináltam,generációt váltottam és a BF1 úgy fut ahogy a nagykönyvben meg van írva. te ha eladnád a dolgaidat, akkor még pénzed is maradna konkrétan
azért feszegetem a témát, mert teljesen ugyanabban a cipőben járunk -
törölt tag
(#33571) mcmike; (#33573) zakarmihaly:
Értem, köszönöm. Nem lesz AMD, és szerintem i7 processzor sem egyelőre (hacsak nem veszi vissza a bolt az i5-öt, és ad helyette egy i7-et). Nem akarok fájlokat sem írogatni, mert már így is kezd melószaga lenni ennek a BF1-nek. Én hálistennek úgy járok jól, ha dolgozok inkább, és akkor tudok egy új vasat építeni, vagy egy jó gaming notebookot rendszeresíteni BF1-re, ha nem oldódna meg a probléma ezen a vason.
Egyelőre az egyszerű beállításokkal próbálkozom, vagy próbálok ideális csatákat választani, ami a gépnek megfelel. Egyébként egy hangyafasznyi hiányzik a boldogsághoz.
És továbbra sem értem, hogyan lehetséges átlag 60 FPS-nél ekkora lagg. De kiindulva a hivatalos rendszerigényből, teljesen jogos. Az alapján örülhetek annak, hogy egyáltalán élvezhetően fut a játék. Merthogy végül is élvezhető, csak vannak zavaró tényezők, amit egy (monitorral együtt) 350.000 Ft-os vastól nem vártam. Inkább filozófiailag zavaró ez. És ilyenkor jön a vígasz, hogy nem véletlenül van g-sync, nem véletlenül van 500.000 Ft-os processzor és 1080-as VGA, meg 32 GB ram. Mindig van feljebb, és lejjebb.
De sajnos nálam minden számít. Nehezen adom alább.
Jó ez a topic, sokminden kiderül. Kösz!
-
törölt tag
-
zakarmihaly
tag
válasz
üzenetére
nagyon sajnálom, kb ugyanez volt nekem is. hiába van bármilyen jó géped, nem elég neki a 4 szál. ahhoz, hogy a 64 fős conquestet élvezetesen tudd játszani kell a 4 mag 8 szál minimum. van rengeteg videó a youtubeon, a render ahead deviceval kell pl játszogatni, de sosem lesz stabil sajnos. nekem is volt, hogy jobban futott valamilyen anomália következtében, aztán mikor kezdtem elhinni, akkor elkezdte újra a stutteringelt meg droppolt : \ a háttérből ha kilősz minden programot kb és nyomsz egy prioritást a bfre, az is segít valamennyit, meg a postprocessinget vedd le lowra. ha van két monitor, vagy tv+ monitor, akkor húzd ki a másodlagos képernyőt, játszd borderless screenbe... én ezeket próbálgattam, de igazából csak a procicsere segít, ami újabb generációs intelekből kész rablás. ha a BF a prio én ajánlanám a ryzent inkább
-
-FreaK-
veterán
válasz
üzenetére
Én nemrég cseréltem le a GTX 970-et egy 1080-ra, és persze az átlag fps sokkal jobb, de a játék tele van akadásokkal, mikro laggal. Na nem folyamatosan, hanem mondjuk 10mp-ként egy apró döccenés, amit ha pont észre veszek akkor idegesít. Néha nagyobb is van, pl. mikor egy távcsöves nézetből kijövök vagy ilyesmi.
Szerintem ez a játék hibája egyébként. Korábban a 970-el is volt hogy jól futott meg volt hogy nem. Eleve gyanús hogy az átlag fps tök jó, aztán néha megdöccen.Az a helyzet, hogy nálam is egy I5 van 4,5 GHz-en, 8Gb rammal, de pont most jött meg a futár az I7-el, ettől remélem simább lesz a játék, majd leírom hogy javult-e a dolog, de igazából a játékot kéne jobban optimalizálni.
Amúgy meg linkeltem már korábban a logout-os tesztet, I5 vs. I7, nézd meg, tanulságos

mcmike: ez nem kizárólag az I5 hibája, korábban volt hogy jól futott.. Biztos simul fog tőle a frametime grafikon, de itt a játékban van elb***va valami..
-
omfgk
veterán
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Annyi baromsagot irnak a weben, es a fórumokon, hogy az valami félelmetes.
Itt kellett volna kezdenem informalodni, es nem mashol. Meggyoztek, hogy boven eleg az i5, es a YouTube-os videok szerint is ugy tűnt, hogy elég. Hat, nem boven eleg, hanem csak épphogy. Neha tényleg szépen fut a multi, de sokszor hianyerzetem van. Megbantam, de nagyon. Elsosorban ehhez a jatekhoz építtettem a gepet, es minden mashoz eleg, de ehhez nem, illetve az en igenyeimhez merten csak epphogy.
Es a 60 fps-sel kapcsolatban is hibásan velekedtem. Azt hittem, hogy az egy jó érték, es nem tudom, hogyan lehetne mérni egy játék élvezeti faktorát, de a jelenlegi jatekelmenybol kiindulva ez az ertek épphogy elég, de inkabb kevés. Nekem kevés.
Most nemtom, hogy javitsak a helyzeten.
-
-
törölt tag
Hát, én már nemtom. Nagyon körülményfüggő minden. Pályák, létszám, játékstílus...
Amikor 80 fps-nél (de minimum 60) sem sima futású a játék, olyankor mire kell gondolni?
A 8 helyett 16 GB ram javítana a helyzeten?
-
LeRoy18
aktív tag
tanulságos tanmese
a főhős, szinesboru első világháborús veterán a déli államokban, kétkezes pisztolyhős
hol vannak a balkezesek bf1-ben

-
LeRoy18
aktív tag
buék, buék, szép új világ
tavaly olvastam bf1 chaten egy ismeretlen katonától, idézem szó szerint az okost, kedvemre való
"szeretkezz, ne háboruzz"

-
Aventador91
őstag
válasz
Németh Péter
üzenetére
elég lenne ha telefonszámhoz lenne kötve amit hitelesíteni is kellene egy kóddal. mint sok más oldalon, addig csak korlátozottak a lehetőségek. más oldalaknál bevált. youtubeon is ez a rendszer van. ezek csak a pénzt akarják lehúzni az emberekről.
-
válasz
Aventador91
üzenetére
Azért ki lehet találni, hogy miért van ez. Ha csak úgy létre lehet hozni felhasználókat, akik egyből értékelhetnek, meg spammelhetik az összes felhasználót, abból sok jó dolog nem sül ki.
-
válasz
smokiii1
üzenetére
Na igen, az árak az egy érzékeny pont, de ha attól eltekintünk, akkor én a változatosságra szavaznék. Azt is megértem, hogyha nagyon kevesen játszik valaki, akkor neki változatos az is, ha két évente jelenik meg valami. Szóval valahol a jövedelem, szabadidő feltételektől is függ a válasz.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
Elnézést.
És ezt miért ide kell offolni?

Egyébként jobban belegondolva ésszerű, kis biztosíték, ne spammeljen össze vissza akárki requestet.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
Jól benéztél valamit.

-
Aventador91
őstag
mekkora legalja ez a steam
amig nem töltök fel 5 dollárt addig nem lehet barátnak jelölni senkit 
-
smokiii1
aktív tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Jó dolog a változatosság csak nem 20 ezerért játékonként. Akkor legyen 8000 egy játék megjelenéskor és akkor azt mondom Megéri évente megvenni. Bár akkor annyi tartalma\szavatossága se lenne mint most, pedig ez se sok. Ez így lehet kicsit ellentmondásos, de Tegyük hozzá, hogy én kb 2 év alatt játszom annyit egy játékkal mint más fél év alatt.
-
warcat
veterán
Nem gondoltam volna,hogy ilyen keveset(kicsi hatókörben) sebez rád vissza az AT mine
Obrez Pistol + AT mines or why I don't equip dynamites anymore
Át is vettem a technikát,hatalmasat trollkodtam Amiens rushon, és mellékhatásként mivel volt nálam AT akna,behúztam az Obrezzel egy camperkedő teli ST Chamondot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
feco70
senior tag
Néha elcsodálkozom, mennyien vannak még bfbc2 is
-
nagybá
senior tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Úgy általánosságban mondhatjuk, hogy egy jó játékot nem fogsz megunni 1 év után...
Persze lehet úgy csinálni, hogy annyi kontent legyen benne, ami csak 1 évre elegendő és akkor pont jól fog jönni, ha évente jön az új rész, de szerintem te is érzed, hogy ebben azért van egy kis csavar...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Németh Péter
üzenetére
Hát a mai nagy AAA címekkel 10óra is elég... lásd Battlefront.
Ellenben ha jó az alap gameplay és van mélysége (skillgap), content akkor simán 2-3évig.
-
zakarmihaly
tag
-
-
voodoo98
addikt
-
nagybá
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Tök jó lenne, ha azzal basznák szét a játékosbázist, hogy évente új bf jönne... Vagy csak én gondolkodom úgy, hogy 1 évnél tovább játszanék egy játékkal?
-
voodoo98
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Hát sajnos ez nem így működik. Sokkal könnyebb 4 dlc-t összerakni, mint egy full játékot (single-el stb-vel ugye). Rengeteg pénzben is van egy ilyen kaliberű játék lefejlesztése + a marketing (ami pl.: a CODMW2-nél több volt mint a fejlesztés!).
Jók ezek a DLC-k, csak a pályákat oda kell adni mindenkinek, illetve lehetne kezdetben is olcsóbb. Skinekért, fegyverekért, dogtagekért, stb. kéne elkérni a premium árat. Aki akarja megveszi, de ha nem, akkor is az összes mapon játszhat. A játékos bázis így nem fregmentálódna annyira, ami fontos!
Nyilván én is el tudnám évente viselni az új címet!
1 év nem kevés idő.
Black ops1 utolsó dlc-t valamivel később vettem meg anno és nem is tudtam rajta játszani, mert nem volt PC-n már senki.
COD-nál azért van évente 1 játék, mert
- rotációban csinálja 3 csapat, tehát 1 game-t 3 évig fejlesztenek.
- mindegyik rész majdem ugyanaz, skincsere + 1-2 feature -
válasz
Aventador91
üzenetére
Nekem is tetszene az évenkénti új téma. Ellenben nekem tetszene az, hogy utána havonta jönne egy új pálya.
-
adly77
tag
Valaki game most?
-
syler123
veterán
válasz
syler123
üzenetére
Amiens-en is megvan a 60 fps szépen. Sok mindent nem állítottam, most sima high-on van minden. dx12 kikapcsolva. Nemhogy az veszi le nagyon az fps-t? Robbanásoknál sem megy 60 alá, amit képet betettem, ott pont repül az egyik csapattárs. Néha beesik 58-ra, de hát pubg után...

Ezen a 100%-os proci használaton amúgy csodálkozok, ha 100% akkor elvileg le kellene esnie az fps-nek, mert ott már nem tudja kihajtani a kártyát, de nem ez történik. Még a játék betöltésekor is ezt a 100%-ot láttam, ott nem tudom mit tud annyit számolni a cpu... -
syler123
veterán
válasz
Németh Péter
üzenetére
Eddig oké, 3 pályán játszottam, az egyik sötét volt, nem ment 60fps alá. De a 10 óra próbát lejátszom mielőtt megveszem. Amiens pályához nem volt szerencsém az épp nem futott egyik szerveren sem.
Most indul az amiens, kíváncsi leszek...
-
voodoo98
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Szerintem se, max annyi, hogy nem lehet majd annyira válogatni a mapok és mód-ok között, mint most. De player mindig lesz. Nyilván a következő BF megjelenése után, fog leesni jócskán.
-
voodoo98
addikt
Tervek szerint a héten kiosztják az elmarad holiday Superior BP-t!

Forrás: twitter
-
zakarmihaly
tag
válasz
syler123
üzenetére
a 4 mag 4 szál nem lesz mindenhol elég sajnos. én nagyon sokat tweakelgettem a régi i5 4570-emmel, volt amikor szépen futott, néha már elhittem, de utána rádöbbentett pl egy Amiens, hogy ez már kevés. imádom a játék minden percét, meg az egész Battlefield szériát, végül szinte emiatt újítottam gépet, de nagyon undorító amit csináltak. bétában a régi procival és egy r9 270x-el tökéletesen futott minden, több pályán, akármekkora csatában, de megjelenés után addig-addig peccselgették, hogy számomra játszhatatlan lett. lehet, hogy nagyok az igényeim, mert ha beröccen a 60fps 56-57-re néhány mpre, engem már zavar. és nem arról van szó, hogy 10 percenként 1x, hanem folyamatosan, arról nem is beszélve a proci folyamat 100% körül pörög. keress cfg fileokat, vedd le a postporcessinget amennyire tudod, játszd borderless modeban és ha pl össze van kötve a géped a tv-vel is akkor a játék ideje alatt húzd ki, nekem az is számított. (plusz az AMD-sek használjanak radeon modot, de az téged nem érint :] ) elvileg sokaknak a 8 GB ramól 16 GB -ra váltás is segített, de én az új géppel kipróbáltam és nem láttam különbséget
-
törölt tag
válasz
syler123
üzenetére
60 spf-ed meglesz fhd mediumon, ez a tippem. Szerintem tobb is.
De onmagaban nem csak az fps szamit. Az egesz jatekelmenyt kell nezni. Es meg i7-tel is kompromisszumokat kotnek a gamerek a bf1-ben. Mindig van feljebb es lejjebb is.
Vegyed meg, occso. Toljad, az elet rovid.
Nekem fontosabb az fps-nel a Decibel, a Celsius, és hogy stabil legyen az a valamemnyi jatekelmeny, lehessen re számítani, es lehessen alkalmazkodva a lehetőségekhez kivalasztani a jatekon belul a szamomra idealis korulmenyeket. Es a hangulat is nagyon fontos. Ezek mind megvannak a bf1-ben. Ja, es elobb utóbb kijavitjak a hibakat is.
-
törölt tag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Mert mar biztos sikerult jol beallitanod mindent. En meg most kezdtem, csak a meglevo tapasztalatokból tudok kovetkeztetni. Ramot mindenesetre fogok venni még, hataha 16-tal jobban mennek a tomegmeszarlasok is.
Meg majd biztos segitetek nekem beloni a jatekot megjobban.
-
syler123
veterán
válasz
üzenetére
Például mivel érdemes kipróbálnom, ami leginkább megdolgoztatja a procit? Mert inkább most a próba alatt derüljön ki hogy nem fut jól, akkor nálam kimarad, mert az I5 még marad egy darabig, nem tervezek váltást.
Mondjuk a pubg optimalizálatlan, mégis játszom, de ott azért a 60fps mindig megvan. -
törölt tag
válasz
syler123
üzenetére
Pont most eri meg szerintem. Evekig jatszhato meg a jatek, ahogy meg most is a MoH 2010, meg mindig van 3 szerver :d
A hangulata es a környezete miatt kell ezt a gamet jatszani, foleg i5-tel.
En is most vettem meg, i5-om van, es hosszu tavon kerulni fogok bizonyos jatek módokat, letszamokat es palyakat.
-
blue01song
aktív tag
válasz
@rglaaf
üzenetére
sztem attól fél,hogy megveszi és nem lesznek fullon a pályák játékosokkal
nyilván ez nem most lesz aktuális, még évekkel később sem. én még titanfall 1-hez is mindig találok full játékos pályákat,pedig azt már temették. amúgy nem tudom ,mi a limit, hány akitv játékos számnál vennédmeg? 30e kevés? mennyi kéne 1 milliónál már majdnem tutira megvenné? 
-
syler123
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Nem, de nem szeretném, ha fél év múlva üresek lennének a szerverek

Mondjuk nemsokára lejön a játék, ha gázul fut, akkor kimarad
Majd tesztelem 64 -es szerverrel. Bízom benne, hogy a 60fps meglesz, nekem az elég.blue01song: 1 milla játékos nem lenne rossz
Na jó még BF4-nél is bőven találtam játékosokat, gondolom itt sem lesz gond. -
syler123
veterán
Sziasztok!
Milyen játékosbázisa van a játéknak? Sokan játsszák még? Gondolkozom a megvételén. Most ugye 24 euro premiummal mindennel. Mindenesetre, most leszedem a próbaverziót, megnézem hogy fut a konfigomon, mert sokan írták, hogy ehhez kevés az I5, gépet meg ez miatt tuti nem fogok újítani. Remélem azért 60fps-t össze tudok szedni, nekem megfelel a dx11 is.
-
Lendova
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Én már 20 órát melóztam idén...

-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
IT-ban nincs ünnep!

A PUBG engem is érdekelne, ha lesz acc-od, streameld majd pls.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Remélem nem vádolnak meg itt azzal, hogy blogot írok, de megint esemény van. Gondoltam, letiltom a v-sync-et. Merthogy találtam egy pályát, és egy hozzá tartozó játékmódot, ahol stabil 30 fps-sel kellett szenvednem. A v-sync letiltása után erősen változó az érték, de még a 90-et is eléri, az átlag talán 60 lehet. Ez egy foglalós, eseménydús, robbantgatós pálya, elég zsúfolt. Valami várat kell védeni. Mindegy.
A v-sync fogta az fps-em?
-
törölt tag
válasz
anubis6
üzenetére
- Na, hát letiltottam a játéksávot. Nem tudom, mennyiben járult hozzá, de gyönyörűen fut a game. Az FPS érték viszont nem változott. Legalábbis 60-at írt a consol paranccsal. Stabil 60, néha 61. Betöltéseknél, egyebeknél akár -120, de game közben 60. Beleégett a monitorba, mondom.
- Beírtam a gametime.maxvariablefps 120-at. Akkor is 60.
- Megnéztem az összes létező fájlt, mi lehetne útban az fps-nek, de nem jutottam előre.
Van a menüben egy gyári framerate állítgató, az 200-an volt. Gondoltam, abban is állítok 120-at. Akkor is 60 az FPS-em.
Lehet, hogy hibás fps értéket jelenít meg a game?
Megjegyzem, még nem telepítettem semmilyen drivert. Csak az van, amit a Windows talált a hardverre. Keresni kellene egy nvidia drivert, ami nem telepít egyebeket.
Mindenesetre most elégedett vagyok. Azért még segíthettek, jó lenne 60 felé menni fps-ben.
Kösz!
Ja, még annyit, hogy kizárólag a dx12 van letiltva. V-sync megy, meg az egyéb szokásosan letiltandók is engedve vannak. Keret nélkül tolom, teljes képernyőn.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De még az i5-öt sem!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)